miércoles, 29 de octubre de 2008

Racing 1 - 4 Alfaz del Pi

Tras superar el palo de la jornada anterior antel Villajoyosa B, el Racing recibía al líder de la categoría, con la ilusión de hacer un buen partido y demostrar que puede tutear a los huesos de primera regional y ponerselo díficil a más de uno.

Se adelantaron los locales a los diez minutos con gol de Andreu después de rematar de cabeza un centro desde la izquierda, pero unos minutos más tarde, llegaba el primer jarro de agua fría con la primera expulsión del partido. Con este marcador acabó el primer periodo.

La segunda mitad, poco o mucho que decir, dos goles de los visitantes en apenas cinco minutos debido a sendos despistes. Poco después el equipo local pudo empatar el partido con un penalti que detuvo el portero visitante.
Dos expulsiones más y dos contras mataron el partido con el definitivo 1-4 que aunque el Racing puso toodo lo que pudo jugando con 8, el arbitraje más que riguroso y desde luego nada casero, ya que al contrario que suele suceder en estas categorías, el colegiado se mostró excesivamente intolerable con los locales.

Nada más, esperamos que la semana que viene tenga más suerte y que los únicos que se lo pongan difícil al equipo sea el contrario y no el árbitro.

34 comentarios:

Anónimo dijo...

bueno viendo ya varios partidos creo que tenemos un equipo que ouede ser bastante competitivo desde ya futbol nos sobra peroooo creo desde mi humildad que tenemos que jugar mas y callar un poco demostremos que se gana jugando como el AÑO PASADO y dejemos a los arbitros que lo unico que logramos es que se les salgan solas las tarjetitias a me olvidaba racing b alevin 3 oliva 2 hasta pronto el pive

Anónimo dijo...

QUE BO JA TORNA LA PAGINA!!
FORÇA RACING!!!!!!
NO PASA RES NO PODEM GUANYAR SEMPRE!
LA SEMANA QUE VE A ONDARA A GUANYAR!

Anónimo dijo...

QUE BE JA TORNA LA PAGINA!! NO PASSA RES NO SEMPRE TENIM K GUANYAR!!
LA SEMANA QUE VA A ONDARA A GUANYAR!!
FORÇA RACING!!

Anónimo dijo...

FORÇA RACING

Anónimo dijo...

asto comensa a funciar de nou!gran treball fer...si continues axina tens yn bocadillo de tortilla de queso pagat!jeje

Anónimo dijo...

Vam pedre un partit per 1-4, però la veritat, la conclusió que puc traure és que, este equip, en estos jugadors, podria estar ahi d'alt perfectament. Per favor, intenteu acabr el partit en 11 jugadors, que segurament aixina traurem els tres punts.

Soc dels que pensa que este Racing te calitat per estar d'alt i donar molta guerra.

Este diumenge, a pels tres puntets i donar-ho tot.

PD: Ie Fer, gràcies per tornar a activar el blog, feia falta!!!

Anónimo dijo...

Menudo crak Fer, tens fotos i tot del partit de Villajoyosa i Alfàs del Pi, axò si que ser seguidor d'un equip.

Este diumenge, no patisques que guañemmmm!!!!!! o per lo menos ho intentaremmmm!!!

Visca el Racing!!!!

Anónimo dijo...

podrieu canviar la foto k el president no ix afavorit ( a no , k la camera no fa milacre )

Anónimo dijo...

enhrabuena por el blog

Anónimo dijo...

Va campeons k en el equipaso k teniu podeu estar ai dalt de la clasificasio.

Un abras a tots.

I este dumenge a demostrar a tots, k sou uns dels equips que donareu mes guerra en tota la 1ªregional.

Anónimo dijo...

Bueno,de nou torna la web,jejeje, esperem que siga x a be,x a animar i comentar coses relacionades amb nosaltres(racing)....ara ja tink algo en que torbarme....Ara esperem que no entre ningun energumeno a fer el jilipolla x asi.weno kraks asta dema....ki sok???

Anónimo dijo...

VAMOS RACING HAY QUE DEMOSTRAR QUE ESTA CATEGORIA NO SE NOS QUEDA GRANDE.LOS PARTIDOS LOS VAMOS A SACAR ENTRE TODOS CON GANAS.PERO ESO SI,HAY QUE QUE INTENTAR TERMINAR ALGUN PARTIDO CON 11 JUGADORES, YA QUE ES MUY DIFICIL QUE GANEMOS ALGUN PARTIDO CON ALGUN JUGADOR MENOS.QUE SEPAIS QUE A PARTIR DE AHORA TENDREIS EL APOYO DE VUESTROS ULTRAS LA "FORÇA RACINGUISTA".

Anónimo dijo...

VAMOS RACING¡¡¡¡¡

Anónimo dijo...

va ekip k san de acabar els partits en 11,i callar un poket mes.pocs partits es pedran si aacabem en 11 jugadors.apartir de ara la FORÇA intentara seguir prou al racing,encara k enguany en som prou menos.amunt racing!!!!!

Anónimo dijo...

Vinga equip, que el diumege en 11 i amb baixes vau passar per damunt al lider, si segui així se poden fer coses molt grans.
Una cosa, consell, en el camp doneuo tot jugant a fútbol, teniu que entendre que vos van a pitar moltes voltes en contra i que realment no val la pena enviaro tot a fer "la ma", mai he vist un àrbit tirar-se arrere en alguna desició, per tant, deixeu a l'àrbit, que els que estem fora ja li direm de tot.
Amunt Racing i ara a fer un bon partit en Ondara.

Anónimo dijo...

k wapo el blog fea falta ja!!
avore si de ara en avant n li dgeu res a l'arbit k si trau targeta x renegar no la te k llevar,tot al contrari traurames targetes,vosatros a juar a futbol k o feu de puta mare,akavar els partits en 11 i si hi ha k dirli algo a l'arbit ja tem els 4 de la forçakn mos em tirat arrere pa insultar i recriminarli al arbit el k faça falta!! podeu estar ai dalt i akavareu ai dalt donant guerra iwal k mosatros!! I LOVE RACING!! FORÇA RACINGUISTA

Anónimo dijo...

Podieu possar al principi del blog,
no se admiten criticas.

Anónimo dijo...

Si a partir d'ara Camarena dirigix els entrenes, deixaré de marejarlo en un masajito per aci i un altre per allà.
jajajaja.

Camarena que sàpies que despés de Todolí eres el meu entrenaor preferit!!!

Anónimo dijo...

q sapiau q a partir d'ara tinc els 90 minuts asegurats, ajjaja, xq Camarena i jo son intims, jajaja. Desde el primer sopar en Villalonga que, en lloc d sopar, me curava la maneta.

Per cert, està nit voreu tornar triunfar al ronaldinho de la nit!!!! Vag a fero tot pols!!!

Anónimo dijo...

Adivina adivinanza, jue el Racing, soc capità, i en 5 partits porte 10 minuts...jejeje,
esta semana vuelve...

LA BESTIAAAAA!!!!!!!

Anónimo dijo...

la semana k ve faig la despedida en el bar de pastor!
esta tot el poble convidat
vos vull

Anónimo dijo...

hola, soc coca del moraira, nomes volia desitjarvos molta sort en la nova categoria, ya m'han comentat per ahi que esteu igual de forts, seguiu així de be, i mantingau l'equip igual d'unit que l'any passat i ho trureu tot avant.
anim chotos....

Anónimo dijo...

tink entes k MAGIK TATIN sen va a probar en el tavernes i en pok de temps avandonara el club
esta noticia es certa???????????
no feu patir a la aficio i ki eu sapia k eu pose
amun racing

Anónimo dijo...

ei domes sapia algu algo del partit de dma digueu xk en les peñes posa k a caigut un aigua de or en ondara i el camp esta cm una basa

domes sapiau algo poseu

Anónimo dijo...

Bona nit!!!
jajaja.

Anónimo dijo...

No se sap segur si se jua xo lo mes segur es q si, en este camp san juat partits quen ha plogut mes. Tatín es queda en rafelcofer, no sen va a ningun puesto, com a mol lluny sta vespra a ondara.

Anónimo dijo...

a les 2,45 tots en la porta ma casa, sabeu massa be q si no kedem aci no anem a guañar. Per cert, ui guañarem xq ahir no vag ixir... i tic a tope...

PD: Ui marcaré un golet, ja sabeu massa be a qui lil dedike...

Va per tu Pep, sempre amb tu!!!

Anónimo dijo...

cm a kdat el racing contra el ondara??

Anónimo dijo...

El racing a perdut 4-0.

Anónimo dijo...

Que mala suerte xatos...

Anónimo dijo...

va xikets no passa res, eu tingut una mala vespra i au. sempre no es pot guanyar i ara nia k preocurar no baixar la moral de l'equip.

Animo a tots.

Por un racing campeon!!!!!!

Anónimo dijo...

me sabe mal, pero creo que se nos queda algo grande la primera regional.

Anónimo dijo...

Ni antes erem tan bons ni ara som tan roins. Temps al temps...

Anónimo dijo...

Perque Todolí no estava en la banqueta?encara no sabeu que el Racing sense Todolí te que fer el ridicu,si es lo mateix el Villalonga sense ell es va enfonsar,todolí posa un ritme i ahir no vaig vore eixe ritme per cap lloc.

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari