martes, 10 de febrero de 2009

Esta semana en "MesProp"

21 comentarios:

Anónimo dijo...

Que grande tato.Malegre molt d'aquesta entrevista que t'an fet en la que et deixes a coneixer un poc millor.Esta entrevista no li la podien fer a ningu, sols a tu, el buc insignia del nostre club.Eres un grandisim jugador i millor persona, et desitge lo millor del mon, crac........

Anónimo dijo...

q gran eres mecagen lostia germa.

Anónimo dijo...

has pogut anarten 100 voltes i sempre tas kedat. han insistit pa que tenanares xo tu cabut aci, mols no sabem xq el kedes xo teu agraim , el volem molt mago!!! grande tatooo!!!

Anónimo dijo...

Ey tete,caguen la mar quina entrevisteta,la veritat que eres el que mes teu has guanyat,primer per ser una grandisima persona ( molt mes de lo que la gent se pensa),despues perque eres el crac i per a mi dels millors de la categoria,mavera agradat que ten averes anat a un altre club de mes entitad i que averes callat tantes boquetes com les que tu ya saps,pero teu jure,que per dins no volia que ten anares mai d'asi.
Pero be,segurament si segueixes aixi,apart de jugar com o fas(mago),seguent la gran persona que eres,segurament el destí te donarà moltes mes oportunitats.Crac te desitje el millor i res,de nou a seguir disfrutant del teu futbol al Racing i a x el objetiu.....quina familia joder,desde el primer hasta el ultim...pasara a l'historia aquest equip per totes eixes grans persones,aficio y directius......sempre en el record.......MES QUE UN CLUB,UNA FAMILY¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anónimo dijo...

Gràcies fausinho,jjj, no em digues eixes coses que estic molt sensiblot últimament i em faràs plorar... tot un honor jugar en tu, sempre he dit que quan vols eres el millor amb diferencia. T'aprecie mogoyó.

Encara m'enrecorde quan vam anar a Verger i vam debutar, jajaja, 3-2 vam pedre... qui anava a dir-nos que acabariem guanyan la lliga i pujan de categoria, pero sobretot qui anava a dir-nos que coneixeria alli a gent espectacular, gent en la que passaria un any molt bo que sempre recordaré.

Si no he anat a cap altre equip és xq ací sempre se ma tratat mogoyó be. Com he dit quan m'han preguntat per rafelcofer, soles puc dir que mil gracies pel tracte rebut.

Sempre Racing!!!!!

Anónimo dijo...

k gran eres crac enamores en el teu joc a tot un poble k molts dells soles vam a la runa per voret a tu,eres grandisim kom a jugador i molt millor kom a persona.grandisim tato eres un mago crac.asi en rafelcofer som un pok egoistes no pensem en el teu futur fora del racing en un ekip superior,sols pensem en k estigues fent magia en la runa per molt de temps.eres el meu idolo ostia.grcta

Anónimo dijo...

Que gran eres, eres un fenomeno en tots els aspectes, gent com tu es la que fan gran aquest esport i gent com tu es la que fa que cada dia t'alses en ganes de jugar a futbol i tindre amics com tu, compartint eixos moments tan especials, eres una meravella de persona i d jugador.Un abras ben fort desde Newcastle fenomeno, a tu i a tota la familia racinguista, cuideuse!Amunt Racing!

Alfon

Anónimo dijo...

que ganes tinc de vre un tatinet jugan en la runa...exe segur que jua champions i tt!ejje

Anónimo dijo...

Muy buena descripción de varias de las virtudes la realizada por Carliños Faus con un acierto extremo en ellas pero sobretodo aparte de la elegancia futbolistica y caracter ganador dentro del terreno de juego lo que para mi se puede destacar en mayor medida es la calidad como persona,varias veces te he dicho que te marches que es lo mejor para ti y ya has cumplido en demasia pero tú,si bien sabes que tengo toda la razon del mundo en ello,has seguido fiel a tus principios de fidelidad a una serie de personas y amigos los cuales hicieses lo que hicieses se alegrarian por un motivo o por otro pese a que en el fondo todos nos sentiriamos muy solos.Por ello siento que quienes te conocemos estamos ante un autentico caballero por ello para mí eres y seras DON VICENTE(como persona y no por un titulo academico que sabemos que lo tienes).Muchas gracias por ser la excelente persona que has demostrado desde el primer dia que viniste incluyendo el dia del limoncello,se intentará repetir.

Anónimo dijo...

TATO ENHORABONA PER LA ENTREVISTA. TEU MEREIXES. SOLES DIRTE QUE JO I TOTES LES PERSONES DE RAFELCOFER TAGRAIM MOLTISIM QUE JUGUES EN EL RACING. PER A MI ERES UN DELS MILLORS JUGADORS EN ELS CUALS HE JUGAT MAI,I COM A PERSONA ERES AUTENTIC! MOLTES GRACIES DE TOT TATO. UN ABRAÇ

Anónimo dijo...

Si si,Tatín que despues de pedre contra el verger ja no volia tornar i miralo ara,no sen va ni peganli dos escopetaes...jeje.el fausiño que el primer entrene que ve apareix un tanga roig en el vestidor de villalonga i el monchet el primer entrene que ve i 3 individuos es van disfrasar,en nochebuena apareix un papa noel racinguista,que si anem a la caseta a dinar i porten una sorpreseta,si vicent furta les sabates dels bolos,que si Tatín no es fea gots de llet antes d sopar,feme furtant farina pa portala a casa,per tot aixo i per moltes coses més sempre racing...ara ve carnaval,els puticlubs estan en alerta sobretot el basot que lañ pasat algú va arrancar alguna ximenea...gracies a tots¡¡

Anónimo dijo...

Esta semana i la prox. tindreu q possarvos les piles, teniu dos partits durs.

Anónimo dijo...

CAMARENA RIPOLL,IVAN R.C.D. RAFELCOFER 1 partido

FORNET BAÑULS,JOAN R.C.D. RAFELCOFER 1 partido

MANSILLA TRENADO,DANIEL VILLAJOYOSA C.F. "B" 1 partido

Anónimo dijo...

demá dissabte al Roiç de Corella a les 18:00 hores;

CIUDAD DE GANDIA - ALCOYANO B

Anónimo dijo...

venganzaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

¿Venganza? La semana passa no vau tindre prou, q en voleu mes.....
A la Sfor vos tenim pressa la mida ,caragols.....

Anónimo dijo...

va xikets este partit es importantissim x a nosaltres,ni a k aconseguir els tres punts!!anem a creuremoseu k podem i eu traurem!!!
ara mes k mai necesitem el suport de tots els racinguistes!!!

Anónimo dijo...

Ciudad de Gandia 0-1 Alcoyano B

Anónimo dijo...

Lle tatiiiiiinnnn, eres el número 1 i ho saps... picatoste!

Anónimo dijo...

ANIM TATIN - ERES 1 CRAK

Anónimo dijo...

sanrafael 4-benidorm 0

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari