viernes, 9 de mayo de 2008

Racing 5 - 1 Parcent, El Racing es el campéon 2007/2008



El Racing Club Rafelcofer despide la temporada con una importante y contundente victoria frente al Parcent. El equipo dirigido por Pep Todolí, pone la guinda a esta espectacular temporada con un resultado final de 5 – 1.

El equipo rojillo dominó el partido de principio a fin, realizando un encuentro muy serio y obteniendo como fruto esta merecida victoria. Los goles fueron materializados por Pipo, Joan y un enchufadísimo Álvaro que logró un hattrick, completando un partido espectacular del que salió a hombros con el balón firmado por todos los compañeros.

Una vez más, y como no podía ser de otra manera, la afición volvió a dar ejemplo de su grandeza a través de sus cánticos, pancartas, globos, cohetes, etc. Sorprendiéndonos esta vez con su nueva melodía: “¡Míralos, aquí están, estos soooon! ¡Los hinchas del campeón!”, la cual todavía tenemos en mente y no hemos dejado de bailar.

Termina una temporada inolvidable de la que cada uno se llevará unos recuerdos u otros. Personalmente, quiero decir que ha sido un año en el que he vuelto a disfrutar como un niño, en el que he conocido a gente impresionante a la que desde aquí le doy las GRACIAS por haber sido así.

Finaliza una Liga, pero el año que viene, en primera regional, se intentará que sea más y mejor. Es muy difícil superar lo vivido esta temporada, pero si se consigue mejor, y sino ¡que nos quiten lo bailado!

Todo tiene un principio y todo tiene un final, pero hay cosas a fuego que no se pueden borrar.

La felicidad se llama RACING CAMPEÓN. Vamos mi Racing, vamos campeón!!!!



182 comentarios:

Anónimo dijo...

LA VERDA QUE EL VIDEO ESTA IMPRESIONANTE Y REALMENTE ES PARA EMOCIONARSE ME ENCANTA YA PARA DESPUES DEL PARTIDO DEL, DOMINGO PROMETO HACER UNA BUENA POESIA LO QUE ASA ES QUE A VECES PONEN COMENTARIOS TONTOS Y CRITICAS DEBIDO A LA ENVIDIA DE LA GENTE QUE NO SIENTE EL RACINGUISMO Y ESO A VECES SACA LAS GANAS DE ESCRIBIR COSAS EL DOMINGO SE JUEGUE O NO PROMETO HACER UNA POESIA HASTA LUEGO GUSTAVO EL PIBE

Anónimo dijo...

no nia entrene no?? akina ora es el sopar?? anem directe o ens vegem en el poble abans?? amunt

Anónimo dijo...

a les 9,30 en casa feme els que no vagen directe

Anónimo dijo...

k wapo esta el vidio tatin!!!!!!!
amunt RACINGGGGGGGGGGG

Anónimo dijo...

Tatin es como robin jut,pero en vez de robarle el dinero a los ricos para los pobres da directamente su dinero a los pobres...jaja.La ultima accion benefica de ese gran jugador pero sobretodo gran persona fue ayer al comprarle un reloj a un pobre negrito...K grande eres

Anónimo dijo...

jajajaja. q cabrons!!!
una nit mes en el racing, una nit mes de les magikes!!!!
sou uns craks!!!!
Vica el Racing!!!!
LOLOLOLOLO DEDICANOS UN GOL,
ERES NUESTRO ORGULLO,
VAMOS CAMPEON!!!!

Anónimo dijo...

Se comenta que un jugador del Racing se está enganchando a visitar los autocines con compañía femenina.

Se comenta que ha hecho una apuesta relacionada con una llamada telefónica en plena película.

La cumplira???? seguro que sí, jajaja

Anónimo dijo...

Pablo y feme no lo veis, el podium de cocoloco a nuestros pies!!!!

Anónimo dijo...

a quin ora es el sopar??on sopem al final i on quedem?

Anónimo dijo...

hoy en el real a las 12.00 en unanave cerrada muy cerca de la plaza de las verbenas en directo la platino nos vemos gustavo el pibe

Anónimo dijo...

che hi no falta ningu a vore la platino no en el real de gandia a las 12:00 hs che no hen falleu he que si nos no vaig mes a vorevos he i no vos animare bo el qui vaga mos vegenm ah asta deu

fernando el pibito

Anónimo dijo...

a kina ora m kedat pal partit el jugadors

Anónimo dijo...

em quedat a les 5 de la despra en el camp

Anónimo dijo...

xikets cm sta la cosa?heu vist el camp o k?no crc que juguem,no?

Anónimo dijo...

q algú diga si es jugara o no segur ja, mes q res per anar fent plans, que vull kedar en unes amiguetes que vag conexer ahir.

Quina nit mare!!!!

Anónimo dijo...

estoy con feme.
ademas hay q finalizar temporada a lo garande,con 1 sol radiante y el casmpo asta los topes.
q conste q yo no sali.
feme presentamelas,garza!!!
jjajajajaj...
por cierto la cena impresionante....

Anónimo dijo...

al final nia partit,aixo ma dit pep,k esta en el arbit y el delegat del altre equip,y diu k si k se juga

Anónimo dijo...

anim xics a x ells

Anónimo dijo...

no sigues mentiros xq larbi encara n ha arribat ni al camp

Anónimo dijo...

el partit no es jua

Anónimo dijo...

hola, soc coca del moraira, volia demanarli a tato que si sap algo dels resultats del cap de semana que meu diga,per favor, que estic tot el dia en la oficina y en ninguna pagina s'escriu res dels partits de segona. macho, en lo mal que hem sap a mi que s'acabe la temporada, y pareix que tot el mon estava desitjant que s'acabara, en ninguna pagina es fan comentari, ni aci, tios, que feu????
va collons, seguiu parlantse y quedeu per entrenar més, que ojala la tempora que ve o repetiu pero es molt dificil, y aquest anyet tan xulo que hau passat es dificil que es repetixca.

ala, cracks, a vore si algu m'informa......,bo coferers

Anónimo dijo...

Alguns resultats: Piles 7 - 1 Daimus
Verger 3 - 0 portuaris, aunque sesta pendent en posible alineacio indebuda del verger que li donaria els tres punts al portu...

Poc mes se sap...

Anónimo dijo...

mare meua el daimus...

Anónimo dijo...

com esta la secretaria tecnica per a fixar jugadors la proxima tempora??

Anónimo dijo...

No pare de mirar el video tato,que gran es,ara el dis avore si el prepare yo un video tmb molt wapet que vam star parlant en una conversacio de 4 persones,jaja.Ojala comensarem el any atra volta,sera molt dificil de repetir pero el any que be anem a donaro tot en primera xiquets,farem igual o mes sopars que este any i estic segur que anrm a mantindre la categoria...i sinos,als 40 anys tots recordarem que hem format part del RACINGUISME,de una gran FAMILIA

Anónimo dijo...

Mai olvidarem haver format part d'esta familia racinguista, i espere que per molts anys sigam units.

Aquest any ha sigut imborrable, i semmpre el tindrem dins del nostre cor.

Todo tiene un principio,
todo tiene un final,
pero hay cosas grabadas a fuego,
que o se pueden borrar.

Vamos mi Racing! Vamos campeón!

Anónimo dijo...

el partit contra el parcent sa de jugar o kom ja esta tot fet ja no es juga???????kuant algu o sapia k eu diga.
amunt RACINGGGGGGGGGG!!!!!!!!
la FORÇA RACINGUISTA tenia la millor sorpresa guardada pa el ultim partit i no la podrem fer al complet

Anónimo dijo...

bueno xatos, soc coca del moraira, y simplement volia dirvos que a hores d'ara y si no pasa res raro, el moraira es queda en segona regional, per molt que hem pese.
a no ser de que algu es faça arrere al hora de pujar, o que federació diga lo contrari, no pujem.
al final, els dos punts que ens vam deixar en almoines en el penultim partit ens han fotut.

m'aguera encantat compartir lliga en vosaltres y poder jugar un partit serios en el nostre camp per a vore que haguera passat si s'aguereu jugat algo.

desitge que tingau molta sort en la nova andadura en primera regional y m'alegre molt de haver conegut a molta gent d'ahi, ya sabeu que si veniu per aquesta zona y necesiteu algo, teniu amics, val???

au cracks, y per a l'ultim comentari, feu lo posible per jugar contra el parcent o parleo-ho amb ells per a que conste com a que heu jugat, que teniu molts sancionats que pasarien al primer partit de l'any que ve.

ala, fins sempre xotos...

Anónimo dijo...

juarem disbte a les 18:30 pero ya o confirmarem

Anónimo dijo...

ok koka,no o haviem pensat,y tens rao,moltes grasies y sort x al any k ve.

Anónimo dijo...

com a aficcionat de la safor vos felicite per l,ascens i en especial a pep, per haver fet un equip de "la nada" en un poble menudet i pujar-lo de categoria.
ara be, discrepe en una cosa, tot aixo a estat molt be, pero el futur de un equip, no es pot afrontar sense una base darrere (cadets, juvenils,etc) que son els que tenen que abastir a l,equip, i es aÇo el que li falta a este projecte.
durant un any, es pot vure de fichatjes de fora i cracs, pero a curt termini ja no.
aÇo simplement es una opinio mes.
de totes formmes ¡SORT PER AL FUTUR, I COM DIUEN PWER AHI, QUE NOS QUITEN LO BAILAO¡

Anónimo dijo...

perdona q discrepe contiguo pero creo, q en esta zona ,un equipo puede perfectamente subsistir sin una base detras.
Hay mas de un centenar de jugadores todas las temporadas q terminan de juvenil q no tienen equipo, y esto se puede aprovechar.

Anónimo dijo...

Respecto a lo ultimo decir que se que se esta negociando con el Conde a fin de ya que Rafelcofer y Alqueria de la Condesa son dos pueblos pequeños juntandolos acumulan una poblacion de unos 3.500 habitantes y posiblemente se pueda realizar un convenio en que Rafelcofer proporcione al Conde jugadores en las categorias inferiores que esten ya jugando y el Racing realizaria equipo inferior donde no lo tenga el Conde con aportacion de jugadores de ambos pueblos.

Otra cosa el Racing si sigue en 1ª tendra muchos jugadores dada su situacion centrica en La Safor y dada su cercania con Gandia,en pretemporada seguro que se presentan mas jugadores de los que se podran asumir,asi es cierto QUE NOS QUITEN LO BAILAO.

Anónimo dijo...

dema sentrena¿¿¿
esq tc asi a tatin tt bufat i n para q te ganes de fer el partidet de dema...sn entrenem digueo i li donarem 2 vozquetes xa tranquilisarlo

Anónimo dijo...

per favor si dema entreneu a on estan els balons nian coses preparades de la semana pasa no tokeu res k nian ixides,traca i mes coses pa despedir esta grandisima tempora.gracies cracs.el partit es jugara disapte no????cuant algu o sapia k eu diga per favor.amunt racing amunt la força.

Anónimo dijo...

El partit es juga disabte, o a les 6 o a les 6,30, no ho se segur.
VISCA LA FORÇA!!!! Q CAÑA DE GENT!!!
IE FEME, VULL Q ESTE DISSABTE TEU TORNES A MONTAR EN AKELLA DALT LA BARRA COM DISABTE PASAT, Q CRAK!!!

Anónimo dijo...

jugado ayer:
benitatxell 1- moraira 3

Anónimo dijo...

nia entrene ui o ke?? digueo xfa, gracies.

Anónimo dijo...

Comunico que jugadores del racing ayer antes del partido no durmieron en casa,no critico esta actitud pero si que no avisen a los compañeros para formar familia

Anónimo dijo...

Bueno cntra el parcent juarem en pretempora,ja que el temps no acompaña

Anónimo dijo...

em pense que hui tambe ens quedem sense partit!

Anónimo dijo...

nia k juar eee

Anónimo dijo...

ja ni comentaris del partit.que pena

Anónimo dijo...

avarin pichici!!


la finta i lesprin con el diezisiete alvarin!!

Anónimo dijo...

bueno xikets ja sa acabat la tempora
ara soles falta el soparet de ekip i aficio.
AMUNT RACING AMUNT LA FORÇA

Anónimo dijo...

HOLA CAMPEONES!!!!!!!!!! DE PARTE DE TODOS LOS PROFESORES DE FAMA.

HOS DOY MI MAS ENORABUENA POR VUESTRA MAGNIFICA TEMPORADA.

Y POR TENER ESA MAGNIFICA AFICCION TANTO DE XIKAS COMO DE XIKOS.

UN SALUDO AL MAGO TATIN, PERO ME GUSTARIA QUE LE PUSIERA MAS ENERGY A SUS BAILES EN COCOLOCO.

UNA PREGUNTA DONDE ESTAVA JOAN Y EL MUGERIEGO DE TUTTIPAZI, Y EL SEÑOR AMOR DON CARLOS PONS?.

UNA VEZ MAS DAROS LAS GRACIAS POR CONOCEROS Y ESPERO QUE TENGAIS TODO LO MEJOR, EN ENSERIO HOS LOS MERECEIS.

UN ABRAZO MUY FUERTE AL SEÑOR BRAGONET Y AL XATET PORQUE SIN ELLOS LA FORÇA NO SERIA NADA.

UN ABRAZO PARA TODOS.

RAFA MENDEZ

Anónimo dijo...

COCOLOCO, MCDONALDS SON LAS NUEVAS SEDES DEL RACINGUISMO, VIERNES Y SÁBADOS EN COCOLOCO Y DOMINGOS EN MCDONALDS.

SI ALGUIEN QUIERE ENCONTRAR A SUS JUGADORES SOLO TIENE QUE ACUDIR A ESTOS LUGARES.

UNA COSITA, PONS, CUANDO HABLASA CON LAS CHICAS, MÍRALAS A LA CARA, QUE LO ÚNICO QUE HACES ES REIRTE EN SU CARA. AH, Y RECUERDA QUE LAS REDONDAS SE COGEN UNA VEZ, NO HACE FALTA QUE DES 10 VUELTAS A LA MISMA ESCUCHANDO EL WE ARE THE CHAMPIONS.

SALUDOS!!!

Anónimo dijo...

Feme, no te pongas esas camisas de "look at me", que yo se lo que significa, y lo único que quieres es que te miremos...

No hace falta que lo pidas que ya lo hacemos nosotros siempre guapetón, que eres un picarón...

Una preguntita...¿xq no sales de fiesta últimamente? no me digas que está enamorado xq me romperías el corazón?

te quiero cariñito mío

Anónimo dijo...

Cena en Villalonga, Faus de papa noel, conquista de Pego, cenas en el pastor, celebraciones de la afición, cumple de pons, ... momentos y más momentos...

Que pena que sacabe la temporada...

Aunque este verano...

que se preparen las verbenas...

Anónimo dijo...

a lañ q ve mes xiquets!!!q pena q asto sacabe!!i n dubteu xq el equip estiga en 1 ja q ui en dia vs dic q alañ q ve el mago tatin traura el capote en la runa!!!

Anónimo dijo...

ie joan as vist com si k marcaries!kuant jo dik k markes pues markes.eres un crac ostia!!tindries k haver vingut a celebraro en la força.bueno cracs avore si fem un altre soparet dexos k b la guardia al pastor i el presi es lleva la camisa ect...k nia k despedir la tempora en un gran soparot.FAUS mos vam kedar esperante alli en la força pa beuremos les litrones CABRO.caguen lostia en les litrones de san miguel en conter dexe gordo mos tindrien k ficar a mi i al capitano en la pegatina.bona nit a tots i si no pasa res raro la FORÇA lany k be continuara donant guerra.amunt RACING amunt la FORÇA

Anónimo dijo...

JAJA Mare meua com esta la gent,ALOMA es ria en mosatros i tot,vol ser del racing i no mos ho diu,ella ya sabia de la concentració nostra i a vingut a fermos cas i tot...pero les camises per a ella tenen de ser escotaes,ya que el seu don es la pechonalidad que puga lluiro

Anónimo dijo...

La temporada se ha acabado,pero la familia racinguista sigue unida,este verano vamos a demostrar quienes somos,por cocoloco,las berbenas,las comidas en al casita de nuestro Buyo y muchas cosas mas,todos unidos a pegarnos grandes fiestas..

Anónimo dijo...

wen6 paga el proxim soparot,k mew a dit a mi!!

Anónimo dijo...

He estado siguiendo los partido del Rafelcofer domingo tras domingo. Y para mi el mejor jugador este año en la liga de este club ha sidooo Andreuuuet

Anónimo dijo...

Per a mi tot l'equip en conjunt.Per això han guanyat la lliga tots junts!

Anónimo dijo...

hay alguien porque si no no hablo del racing i me voy a comer rinrinrin

Anónimo dijo...

qien eres?

Anónimo dijo...

ye david , mamonaso , si no sabies k avia marcat hasta casi el dinal de partit , i et vag cridar per a dedicartel, mal parit, jejejejeje

Anónimo dijo...

final*

Anónimo dijo...

equipos que integraran posiblemente la proxima temporada el gr.6º de 1ª regional:
XERACO
DENIA B
CIUDAD DE GANDIA
GANDIA B
ONDARENSE
BENIDORM B
VILLAJOYOSA B
ALFAS DEL PI
CULLERA
CONTESTANO
OLLERIA
RAFELCOFER
MURO
FINESTRAT
ALBAIDENSE
SAN RAFAEL

Finestrat y Muro podrian aun salvarse, asi como el Alcoyano b si no pasa la promocion podria estar en el grupo,y saldria seguramente el Cullera.

Anónimo dijo...

L'any que ve niauran autobusos pals desplasaments?¿

Anónimo dijo...

No te lo puedo decir ,no soy de Rafelcofer.
Pero supongo q si por hay desplazamientos,muy largos.
Menos los de Gandia y Xeraco nosotros los hicimos en bus.

Anónimo dijo...

Campos de hierba

artificial: Natural:
Xeraco Olleria
Denia b Ondarense
Villajosa B Albaidense ?
Benidorm b Finestrat ?
Alfas del Pi San Rafael ?
Contestano
Cullera
C. de Gandia
Gandia B
Muro
Alcoyano b

Anónimo dijo...

hay alguien por ahi porque si no me voy a dormir

Anónimo dijo...

Ey ya no se parla de res???
Volia fer una pregunta, ¿pa cuant anem fentmos la maleta pa narmon a ibiza señor todoli???
jijiji....la k se pot liar x alla,buffffffff.....

Anónimo dijo...

a un atra cosa,el divendres sentrena o ya se a acavat la tempora???

Anónimo dijo...

En teoria no hi ha entrenes, pero bueno, es pot quedar per a ixir de festeta, que també és un bon entrene ple de ritme, i en això pocs ens guanyen, jajaja.

Anónimo dijo...

estas que pepe todoli os va a pagar el viaje....jejejejejejejjejejejej
ejjejejejejejejjejejejejejejejejeje

Anónimo dijo...

podriem fer un triangular entre el coferers,RACING i eurodis.....seria la festa del futbol de tot un poble!!!!!

Anónimo dijo...

aixo del trinangular es una molt bona idea.el camp es plenaria per vore exos partits.

Anónimo dijo...

No digueu animalaes,ara a descansar i olvidar un poc el futbol i el proxim any a intentar cagar a tota la gent que ens a criticat tant i ens a dit que anem a baixar...

Anónimo dijo...

ami com a aficionat tambe magradaria que fereu un triangular xk un dumenge sense vore un partit de futbol es molt aburrit. i de passo x la nit podrim fer un bon soparot dels tres equips del poble i la aficio.

vosatros que penseu?¿

Anónimo dijo...

jo e proposat lo dl triangular xk keda molt pa eskomençar enkara la pretempora i molts ekipos ara estan juant amistosos pa k lo k kda asta k komençe no es faga tan llarg,,aço seria una gran festa del futbol a rafelcofer i fariem pasaro be a tot el mon k sakostase a la runa.....eixa es la mewa proposta,,FORÇA RANCING!!!!

Anónimo dijo...

pep todoli

Viendo los escritos presentados no soy partidario del triangular,no se gana absolutamente nada con el mismo,al contrario pueden haber piques que no deseo,aparte de que algunos jugadores del RACING participan tambien en las peñas por lo que quien quiera fiesta al Coco-Loco y a las verbenas de los pueblos.

Respecto a la pretemporada comienza el dia 25 de julio(viernes),de conformidad con lo expresado hay un viaje a Ibiza(pago de desplazamiento no estancia) el fin de semana previo a comenzar la Liga(Septiembre) segun me ha expresado la directiva de la que yo formo parte.

Un saludo y feliz verano a todos.

Anónimo dijo...

el racing se va a ibiza,,,


k ganes ja xikets,a celebrar del tot el titol alli, el la illa del festival.

contant el temps k falta per al viatge, jejeje

Anónimo dijo...

Entonses el viaje y el hotel pagat,no?
Ya dia jo,pq el viaje es molt bara en eixes feches.
Entonses aorrarem pa la festa alli ya que pep no mo la paga.

Anónimo dijo...

la estancia q es lotel no esta pagat soles esta pagat el barcoo lavio,depen en que es vaja , q suponc q sera barco

Anónimo dijo...

Una pregunta quien va a dormir ese fin de semana? Pa q queremos estancia? las tumbonas de la playa buenas son pa descansar! jajaj EL RACING A IBIZA! Q TIEMBLEN...

Anónimo dijo...

ma mare n em dexa

Anónimo dijo...

PEPET EL PELAET DIJO:
JO TAMBE VULLC ANAR.....

Anónimo dijo...

ni ha un partit programat contra el EIVISSA de 2ªB

Anónimo dijo...

per aprofitar el viatge.

Anónimo dijo...

era broma , ara si que estem mirant per a jugar un partit amistos contra un preferent, estem en contacte en la federacion balear de futbol.
Tambe estem a la espera de que que s`acabe la lliga de preferent per a contactar een varios equips de preferent per a organiçar partits amistosos en el mes de agost.
Vos mantendre infortmats conforme anem tancant partits.
ENHORABONA PER EL CAMPIONAT.

Anónimo dijo...

ULTIMA HORA;
CONTRA LA UD IBIZA O PORTMANY.
YA VOREM.

Anónimo dijo...

Pense que el triangular és una bona idea, ja que tots els tres equips son amics i es pot veure un gran espectacle, i sobretot divertirnos on es pot jugar sense presió i disfrutant tot el poble, no s'imagineu tot el poble, una vesprà de la setmana cultural? Seria la gran festa del fútbol i després de sopar, això si que es un esport, el divertise amb els amics.

Anónimo dijo...

racinguistes esteu vius????????????

Anónimo dijo...

estik conforme en el anonim de les 13:25.

ami tambe magradaria k fereu el triangual xk aixo de juar entre els amics es lo millor que nia.
i es una forma de continuar vegemmos tots juns tant aficcio i equip.

i x la nit kom no podria faltar fer un soparot els tres equips juns en el pastor.

xro be aixo es la meua opinio.

AMUNT RACING.

Anónimo dijo...

HOLA RACINGUISTAS, enhorabuena por el campeonato. os he estado siguiendo un poco durante esta temporada y me habeis gustado mucho. como tambien me han gustado un par de jugadores del Rafelcofer.
en concreto un delantero/mediapunta(el 10) y un defensa central(el 5,un chaval moreno con el pelo rapado). A ver si me podeis conseguir sus nº de telefono. un saludo de un entrenador de 2ºb. gracias.

Anónimo dijo...

Los jugadores a los que te refieres son Tatin y Camilo y los numeros de telefono son 635 83 23 19 y 622 008 735 respectivamente. Suerte para todos.

Anónimo dijo...

TATIN Y CAMILO no sen poden anar!!!!!!!!es kom si llevares a xavi i puyol del barça.



amunt racingggggggggg!!!!

Anónimo dijo...

si comparem 2B en primera...

anonimo dijo...

podeis estar bien tranquilos que por si se van estos dos jugadores teneis a un buen secretario tecnico que es carlos pons que se esta ocupando de llamar a media comarca para que vaya a jugar al racing. Carlitos eso no esta bien hecho, quitar jugadores a otros clubs. si kieren ir ya iran ellos. por cierto, aver eso que diciais de que ibais a mantener el mismo equipo, keremos verlo todos...
un saludo

Anónimo dijo...

Carlos Pons perfecto no hagas caso tu dedicacion al Racing es encomiable,parece que se nos quiera prohibir una mejora en el equipo,junto a otros tres equipos vamos por detras de los tres grandes de La Safor-Valldigna,que mejor escaparate para un buen jugador que jugar en 1ª(sobretodo la gente joven)para intentar llegar a categoria superior,entiendo que quedarse en un equipo que milita en 2ª va a tener menos posibilidades de subir de categoria,Me pregunto si los otros equipos van a mantener sus plantillas o intentar mejorarlas,otra cosa es tirar a la gente que no lo hemos hecho ya que nuestra plantilla actualmente es bastante corta y nos caben 5 jugadores nuevos siempre y cuando no se vaya nadie mas.Respecto a Tatin y Camilo por supuesto que queremos que se queden pero si tienen una oferta de una categoria superior sea la que sea les vamos a ayudar sin ninguna traba para que se marchen por cuanto nuestro interes principal por encima del Club estan las personas y una mejoria para un jugador es una alegria para todos.

Carlos sigue asi ya que no haces daño a nadie muy al contrario estas intentando mejorar tu equipo y al mismo tiempo un joven buen jugador tiene mas posibilidades de mostrarse al mundo futbolistico.

Anónimo dijo...

Secretario?siempre intento mejorar el equipo,el 90 por ciento de la plantilla de este año se va a quedar,yo no robo a ningun jugador de ningun equipo,si quieren venir sera xk quieren,yo solo les he dicho que me gustaria que vinieran,xk el buen rollo que hay aqui es increible y si le digo que vengan es xk aparte de ser buen jugador es gran persona,joven y con mucha ilusión pero bueno,aya tu...AMUNT RACING¡¡Vamos a dar la sorpresa el año que viene

Anónimo dijo...

nosotros queremos ver los mismos jugadores que esta temporada!Sin cambio alguno!

Anónimo dijo...

Creo q aun estais en la euforia de haber ganado la liga.
Pero os digo una cosa la liga de primera,no es igual a la de segunda, creo q haceis un gran fallo al no reforzar el equipo.
Teneis la experiencia del Villalonga, que tal vez no se puede comparar,pero daros cuenta q no ganaron un solo partido en toda la liga.
De todas maneras sobra la marcha siempre se puede rectificar

Anónimo dijo...

Hola a todos. Se rumorea por gandia que la peña "Força racinguista" se va a unir al gandia para darle apoyo en la promocion a 3ª division! Es eso cierto? 1 Saludo a todos y enorabuena por el ascenso, esperemos ascnder nosotros tambien y llevar al gandia donde se merece estar.

Anónimo dijo...

jo tambe e sentit axo,la veritat esk mosatros no posariem ninguna pega a animar al gandia per k es el ekip mes gran de la safor i algo de cariño li tenim.pero si es veritat k voleu k anem deixeu un comentari aci afirmant-ho.i mosatros asistiriem a animar al gandia com els k mes.ah!i si anem estaria prou be k mos acostareu algunes litronetes de cerveza i aixina la fem gorda,JEJE
amunt racingggggggggg
ista ista ista FORÇA RACINGUISTA!!

Anónimo dijo...

David el gandia k sen vaja a fer la ma...per mi com si no pujara mai,millor dit que baixara a primera regional i juem cntra ells,que molta gent de fora si que porten i jugadors bons de esta zona i de la cantera na de na,bueno ara pugen al seu fill,que no sap pegarli al balo...

Anónimo dijo...

UN DE LA FORÇA DIJO:
JO PENSE IGUAL QUE EL DEL COMENTARI ANTERIOR.EL NOSTRE EQUIP ES EL RACING I NO EL GANDIA.JO PERSONALMENT NO ANIRIA AL IGUAL QUE MOLTS MEMBRES DE LA FORÇA.
UN TEMA A PART¡¡¡¡¡JA ERA HORA QUE LA GARCIA PUTA DEIXARA ALGUN COMENTARI QUE DESDE QUE TE ALGO PER AHI AN ALGUNA QUE NO FAS CAS ALS AMICS.
BUENO COM DIUEN ALGUNS LA FELICIDAD SE LLAMA RACING.

Anónimo dijo...

soc segio, ami em pareix de categoria anar a animar al gandia.

jo estik en tu garcieta. no segau aixi de orgullosos i demostrem k la FORÇA RACINGISTA es la millor aficcio de la comarca de la safor.

AMUNT EL RACING DE RAFELCOFER I VIVA LA FORÇA.

Un abras a tots.

Anónimo dijo...

Al Gandia ni aigua!!!

Anónimo dijo...

ie amics de la FORÇA,personalment a mi magradaria anar a animar al gandia aixo es bo per amosatros i pera al racing,el gandia sa fijat en mosatros per k tota la safor saben k som la millor aficio i tambe seria bo per al racing perk la gent k mos veguera diria;mira,esta es la aficio del racing rafelcofer,ademes de tindre un grandisim ekip tambe tenen una gran aficio,bueno si vosatros no voleu no anirem pero ami magradaria moltisim,
tots sabem k mosatros som la aficio del racing i exos son els nostres colors,pero estaria super wapo estar en el guillermo olague ahi cantant sense parar,bueno feu lo k vullgau!!!au cracs
amunt racing!!!!!!

anonimo dijo...

per a carlos pons, cremarli el telefono a la gent xa q vaja a jugar al teu ekip en quan estan jugant en altes equips aixo es diu furtar la gent... y pots estar trankil q el rafelcofer no es el unic ekip de futbol en el q nia bon rollo q en els demes tame nia, q ningu esta jugant en 2º regional xa triunfar sino xa pasaro be y estar agust en els compañers. en primera hi ha de tot, gent q jugar per pasaro be y gent q juga xa si el ficha algun equip de preferent y semporta algun duret, y en preferent ya van tots a x la tela... weno tu ho sabras que has estat en el oliva no?...

Anónimo dijo...

exe anonim conex a carlos!!!jeje
si estava en el oliva juan de mig punta i va fer 15 gols..sen va xq ees va barallar en el entrenaor!

Anónimo dijo...

Aneu a animar al gandia,aneu,nia de tot menos gent de la safor,el unik q fan es gastarse els diners en la gent de fora,pos q vajen a animar la gent de fora,el mateix respete se deu de tindrer en ells kom el de ells en la gent casera.
O diq com a jugador del gandia "B",y no me sap mal anar a animar,xo se te molt pok de respete a la gent de la safor,sempre val mes la pena un jugador foraster q un de la qasa.
Ara es molt bonic dir k la aficcio del rafaelcofer es molt bona,claro,soles o es ara,que antes no o era,no?hay mare.
Deveres no sigau bobos,y el dia que seu mereixqen pos be,xo ara com es aixo,k vos demanen q aneu,com si forem companys de tota la vida...hay mare Ollero Ollero,mai canviaras.El dia que canvie la politica ahi en gandia anira tot millor,ya que el gandia es mereix estar en 2ª "B" per lo menys,x poblasio y x diners,xo asi fa uns anys que se veu el plumero xo no se fa res x remediaro.Res mes,feu el que cregau,xo penseu si ells o farien x vosatros.Vosatros no sau de donar a coneixer x anar a animar al gandia,sau donat a coneixer pk eu pujat a un ekip a primera en la vostra constancia y apoyo,no fa falta res mes.
VIVA ESPAÑA!!!

Anónimo dijo...

vivaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Anónimo dijo...

PRIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

SI NEU A ANIMAR AL GANDIA VOS MATEEEEEEE!!! A EIXOS NI AIGUA!!
PAREIX MENTIRA QUE SIGUES COSI MEU OSTIA!!
EL GANDIA ES COM EL MADRID!!
SI VOLEN VORE A LA FORÇA RACINGUISTA QUE VINGUEN A LA RUNA!!

PRIMO COM POTS DIR K TU SI ANIRIES?
PRIMOOOOOOOOOOOOOOOO!! K L MATE!!

Anónimo dijo...

EL GANDIA B VORA A LA FORÇA RACINGUISTA LA TEMPORA QUE VE CUAN EL RACING VAJA A JUAR AL GUILLERMO OLAGÜE I ELLS VINGUEN A LA RUNA!!

I SABRAN LO QUE ES UNA AFICIÓ!

A UNA ATRA COSA EL TAL OJEAOR NO SERA LUIS ARAGONES NO?
MARE MEUA LA GENT ESTA FLIPA!
I TU PEP VAS I TEU CREUS!!
UN OJEAOR DE SEGONA B NO JO CERC K ERA DE PRIMERA I ERA MIJATOVIC!!

Anónimo dijo...

PEP SOC ALEX FERGUSON EL ENTRENADOR DEL MANCHESTER! PODRIEM NEGOCIAR LA CLAUSULA DE FEMENIA?
QUEDEM AI EN EL SERRETA I FIRMEM.
ES UN JUGDOR QUE MINTERESA MOLT JA QUE IGUAL LI PEGUE EN LA DRETA QUE EN LA ESQUERRE QUE VA DE PUTA MARE DE CAP!!
UN JUGADOR COMPLETISSIM!!
SOBRETOT SI ES JUGA DIUMENGE X EL MATI I EL MENDA FA UN RATET QUE A VINGUT DE FESTA! AI SI QUE RENDIX SI!!

Anónimo dijo...

PEP ANUNCIA A ALGUNS FIXAJES X A LA PROXIMA TEMPORADA PERFAVOR!
MES QUE RES X A SABER EL POTENCIAL DE LA TEMPORA QUE VE!

A QUE ASPIREM PEP?

Anónimo dijo...

Xk tens rabia?xk jugadors del teu equip volen vindre i tu portes molts anys volent pujar en el teu poble i res de res no?
El puc asegurar que per telefono no li e tocat a ningu,ya que per el msn no em gaste diners,jaja.Eres un fals,digues per lo menos qui eres i dona la cara,cada uno mira per el seu be i yo no obligue a ningu pero tu estas morinte de asco ai en el teu equipo i la gent que sta ai,que conec a molts tmb meu diu,que cada volta tenen menos ganes de jugar,que no va gent a vorelos i no tenen ninguna motivació...La nstra motivació es molt gran,tenim un poble en lesquena i el proxim any anem a intentar fer una bona tempora,el objectiu es salvarse i farem tot el posible per salvarmos.
No el mareixes que el conteste pero tenia ganes de dirte 4 veritats i tu sas que es deveres,imaginat com esta el club que el que la representat els ultims anys casi vos deixa...

Anónimo dijo...

El del comentari eixe q diu q es jugador del Gandia B,es mentira.
Eixe no a vist al Gandia B ni en foto.

Anónimo dijo...

Pep, esperem una declaracio de objetius de cara a la proxima tempora,mullat.

Anónimo dijo...

Los objetivos son claros si me conoces sabes cuales son si no me conoces que es lo normal seran los mismos que el resto de equipos.

anonimo dijo...

avore carlitos pons, no saps ni ki soc y dones per fet que ho saps x lo que dius en qant yo no se ni a que el referixes en moltes de les coses q dius, no saps si jugue a futbol o no y si jugue en 2º regional o en 3ºdivisio com tu vas triunfar en el oliva no? jajaj. xo weno tu tens la rao trankil, mas dit 4 veritats... jaja

Anónimo dijo...

ie imbecil dona la puta cara payaso i digues ki eres!!
lo unic k fas es dir gilipollaes.vesten aferte la ma un ratet i dexamos tramkils
deixa estar a carlitos i si vols dirli algo li o dius a la cara k segur k el contesta.bo payaset a vore si el claves en lo teu i si vols morirte de enveja a mosatros mos dona igual eh!

Anónimo dijo...

Jaja eres poc inutil,clar que te dit 4 veritats,nse pa que entres tant asi a fer la ma,no fa falta que poses el nom pa saber en quin equipo jugues,eres un fals de merda xk estic segur que cuan em vegues aniras ai donantme la ma i despues tamagues per asi,si tens algun problema total es tocarme que no pasa res,les coses es poden parlar...Pero en lo cagat que has sigut tota la vida no vas a donar la cara mai,yo no e triunfat en el futbol ni triunfare pero estic ben agust de jugar on stic jugant,meu pase molt be i no vaig entrant en el blog de altres per a clavar bulla pero tu com tens rabia que algun jugador que en teoria tenia de anar al teu equip i potser acabe en el rafelcofer...tu intenta pujar per 5 any consecutiu al teu equip encara que com forme steu fent el ridicul dupte que pugao pujar...

Anónimo dijo...

Pau de Potries,fixa per el Racing

Anónimo dijo...

Pipa, fitxa per el Racing.

Anónimo dijo...

Fitxats Buffon,Dani Alves,fernando carvallo,maldini,Essien,gatusso,
cesc fabragas,messi,Kaka,Cristiano ronaldo y Ibrahimovic.

Anónimo dijo...

Posible marcha de Feme al Gandía B. Este equipo necesita un capitán joven con mentalidad de persona con experiencia. Fichaje con proyección cuya finalidad es que termine jugando en el Gandía que, de moemnto está en preferente.

¿Feme es cierto q te vas?

Anónimo dijo...

carlos pons ficha por un equipo de tercera... aun no se ha desvelado cual. es verdad?

Anónimo dijo...

no develare el meu futur asta pasar la eurocopa!

Anónimo dijo...

amunt la força!!

Anónimo dijo...

EL DOMINGO TODOS A APOYAR AL GANDIA.

Anónimo dijo...

Alguien del equipo del Racing, podria decirme aproximadamente la media de edad del equipo.

Anónimo dijo...

pues 21

o x ai..
el mes major nen te 25
i soles nian 2...
de 20 i 21 inan x lo menos 7

anonimo dijo...

si clar, canet ne te 22 jajajajajja

Anónimo dijo...

i parla el gracios de sempre!!!jajajaj
q maxo eres!i lo q taburriras!
pues se mavia olvidat canet..alg mes q dir¿FALS!!Q ERES MES FALS Q..
xq n va n mi axo de faltar to imagines t..ok?

anonimo dijo...

ya se sap on juara carlos pons lany q ve?

Anónimo dijo...

a mi man dit k torna al oliva.

Anónimo dijo...

K pesao eres macho...tens ganes de fer la ma,si el pnses que em molesta...Despues tingues collons en saludarme i el diré a la cara lo fals que eres,sempre has sigut igual,clavante en tot el mon pero pero a l`hora de la veritat un cagat de merda

anonimo dijo...

che carlos pons, et torne a dir q ni em coneixes, xo man donat uns informes de tu q... tela... xo estic intrigat avore ki el penses q soc jaja. sort en el oliva

Anónimo dijo...

ie capullo
POR K NO TE CALLASSSSSSSSS
ia esta be campeon k aplegues a molestar ninot

Anónimo dijo...

El Alcoyano B tambe estara en el grup, pues no a pugut putxar al perdre la eliminatoria d`ascens a preferent.

Anónimo dijo...

Comfirmado:
Alberto el hasta hora entrenador del Ciudad de Gandia, ficha por el Ondarense y su puesto es ocupado por Manolo Berzosa, que estaba entrenando al juvenil C del Gandia Base.
Esto supondra seguramente un trasvase de jugadores de un equipo al otro.(Como ya paso en el Beniopa)

Dificil papeleta la del nuevo entrenador.

Anónimo dijo...

Tambien se rumorea ,que la estructura deportiva del Ciudad de
Gandia sera dirigida por Xavi Roca
hasta hora en el Real de Gandia.

Anónimo dijo...

Aguilar ,tampoco seguira como entrenador del Xeraco la proxima temporada.

Anónimo dijo...

El cf Gandia B la temporada q viene incorporara , a cuatro o cinco jugadores provenientes del JUvenil A q esta jugando la promocion a liga nacional.Aunque
aun sigen sin entrenador para la proxima temporada.

Anónimo dijo...

El Xeraco ha fixt a Santi, ex de la Vall d´Alfàndech, pense que com està al grup de vosaltres vos interesarà

Anónimo dijo...

teniu ja fixages nous que estiguen clars per a la pròxima temporada?

Anónimo dijo...

dexeu de dir que pau fixa pel racing per que lo de pau no esta gens clar

Anónimo dijo...

HOLA DE NUEVO.queria saber si estos dos jugadores son transferibles. Y tambien quisiera informacion del numero 7 del rafelcofer que juega por ambas bandas. gracias

Anónimo dijo...

el portero reserva se va al bellreguard
pons al oliva no creo, si es juan sanchez del racing
camilo y pipo los quiere el beniopa
faus el ciudad, oliva i ondarense con gregori
moncho al grau athletic donde juegan todos sus amigos
canet no jugara mas
deivid tampoco
vicent al villalonga
tatin lo quiere gregori
empezar a fichar que el tiempo se acaba y hareis el ridiculo en un grupo muy fuerte

Anónimo dijo...

Xe tranquil pep diu que a fixat 3 nigerianos i com no tenim llum en el camp anem a posar els partits per la nit aixo sera un xec al portaor.

Anónimo dijo...

podries dir ki eres rumores?? es pa fixarte sok del periodik super deporte.....

Anónimo dijo...

por que no te callas!!

Anónimo dijo...

yo no tengo porque callar porque no he dicho nada de malo solo he dicho cosas que he oido, por ejemplo lo de vicent se lo escuche al q va a ser entrenador del ciudad de g q es hermano del q va a ser entrenador del villalonga q al mismo tiempo es el tio de vicent.
lo del portero se dice en bellreguard
a tain i faus lo ha dicho gregori i varo lo de los entrenadores de la base del beniopa.....
no os enfadeis i haber si preparais un buen equipo pero estar alerta
pons a vore si peixques alguna cosa

Anónimo dijo...

DEIXEM DE ENFADARMOS,SOLS SON RUMORS,XO EL EQUIP SERA EL MATEIX,YA VOREU,POQUES NOVETATS.

Anónimo dijo...

Mira de esos rumores creo que si,pueden serlo,pero visto este año,dudo de que cambien las cosas en cuanto a jugadores del "racing".
Faus continuara a no se que le den mucho dinero en otro equipo,el esta muy bien aqui,pasa de irse a otro sitio.
Tatin es un jugador increible que ha hecho mucho por el club,tambien se le quiere mucho al igual que el nos quiere,dudo que se vaya a otro equipo de la misma categoria,se iria a una mas alto en todo caso.
Del Pipo y Camilo pos no se,es su pueblo "beniopa",han jugado alli,y no se,pero confio en que se queden ya que aqui hacen mucha falta.
De Campe,pos no se,el a estado agusto en el equipo,ha jugado igual que el otro portero,pero nunca se sabe,el bellreguard tambien es su casa.
Lo de deivids si que puede ser verdad,el xico trabaja y viene cansado a entrenar,por lo que nunca se sabe lo que ara,aunque no se descarta.
Canet pos es una cosa que nunca se sabe,pero si entrena a los benjamines del rafelcofer,seguramente continue.
Nada mas,espero que no cambie mucho el equipo de este año y que los refuerzos sean buenos y sobretodo con ganas y ambicion.
Gracias.

Anónimo dijo...

ultim fixage:el cosi del puñal de benicalap...a pesar del seu fort ser el tenis..en 1 regionalpot donar mol a este club...lunic problema q encara esta desaparegut desde el dsbte x la nit..

anonimo dijo...

carlos pons seguro q esta celoso xq no se habla de su fichaje por un equipo de 3º jaja

Anónimo dijo...

esperem que ningun jugador d l'any pasat sen vaja del racing.Volem el mateix equip de lany pasat i alguns reforsos

Anónimo dijo...

informacion de ultima hora tatin ficha por el ciudad del gandia y faus por el gandia de preferente para la proxima temporada .
mas informacion en la pagina web del gandia que es donde lo he visto yo.....lo siento por vostros pero a joderse............

Anónimo dijo...

ye poya kom estas fisicament?
teu dic persi el any queve vols juar en ma uelo i uns quans amics.......contesta lo antes posible?

Anónimo dijo...

ye a partir de ara els homes de veritat que deixen de posar anonimos rumores...... i fiquen nom i apellidos
que la gent es molt xarraora sense donar la cara i a demes uns cagats

Anónimo dijo...

alomejor te jodes tu y todo keda en rumores...

Anónimo dijo...

TU rumores disme la pagina web del gandia i la del ciudad del gandia,xk eres tan listo k no la trobe.

Anónimo dijo...

ei TATIN escriu algo asi i digues les ofertes k tens i k es el mes segur k fases la tempora k be!!
contesta i dexa trankila a la aficio!
un abras a tots.
amunt racinggggg!!

Anónimo dijo...

weno jo com a cap de prensa vs dones els titulars de lequip:
1 he de dr que la gen saburrix mol..sobrett el valentet de rumores...si vls dir xorraes fica x lo menos elnom..axina tt el mon sabra lo xiuet q eres(jo ja fa añs q o se)..nse si esq taburrixes mol,o que tens molta enveja q asto pase en rafelcofer i no en el teu poble,xo lo q em queda mol clar esq li tens mols cels a carlos,,xq es?xq duna ostia et pot trencar les dens,xq es mol millor q t juant a ftbol(ningu en un equip posa tan de collons cm ell)xq es capas de fer unes plantilles increibles(xa no nar mol lluñ mira lo q es va convertir un equipet xa les 24h de rafelcofer,LES DOS LLUNES,q gracies a ell i lequip q a frmat..a wañat en tts els llocs on san presentat,veges si tu consiguuixes q juaors q an juat en ell juen en t,,,no acabaria mai de drtelos)xo lo q em queda mol clar q tts estos cels a carlos es xq segur q sa tirat a la teua novia,ex o parienta(axo es segur,,,jeje)

weno despues de dir tt asto;
tatin a nascut xa juar en el racing i mai abandonara el barco xa n juar en un euip de 2 categories superiors on stiga el racin(el c.de.gandia arriba tard)
faus es de rotova,xo el segon poble dell es rafelcofer...xa ell el ftbol es diversio i mentre n niaga equip en rotova sobren les paraules(pasa mes temps x asi q x rtova..xq sera?jej))

weno ja informare de atres jugadors de momen no nia res mes...firma:juan el de la bosa gran

Anónimo dijo...

grande xorito,grande!!!

Anónimo dijo...

bueno xicons he q dir q he aceptat una oferta d'un altre club d'una altra categoria on hem convertire en primer capita, jugare mes, sere entrenador, tindre un sou alt i damunt tot pagat en cocoloco (fins l'hamburguesa).
dir vos que ha sigut un any inolvidable i mes estant en el meu poble
el flaco¡¡¡¡ jejeje

vixca el flaco
I.C.R

anonimo dijo...

va tatin estem esperant a que contestes sobre les ofertes q tens... q sabem q entres aci tots els dies y veus els comentaris...

Anónimo dijo...

xk eres tan pesat??
es nota k nosaps lo k sa aconseguit en esta tempora i lo k s'ha viscut,lo units k estem tots!!
j se mol be k tatin esta agustisim asi i no te k voler anarsen,xk tatin al iwal k faus, i iwal k tots eixos k vas nombrar k senanaven, juen x a divertirse!!!i en este ekip lo unik k no falta es el divertiment i la festa!!
aixina k ves i molesta a una altre ekipo k estik fart de voret x asi i damun esk no tens valor ni de posar el nom!!
i crek k no saps be ki es carlos pons,x a mi un molt gran amik aixina k deixa d clavarte ja en ell !!
ja tenia ganes j de escriure
El capi

Anónimo dijo...

això de Gregori a l'Ondarense jo crec que no está tan clar...
a més, l'ondarense ja te un bon equip i no crec que massa gent del C. de Gandia vaja cap a Ondara si al final això de Gregori es veritat, que ho dubte!
Per cert, espavileu a fitxar gent, que 1ª no es 2ª que hi ha 4 filials de 2ªB i equips amb presupostos alts!!

Anónimo dijo...

ivan ivan ivan camarena!!!!jajaj

el meu ftur esta en les mans deste ome!!jaja..de t depen!!

Anónimo dijo...

PENSE K FAUS I TATIN ES QUEDARAN!!
XK EL RACING ENGANXA!! XK EL RACING VISIA!! XK PERTANYER AL RACING ES LOSTIA!! XK ES LO MILLOR!! I XK....
LA GENT K ENVOLTA AL RACING ES LA MILOR DEL MON!!
MARE MEUA KIN ANY M PASAT TOTS JUNTS!! I LA TEMPORA K VEEEEEEEE....
A DISFRUTAR!!!!

CARLITOS NO FACES CAS A NINU!!

Anónimo dijo...

PENSE K FAUS I TATIN ES QUEDARAN!!
XK EL RACING ENGANXA!! XK EL RACING VISIA!! XK PERTANYER AL RACING ES LOSTIA!! XK ES LO MILLOR!! I XK....
LA GENT K ENVOLTA AL RACING ES LA MILOR DEL MON!!
MARE MEUA KIN ANY M PASAT TOTS JUNTS!! I LA TEMPORA K VEEEEEEEE....
A DISFRUTAR!!!!

CARLITOS NO FACES CAS A NINU!!

anonimo dijo...

jaja que sort teniu, teniu tot lo millor. podrieu demanar la independencia de rafelcofer jaj. calirtos podries mirar de fichar 2 laterals xq el racing fluixeja prou x ahi

Anónimo dijo...

kin tio mes subnormal!!
crek k han sigut els dos millors laterals de la segona regional!!
xr lo millor k podem fer es pasar de t,ja k no dius ni el teu nom,k eres un cagat,payaso!!!

Anónimo dijo...

tu si q estas subnormal,tarat,¿q tu poses el teu nom?

Anónimo dijo...

Que pugues dir que fixem un lateral em pareix molt be,ya e parlat en un amic i si lentrenador vol fixar a un lateral vindrà..que el claves dientme que he estat un poc fruix vale,pero justament en andreu que ha fet una tempora molt bona,jugant de lateral fent molt de gol em pareix injust...Ya tagradaria tindre en el teu equipo a Andreu,xk contra mosatros els dos partits pareixia una autopista aixo encara que un dels dos partits vau tindre sort i no vos vam guanyar,i si vols tindre la meua amistat para ya de escriure xk stic cansantme de tu

anonimo dijo...

tio tu flipes, xo q tu el penses q sas ki soc? trobe q algu esta pagant els plats trencats x mi

Anónimo dijo...

mira tio segur que tens mes anys que ma uelo y escrius anonimos com si fores un xiquet i a demes pareixes un xiquet bobobet xq tan tu tu com la teua opinio no valeu ni una merda.......... a estes edats encara som gagaets en els ous ven peluts que tenim ya... a vore si espaviles en la vida que estas quedante darrere borinot.. tant que escrius parlant tame es poden dir les coses xr mastraña que coqui com tu done la cara.. bueno cuidat i ves a que tamare el done el vive i el canvie el pañal que fas olor a merda......... amunt rafelcofer

Anónimo dijo...

solo quiero decir que no me gusta ver como solo aceptais alagos y levantamiento de huevos hacia el equipo y los jugadores, también hay que saber aceptar las críticas de vez en cuando. Porque en vuestro equipo hay cosas buenísimas pero hay muchas cosas también que no están bien y espero que seais conscientes de ello. es una opinion...

Anónimo dijo...

tens rao.Es que sols voleu sentir alagos i si tan humilds sou tambe haurieu d'aceptar crítiques.I mes encara si son vertaderes.

Anónimo dijo...

xo que lo q es laterals nostres no valen res es una critica verdadera o ganes de fer la ma¿¿
jo crec q sa dt xq cm justmen a parlat andreu i carlos...i el tio saburrx ..pues o a dt,,
ara pots aver seguit la lliga i ells 2 SEGURISIM q starien entre els 4 millors de tta la tempora...
ara q necesitem alenatives a ells..es cert i se sap i sintentara buscar..

Anónimo dijo...

ie estik asta els putos collons de exe fill de puta k entra asi a tocar les boles tots els dies magradaria saber ki eres i pegarte kuatre galtaetes ben pegades payaso de merda subnormal...
amunt la FORÇAAAAAAAAAAAAAA
AMUNT RACINGGGGGGGGGGG

Anónimo dijo...

estas poc flipat

Máster dijo...

Per a evitar comentaris a estes altures del a temporà, en la que el Racing ha sigut campió i no hi ha res més que parlar, es dona per tancat aquest blog fins que passen totes les festes que mos tenim que pegar este estiu.

Un any de felicitat que mai ningú podrà borrar de les nostres ments.

La felicidad se llama Racing.

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari