lunes, 5 de mayo de 2008

Pasillo al campeón, aunque con un resultado final de Moraira 2 - 0 Racing


El Racing Club Rafelcofer perdió en un partido de esos denominados de trámite, en el que el resultado final fue de 2-0 a favor del Moraira. El equipo rojillo no se jugaba nada pero, a pesar de esto le plantó cara al rival durante la mayor parte del encuentro aunque al final el equipo local fue el que se llevó los tres puntos.

El Racing se marchó del campo con tres expulsados por doble amonestación y unos cuantos jugadores con cinco tarjetas amarillas que les impiden jugar el último partido de Liga. Pero también se marchan acompañados de una afición, que no dudó una vez más, en desplazarse hasta el lugar del encuentro para animar a su equipo, demostrando de esta manera que es la mejor afición de la segunda regional.

Este viernes por la tarde se realizará uno de los últimos entrenes de la temporada, con una posterior cena de despedida, en la que una vez más, el Racing volverá a celebrar que es el CAMPEÓN DE LIGA.

Año inolvidable para este Racing que se despedirá de la segunda regional con un partido en la Runa frente al Parcent. El encuentro tendrá lugar este domingo a las 19:00 en la Runa.

¡Vamos mi Racing, vamos campeón!

54 comentarios:

Anónimo dijo...

El arbit mos va beneficiar, heu vam vorer tots, xo yo no se, porteu tot l´any jugant a segona regional, tots sabem q quan et toca un arbit d´estos (xq mos ha tocat a tots) hi ha q callar la boqueta i no fer tonteries, i vosatros en eixe aspecte no vau ser molt listos. X cert, el palo an al q diueu q vos amenaçava el nostre jugador, el van tirar els vostres aficionats al camp...
Lo dl partit amañat, em pareix una tonteria ni siquiera pensarlo, mosatros ya no mos jugavem res, no se si heu vist els altres grups, xo el 2 dl nostre grup sta clar q no puja.
Per ultim, al que dia q no mos merexem pujar i tal, tenim el golaveraje guañat an tots els ekips dl grup, se que no val per a res, xq els primers sou vosatros (an total mereiximent), xo la veritat es q crec q la temporada dl moraira es xa star contents.
Sort l´any q ve, espere q de qui dos puguem tornar a voremos, i q no siga en 2 altra volta...

Anónimo dijo...

Ei

Anónimo dijo...

Ei Amics del Racing soc un jugador de la Vall i no s´sestranyeu destos arbitratges, quan varem jugar allí va ser massa. Esta clar que el resultat res a dir, 7-2, pero la escabechina que ens va fer el àrbit. Nomes va faltar que els tragueren a hombros, pero be quan es juga en la part d´Alacant, hi ha que anar preparat per el pitjor. Enhorabona pel campeonat.

Anónimo dijo...

PEP TODOLI HUI A LES 10 SERA ENTREVISTAT EN TELE 7

Anónimo dijo...

X al de la vall, recorda el partit d ida xic...

Anónimo dijo...

al de moraira ,sigam serios ni eu donat per perdut el ascens,estava amañat,ni tampoc teniu el average a favor el recorde piles i portuaris,total tes que vore la taula clasificadora,el racing si que a guañat a tots el contrincants en un partit,vosatros no eu poder dir,el recorde el Bellreguart,aixi vereu guañat perque nosaltres anavem en molt poca actitut estavem de festa el arbit sobraba.

Anónimo dijo...

hola, soc coca del moraira.
voldría parlar un poc d'aço de les queixes arbitrals.
estic molt apegat tant al nostre entrenador com al president y directiva, y puc asegurarvos que no hi va haver ningun tipus de amaño amb el arbit, per supost que li vam dir, yo el primer, que si tenia que tirar cap algun lloc, que tirara cap a casa, que vosatros ya estaveu ascendits, pero supose que com a qualsevol arbit li se diu.
conte en que encara que yo vos diga aço, podeu no creurevou, pero es la veritat y yo hem quede tranquil.

soc el primer, y liu vaig dir tant a pep, com a canet, com a pons, que vaig trobar el arbitratge molt en contra vostra, la expulsio de vicent, per exemple, acabava de traure una targeta a vosaltres per desplaçar un balo, un company meu el desplaça y no li la trau, y vicent li protesta per aço, y l'expulsa, sen va enpasar.

pero amb tot el respecte he de dirvos, que arbitratges fatals els haurem patit tots els equips aquesta temporada, nosaltres tindriem de 7 a 10 punts mes si no fora per arbitratges que varem patir en el real, en casa contra el bellreguart, en pego, etc,etc.....,sense queixarme, perque tots haurem patit aquestes cosses.
pero també he de dir que en daimus varem patir un arbitratge fatal, ens varem quedar amb 9 jugador y un penalti en contra acabant el partit y varem guanyar 2 a 3.
en el camp de la font varem patir tambe y varem guanyar 4 a 1.
simplement, vullc dirvos amb aço que vos varen pitar molt en contra ahir, pero vosaltres no vareu xutar a porteria en 90 minuts.
tinc en conter que estaveu en cuadro, y que vos faltaven jugadors, y que si encara haguereu estat jugantse algo, el resultat haguera sigut diferent, pero, sou campions de lliga justament, no es queixeu d'eixa manera, per favor, nosaltres ho tenim molt mal de pujar pero ens queda la ilusio de vore si podem, y per a nosaltres el partit d ahir era importantisim, y pensem que el varem jugar be, y que varem guanyar perque varem jugar millor, no ens lleveu aixo.

voldria dirigirme tambe al company de la vall que sa tornat a clavar aci y ha tret de nou el tema del partit en teulada contra ells.
et recorde que el tractament ortodental que te que patir el nostre company per la colçada que li va propinar el teu es de dos anys desde gener que va començar.
et recorde tambe que el teu company va eixir sense targeta, y et recorde que 7 a 2 y aquestes coses que et dic, no son com per a que pugues queixarte del arbit en aquell partit.
no m'agadaria tornar a entrar en el tema aixi que deixau estar, perque pense que hem tingut el respecte de no clavarmos massa amb vosaltres per el que va passar en aquell partit.

be,ya esta, de nou, enhora bona alrafelcofer pel ascens, que sel mereixeu, y si nosaltres no podem pujar, que esta molt dificil, que tingau molta sort l'any que ve en primera.

sort a tots

Anónimo dijo...

ESTA MOLT BE QUE VAJA PEP TODOLI A TELE 7,,,PERO IMAGINEU QUE L HAVERA ACOMPANYAT LLORENC,JAJAJAJA,,A MES DE NOTICIES DE BON ESPORT ENS VAQUEJARIEM...

UN ABRAC CAMPIONS

ESTA NIT DILLUNS A TELE 7

Anónimo dijo...

David wapixim no passa res, en eixos bragons no es pot controlar la força...jajaja!!! Erem poquets però ens vam riure prou, la guàrdia ens va acompanyar al cotxe, jajaja!!! Molt fort!!! La semana que ve més i millor, encara que tindrem que ixir nosaltres a jugar!!! AMUNT RACING I AMUNT FORÇA RACINGUISTA!!! un bexitoooooo!!!

Anónimo dijo...

YA NO RENEGUEMOS MAS
PUES YA NO VALE LA PENA
YA QUE ANTES DE IR A TEULADA
ESTABA HECHA LA FAENA

O A CASO NO SE RECUERDA
QUE EL RACING YA ERA CAMPEON
SIGAMOSLO FESTEJANDO
CON TODA NUESTRA ILUSION

DEJEMOS NUESTROS RIVALES
QUE CRITIQUEN SIN PIEDAD
EL AÑO QUE VIENE EN PRIMERA
MANTENDREMOS LA HUMILDAD

ESO NOS LLEVA BIEN LEJOS
JUNTO CON LA EDUCACION
A VER SI EL PROXIMO AÑO
VOLVEMOS A SER CAMPEON

ABRA QUE MENTALIZARSE
SUFRIREMOS MOGOLLON
ENTRE ARBITROS Y RIVALES
ESTARA EL RACING CAMPEON

NO PERMITAN OLVIDARSE
ESTE MOMENTO DIVINO
DE LA MANO DE ESTE EQUIPO
LA ILUSION AL PUEBLO VINO

Y DIGO QUE ESTA ILUSION
HAY SIEMPRE QUE MANTENERLA
POR QUE ESTE EQUIPO SEGURO
NOS NESECITE EN PRIMERA

SALUDOS A TODO EL RACINGUISMO
Y EL DOMINGO TODOS AL CAMPO
SIGAMOS DEMOSTRANDO QUE DETRAS DEL CAMPEON HAY UNA GRAN FICION
DESDE CASA UN SALUDO EL PIBE Y PIBITO

Anónimo dijo...

feme no lo ves,las xikas de la montecarlo a nuestros pies

Anónimo dijo...

Les xicones de la montecarlo li van donar el numero a feme al acabar el espectacle.

Feme contamos com vas acabar...xq no paraven de tirar-te els trastos.

Anónimo dijo...

de momen el divndres en el spar ms faran una petita actuacio...lo atre es privat...jeje

Anónimo dijo...

pep todoli a eixit en la televisio au vist o no a dit que esta molt content en el equipo i que segur que arribeu a profesionals je adeu bona nit

Anónimo dijo...

Molt be per Pep Todoli a la tele i ha dit que la aficio ha sigut fantastica. Pep has parlat molt be en tot moment ,,tu si eres una estrela. Amunt racing

Anónimo dijo...

ULTIMA INTENTONA, EL SOPAR NO POT SER DISAPTE??

SI NO, RES, XIKETS, DW

Anónimo dijo...

PER A COCA

EDEU PRIMO DIUS K DEURIEU TINDRE 7 O 10 PUNTS MES DELS K TENIU? ENTONCES NIRIU DAVANT DE MOSATROS!!! NO DIGUES NIMALAES 7 O 10 PUNTS MES NO 25 PUNTS MES!!

K SAPIES K EL PARTIT EL VAM PEDRE XK TENIEM 3 O 4 JUGADORS K VAN IXIR DE FESTA EL DISABTE I NO PODIEN NI CAMINAR I DESPRES HI HAVIEN 2 O 3 K DIEN K NO ELS APETIA JUAR!!

BUENO K SAPIES K VAM PEDRE XK EL EQUIPO NO ESTAVA COM NORMALMENT ESTA, PODRIEM DIR K NAVEM AL 20% DE LES NOSTRES POSIBILITATS I SOLES ENS EN VAU FER 2 I EL ARBIT PAREIXIA K FORA UN JUGADOR DE VOSATROS K LI HAVIEU DONAT UN PITO!!

ALE COCA MENOS HISTORIES I A LA MARXA!!!!

Anónimo dijo...

E COCA SOC EL MATEIX DE ANTES HE TORNAT A LLEGIR EL TEU COMENTARI I MA TORNAT A ENTRAR UNA RABIA!!

K VOL DIR K NO VAM XUTAR EN ELS 90 MIN A PORTERIA?


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! K RABIA!
JA SE K SEGURAMEN NO VOLS PICARMOS NI RES EN ELS TEUS COMENTARIS XO BUENO A MI ESTA AGARRANME UNA RABIA K SI X MI FORA TORNARIA A JUAR EL PARTIT UNA ATRA VOLTA XO JUARIEM ENSERIO I JA VORIEM K PASARIA!!

Anónimo dijo...

moraira 2 racing refelcofer 0
a nadie le gusta perder....

Anónimo dijo...

RACING CLUB RAFELCOFER ES DE PRIMERA I MORAIRA ES DE SEGONA!!

Anónimo dijo...

pal sopar mos posem tots les camises pistachos,,ok??
I ANEM A DESPEDIR LA TEMPORA KM LA EM PASAT TOTA,DISFRUTANT DE LA FAMILIA I DIVERTIRMOS JUNS!!
ESTIK SEGUR DE K SERA UN ATRE GRANDISSIM SOPAR!!!

Anónimo dijo...

yee andreuet, no et sulfures maxo, tanta rabia, dius que has tornat a llegir el comentari y ta agarrat mes rabia, tio, lliglo be, y voras que tot lo que dius tu, tambe ho dic yo en el comentari...., ya teu dic que se perfectament que vos faltaven jugadors, tatin y algun mes, que anaveu a mig gas o menos, que el dia d'abans havieu eixit molts y estaveu morts, y que damunt el arbit va anar a per vosaltres, si estem d'acord amb tot, pero no pots dirme que nosaltres no guanyarem justament y que hem de estar contents per aixó tio,mosatros encara estem jugantmos molt, y la ilusio de haver conseguit aquestos tres punts contra vosaltres, o contra qualquier altre equip a estes altures y amb les baixes que teniem nosaltres tambe, ens fa feliços perque anem a aconseguir el nostre objectiu que era aconseguir mes de 60 punts per intentar pujar, que esta prou mal.
en ningun moment he dit, lligo be, que si haguerem jugat amb tots els efectius cadascun o jugantmos algo, que haguerem guanyat, perque aixo no es pot saber ni es sabra mai.
alli en rafelcofer ens vareu guanyar ben rebe, y sou els campions de lliga amb diferencia, com tinc que insinuar yo coses que no son.
y no ta de molestar que et diga que en 90 minuts no vareu xutar a porteria, perque es que va ser aixi tio, degut a tot el que estem parlant, si, pero es que es la veritat.....

ale, y el que dius en el teu segon comentari de que segurament no vullc picarvos, es aixi tio, de les meus paraules no ha eixit mai res roin cap al rafelcofer, aixi que no ho dubtes per favor.

y lo de menos histories, pues bueno, pense que el unic que estava fent era donarvos la rao sobre lo del arbit y desitjantvos bona sort per a la temporada que be, a mes de pararli els peus a una persona que no es dels vostres ni dels nostres que de ves en quan fa comentaris que no deuria fer, pero no he volgut que agafares rabia xato, aixina que tranquil, y llig les cosses be nano, que no anava en ninguna mala intencio.

a, per cert, es nota que erees de puta mare perque tens els collons de possar el teu nom no com altres.

ala crack, sort de nou per a l'any que be, y intenteu mantindre tot l'equip que yo trobe que ho podeu fer molt be en primera en els que sou, au.

coca

Anónimo dijo...

a, soc coca de nou andreu, es que he tornat a llegir el comentari y no te dit res de lo dels 7 a 10 punts que tindriem de mes, quan vaig dir aço hem referia a que tots hem patit arbitratges fatals, y segurament tant nosaltres com vosaltres com molts dels altres equips, tindrien eixa cantitat de punts de mes, no vaig voler dir que si tinguerem eixos punts vos superariem en la taula, ni ho vaig mirar, hem referixc a que segurament a vosaltres tambe vos han robat , y posiblement si a mi hem donaren els que man robat y a vosaltres els que vos han robat com contra el piles, o algun mes, igual ens traurieu mes ventaja encara...., ala, domes era aço.

Anónimo dijo...

TENS TOTA LA RAO DEL MON COCA!! MAGARRAT UN POC DE RABIA XO NO EN MAL SENTIT! EM REFERIA A RABIA DEPORTIVAMENT PARLANT! ESPERE K NO TAVAJA MOLESTAT RES DEL K HE DIT! TOT ERA EN BON SENTIT I DEPORTIVAMENT PARLANT!!

ESQUE PERSONALMENT NO MAGRA PEDRE NI A LES CANIQUES! SUPONG QUE A TU TAMPOC!

BUENO COCA ESPERE K NO TAVAJA SENTAT RES MAL TIO!

Anónimo dijo...

ie coca sok un membre de la FORÇA RACINGUISTA sols dir k en teulada erem super pokets de normal en som molts mes pero com ja esta tot guañat soles vam anar 7o8 caNtant pero k sapies k a la FORÇA RACINGUISTA li caus molt be i no paravem de cantar en el teu nom i tu menos dalsar la ma ni res.bueno k tingues molta sort i espere k daci un parell de añs ens vegem en primera,i vingues a ferte una birrota en mosatros.

pd:disli al teu compañ giovanella k si arribem a estar tota la força racinguista i haguera vingut amb el palo amenasanmos segurament estaria un pok desgraciaet ara pero res sort per a ell tambe i k baixe els humos k soles li vam dir giovanela.COCA ERES UN CRAC
ISTA ISTA ISTA FORÇA RACINGUISTA

Anónimo dijo...

David supose que seras tu,yo no vaig jugar i staba en el banquillo i coca va dir que ereu un cracks,bueno coca el dumenge tenia molta rabia per la forma que vam pedre i per no poder jugar i ajudar al meu equip,lo unic que volia era jugar contra vosatros i mira,damunt que el arbit de la semana anterior en trau una targeta x dixarme caure (era un penalti clarisim,meu va dir el jugador que mel va fer i tot),la federació degue de mirar mal les targetes xk contra la font vaig cumplir cicle de 5 grogues i sols feen 5 partits que habiem jugat i els 5 men van traure en 3 partits...pero vist lo vist,a mi tmb maveren espulsat cntra el vosatros,xk ho teniem tot fet i un arbit aixina el fa pedre el cap,si mos juarem algo se controlarme pero en els papers fets...nse que dirte,bueno sort pa l´any que be,si fora per tu i ortega ojala pujareu pero malegraria si es quedareu en segon per uns cuans...

Anónimo dijo...

que pasa joder ya somos campeones se nota heeee ni comentarios hacemos ahora es cuando se ve una ficion en serio a ver si ahora el domingo en el campo volvemos a ser los 5 de teulada

Anónimo dijo...

lo del diumenge era un poc normal que havien tants poquets seguidors del racing, una perque Teula para un poc llunt, segon perque la lliga ja està guanya i tercer i pot ser el més important, era que jugaba el Barça contra el València a les 7. Pero, el diumenge, altra vegà ahí. El camp a tope, encara que hagen comunions... ale fins pronte, eh i no soc de la força

Anónimo dijo...

este dumenge nia k demostrar kina es la millor aficio de la safor,nia k plenar la runa kom de acostum,pero espere k esta vegada la FORÇA estiga al complet k en teulada estavem prou fruxos i es va notar k la lliga estava guañada.amunt RACING AMUNT LA FORÇAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anónimo dijo...

No patiskes que esta semana no fallarà ningú.

Hem aconseguit el nostre somni i este diumenge demostrarem al racing lo agraits q estem.

Viva Racing!

Como te voy a echar de menos este verano. Aunque se que estareis dando espectáculo por las verbenas... jajaja

Feme no lo ves, las xicas de la montecarlo a nuestros pies!

Anónimo dijo...

EL PARTIT DE ESTA SEMANA ESTA CLAR K NO MOS JUGUEM RES PERO HI HA QUE GUANYAR SI O SI PERQUE ENS TWENIM QUE DESPEDIR DE LA NOSTRA AFICIO EN UNA VICTORIA I SI POT SER JUANT BE AL FUTBOL!! QUE SI HO FEM COM SABEM LA GENT DISFRUTARA MOLT DEL SEU RACING!!!

BUENO FINS DIVENDRES!!

PRIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
PRIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
PRIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
TE QUIERO VIDA MIAAAAAAAAAAAA
TEQUIERO NOCHE I DIA....
EL VULL PRIMO ENCARA QUE M DEIXES TIRAT CUAN EL NECESITE!!

ES BROMA PRIM! SEMPRE QUE TA NECESITAT AS ESTAT AI!

Anónimo dijo...

Quan algú sàpiga algo de l'hora del sopar del divendres i el lloc que ho escriga per anar fent plans.

Que tb diga si hi ha entrene o no, i si ixirem de festa ixa nit o no...jajaja, axo no fa falta que ho diga...

Soparot!!!!!!!!! ja soles keda 1 dia!!!!

Anónimo dijo...

no six de festa asta que no sacabe la temporada i el cos tecnic done les vacacions...els q vagen a la eurocopa n podran ixir en un temps..

Anónimo dijo...

ui ens kedem n kasa no??? entrene ui no nia,a no ser k el fen en el camp de futbito?? kontesta Pons!!!!

Anónimo dijo...

primooooooooooooooooooooooooooo sas k mai te fallat ni mai el fallare,eixe dia era imposiple k puguera anar per k estava molt cansat,no eu tingues en conter prim!
i avore si markes en el ultim partit de lliga i vens kara el primo i lil dedikes.

como te kiero primooooooooooooooooooooooooooooo
amunt RACING I amunt LA FORÇAAAAA!!

Anónimo dijo...

EL SOPAR SERÀ A LES 10 EN EL BAR L'HORTA DE PILES, QUE ESTÀ FRONT A LA DISCOTECA PAMPOLS, CREUANT LA CARRETERA.

VAMOS MI RACING!!!!
VAMOS CAMPEÓN!!!!!!

Anónimo dijo...

a!!se molvidaba despues tenim llogat pampols pa tta la nit!!
actuacio de les xiques de la montecrlo!!
i el señors pons i tatin portaran 33 xicones!!

Anónimo dijo...

ey,al final k,sopar y a dormir???
me diu el Alvaro k ui no vol apretar,k no aguanta el ritme;
Tato diu k pasa de nar a cocoloco,k aixo a ell no li agrada;
Pablo diu k pasa de beurer ui,k aixo tampok li agrada a ell;
El Feme diu k pasa de ixir a vorer dones,k aixo tampok li agrada a ell,
el Campe diu k ell pasa de nar al sopar,k aixo no li agrada a ell y te una partida important de 7 y mij(sempre en el kariñet campe);
Jesus diu k pasa de beurer casalla,k aixo a ell no li agrada;
Toniet me diu k pasa de vindrer pk te k nar a tokar en la banda,
el pons tampok pk sen va a x un saket d'algeps k te k nar a fer un remendo;
Andreuet tampok pot pk a kedat en la xikona y te el bras mal x a agafar el gotet;
el pipo tampok k pasa de fer kombats en pons,
a Joan tampok pk esta fora;
a Visentet tampok k ui li toka al xiket a d'ell;
Rafel te combat ui;
Canet sen va a ajudar a pons en el remendo de la kasa nova y fer 4 sprints;
Faus te coses k fer....campeonat del truk,no penseu mal,jejeje;
Monxo sen va a tractorar el kamp k dema planta tomakeres,el xik te faena;
Ximo despues del sopar sen va a punxar a Bacarra,ens deixa tirats;
Camilo tampok,a kedat en la xati y no ve;
El gallo ma dit k si no pasa res,ell si k asistira;
El Cupi te sesio de esteticien,tambe dude k vaja;
El meu presi segur k asisteix,"el gran buffalo"
Macarena diu k te k nar a x vendes y asistira tardet;
El Todoli sen va a tallarse el moño y vindra tardet;
XAVALS AIXI NO PODEM NAR A SOPAR,PENSEUSEU,K ENS O PASARIEM MOLT BE.
bESETS A TOTS,FINS LA NIT TETE.

Anónimo dijo...

mos posem les camises pistachos??

Anónimo dijo...

jajaj

tas poc desbarat!! tens xa tts!
ajo si q vaj!!...jajajaj..jajjaja.acompañame....jajajajja

Anónimo dijo...

jejeje k krak!!!!!

Anónimo dijo...

El pons si fa coses,remendos esprints,luches en pipo...eixe tio acabara rebentat,jaja.K gran es la meua radio..

Anónimo dijo...

per si no eu sabieu a les persones es respecten, per lo menos en el meu poble, i abans de dir les coses es pensen.

Anónimo dijo...

clar k si,es respeten...tot es caxondeo,si ta sentat mal el demanem disculpes...

Anónimo dijo...

a ki li a sentat algo mal???

Anónimo dijo...

sols o e fet pk la web estava apaga un poket,y crec k el k e dit sempre o e dit en kariño y broma tot,a ki li aja sentat mal ,te demane xdo,no se ki sera,xo magradaria sabero x a dirliu personalment.

Anónimo dijo...

ey sok visent,a mi ma sentat mal,mes que res perque ui no me toca el xiket a mi,me toca dema...jejeje

Anónimo dijo...

soc monxet,k ma sentat mal,que tomaqueres no plante,plante melons

Anónimo dijo...

sok feme,ey k ma sentat mal,k menkanten les dones

Anónimo dijo...

ey que sok pablo,res,k ma sentat mal,y magrada el alcohol,iwal que a faus y feme,k ui anirem al sopar kom a cubes,"campeonat de truk",jejeje,se puede liarrrrrrrrrr

Anónimo dijo...

ey k sok pep,ma sentat molt mal el sms,digueu k men vaig a la pelu,y sabeu k es mentira,vaig nar air!!!

Anónimo dijo...

Hijos de puta, me comeis los huevos por debajo del culillo, el año q biene antes de navidad descendidos matematicamente!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Hijo de puta lo seras tu y toda tu familia y de matematicas ni puta idea,ni siquiera perdiendo todos los partidos hasta navidad estaremos descendidos asi que te joda un negro por la nariz que seguro que la tienes entrenada y te aguantas miserable idiota y saluda al campeon aunque sea con la envidia que tienes pero lo del descenso no lo veras tu ni todos los gilipollas que tienes a tu alrededor.

Anónimo dijo...

felicidades por el ascenso a todos .

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari