lunes, 3 de noviembre de 2008

UD Ondarense 4 - 0 Racing

Segunda derrota consecutiva para los de Rafelcofer, en un partido en el que se echó mucho de menos algunos jugadores y esto unido a un equipo como el local que supo manejar en todo momento el marcador.

La primera parte tuvo como único protagonista al equipo local, con continuas oportunidades, que unas veces por la falta de acierto y otras por buenas intervenciones del portero hicieron que el marcador no se moviese hasta que de nuevo una contra desde la derecha, con un centro preciso tuvieron como resultado el primer gol para el Ondarense. A partir de ahí, el equipo visitante intentó crear peligro en algún corner pero poco después y en otra jugada de área, se pito penalti a favor del equipo local. 2-0 al descanso.

En la segunda parte se vió reacción de los visitantes y llegaron a acorralar a los locales aunque con poco acierto, ya que el Ondarense supo cerrarse bien atrás. Por medio de Canet, el Racing tuvo un par de ocasiones claras de gol, en las que los defensas llegaron a sacar hasta dos balones debajo de la portería, tras haber superado al portero. En alguna de estas ocasiones, de haberse conseguido marcar, podría haber cambiado el signo del partido, pero poco después llegaría el mazazo con el tercer gol local con un espléndido remate de cabeza. El ritmo del partido decayó y pronto llegaría el cuarto y definitivo resultado.

Partido malo para el equipo que seguro se pasará pronto página. Ahora vienen dos partidos en casa, uno contra el filial del Benidorm y despues el aplazado contra el Contestano, 6 puntos importantes que darían tranquilidad al equipo y se colocarían en los puestos altos de la tabla.

Ánimo y a seguir luchando que esta es una carrera de fondo y esta semana sólo ha sido un traspiés que seguro el equipo sabrá reaccionar.

Desde aquí saludar a un gran amigo, Alberto gran entrenador y mejor persona, en La Runa de Rafelcofer no lo tendreis tan fácil.

A continuación os pondré un comentario escrito en el libro de visitas de LesPenyes, que me parece dice grandes verdades.

"racing pa lo bo i palo roin" comenta:

"jo soc dels q pense q tots els comentaris q sesriuen asi sobre mosastrs sobren..i x axo no escric mai..xo esq em fa gracia la gen...xq ni antes erem tan bons...ni ara som tan roins.SOM EL MATEX EQUIP q fa 2 semanes..san fet coses mal..i en este partt sacumulat ttes exes coses i san acabat pagano..q el de ondara mos diga que som el pijor equip..emparex be,jo a ells tampoc els vec res(he de dir tame q van ser mol superiors a mostrs)soles dr q cuan sacabe la lliga pues es vra on esta cada u.nian partts i parts i el de air va seer el mes rion q em fet en diferencia..tame niavien baxes importsns..xo el problema va sr lactitud.AXO ES LO QUE NIA Q CORREGIR,jo crec la nostra lliga es nar partt a partt i salvarmos lo mes pronte posible.x a axo crec q tenim de sobra equip..lo proxim ja vindra..xo no podem comensar la lliga volen ja estar ai dal..weno soles dir a la gen que si deveres es del racing q remem tts cap a lamatexa direccio,i no xq es perga 2 partts abandonar lequip o comnsar a sembrar dudes(lo pijor esq exa gen es la q va fardan x ai de lequip)pues ara tts a a pexugar,que NI EREM TAN BONS NI ARA TAN RIONS,som un equip i un poble amb ilusio,i tts units este any DISFRUTAREM! x SEMPRE AMUN RACGING"



134 comentarios:

Anónimo dijo...

una coseta al blogger, no es per a res, es per a que no hi haja errors...
Es UD Ondarense, no UD Ondara.
Gracies.

Anónimo dijo...

ok, corregido, un pequeño lapsus

Anónimo dijo...

VA XIQUETS NO PASA RES¡¡¡¡LA SEMANA QUE VE EN CASA I DAVANT LA NOSTRA AFICIO INTENTAREM TORNAR A LA SENDA DE LES VICTORIES¿¿¿¿¿

Anónimo dijo...

El racing en Todoli o sense todoli es un grandisim equip.

Va capi possa ordre i diges k saspavilen.

Avore kuan sicorpora el beso carlos que ja esta fent panxeta i aixo no pot ser. anim Carlos.

Un abras molt fort a tots els componens del racing.

A i per ultim magrada molt aquest blog. Enhorabona al qui la creat.

Anónimo dijo...

GRACIES FERNANDO X OBRIR LA PAGINA!! JA FEA FALTA JA!

LA SEMANA K VE CONTRA EL BENIDORM EN CASA, HIA K GUANYAR!
GRACIES A LA FORÇA I A TOTA LAFICIO K ENS ACOMPANYA A TOTS ELS CAMPS!

Anónimo dijo...

FERNANDO MOLTES GRACIES PER OBRIR DE NOU LA WEB!
VEGES SI EURODIS LEVANTE SEU CURRA I ENS FA UNS XANDALS O CAMISES PER A CALFAR!

Anónimo dijo...

Va xiquets no passa res no podem guanyar sempre!

no es excusa pero teniem moltes baixes i molts expulsats!

la semana que ve el equip ja estara casi complet

Anónimo dijo...

primer mensage que escric...jeje
CABRONS!!!
lo de air no mos pot pasar...ta clar que niavien baxes importans,xo axo no es escusa..xq esta clar que es va pedre x la falta de d'actitud del 1 al ultim dels jugadors..axo nia que corregiro ja..supose q sera un partt..nia que traure coses positives(dins de lo posible)ja que la semana que ve estaran casi tts els jugadors..i laficio continua de 10!!ara venen 2 partits en casa i tots junts els tenim que traure!!

x cert bon treball fernando,el partit que donen les sudaderes de L'EURO-eurodis mavises i vaj!jejej

amun racing!

Anónimo dijo...

fisicament el equip, esta molt fluix.

Anónimo dijo...

Bueno crac,no pasa res,un mal partit el te cualquiera,ara a intentar millorar i ja esta.
Algo super positiu va pasar,ens anarem a casa amb 11,pareix que no,pero es important,ara tornen 3 jugadors mes(camilo,paco i carlos beso)Ara guanyar al benidorm i despres el aplasat que se jugara el dimecres que ve i a la marcha,son dos partits en casa que hi ha que traurer algo positiu.Weno cracs que vaja be la semaneta i hasta el divendres.
Bon treball "KU".
Xaooooo..............

Anónimo dijo...

l'espirit del Racing no es va vore el diumenge,ritme,casta,collons...
l'equip mes be pareix un equip de patí de collegí, cadascu va fer la guérra per el seu comte,no es pateix per plantejament mes be per falta de espirit lluitador continue creguent que sense todolí prompte a segon regional

Anónimo dijo...

tots els dies el barsa de guardiola no fa el futbol del dream team...i no goleja als contariris..i perd contra el numancia...o siga que tts els dies no podem fer un bon partit...som persones com a persones a voltes es falla...lo q nia q fer es alçar el cap...x cert todoli si que esta en mostrs,lo q n es va asentar en el banquillo...i prou

Anónimo dijo...

aixo tampoc es aixi,todoli esta clar que el tirarem de menys,pero sense ell es podra fer el mateix que en ell,Camarena esta treballant molt be i la veritat es que hiha donarli confiansa i poc a poc anirem a mes.els jugadors confiem en Camarena i sabem que fara un bon treball,ara els collons i les ganes les tenim que posar mosatros,no se pot tirar la culpa al entrenaor ni dir que em perdut pk no estava todoli en cuant tota la culpa la tenim nosaltres(els jugadors).La veritat que jo pensava que a nosaltres podria ser que ens guanyaren molts equips ja que no hiavia experiencia, pero me donat conter ens les ultimes setmanes,que no es aixi,que en els collons que tenim,en el orgull del poble,en el cor i en esta aficio que tenim es pot fer coses increibles i podem guanyar a cualquiera,i o sabeu,xo esta setmana crec que a sigut un lapsus,i crec que anem a tornar a una raxa de no perdre partits aixi i tornarem a donaro tot x eixa aficcio, per el poble i sobretot perque sabem que se pot fer,tirar la toalla mai,son dos partits que san perdut contra dos bons equips,ara a alsar el cap i a x tots.....
Jesus...que miguelitos mes bons......jejejjejeejjej

Anónimo dijo...

En primer lloc, enhorabona pel blog fer, està molt xulo!!!

En segon lloc, reconeixer que va ser un mal partit, no eixia res, on els quatre gols van fer molt de mal, personalment estava afonat.

En tercer lloc, gracies de cor a tots els que veniu a apoyar, poca gent seguiria animant a un equip q pert 4-0, xo vosaltres ho vau fer, gracies.

En quart lloc, a tots ixos que diuen q se mos queda gran la primera regional, simplement dir que, com diu feme, ni antes erem tan bons ni ara som roins, temps al temps,... si algun dia estem descendits, que isca ixe i ho torne a dir, xq sas q pot passar? q acerte, xo tb pot passar q es menje les seues parauletes...

L'únic que arregla una derrota es una victoria, i este cap de setmana s'intentara amb totes les ganes del mon.

VISCA EL RACING I TOTA IXA GENT QUE EL RECOLZA, ARA MÉS QUE MAI, ORGULLÓS DE JUGAR ACÍ, I EN MOLTÍSSIMES GANES DE TRAURE AÇO AVANT!!!

Anónimo dijo...

QUE GRANDE ERES TATO¡¡¡¡ESTAS DEMOSTRANT QUE ERES UN GRANDISIM JUGADOR Y MILLOR PERSONA.LA VERITAT ES QUE PER A TOT EL RACINGUISME ES UNA GRAN NOTICIA EL QUE DECIDIXQUES QUEDARTE EN NOSALTRES.EL PARTIT DE AHIR HI HA QUE OBLIDARLO PERQUE REALMENT VA SER DESASTROS. EL PRIMER PARTIT QUE VOS VEC JUGAR D'ESTA MANERA. PERO NO PASA RES XIQUETS¡¡¡ARA ESTE SETMANA A GUANYAR EN CASA Y DAVANT TOTA LA AFICIO....

Anónimo dijo...

¿Podria ser, que jugarais este domingo con algún sancionado¿
Camilo???????????????????

Anónimo dijo...

Caguen la mar,ara si k mos kau el pel,mos an pillat...Ya han trobat a camilo juant y aixo que estava sancionat.
Y crec k paco el beso tambe va juar,xo no o digau que si recurrixen malo.

Anónimo dijo...

Continue a lo mateix,Tatin,Canet,Pablo,paco i molts pocs juaors mes tenen caracter dintre del camp,pablo i paco tenen un caracter que nia que controlar perque seran expulsats tots els partits perdent els papers en molta facilitat,els que queden si no els apreten pareix que caminen "en un verde prado de rosas",tenem molt pocá capacitat de lluitar i defensar uns colors,ahir era per a plorar.

Anónimo dijo...

La qüestio es rajar, en ves de animar i intentar que els jugadors al proxim partit o fasen millor e intenten guanyar partits, intentes desmotivarlos dient aixo.No se perque no pareix que sigues del Racing o x lo menos no vols el be x a ell.

Anónimo dijo...

estic en faus i continue diguen cm en el comentari de les penyes..q asi som tts uno i x un partt no nia q comensar a rajar..si unos tenen mes caracter,els atres tenen mes calitat..i en conjunt es un equip que es complementa,ja que una bona plantilla te que tindre de tt i ben complementada..una bona plantilla no te que tindre 22 mesis.,o 22 puyols sino que una mescla de tot..continue pensan que axo es un partit i que no pasa res xq asto o traguem,xo em dona molta rabia la gen q ara comensa ara rajar,xq en lequip nia q estar tame en els bons momens i no soles cuan anavem pasejanmos x els camps...axo es lo bonico vore ara qui deveres es deste equip..i = q podia FARDAR ara apexuga asta el final amb tots..

com diu fer ara a traure els 6 puntets...i GRACIES A TTS Q ARA SI QUE ESTAN AI

Anónimo dijo...

No estic rajant estic diguent una veritat,no teniu un tio com todolí en la banda corregint en cada moment les posicions,som un grup d'amics i sabent que no estava todolí vam fer apostes i dels 3 apostants a guanyat el que va potsar el resultat mes petit,eu teniem molt clar,i vosaltres esteu en babia,no rajem volem que sa doneu compter de lo que nia,que espabileu perque el Racing eu te molt negre,la concentració la donava el vostre entrenaor ara no la teniu i teniu que aprendre a tindrela sense ell tot aixó eu parle per a bé perque esteu abocats al fracas i no seu enterat lo mes minim.

Anónimo dijo...

Aquest blog està per a comentar coses del Racing, animar-lo, saber el dia a dia i com no, també per a fer crítiques CONSTRUCTIVES, si es fa alguna en ganes de ofendre i fer polèmica o de provocar mal rollo en l'equip, serà borrada, que per a fer aquest tipus de comentaris ja están els llibres de visites de LesPenyes i de MesProp.

Personalment pense com els comentaris d'abans, en un Equip fa falta gent amb cualitat, jugadors amb caràcter, i sobretot en ganes de fer algo gran, desde el primer fins l'últim jugador.

Anónimo dijo...

Ieee, el de l'aigua que no la mencione tant, que comensara a ploure i estic hasta els collons de jugar en camps que no em puc mantindre de peu.

Per cert, ixos que rajeu, que sapiau q quan estem algo tocats animicament, sou els q ens motiveu per a que siga diumenge i intentar callarvos la boketa.

Cada vega que vec una rajaeta se me calenta la sang, i espere poder transformar axò en golets esta setmana!!!!!!

Visca el Racing! Ara mes que mai!

Anónimo dijo...

A mi en va agradar molt el Ondarense, crec q Alberto es un molt bon entrenador q fa jugar molt bé als equips q entrena, a més a més es va portar molt bé amb nosaltres i desde açí vullc donar-li les gràcies.

Anónimo dijo...

,En todolí el Ondarense no avera guanyat,una cosa el Racing de Todolí en onze juaors dins del camp nomès a perdut un partit nomes contra el Real l'any passat,ia que vore els altres resultats de altres jornades i comprendre de que va el campionat,el lider Denia nomes a sigut millor en onze juaors en el partit de l'ondarense,del reste igual que el Racing parlem de La Nucia,l'olleria,Alcoyano,Villaj..
Vos dic per be que no nomes a sigut mala sort,recapaciteu i poseu les mesures per be de tots,un consell Camarena pot ser un molt bon entrenaor doncs ia que potsar el ritme que posatva todolì i aixo sa perdut.

Anónimo dijo...

,En todolí el Ondarense no avera guanyat,una cosa el Racing de Todolí en onze juaors dins del camp nomès a perdut un partit nomes contra el Real l'any passat,ia que vore els altres resultats de altres jornades i comprendre de que va el campionat,el lider Denia nomes a sigut millor en onze juaors en el partit de l'ondarense,del reste igual que el Racing parlem de La Nucia,l'olleria,Alcoyano,Villaj..
Vos dic per be que no nomes a sigut mala sort,recapaciteu i poseu les mesures per be de tots,un consell Camarena pot ser un molt bon entrenaor doncs ia que potsar el ritme que posatva todolì i aixo sa perdut.

Anónimo dijo...

critiques constructives xfavor...jo no se si eres de veres del racing,xo encara no as parat de crear mal ambient,,,

crec q es una injustia juzgar a una persona o un equip x un sol partt...jo pense q camarena sap mol de futbol(te prou destudis en este mon xa qui no o sapia,que no es CUALQUIERA,ames daver sigut un bon jugador)ell pot aportar mol al equip...no cregueu q es millor confiar en ell i dexar fer la seua faena tranquil¿

hi ha q remar tts juns...


x cert te se veu el plumero...i no entenc xa q fas aso xo be..

ara traure els 3 puntets i a fer la runa disfrutar!

Anónimo dijo...

Pimer que tot volia donar 1000 gracies a tota la gent del poble k va estar alli,animan encara perdent!!
moltissimes gracies!!
souels millors!!

com ja han dit molts jugadors,lo que tenim k fer es animar al equip,estar al seu costat i no xk vajen mal les coses estar criticanmos,tot lo contrari,es quan tenim k estar tots mes units k mai!!

com a dit feme,ni erem tan bons,ni som tan roins!!

Se que la gent k sent deveres els colors del racing,estaran ahi apoyanmos i no estaran fent critikes!!

lo del caracter,en un equip tenim k tindre de tot i en este equip tenim caracter,calitat,collons,i kuan mes mal estan les coses es quan mos alsem!!
i tingau clar k lo unik k volem els jugadors es k arribe el diumenge i wañar el partit i k tot els aficionats estiguen contents!!

visca el racing i visca la forsa racinguista!!

Anónimo dijo...

TATIN K BO ERES!!LES TEUES PARAULES SEMPRE MEMOCIONEN!!

VOLIA DIR A EIXE K DIU K ELS JUGADORS NO TENIM CARACTER K NO ES VERITAT!!

TOTS ELS JUGADORS DESDE L PRIMER FINS A LULTIM LI POSEM GANES I CORREGUEM FINS AL FINAL!!

UN MAL PARTIT EL TENEN TOTS ELS EQUIPS!!

ARA MES K MAI FORÇA RACING!!!

Anónimo dijo...

Ostia que wapo! la força racinguista que eran 5? jajaja

Anónimo dijo...

ESTE DUMENGE TOCA GUANYAR. HI HA QUE GUANYAR PER TOTS AQUELLS QUE MOS ENVEJEN I MOS TENEN RABIA I AIXI PODER CALLAR TOTES EIXES BOQUETES QUE NO MOS PODEN VORE I SOLS FAN QUE CRITICARMOS.AÇO ES UNA FAMILIA I COM A TAL HI HA QUE REMAR TOTS JUNTS I AÇO EU TRAUREM XIQUETS¡¡¡¡¡COM MOLT BE DIUEN "NI ANTES EREM TAN BONS, NI ARA SOM TAN ROINS"

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

el sr todoli no se'n anat, lo que passa es que per problemes personals ha de estar 2 o 3 jornaes fora de la banqueta pero aixo no vol dir que no faja res, igual que camarena que quan esta todoli fa de fisio pero jo se que fa algo més. de totes formes l'actitut del equip desde el principi i sobretot de la mitat de la gent que estava en el banquillo que va entrar de refresc va ser deplorable, ¿podria ser per la falta de cuidar-se un poc el dia abans? pq segons diuen el divendres la armen en el sopar i en villalonga, l'endema no es queden curts a la platja, i no parle de tots, cada persona ja sap lo que hA fet.para mi esto es como intentar despertar en el partido a una persona en coma profundo. per ultim dir qui te una bona actitut en el camp no es precis que li monten una pelicula o un teatre i que el diumenge juem contra el cuer que es el benidorm, i nia que no fiarse.
sort xics

Anónimo dijo...

som un tall de borraxos???? Eixe que diu això no vol fer mal??? pues no s'entén que ens cride borraxos...

Anónimo dijo...

Cuant vulga Sr "mes clar que l'aigua".
Asi estarem.

Anónimo dijo...

ja comensem a faltar...
i torne a dir que te se veu el plumero...
no se xq fas axo,,,weno si xo no tinc ganes de descalificar a ningu...es cm tirarte pedres a la teua teulada...xo tu vras..

sempre e pensat q sense certes persones asto aguera nat mol millor,,,i no parle de juaors..
SEMPRE LO MATEX

Anónimo dijo...

El comentari del que supostament eu tenia tan clar com l'aigua ha sigut borrat per faltar el respete amb descalificacions que no venen a conter, es pot opinar pero amb trellat i sense ofendre a ningú.

Per a la pròxima vegada que entre algú i falte el respete a algú correrà la mateixa sort.
No cal comentar aquestos comentaris, en poc d temps seran borrats.

Anónimo dijo...

Molt bon comentari de "uno que sabe"diu veritats que a altres no agraden doncs no eu fet examen de consiensia,ni juaors ni afisió,uns continuaran eixint de festa i la pagaran altres companys,altres continuaran diguent al arbit"hijo de puta" i aixó va fer mal a l'equip,doncs a cadascú li sa veu el plumero dintre del camp i aixo es paga doncs eu paguem tots
Sr.Faus despres parlaré en vosté

Anónimo dijo...

Una coseta, per al que eu te tan clar com l'aigüa, domes dir-te que per a poder comentar de la manera que ho fas, seria més honrat que comentares amb el teu nom, crec que és de cobards acusar alguns de forma anònima, per tant, espere que eu tingues en conter per a la próxima vegada.

Anónimo dijo...

pues si la força eramos solo 5 pork no podemos desplazarnos tan lejos todas las veces,este año somos muxos menos pork laño pasado en campos como los de daimus llegamos a ser mas de 30,pero este año el ggrupo puede desaparecer si no canvian las cosas,pero aunk solo eramos 5 ahi estabamos animando a el ekipo kuando estaba perdiendo 3-0,bueno yo kreo k una de las cosas mas bonitas k ay en el futbol es ver una aficion entregada.aw

Anónimo dijo...

anims a la forsa,ekipo no es merexeu a esta aficio,podeu donar molt mes de si i jugueu tots els partits a un 50 %

Anónimo dijo...

per el comentari d'avanc dirte que si guanyeu el diumenge vos vaig a dir qui soc i si perdeu de la mateixa forma que el diumenge passat vos dire el meu nom i el vostre també.
Sr.Faus parlarem despres primer tinc que parlar en ......

Anónimo dijo...

Sr " mes clar aiua",cuant vulues wapo,enkara que en la forma de parlar crec que se qui eres,i no estas molt lluny de nosaltres pero be.
Asi estic pa que me diues el que vuigues,pero tambe tin els collons de posar el nom,que com diuen,es de cobarts.Me sap molt mal que una persona del "Racing" siga aixi,la veritat,lo bonic que era antes,sempre apoyanse i ara mira,pero be,asi estic wapet cuant vuigues meu dius i sinos te done el telefon i au.

Anónimo dijo...

E K PASA EN EIXE K NO PARA DE DIR COSES DE FAUS? NO ESTA B JA O K? NO SE XK EL CLAVES EN FAUS!! SEGUR K NO EL CONEIXES XK SI EL CONEGUERES NO DIRIES EIXES COSES DE ELL!!

FAUS PRIM EL CONEIXES? SAS KI ES?

Anónimo dijo...

Grasies andreuet bonico,que gran eres.
Me sona pero no se si sera,pero be,andreuet crec que lo millor sera deixarlo estar i mosatros fer la nostra feina i au.Weno crac ens vejem el divendres.

Anónimo dijo...

Gracies fernando x obrir la web!que la web torne a funcionar es de categoria!
com diria pep petit la pagina sta mel mel mel!!
guai guai guai!!

gracies fer!

Anónimo dijo...

PUES SI PRIM MOSATROS A LO NOSTRE I EIXE K MAREJA A LO SEU! MOSATROS A JUAR I ELL A MAREJAR!

VA FAUSINYO BONICO K JA TINC GANES DE K TORNES A JUAR... QUINA BANDA ESQUERRE...MARE MEUAAAAAAAAAAA!!

ENS VEGEM DIVENDRE PRIM!
K BO ES JUAR EN EL RACING!!

Anónimo dijo...

todoli te se veu el plumero! mes clar aigua!

Anónimo dijo...

Ui ui ui....
MES CLAR AIGUA?????????
ja se ki eres!!
pillin pillin que ja se qui eres..que vergonya

Anónimo dijo...

FAUSINHO NO HI HA QUE FER CAS A ESTE PERSONATGE,QUE LO UNIC QUE TE ES ENVEJA¡¡¡¡TOTS ET CONEGUEM MASA BE I SABEM DE LO QUE ERES CAPAÇ I DINS I FORA DEL CAMP.ERES UN CRAC I L'AFICIO JA TE GANES DE VEURET JUGAR UNA ALTRA VEGADA."ERES DE LO MILLORET DEL RACING GAÇELA"ANIMS¡¡¡

Anónimo dijo...

NO SE SI AQUEST PERSONATGE SERA DEL RACINGUISME, PERO NO CREC. FAUS SAPS MASA BE QUE EL RACINGUISME T'APRECIA MOLT¿¿¿ERES UN FENOMENO. MILLOR DIT EL NOSTRE FENOMENO¡¡¡JAJJAJA

Anónimo dijo...

sigues valent i firma el blog en el teu nom, ja ke mes dun ja sabem ki eres, fals, k eres un fals. tirant en cara coses com lo del sopar del divendres pasat, k esta mal fet. et recorde sopars del any pasat a la mateixa altura de la temporada, axik no diges animalaes, calvet.

tu la questio es tirar merda en el vestuari, i fer mal, no?

ai mare, la merda ens la tiren desde la nostra casa.

Anónimo dijo...

el ondarense le dio un baño, i el rafelcofer es carne de descenso, que esto no es segunda regional xavales.

Anónimo dijo...

Aco comenca a anar mitllor,ja comencem a parlar ,ara hia que parlar en positiu i aixo comenca reconeguent els defectes, una cosa dic que Fausinho siga un crac que no tinc dubte no vol dir que a fet aquest any res de bò per a l'equip que de fet no hua fet,sempre parlant dintre del camp,per això li dic que ja parlarem mes avant.
Respecte al altres juaors hia una pagina nia que parlar i dir veritats,com millorar l'equip,a qui fa una cosa que no agrada dirliu i comentaro,a lo millor te rao el que furga en la ferida,cuant es falla nia que corregir errors i aixo es fa parlant no diguent "primo la semana que ve mitllor",pareix que no a passat res y si ha passat,pot ser que dir borraxos siga fort i excesiu doncs no sa personalizat en ningú donc qui es vatja sentit aludit que fatja lo possible per no sentirse aixina perque un poc de mea culpa tindra.Vaig a dir mes coses l'equip ja no va a ser el mateix,todoli te totalment prohibit tornar a atourarse a una banqueta,camarena va a ser un molt bon entrenaor planificant l'equip,mitllor que todolí, i fenlo juar donc l'equip te que traure la casta i el caracter desde dintre del camp ja que camarena no te el caracter de l'altre,alguns juaors van a juar mes tranquils sense todolí a la banqueta i aixó no va a ser bó per l'equip i es va vore el diumenge passat.La soluciò està en els juaors i en concret en tatin no te que cambiar,es positiu en tot,donc pablo fa falta que cambie i prou perque te el caracter per a tirar del carro doncs té que ser capitá també dintre del camp,Miquel la uela es l'altre que té que potsar ordre sense todolí i a segut el que mes talla i cordura a donat dintre del vestidor.Per a mí son els juaors que tenen que potsar ordre i caracter i no patir la derrota mes important que patit mai el Racing com el diumenge passat a la que no sa cantat mea culpa i ningú vol asumir responsabilitats que precisament no son de Camarena.
Sempre e posat moltes pistes de qui soc,i qui hua preguntat sap la meua identitat,si el Racing guanya el diumenge que te que guanyar yo vaig a ser el mes felic de tots,doncs espabileuse mes clar aigüa. Sr.Faus tinc el seu numero de telefon no patixca que parlarem
donc encara no he acabat de parlar en Jose el de Villa....Un altra cosa respecte a la forca un consell que sera bó per l'equip no li digueu al arbit res repecte a la seua persona i familia.

Anónimo dijo...

respecte a comentari d'avancs,el recorde dues coses,todolí va dir dijous i va reiterar divendres que no era bó el moment en que es feia el sopar,de fet va dir que no anava ,tenim d'ejemple la derrota,per tant res nou ha dit jo no vec falsetat en aixó,del reste res nou sa dit que no es vatja dit a la cara a tots,parlant de merda jo veig a una persona intentant traure la merdá y no potsarla tot lo contrari donc si no eu pots entendre pensa un poc mes que deus tindre la capacitar suficient.Una persona es falsa cuant diu lo contrari en un lloc que en un altre i no es així,si el calvet es todolí deuries dir calvot,doncs todolí sempre predica lo mateix en tots els llocs.

Anónimo dijo...

MES CLAR AIGUA NO DIGUES TONTERIES K ELS JUGADORS SOM ELS PRIMERS QUE ESTEM DIENT QUE LO DE LA SEMANA PASA ES CULPA NOSTRA UN EXEMPLE ES FEMENIA QUE VA DIR(QUE ESTAVEM MORTS) O ANDREUET VA DIR (ENS A FALTAT CARACTER)O TATIN( ESTAVEM AFONATS) AIXINA QUE NO DIGUES COSES QUE NO SON!
ELS JUGADORS EM DIT QUE TOTA LA CULPA ES NOSTRA!!
PARA JA DE TIRAR PEDRES AL TEU TERRAT!! ASO LO UNIC QUE FA ES K EL DONES A CONEIXER!
TOTS SABEM QUI ERES I ENS PAREIX MOL MAL LO QUE ESTAS FEN!

FES TU LEXAMEN DE CONCIENCIA QUE ELS JUGADORS JA LEM FET!!

Anónimo dijo...

PER A MI FAUS SI QUE HA FET X LEQUIP! SOLS EL FET DE K JUE EN EL RACING JA ES D'GRAIR!QUE ESTIGA EN MOSATROS X A MI ES UN ORGULL!
I X A TOTA LAFICIO TAMB ES UN ORGULL!
I CUAN AGARRA EL BALO I FA UN "CANYET" O FA EIXE REGAT QUE SOLES FA ELL I SEMPRE SENVA DEL CONTRARI! JO EM QUEDE FLIPAT I TOT LEQUIP TAMB I LAFICIO TAMBE! CUAN FA EL CANYET I TOT EL CAMP FA HOOOOOOOOOO I APLAUDIXEN!!
I ARA CUN ACABE LA SANCIO TORNARA I O A DEMOSTRARA!!

MOLTES GRACIES FAUS X FERNOS DISFRUTAR!

Anónimo dijo...

EL primer dia que entre en el blog,ja tenia ganes de escriure algun comentari...
Sobre el partit del dumenge pnse que el ondara va ser superior en tot moment a nosaltres,jo soc el primer que no estic content en el meu rendiment,vam fer el pijor partit de la temporada,aixo ho sabem tots,xk?el ondara va ser molt superior a nosaltres aixo sta clar,pro va faltar molta actitud,fem un penalti molt inocent i en el tercer gol una falta del mig del camp no pot rematar un tio asoles,mos tenim de implicar mes en el equip,tots...i ara mes que mai anem a donaro tot,anem a guanyar el dumenge.Tinc molta rabia damunt de mi per no poder jugar el dumenge,ara que les coses van mal magradaria estar ai,pero ma de cuidar per al dilluns.
Ara anem a parlar de faus,el tio que el critica segur que no el coneix,primer dir que faus no a fet pretempora pero es el millor jugador que tenim en banda,alomillor no esta en el seu millor moment pero esta treballant molt per al equip en defensa,cuan te el balo sempre el juga en criteri i perd pocs balons,soles en aixo cuan esta faus el quip o nota molt,imaginat cuan comense a liarla per la banda i a fer gols,el proxim partit segur que mulla,ningu es jugara res en mi
Bueno xiquets ara mes que mai tenim de estar juntets,en dos semanetes recuperem a la gent sanciona i algun lesionat,anem a donaro tot i a cambiar el chip...

Anónimo dijo...

Recuerdo el partido en casa del Bellreguard, se celebró el 1-1 como si de un ascenso se tratara cuando en ese momento quedaba muy lejos esa idea...

Recuerdo el partido en la Runa contra el Vergel, remontando algo que muy pocos hubieran podido conseguir...

Recuerdo el partido en casa del Pego, en la que se sentenció prácticamente el campeonato de Liga...

Quizás pensando en eso ahora, parece que ya hayan pasado muchos años, xo no, fue el año pasado, prácticamente con la misma plantilla que tenemos actualmente...

Las diferencias que encuentro:
- Este año, considero a nivel general a todas las plantillas más completas que la nuestra, xo pienso que podemos tener algo mejor que ellos, algo que teníamos el año pasado y este podemos conseguir:
*Un bloque unido con ganas de trabajar los unos por los otros, en los que el bien del grupo está por el bien personal. Este año noto excesivo ego en muchos aspectos, cada uno piensa en si mismo. Debemos recuperar el espíritu de equipo.

*La efectivdad en las jugadas que poseemos, algo que de momento no está siendo nuestro fuerte, pero eso llegará pronto. Considero que todos los equipos tienen mejor toque que nosotros, pero nosotros podemos ser mucho más letales.

Simplemente, un bloque unido conganas de trabajar en grupo, capaz de aprovechar sus ocasiones será capaz de pasar un año tranquilo, de lo contrario, pienso que lo podemos pasar muy mal.

Este comentario simplemente pretende reanimar el estado de animo, y recordar que si en algún momento hemos sido buenos, podemos volever a serlo...

Por un Racing de primera...

Anónimo dijo...

Qui a dit que Faus no es un molt bon tio,jo no eu dit,sabem llegir,jo lo unic que e dit Faus "es un crac i no tinc dubte" donc cregueu que eu a donat tot,jo crec que no,todolí crec que el va potsar en la convocatoria del primer partit,sense fer pretemporá, en contra de companys perque sap que es un juaor molt important,lo mes curios jo estic al voltant de Todolí,soc del Racing,i crec no eu sé cert que no li a cridat ningú del equip preguntanli per la situasió,així i tot estic segur que no esta cabrejat d'algunes acusasions encara que siguen degradants perque esta eixint el caracter de alguns juaors i se que es lo que voldria dintre del camp.

Anónimo dijo...

ie fausinho la aficio esta en tu,i totalment en contra de este tarambana,sense tu la banda eskerre es keda coixa i personalment pa mi eres junt a tatin i el primoooooooooo lo millor k nia en el racing!amunt racinggggggg amunt la forçaaaaa

Anónimo dijo...

Quin bloc de gent senyor,vinc de clase i m'imaginava moltes crítiques ara i me trobe en aço,teu jure tetes que m'aborronava,m'entraven ganes de plorar i tot,encara que parega cursi xo es aixi,quina familia.
La veritat es que no estic aportant lo que voldria,no mestan ixint molt be les cosetes,pero no sera x ganes,i ara encara en tinc mes,deveres de vorevos a tots animant,que canya.
Bueno xavals moltes grasies,vos eu jure que o agraïxc molt,i espere que este equip i esta gent de rafelcofer no canvie mai pk sou lo millor,coses que mai s'olvidaran,i que el plaer de havermos conegut es meu Andreut(Crac),son coses que mai s'olvidaran independent de com mos vaja enguany en l'equip,que segur que acavem be la tempora,pk se k este equip no sera el millor de la categoria,pero a COLLONS I A GANES no ens guanya ningu.Ara anem a donaro tot contra el benidorm,i el resultat ja se vora,pero acavar el partit sabent que o em donat tot.
QUE GRAN SOU FAMILIA!!!!!!!!
Xdoneu si e sigut pesat xo nesesitava diro. xao tetes.....

Anónimo dijo...

Poblerinos, que ganas tengo de q llegue el partido q nos enfrente xq al igual q contra el Gandia B os vamos a dar un bañito. Me encanta q os peleeis entre vosotros, teneis mucho q aprender de nosotros.
Seguro cuando os metamos el primero empezarán las protestas y acabais con 7 u 8 y asi os meteremos la del pulpo.
Paquetes!!

Anónimo dijo...

como perdeis 4 a 0 contra un equipo que casi baja el año pasado? analizad, sois carne de descenso

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

QUE PATETICOS SON LOS DEL CIUDAD DE GANDIA,JAJAJA.QUE TENEMOS DE APRENDER DE VOSOTROS PALETOS¿¿¿UN PARTIDO MAL LO TIENE CUALQUIERA.TE RECUERDO QUE NOSOTROS SIN IR MAS LEJOS EMPATAMOS CONTRA EL ALCOYANO "B" Y VOSOTROS COM QUEDASTEIS??YA LO SE GANASTEIS,JAJAJA.A VOSOTROS SI QUE OS METIERON LA DEL PULPO ELLOS XULETE........POR CIERTO EN ESTE BLOG NO ERES BIENVENIDO¿¿¿¿

Anónimo dijo...

k ostia tiene este del ciudad de gandia,sois unos xulos de mierda.si os ganamos me voy a descojonar de vosotros PREPOTENTES K SOIS UNOS PREPOTENTES.I os aseguro k kedaremos entre los 8 primeros o si no ya se vera.k te den!!!!!!!!amunt racing

Anónimo dijo...

Xe amic menys "tarambana", menys pancartes contra les iniciatives dels directius,menys insults a l'arbit i mes ajudar a l'equip que el tarambana esta posant un ganivet a les dents als juaors i eu va a patir el Benidorm entre altres,així i tot vols ajudar,grasies per fer-ho.

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

jacomensa a donar asket x kulpa d tarambanes k entren a fer la ma!! i el subnormal eixe de gandia ja juarem ja,i vorem ki son els pakets inutil!!

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

i a tu que t'importa

Anónimo dijo...

NINGÚ DIU RES DE PERQUE TODOLI NO ESTABA A LA BANQUETA????? ES UN SECRET O QUE?????

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

Vaig a contestarte
Todolí te un problema en el cor,en la tensió 15'5/11´5,i te prohibit
per el metge treballar en situasió d'estress.
De lo altre cuant eu sapia teu diré doncs si eu va fer Camarena ben fet está.

Anónimo dijo...

no fa falta que contesteu al del ciudad de gandia...parex mentira q no es doneu conte q axo o fica un atre q n te res q vre xa que ms barallem ara en el ciudad de gandia...

en cuant a lo de les preguntes...
el señor vicente tatin sen va anar al water(no a bosar listo)xq se lin va ixir una lentilla,i ELMAGO sense ulleres no si veu...si el conegueres...
x cert lo de ixir el disbte ell tasegure jo cuan vulgues q desde q sa comensat la lliga no a ixit el dia anterior...XQ SEGONS ELL SI PERD XQ SIGUEN MILLOOR Q ELL I NO XQ ESTA RESACOS..encara q n o cregues mostrs em cambiat dactitud en cuan lo de la festa...

q jue el campe,potser x rotacio..xo supose q es xq jesus a estat tta la semana fora i no a entrenat.et parex be?de ttes frmes n es va pedre xl campe..q nen va traure 2 bones

todoli ja tan contestat...


algo mes listillo?

Anónimo dijo...

Els alevins del RCD RAFELCOFER han gunyat 0-4.

Anónimo dijo...

1-tatin se'n va anar a a canviar-se la lentilla
2-va juar saoro perque jesus no havia entrenat, no esta lo be que deuria i per rotacio
3-todoli no s'encontra be de salud
4-crec que el van canviar per alguna cosa, pons teu podra dir segurament, esta juant-se el seu futur?
5-la força ja no es lo que era perque no es lo mateix anar a piles que a benidorm, en casa segur que van a fer-se notar
6-en rafelcofer no es paga, si es pagara vindria algú? quan vinguen a rafelcofer qe paguen el doble

Anónimo dijo...

Per favor, eixe que ha preguntat sobre el meu estat de resaca, per favor, escriga el seu nom, que tinc moltísimes ganes de saber qui és.

Per a la seua informació, desde que ha comensat la lliga que no he ixit de festa el dia anterior a un partit. Per questions personals, no puc eixir els divendres, i resulta q els dissabtes tampoc xq diumenge juga el racing...
no hi ha cosa que més em puga cabrejar que fiques en dubte si tenia resaca o no, no tinc xq donar-te explicacions de la raó que em va dur a abandonar el camp 5 minuts, xo tin ben claret que no va ser per lo que tu insinues.

Per cert, si vullguera ixir tots els disabtes, podria fero sense cap tipus de problema, sino ho fag es per respete al meus companys, xq mencanta el futbol,xq no magrada pedre, i xq vull que el Racing estiga lo mes amunt posible...no se que has pretes amb el teu comentari...parla en arguments reals al dir les coses, per a comentar sense fundament, millor callar.

Anónimo dijo...

Domes dirvos que sou un molt bon equip i unes grans persones i que estic segur que les coses van a cambiar pronte perque seu merexeu, amunt Racing i a guanyar i a fer-nos disfrutar els que vos seguim, deixeu-se estar de la gent que vos critique que més de un li agradaria estar en el vostre lloc i haver format un gran grup d'amics que recordareu tota la vida lo be que seu eu passat fent lo que més vos agrà, jugar al fútbol. Perque al fi i al cap és un esport per a passar-ho be, i si damunt és en uns grans amics i davant una gran aficció, pues molt millor, anims i a donar-ho tot en el camp, que si eixa màquina comença a funcionar, poc equips de la categoria podran amb vosaltres.
Sempre Racinguista.

Ah! enhorabona per el blog, ara a unflar-lo amb bones noticies.

Anónimo dijo...

no entreu en els piques de la gent k posa eixes coses,xk no val la pena entrar ai!!mosatros eu demostrarem el camp i els aficionats animanmos kom sempre eu fan,sobretot la forsa racinguista!!!
faus saps k x a tots eres un mes del poble i k tots tapreciem moltissim,i k jo personalment se k la nostra banda eskerre tremolara i els cañets i la fausinhada es tornaran a vore!!tk

ki diga aixo de tatin no el coneix gens be,k sen va anar a bossar??jajajaja
pobre xiket si fea 2 mesos k no ixia i el divendres.....jejeje

i este diumenge estik segur k anem a demostrar el k valem i els collons k tenim!!!

primo ves a mirar el sopar k se mos crema!!
xikets mos veem el divendres!!
i tink unes ganes k siga diumenge x la vespra......

un abras

Anónimo dijo...

primoooooooooooooooooo vals una mina bonico!! i love you

ara mes k maI FORÇA RACINGUISTA

Anónimo dijo...

quan juga el Racing vs contestano???

Anónimo dijo...

Dimecres de la setmana q ve!!!!

Anónimo dijo...

Se sap el horari?? contra el contestano

Anónimo dijo...

sou carn de descens i PUNTO. està clar, que es penseu que açó es segona regional o que? jajaja inocents.

Anónimo dijo...

Pa el que a dit que som carn de descens,potser tingues raó si els juaors no espabilen i fan lo mateix que el diumenge a Ondara,doncs el dic una cosa a lo mitllor tot cambia els juaors sa na donen de la nova situasió,mes clar de lo que jo ua dit aigüa,i el partit de Ondara es el partit de Piles de l'any passat que encara que realment molts eu dubten i eixe es el seu dret.
Per a tú,el dilluns 10 de Novembre en la Federació Valenciana se li donara la copa de campió de lliga al Racing i eu sent molt tu no vas a estar perque jo e confirmat a la Federació qui te que anar a arreplegar el premi.
Respecte a lo dit de Tatín es cert perque eu tinc confirmat per Todolí,Tatin es un exemple per a tots,es el nº1 de l'equip,l'unic fixe asta ara i suposse que Camarena el te clar també perque ell si que eu dona tot.

Anónimo dijo...

menudo baile vos va pegar l'ondarense¡¡¡¡ jajaja

Anónimo dijo...

MES CLAR AIGUA que vas de listo??
esta clarissim que tatin eu dona tot xo hian molts jugadors que tambe s'esforcen al maxim!!
que vols dir que l'equip no s'esforça?
MES CLAR AIGUA estas donant ja un poquet d'asquet primer tires pedres al teu terrat i ara vas volent arreglar-ho ja el van dir que feres examen de conciencia!!
que tots sabem qui eres i lo k estas fent es ridicul!

Anónimo dijo...

Una de les coses que te el racing que el distingueixen de tots els equips entre moltes altres coses es la FORÇA RACINGUISTA!
Tota eixa gent que critica a la força dirvos que lo unic que teniu es enveja ja vos agradaria tindre una aficio com la nostra! i a tu mes clar aigua pareix mentira que poses critiques a la força!

LA FORÇA FA DIFERENT AL RACING!!

Anónimo dijo...

TODOLI, JA NO ENTRENA??

Anónimo dijo...

Nosotros ya contamos con los 6 puntos vuestros asi q no os esforceis mucho contra nosotros xq seria inutil y os cansariais para para nada.

Anónimo dijo...

ISTA ISTA ISTA FORÇA RACINGUISTA!!!
OLELE OLALA SER DEL RACING ES LO MILOR QUE HIA!!

PRIMOOOOOOOOOOOO SEMPRE FORÇA!!

Anónimo dijo...

bueno cracs primer k tot agrair al comentari de abans k apolla a la FORÇA,en segon lloc dir k mentre k estiguem els 4 pilars principals de la FORÇA,el rullo,el chato,festival i jo,per molt poks k en sigam tirarem avant asta k ja no es puga fer res,per k mosatros estem en el ekip en els millors moments com lany pasat i en els pijors moments com enguany,i enconter de critikar tant al ekip nia k apollarlo com mosatros,k pareix k els uniks k volen k guañe el racing som mosatros.k pasa k kuant el racing va primer tots a animar i kuant va mal tots es fan els locos???encara tink esperanses de k tot es recupere i k ekip i aficio caminen junts cap avant,k ara es cuant mes falta fa.i per acabar dir-li al "MES CLAR K LAIGUA"k a mosatros no mos obliga ningu a anar a ningun lloc ni a animar,i mosatros seguirem animant kom els k mes i si fa falta dirli lo fill de puta k es al arbit eu direm,per k no krek k influixca molt aixo,en conclusio farem lo k mos done la gana asta k algu mos pare el peus,per k krek k no fem mal a ningu,el dia k li fem mal algu jo sere el primer k parare,perk lo millor k nia es k niaxca presio en un camp i axo es lo k mos fara forts en la runa,el k laficio estiga a mort en el seu racing,per k el racing es un sentiment.percert krek k se ki es "mes clar k laigua"i se k la FOrÇA no el cau gents be perk e sentit comentaris teus en contra de mosatrosk tela.bueno ara mes k mai.TOTS AMB EL RACING!!!!
AMUNT LA FORÇAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
PRIMOOOOOOOOOOOOOOOOOO TKKKKKKKKK

Anónimo dijo...

Todoli,de normal sempre feies un comentari dels teus,aixo com es que ara no en fas cap?

Disnos la teua opinio per favor.
Mos alegraria a tot el racinguisme que ens digueres el que penses.

Anónimo dijo...

respecte al personatje que dius ridicul,ridicul estas fento tú perque estas acusant a qui no seu mereix.

1. Soc el que li diu el resultat del Racing tots els diumenges a Superdeporte.
2.Soc un del fundaors del Racing y vaig fer els estatuts del Club.

3.Parle el dilluns en Talens cuant todolí no pot.
4.Porte la roba bruta a la llavanderia el dilluns,todolí es qui l'arreplega el divendres.
5.-tramite totes les fitxes ,multes i cambits de horaris dels partits a la Federació,inclus l'aleví.

6.-porte la contabilitat del club y faig pagaments(per aixó se lo del sopar del divendres i lo que va costar,todolí aixó eu desconeixia i s'enterat aui).

7.-Realment soc el que mes treballa del club saps perque per ajudar a todolí i una ilusió.

Si coneixes a Todolí lo que tinga que dir vols eu dirá a la cara,espaitet,en tranquilitat i no ací, eu fará en el vestuari i de segur que li diu a cadascú lo que pensa,aixina que espabilat salao.

Per supost que vull arreglar coses doncs per el bé de tots i clar que se lo que pensa todolí per aixó parle i sense saber qui escriu acuseu i al de la forca es veritat todolí diu que no aporteu res de bó cuant li digueu al arbit fill de puta i per aixó saps lo que pensa per que no té problema en dir-ho publicament.

Anónimo dijo...

ey no se si me interpretat mal,xo sols e dit que magradaria que pep mos diguera el que pensa,en ningun moment le acusat,ja que no soc qui x acusar sense saber qui es.
En ningun moment e dit que siga ridicul ningu.
Pk tas sentit ofes x aixo???
No o comprenc???
PK vas dir que volies parlar en mi???
No se,hi han coses que no entenc deveres.
Si tan eres pal racing(que en ningun moment o dupte,ja que si es eixa la teua labor la veritat es que es molt satisfactoria) perque en ves de diro per asi i crear conflicte vens un dia al entrene sense ninguna mala mira,i ens dius aixo,segurament et pugam contestar i dirte en que creguem que tens rao,que millorar,pero tu o fas x asi,en anonimat i les critiques del anonimat a ningu senten be.Aixi que ens agradaria que dema divendres si no fora molta molestia i pugueres,pasarte x el entrene i comentar estos aspectes i deixar sanjat el tema,ja que la gent que va en contra de mosatros s'alegra de que discutim entre nosaltres,i como que no mola.Gracies.

Anónimo dijo...

lo que pasa que tu eres todoli, i no se xk osties no vols dir-ho

Anónimo dijo...

A SEGONA ALTRA VOLTA A GUANYAR LLIGUES JEJEJE

Anónimo dijo...

Xdoneu,no entrare mes,es que soc el tonto,no soc del ciudad de gandia,xo kom estik un pok idiota,xo aixina magrada,lo k me dona rabia es aixo,k no me feu cas,ya que kom sok el tipik idota k no el volen en kap llok tink de fer aixo,pa vorer si algu me fa cas,xo vek k teniu un pok de koneiximent y no me kontesteu.Adew

Anónimo dijo...

jejejejejejejejejejejeje...k krak este del ciudad de gandia

Anónimo dijo...

MES CLAR AIGUA TE SE VEU EL PLUMERO!! JA ESTA BE JAAAAAAAAA!!

XK NO VOLS DIR QUI ERES?
DIGUES LO K DIGUES TOTS SABEM KI ERES!

Anónimo dijo...

Es Todoli??

Anónimo dijo...

NO SABEU LLEGIR?PAREX MENTIRA EN LO CULTS Q SOM ACI...JEJE

DEXANMOS DE BROMES..ELHOME A DIT QUE ES EL SECRETARI...
ALGU LA VIST ALGUNA VOLTA?
JO SI!I PORTVA UN CUBATA EN LA MA!

Anónimo dijo...

No os metáis con la força racinguista, es normal que no se desplacen fuera porque las motos no aguantan esos trayectos tan largos.
Animo força, no dejéis que los chicos mas grandes se aprovechen de vosotros.

Anónimo dijo...

Mireu, sempre vaig a vorevos i deveres eu fet que m'agrade el futbol. Abans m'avorria, ara disfrute. Açò eu dic tant per l'época passà com per esta. Sou les mateixes persones (fixaxes nous però també bons), sou el mateix equip, però per damunt de tot sou persones i crec que per ai es mereixeu un respete tothom (abans d'escriure els comentaris llegiu el que posa dalt).No coneixia Rafelcofer, ni a la gent, però deveres que m'alegre de haver topat amb tots vosaltres i haver-me unit d'una manera o un altra.
Jo sols vull dir-vos que conec a uns més que a altres, però deveres que em pareixeu tots molt bona gent. Seguiu aixina li pese a qui li pese.
Respecte al que eu te més clar que l'aigüa, només vull dir-li que estem en sequía que ahorre aigua (que s'ahorre comentaris)i que si vol treballar la Psicología inversa en vosaltres si vol li deixe llibres que jo d'això n'he tinc, però que no s'en passe perquè lo que està fent no està bé.
Per al Ciutat de Gandia només dir-li que l'enveja es molt roïn, que els que riuen últims riuen millor i que qui tinga rabia que mossegue ceba.
Tots el jugadors valeu i cadascú aporta lo seu, i hi ha partits que ixen millor del que esperàvem i altres pitjor. Jo deveres que tinc part en eixe equip i ho visc i sols vos dic:
AMUNT RACING QUE ELS QUE VOS VOLEM ESTEM AI!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

capi quina carrera mos vam pegar ahir
hui mes

Anónimo dijo...

ESTA VESPRA A ENTRENAR!!!!! ISISISISISISISISI!!!
DIUMENGE A GUANYAR!
I A DEMOSTRAR QUI SOM!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
k ganes tinc!!!!!!!!

Anónimo dijo...

TODOLI JA NO ESCRIUS EN EL BLOG??????
ASO COM ES???? QUE EXTRANY!!

Anónimo dijo...

CARLITOS EL TROBAREM A FALTAR PRIM!! K TINGUES MOLTA SORT!!
I LOVE YOU

Anónimo dijo...

todoli ha desaparegut del blog, de la banqueta com a ondara, no va ni a entrenar? quin estrenador mes modern, jajajaj

Anónimo dijo...

no hi ha ningu amb sentit comu per parar tot lo que esta diguentse????
soc coca, del moraira, ahir varem jugar un amistos contra el benidorm b, tipo entrene, 35 minuts la primera part y 35 la segona, bueno, aixina haviem quedat, pero als 20 de la segona el entrenador d'ells ho va parar perque anavem 1 a 1 pegantlos un bany de futbol al seu camp, y es varen encabronar perque un equip de 2ª estiguera matxacantlos, y varen començar a fer entrades fora de lo normal, y quan un company meu en va fer una, varen parar l'emtrene.
ah, y el gol dells mel trague yo sanseret, je,je.

be, apunteu:
-bon porter
-defensa forta, pero estan un poc penjats, si canet esta listo els expulsen
-mig centre prou fluixet
-els davanters van prou
-tenen un argentino de mig dret que es el que va pegar la pata y es va acabar el partit, esta com una moto, molt facil d'expulsar.

rapits, joves, pero poc veteranos....

be,espera havervos ajudat, y va, feu el favor de jugar com sabeu, sort. coca

Anónimo dijo...

Espero que el partido aplazado no se juegue en algún campo arreu, sería muxo mejor, si se puede elegir, que jugaramos en alguno de cesped artificial.

Este equipo, por muxo que le digan que es bueno jugar en campos de barro i piedras por dentro, agradece muxo y juega muxo mejor en campos de este tipo.

Anónimo dijo...

Si es pot elegir, es millor juar en un bon camp, jue on faja falta, xo si es pot elegir, millor uno bo!!!

Anónimo dijo...

Jo soc mogoyo rapid i magraen els camps bons, no magren ixos que me pase el partit en terra. I e Pep, estic segur q me ficaras un bo, on puga marcar tres gols dedicats al meu ekip al que vull animales!!!

Anónimo dijo...

Abans, ar i sempre amb els Racing, sou els millors i temps al temps, ànim i a per totes el diumenge

Anónimo dijo...

YE ANDREUET QUE PASA EN CARLITOS?PERQUE DIUS AIXO?VA CONTAMOS QUE PASA?

Anónimo dijo...

Gracies Coca,segurament ens servira.Molta sort en tot.Dew

Anónimo dijo...

aço no es segona regional, i encara no ho saben, ah si¡¡¡ en ondara ja els ho van explicar

Anónimo dijo...

Ah! si si i el Alcoyano "b" mos eu va explicar a nosaltres, ja veus, vosatros novatos en la categoria, primer partit i arranqueu un empat en Alcoy i mosatros en la cantitat de experiència que tenim van i mos fan una maneta, coses de la vida.

Anim Racing al final em passaré al vostre equip, os quiero...

Anónimo dijo...

todoli no estaba en la banqueta en ondara, si poseu un entrenador sense carnet vos denunciaran.

Anónimo dijo...

si, en xeraco ja va pasar l'any passat

Anónimo dijo...

tranquil q el entrenaor te carnet..es mes em pense q todoli n nen te...jeje

Anónimo dijo...

pero todoli entrena, en ondara no estaba???

Anónimo dijo...

Que si que estaba, estaba al costat de la banqueta pero sense sentarse allí.

Anónimo dijo...

Eixe Racing OEEE, eixe Racing OEEEEE, màquines a guanyar al Benidorm, el diumenge el camp estarà ple de gom a gom, ara més que mai, sempre RACING OEEEE

Anónimo dijo...

COCA MOS VEGEM ESTA NIT EN LA CARPETA DEL SEGURO...JAJAJAJAJJAJA

Anónimo dijo...

Porra para mañana:
1-2
gol del tato

Anónimo dijo...

Recordeu els bons moments de l'any passat,les alegries,les victories,quin any mes bonic tot per a poder tindre a un poble entregat en primera regional,dema es un dels partits que magradaria jugar,cuan el equip no esta be i jo mateix no em trobe be es cuan mes ganes tinc de jugar i demostrar que tenim equip per estar en primera,espere que penseu tots igual com jo,dema anem a morir mes que mai,a correr com un negre com dia eto'o,a no donar ningun baló per perdut,dema te de ser el nostre dia i ixir de esta dinámica...El qui pense que este equip no pot estar en primera regional que ho diga i li donem la baixa.Per nosatres,per tot un poble i per la gent que vol que pergam anem a suar sang en el camp...Motivats al 120 per cent.Anem a ser compañers,ajudarmos en el camp,a parlarmos,a no dirli res al arbit i segur que les coses van be.Confie en este equip,ara es cuan sa de traure els collons i en este equip hi han molts...
Jesus o campe,qui jugue porteria a cero,millet un motoret com smpre,moncho torna a ser el motoret de sempre,canet ja li toca marcar,tatin trna a tirar del carro,andreu en plena forma com smpre(per a mi el mes regular del ekip),camilo i paco velocitat i garra en la defensa,pablo i pipo aportar equilibri a ste equip,adrian i vicent els distribuidors de lequip,joan home polivalent que cuan te ganes es titular indiscutible,ximo aporta altura i mes ganes que ell ningu,un exemple a seguir de actitud,cupi a marcar gols de falta com lañ pasat i a traure el orgull,de la wela k tenim d dir,veterania 100per cent.Dema tots tenim de aportar el nostre granet d`arena,la força racinguista que grande es,dema ens ajudara a sumar els 3 punts.Tots tenim el mateix camí..

Anónimo dijo...

Recordeu els bons moments de l'any passat,les alegries,les victories,quin any mes bonic tot per a poder tindre a un poble entregat en primera regional,dema es un dels partits que magradaria jugar,cuan el equip no esta be i jo mateix no em trobe be es cuan mes ganes tinc de jugar i demostrar que tenim equip per estar en primera,espere que penseu tots igual com jo,dema anem a morir mes que mai,a correr com un negre com dia eto'o,a no donar ningun baló per perdut,dema te de ser el nostre dia i ixir de esta dinámica...El qui pense que este equip no pot estar en primera regional que ho diga i li donem la baixa.Per nosatres,per tot un poble i per la gent que vol que pergam anem a suar sang en el camp...Motivats al 120 per cent.Anem a ser compañers,ajudarmos en el camp,a parlarmos,a no dirli res al arbit i segur que les coses van be.Confie en este equip,ara es cuan sa de traure els collons i en este equip hi han molts...
Jesus o campe,qui jugue porteria a cero,millet un motoret com smpre,moncho torna a ser el motoret de sempre,canet ja li toca marcar,tatin trna a tirar del carro,andreu en plena forma com smpre(per a mi el mes regular del ekip),camilo i paco velocitat i garra en la defensa,pablo i pipo aportar equilibri a ste equip,adrian i vicent els distribuidors de lequip,joan home polivalent que cuan te ganes es titular indiscutible,ximo aporta altura i mes ganes que ell ningu,un exemple a seguir de actitud,cupi a marcar gols de falta com lañ pasat i a traure el orgull,de la wela k tenim d dir,veterania 100per cent.Dema tots tenim de aportar el nostre granet d`arena,la força racinguista que grande es,dema ens ajudara a sumar els 3 punts.Tots tenim el mateix camí..

Anónimo dijo...

Quines grans paraules, si senyor, si si com diu Eto'o a per totes, ell de moment ja porta 4 chicharros en 45 minut, amb ganes desde el principi i a menjarse al adversari, anim equip que podem.

Anónimo dijo...

Amb ganes de menjarmos el camp!!!!
Visca el Racing, ARA MES QUE MAI!!!

Anónimo dijo...

Ni Higuaín Ni Eto´o,nosaltres tenim al nostre ´´Tatín´´

Anónimo dijo...

No es com comença sino com acaba...

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari