lunes, 7 de abril de 2008

Daimús 0 - 3 Racing. Tres gols de la Força Racinguista.


El que aquí escribe, se vuelve a quedar sin palabras para describir el momento actual de la vida del racinguismo. Lo que podrían ser tardes convencionales de domingo, se están convirtiendo en apasionantes momentos de euforia, pasión y alegría. La gente disfruta con este equipo, aunque pienso que es algo más que eso, somos una familia.

Dicen que la familia es aquella con la uno nace y, evidentemente con esas personas estaremos hasta el final pase lo que pase, pero todavía más mérito tiene sentirse en familia con gente con la que en principio no son sangre de tu sangre, aunque posteriormente, después de pasar tiempo con ellos, te das cuenta que bien podrían serlo.

Se comenta que una de las cosas que más grande hace a las personas es hacer cosas por los demás, alegrándote por el bien de tu amigo, y aquí en el racing, de eso, hay mucho. (cuando digo racing siempre me refiero a jugadores, afición, cuerpo técnico y directiva evidentemente).

Por lo que respecta al partido, intentaré ser bastante objetivo:

Llegaba uno de los partidos más esperados del fin de semana, en el que se enfrentaban el Racing Club Rafelcofer y el Daimús. El partido se disputó en “Els Xops”, campo del Daimús, dónde se registró una entrada espectacular, propia de partidos de categoría superior, gracias tanto a los espectadores que seguían al equipo local representados por el “frente daimusense” y los seguidores del equipo visitante, representados por la “força racinguista”, afición que llegó dos horas antes del partido para realizar todos sus preparativos, entre los que se encontraron: mensajes a sus jugadores, bengalas, tambores, cánticos y una gran pancarta en la que se podía leer: “you’ll never walk alone”.

Por lo que respecta a lo estrictamente deportivo, comentar que el partido comenzó con bastante igualdad por parte de ambos equipos. Uno de los momentos clave del encuentro fue el gran disparo de Pipo desde fuera del área que se introdujo en la portería contraria, lo que supuso el 0-1 a favor del Racing y un duro palo para el equipo local.

Posteriormente, ambos equipos siguieron intentando crear jugadas ofensivas pero el Racing, esta vez a través de su delantero Davids, situó el 0-2 en el marcador, aprovechando una indecisión rival para acabar rematando el balón con la cabeza.

En la segunda parte del encuentro, el Daimús se fue en busca del partido llegando a incomodar al portero Jesús, que en todo momento se mantuvo seguro, realizando buenas paradas ante las llegadas rivales. A pesar de esto, el equipo de Pep Todolí, a través de sus contraataques, creaba mucho más peligro, enlazando jugadas que no llegaban a materializar. A pocos minutos para el final del partido, el árbitro señaló un penalty bastante dudoso por su localización, que Joan ejecutó de forma magistral. Este acto provocó la euforia del equipo visitante que se fue a la zona de la “força racinguista” a celebrar el gol como agradecimiento al permanente seguimiento que realizan durante toda la temporada.

Por encima de todo, destacar el comportamiento de ambos clubes, que demostraron tener un comportamiento ejemplar, ya que los jugadores se dedicaron a hacer lo que más saben, es decir, jugar, y ambas aficiones se dedicaron a animar.

89 comentarios:

Anónimo dijo...

Són les 2:15 de la nit del diumenge, i el tete tatín, que demà té classe de bon matí, jajaja, está per ací com si li faltara un regonet, jajaja.

En primer lloc dir que, em fique de genolls davant d'aquests jugadors, als que gràcies a ells he recuperat la ilusió per entrenar, ja que igual peguem una volta al camp per a fer físic que ensayem 4 passos de ball.

En segon lloc a la directiva, on en el lloc més alt es troba el nostre presi, al que tots volem i sempre defendrem.

En tercer lloc al cos tècnic, on igual juem amb una defensa de 5, que fem la diagonal del vasco de gama, que fem un 1-1-9. Eres un loco Pep, però un loco al que volem molt. No sempre em de beure cocacola, a vegaes es bo una Pepsi.

En quart lloc, a l'afició, a ixa força racinguista, davant la qual mai tindre les paraules exactes per agrair-vos tot el que feu. En la puta vida vaig aplegar a imaginar que em cantarien en un partit, i molt menys ixe tipo de cantics, en serio. No hi ha cosa més gran en el mon que fer coses pels demés, i vosaltres ne feu constantment. Mai em cansaré de fer videos i cosetes xq seu merexeu.

Amb aquestes paraules i les hores que son, vos jure que segons vos escric, estic emocionan-me, vos vull a cadasqun moltíssim.

Heu aconseguit que el dissabte a les 12 el tete faus no magafara el telefono xq estava dormin. En lo que li agrà la festa a este xic, i mira... en caseta dormin.

VISCA EL RACINGUISME.
RACING, MÁS ALLÁ DE LA VIDA.
LA FELICIDAD SE LLAMA RACING.
MI FAMILIA TIENE UN SUEÑO: RACING CAMPEÓN

Anónimo dijo...

Yo vag a estudiar a la uni ara,pero dic vaig avore si tato a fet la crónica...sabia que no podies fallarme,per aixo vaig a deixar un comentari aixina rapidet,jeje.Estem pasant grans moments,pero els millors encara stan per arribar,5 puntets xiquets i serem campeons matematicament,pero el nostre repte es guanyar tots els partit que queden..

La Força Racinguista que vos puc dir,que sou molt grans,a molts els eu trnat la ilusió de jugar a futbol,no hi han paraules...Este partit l´hem guanyat per vosaltres,soles tenia ganes de guanyar per a callar mes de 4 boquetes i ho hem aconseguit...els 90 minuts alli son molt llargs,han sigut molt llargs per a ells,hem kdat 3 pero si aguerem kdat 5 no habria pasat res,QUE BOTE LA RUNA

mascarell dijo...

hola racinguistes, malegre molt de lo ke esteu fent, i aci en el real tenim envidia sana, pero el dissabte anem a la runa a guanyar, a vore si podem kedar segons i pujem els dos, puyolet i joan malegre per vosaltres, disfruteu dakesta lliga! la vostra aficio esta com un puta cabra

Anónimo dijo...

moltes gracies dani,se k les teues paraules son molt sinceres, perk et konec

el dumenge k ve, ens vegem a la runa,i k wanye el millor.

se k aneu a posar ls coses molt complicades,pero ixirem al camp a morir.

bueno, dani, un abraç, hasta el diumenge

Anónimo dijo...

weno,grasies força, no meu esperava mai aço,la veritat es k mavera agradat marcar un y dedikarlil a la força xo primos sok mol roin,no puk fer res...meu possat els pels de punta,MOLTISIMES GRASIES FORÇA, mai mavia pasat aço,ara tenim un troset mes curt de kami a la lliga,k koses mes grans pasen asi,grandes.
Tambe donar les grasies a tot un poble k a estat ahi apoyant al ekip,kom si de rafelkofer se tractara,enkara k pareixia k era pk estava el xorito y tot x ahi,k kosetes...jejejejje.
Weno burgos ta de matar,jeje,grasietes.Res mes,donar la enorabona a jugadors y aficcio k seu mereixeu tot.
al pep y la directiva,y al gran BUFFALO llorenç,k diguen el k vuiguen de ell,els k de veritat el koneixem sabem masa lo bona gent k es.
weno men vaig k sacava aida.No cambieu mai "FAMILIA".

Anónimo dijo...

K gran eres mascarell,mos posareu les coses molt dificils pero intentarem guanyar altra volta,volem guanyar els 5 partits que ens queden si potser,i el primer d tots es el real,motivació extra per haber juat alli 5 añs en els que vaig disfrutar molt i on vaig fer molts amics.Espere que siga un gran partit.mos vegem..cuidat crack¡¡

Anónimo dijo...

xe kin ekipo tenim,mare meua feu k tots els dumenges tots els components de la FORÇA RACINGUISTA sen vagen contents a casa,portaveu uns cuants partidets jugant mal pero teniu la calitat suficient k en cualsevol juga markeu un golet.pero lo de ahir ESPECTACULAR mos vau fer disfrutar tot el partit,ja tenia ganes de vore al RACING de fa dos mesos,exe RACING k no dexa oportunitats al contrari i a la minima el marca un gol.bueno dir tambe k krek k em dexat clar k el nostre nivell de aficio es de primera i k som millor k la de daimus,tambe mos vam comportar prou be,en algunes parts del partit animant al ekip rival per k exos del frente...per acabar,si tot va b la lliga es guañara fora de casa i mosatros estarem ahi donant guerra sense parar.
RACING YOU´LL NEVER WALK ALONE.pa lo bo i pa l roin.
ISTA ISTA ISTA FORÇA RACINGUISTA!!

Anónimo dijo...

ante todo perdon por mi castellano es que mi escritura valenciana deja mucho que deseas quiero agradeces otro domingo genial junti que junto con mi hijo ya es el nuevo plan de los domingos ,ir a ver al racing por el partido lo han hecho de categoria la gente de rafelcofer extraordinaria en pocas palabras digo, gracias por otro domingo feliz amunt racing el pibe

Anónimo dijo...

GRACIAS PIBE POR APOYAR AL EKIPO,NOS ALEGRAMOS QUE ESTES DISFRUTANDO Y MAS CON TU NIÑO,MUCHAS GRACIAS DE NUEVO CRAC,ASTA LA SEMANA K VIENE KONTRA EL REAL.CHAO.

Anónimo dijo...

GRACIES,GRACIES I MIL GRACIES!!!! lo de air va ser una kosa expectakular!!!kada vega k eu pense seme fika la pell de gallina...FORÇA: sou els putos amos!!! gracies per estar ai kada vega k juem aixo es molt important per a mosatros i air vau demostrar d lo k sou capaços d fer i yo krek k enkara no eu tokat texo!!!gracies per animarmos tot el partit per eixes pankartes,koets...i tamb per kallar mes de 4 boketes k es van dedikar nomes a insultar a gent k ni estava juant...sou els AMOS DE LA RUNA i sense vosatros no som res,dsd açi anime a k tots,tots!! estigeu el proxim diumenge xk guanyar kntra el real ya seria tindre la lliga kasi alça! gracies tambe al ekip a tots els meus kompanys k son AMIKS ya no son kompanys d futbol som tots una familia,directiva,kos tecnic,AFICIO i jugadors tots anem units de la ma a un puesto EL ASCENS!!! moltes gracies un abraç molt fort!!!

Anónimo dijo...

tenim la aficio mes collonuda de tota la categoria i part de les altres categories, per no dir totes...


FORÇA--------> teniu uns collons k no vos caben als pantalons. com pot sr k jugem totes les semanes a la runa????

no pot ser axo, xe. on jua el racing tots els partits de lliga????? EN LA RUNA.

i ara a ferla ben gorda el dia del real , k hi han ganetes k wañarlos , i disfrutar duna gran vesprada de diumnge en casa, en els nostres.


BUENO FORSA, ENCAR AES DILLUNS I NOMES VUIK K VINGA JA EL DIUMENGEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Anónimo dijo...

diuen k una bengala de les tirades ahir van produir un incendi en el poliesportiu.jejeje
daimus se quema se quema daimus...
anims força

Anónimo dijo...

I tu eres tonto i teu creus! ademés, si es crema el alcalde en fa uno de nou que per a algo som el poble amb major renta per capita de la safor. clavat en el daimus si vols pero en daimus poble no xq poc tens on clavarte.

Anónimo dijo...

pareix k el tontet este ultim k as escrit no pilla les ironies, ni les cansonetes. molta renta per capita , pero sabiesa per capita, inteligencia i saviduria per capita, pareix k aneu algo curtets

Anónimo dijo...

calla capullo

Anónimo dijo...

Lo de air va ser IMPRESIONANT!! Kin ekip tenim,km ms em de cansar d fer pancartes i cantics nous? aquest ekip seu mereix tot!!

era un partit molt especial x a nosaltres i vau saber pegarli un bon ballao al daimus!!

i evidentment nosaltres al puto frente eixe si es pot dir frente xk pense k canten mes els disaptes x la zona kuant ms veuen k en el camp,pense k lo d els disaptes es perke ms tenen mltisima envidia i kuant ms veuen n saben atra cosa k desijarmos la mort,k es una d les coses k MAI fara la FORÇA RACINGUISTA xk x molt mal k el caiga la gent aixo n es deu dir!!

anava a dir k fill d puta tampoc xro la veritat es jo air em vaig cansar de dirliu ortola eixe,xro sew mereix realment!!

weno k air en els xops el RACING molt millor k el daimus i la FORÇA RACINGUISTA molt millor k el frente impotente!! al fnal vam anar a sa casa i es vam dexar clar k SOM MILLOR KE ELLS!!


ISTA ISTA ISTA FORÇA RACINGUISTA
YOU"LL NEVER WALK ALONE

REAL TESTAMOS ESPERANDO.......

Anónimo dijo...

vine a ferme callar, pallaso

Anónimo dijo...

a esos hijos de puta k no pueden ver k otros ekipos esten disfrutando komo lo acemos nosotros, a esos solo os digo CELOSOS DE MIERDA, pese a kien le pese, ahi esta nuestro racing, i la ilusion de toda su aficion, de nuestros cabecillas de la forsa k lo dan todo por estar todos los partidos de liga kon nosotros. por eso decir al xato garcieta, i toda la força k estamos kon vosotros asta la muerte, por k os keremos, i sabemos lo k aceis por el ekipo. el ekipo os lleva en el corazon. lo k os tienen son unos celos de cagarse.

borrax@ sera tu puta madre, nosotros conocemos a nuestro presidente, un tio de putisima madre, al k le respetamos i le debemos muxisimo al iwal k nuestro mister todoli.


i de borraxo tiene mas bien poko, nosotros personalmente lo sabemos,


nada mas, xavales, decir k nos llena de orgullo llegar a un campo de futbol i veros alli a todos apollando komo si os fuese la vida en cada minuto de cada partido.

ja sabeis, el ekipo esta con todos a morir, con el mister, con el PRESI, i con la forsa.

i a kien le pike k se raske


RACING O MUERTE!!!!

Anónimo dijo...

esta mol be q sanime als equips...els 2 o van fer duran el partt,i es va dexar mol claret quina aficio era millor,,,i no x nombrositat sino x educacio...xq ells saben animar i saben portar un equip ai dal..els de daimus supose q tame sabeu fero...xo vstrs en tt el partt es vau dedicar a faltar a la gen,DESITJAN A BURGOS la mort...ai o dc tt
q es 2 regional!!!

en cuant a lo q EL PRESI es un borraxo...lamentable..primer coneslo i sabras com una gran persona pot fer q un poble tan menut cm es rafelcofer es pasege pels camps de 2 regional i fasa q tt un poble estiga penden dun equip...ja voldrien tindrelo cm a presiden...GRASIES

a mes valentet,parex ser q el xiquiño eres t clavante asi en la gen..el partt saacabat i el racing wañara la lliga pese a qui li pese...ms agra esta enveja q ens teniu..xo un consell n tamagues en lanonimat pa clavarte en la gen...i avre si un dia li dius a llorens cara a cara lo q penses..
esteu tts cnvidats a la runa x dsfrutar del RCING

Anónimo dijo...

x cert burgs j estc mol orgullos de t i t tambe o tndries q tndre,xq si tanta enveja el tenen es xq t,garcieta i cmpañia esteu feno de pm n?

DISFRUTEM!!!i el dsbte q ve ja ms fem un aftenoon...jaja

Anónimo dijo...

Perdoneu si he borrat algun comentari que no tocava, però he intentat llevar aquells que estaven passan-se...

Evidentment que tant uns com altres tenen coses a recriminar-se dels altres, però no val la pena pedre el temps en això.

Si vos dic la veritat, estic molt content del que va passar air al camp, ja que els dos equips es van dedicar a jugar i les dos aficions a animar, cadasquna a la seua manera.

M'agradaria que ningú tornara a entrar ací per a insultar o amennasar tant per part de uns com de altres, encara que tots som lliures i jo no seré qui li tenga que dir a ningú el que ha de fer.

Crec que estem passan un gran moment, i es pot parlar d'això...o dels lligues que fa el feme cada dissabte, de les mones que magarra el pons, de les batalletes del monchito, del loco fausinho, del xorito, de la força, etc etc.

Si ja fag poca faena ultimament, soles em falta entrar ací a borrar comentaris, jajaja.

Ui m'he passat la clase sencera cantali al del costat les cansonetes del racing, hasta que sa enfadat xq no el dixava escoltar.

Racing, más allá de la vida...
VISCA EL RACINGUIME!!!

Anónimo dijo...

Antes que tot donarli la enorabona al Rafelcofer per la seua víctoria ahir sobre el nostre equip, el Daimús. Es cert k vosaltres vareu ser superiors, i encara que me coste asumiro desitje k pujeu a primera regional, xk mes val que siga un ekip de la comarca y vei, el que estiga la temporada k be a primera. Quan se va acabar el partit vaig donar la enorabona a tots els amics que tinc a la plantilla del Rafelcofer que son molts. Lo que no puc consentir es que se me falte al respete açi com tal persona a fet, i mes sense coneixer-me. No vaig amenaçar a ningu ni res xk no seria el meu estil, xk es un deport i quan el arbit pita el final tot keda dins del terreny de joc, xo lo que no es pot fer es faltar al respecte y damunt desde el anonimat. Rete a esta persona a que meu diga personalment a la cara avore si es tan valent de fero. Nosaltres com a grup de amics que som podem presumir de portar animant als nostre ekip desde el primer partit de lliga cosa que x lo vist la força no pot presumir, y no x aixo vuic dir que sigam millor o pitjors. Pero hi ha gent açi que esta aprofitant akest bonic esport x fer d aço una guerra en la que molts sols volen k se arribe a les mans, cosa k si x mi es, no ocurrirá mai, al marge del que a passat al faltarme al respete. Sense tindre res mes que dir, enorabona x la victoria de ahir, y x el ascens. Un salud k vos vaja be, y sort!!!

Anónimo dijo...

CHATET,GARCIAA I A TOTA LA FORSA NO FEU CAS A LES BOBAES K DIUEN,XK LO UNIK K TENEN SON CELS DE LA MILLOR AFICIO D TOTA LA SEGONA REGIONAL I K AHIR EU VA DEMOSTRAR!!!


del frente dir k es pot animar al seu ekip xr n desitjar la mort a ningu!!

i x suport lo k no podeu fer es insultar a ningu sense coneixerlo,xk vos no coneixeu al nostre gran PRESIDENT k es llorens i k tota la plantilla li te un gran cariño i tampok tinsultar al nostre ENTRENAOR todoli xk ahir vau demostrar k kuan aneu perdent lo unik k feu es clavarse en la gent i insultar GRATUITAMENT!!

i x ultim,dir k la lliga la tenim casi en les nostres mans i k ja estik planejan la GRANDISSIMA FESTA K ANEM A MONTAR!!

un abras a tots
VISCA LA FORSA RACINGUISTA

Anónimo dijo...

Capi: no vaig a ficarme a discutir si el frente es miyor que la força racinguista i bobaes de eixe tipo xq ni sikiera en primera es posen d'acord en ki es el miyor grup ultra d'espanya, aixina q... pero dec dirte que el frente cuan el daimus va nar perden no va parar de animar fins la mijora de joc de la segona meitat. com be diu ortola, porta desde la primera jornada de lliga en el grau animant i encara q el daimus ha estat el q fa 7 o 8 en la taula no ha fallat a ningun partit ni dins ni fora de casa. en akestos arguments a mi em sobra per a valorar molt al frente. sobre lo del vostre president i entrenador pues els cantics en els derbis son per a picar, no es prengau tan fort les cansons que nomes son aixo, cansons. ja per ultim dir que la força racinguista tambe cantaba a jugadors del daimus el famos cantic del mono a eto'o, aixina q ninguna afició està exenta de perdó ja que tot cantic ofensiu dins d'un camp de futbol sobra. El arbit va pitar i punto.
Sort per al que resta de temporada.

Anónimo dijo...

UN EQUIPO EN LA SAFOR
JUEGA BIEN A LA PELOTA
GANA DOMINGO A DOMINGO
Y SU FICION ESTA LOCA

CUANDO JUEGA DE LOCAL
LA ALCALDESA VA A VERLO
HAGA EL CALOR DEL VERANO
O EL FRIO DEL INVIERNO

ESE EQUIPO YA MERECE
ACABAR EN LO MAS ALTO
Y POR LA ILUSION QUE DA
LLENAREMOS CUALQUIER CAMPO

UNOS HABLAN DE MILLONES
OTROS HABLAN DE SOLER
SI QUIEREN VER LA PASION
VENGAN A RAFELCOFER

YA LA VIO EL QUE VA SEGUNDO
YA LA VIO EL QUE VA TERCERO
PERO HAREMOS UN BUEN VIDEO
Y QUE LA VEA ZAPATERO

LE HAN GANADO A TODITOS
Y SIN NINGUNA PIEDAD
PERO HAY ALGO QUE CUMPLIMOS
ES NO PERDER LA HUMILDAD

YA PODEMOS IR EN COCHE
EN FURGONA O EN CAMION
PERO ESTEN YA BIEN TRANQUILOS
SEGUIREMOS AL CAMPEON

00000000000000000000000000000

RACING MI BUEN AMIGO
ESTA CAMPAÑA VOLVEREMOS A ESTAR CONTIGO
TE ALENTAREMOS DE CORAZON
ESTA ES TU HINCHADA
QUE TE QUIERE VER CAMPEON
NO ME IMPORTA LO QUE DIGAN
LO QUE DIGAN LOS DEMAS
YO TE SIGO A CUALQUIER PARTE
CADA VEZ TE QUIERO MAS



EL PIBE
CHAU

gracias por dejarme compartir esta
ilusion

Anónimo dijo...

Ese pibe ai,que grande,gracias por esas palabras...

Anónimo dijo...

respeto todas las opiniones que se puedan dar sobre el futbol ya que eso es lo lindo de este deporte pero debo decir que llevo mas de 30 años jugando al futbol y si he aprendido algo de esto es que ya puede destecar uno o varios jugadores de un equipo pero al final de todos los exitos y o gracasos futbolisticos un equipo
lo hacen todos los que durante la temporada participan tanto en partidos como en entrenamientos o sea jugadores cuerpo tecnico directiva y a veces algun puntito lo puede ganar la fuerza de una ficion el pibe

Anónimo dijo...

Ese pibe oé, ese pibe oé, ese pibe oé oé oé!!!!!

Oleí esa poesía!!!!

Gran poesía pibe! Eres un maestro con la pluma!!!

Gran seguidor! Eres un fiel del Racing y se nota!

Podías escribir algunas letras de canciones para la afición!! q seguro que tienes sangre argentina!!!y allí la pasión del fútbol es mayor!!!

Anónimo dijo...

= tens raó i sense el 7 i el 10 no guanyaríem la lliga però com el 7 i el 10 si que estan pues la guanyem!!! molta enveja veig per así!! a tots ena agrada guanyar però aquest any és el nostre i per molt que critiqueu no anem a deixar de disfrutar!!! al frente dir-los que no els vaig sentir cantar tot això que ens cantàveu en el grau!! tampoc vaig sentir el que dieu de burgos, de pep i de llorens però millor perquè és prou penós!! xiquets, nosaltres a lo que millor sabem fer, passar-ho de putíssima mare (en els entrenes, en els partits, en els sopars, en cocoloco...) i ells que continuen criticant!!! un besot a tots els racinguistes!!

Anónimo dijo...

veniii veniii canta conmigo
que un amigo vas a encontrar
que de la mano de todolii
todos la vuelta vamos a dar

pan y vino
pan y vino
pan y vino
pan y vino
el que no grita por racing
para que cojones vinoooo



si si señores yo soy del racing
si si señores de corazon
porque este año desde la runa
desde la runa
sale el nuevo campeon

el pibe luego pongo mas

Anónimo dijo...

wENO CRACS,SOK FAUS,Y VOS ASEGURE,PARLANT DE MI,K AVERA JUAT KI AVERA JUAT EN EL MEU LLOK SEGUR K O AVERA FET IGUAL O MILLOR K JO,Y GANES LES MATEIXES PK JO SEMPRE EN POSE.
KI AJA VINGUT A VORER AL RACING POT HAVER VIST K MES DE LA MEITAT DELS PARTITS MAN IXIT PROU MAL,IWAL X LA FESTA O X LO K SIGA,Y SI AVERA JUGAT UN ALRE O AGUERA FET IWAL K JO O MILLOR,AIXO K DIUEN SON BOBAES,UN EKIP SON 22 JUGADORS,DIRECTIVA Y AFICCIO,CREC K SENSE UNA PART DE ESTES NO SERIEM KAMPIONS,PA SER CAMPIONS PRIMER K RES FA FALTA "SER UNA FAMILIA Y NIAURE EL BON ROLLO K HI HA",DESPRES UNA DIRECTIVA KOM LA K TENIM K FA POSIBLE K ESTE PROYECCTE VAJA ENDAVANT,EIXA AFICCIO K ENS FA DIA A DIA K ELS JUGADORS TINGUEN GANES DE K APLEGUE EL FINDE Y VORELOS A TOTS AHI ILUSIONATS KOM NOSALTRES MATEIXA,Y DESPUES ELS JUGADORS,DESDE ELS DOS PORTERASOS K TENIM,LA DEFENSA K HI HA K X AMI SERA DE LES MES BONES DE PRIMERA LANY K VE,SINOS TIEMPO AL TIEMPO,DELS MIJOS K POSEM MOLTES GANES Y DE LA GRAN DELANTERA RAPIDA Y LISTA K HI HA.
PRIMER SE DIA K SENSE KANET NO SERIEM RES,PORTEM DOS PARTITS SENSE ELL,KONTRA DOS EKIPASOS,POS BE,AHI ELS TENIU,UNA LLIGA SE GUANYA ELS TOT EL K HE DIT,MAI NI X UN JUGADOR NI X DOS NI TRES,SINO X TOTS,XO KLAR,KOM EL FUTBOL ESTA AIXI,KI MES GOLS MARCA ES UN CRAC,XO LA GENT NO VEU LA FAENA DESDE DARRERE,ES A DIR,T TENS DE MARCAR GOLS,XO Y LA DEFENSA K O INPEDIX,ELS PORTERS...VA HOME,AIXO SON TONTERIES.
TE DIK K SE DE PRIMERA MA,K SI NO AVERA JUAT JO ENGUANY ESTARIEM IWAL,PK ESTE EKIP TE UN ESPIRIT GUANYAOR INKREIBLE,Y MAALEGRE MOLT K AVEREU INSISTIT EN K VINGUERA ASI,YA K ENGUANY SOLS VOLIA PENDREM ELS ESTUDIS ENSERIO,XO VOS ASEGURE K EN ESTOS MOMENTS AKOMPANYATS DO TOT ASO K ESTA PASANME,ESTE ANY NO EL KANVIE X NINGUN DE LA MEUA VIDA JUANT A FUTBOL,VOS EU ASEGURE.
Y AL TETE TATO NO LI DIK RES,PK ELL SEN A IXIT TOTS ELS PARTITS,XO DONA IWAL AIXO,ELL SAP TAMBE K UNA LLIGA LA WAÑA ÑA "FAMILIA AL KOMPLET".
WENO ENS VEJEM EL DILLUNS,GRASIES X SER KOM SOU,NO KANVIEU MAI.....EIXA FORÇA AHI,SEGUIU DONAMNOS EIXES ALEGRIES,K ESTEU FENT DE ESTE BARCO UN GRAN TITANIK.

Anónimo dijo...

KUGUEN LA MAR SERENA (MAI DE LA MAR DEL SERENO)K GRAN EREX XE PIBE,A T TAMBE TE VOLEM EN LA FORÇA AHI ANIMANT,K GRANDE Y BONIKO ES FARA ASO,INKREIBLE!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

el domingo me enseñasteis como jugar al futbol un gran equipo necessita una gran aficion como la teneis espero que sigais asi de bien como estais ahora

fernando el pibito

Anónimo dijo...

Totalment d'acord en tu tete Faus, si el 7 i el 10 no haveren estat, haveren guanyat igualment, prova d'aixo es q en algún partit no hem estat i sa guañat igualment.

Ie Fausito, t'empenyes en dir que fag els partits bons, però si el dic la veritat, en la puta vida habia vist un home de banda que controle els balons amb ixa facilitat mentre li dona ixa velocitat a la conducció que li permet aplegar a la porteria i batre als porters rivals.

Com osties t'atrevixes a dir que eres roin, en quan, si fas memòria, t'enrecordaras que en el camp del Gorgos, el Racing perdia 1-2 i el partit estava a punt de finalitzar, en ixa jugada resumisc el q eres, vas agafar el baló per la banda desde la meitat del camp i practicament sense angle vas fer un tir per damunt del porter, que molts pocs poden aplegar a fer. Golàs!!! quan comensares la carrera jo ja stava celebrano xq savia q no anaves a fallar.

Tete, el vull moltíssim i seguic pensan que et falta un regonet, prova d'aixo es q tas despedit fins el dilluns. Axo xq? vens a ma casa i monem d festa ui o q?

Visca el Racing.

Anónimo dijo...

una pregunta antes de irme a dormir
¿alguien conoce un medico para mi oido izquierdo? ES QUE EL DOMINGO VI EL PARTIDO Y A MI LADO ESTABA ALVARIN JOOOODERRRRRR QUE MANERA DE GRITAR CHAVAL



HASTA MAÑANA EL PIBE Y EL PIBITO

Anónimo dijo...

ye tato, com tens ous de dirli a faus si sen aneu de festa i no contes en mi????

no vaig jo????

gracies, eh, gracies!!


apreparat per este disapte k el pet k agarrarem sera boniko, i esta semana ja no em val lo de la pizza, ni k vuik aorrar, ni tampok k dema jue ni res de res. jo tmb jugare, axina k no es escusa, axina k apreparat, k ja tink ganes de liarla en tu.


en cuant a lo de faus , krek k te rao, k akest ekip pot wañar en ki jue, i on jue, pero tamb dirvos als dos k els dos sou dos pilars basics del ekip, i sabeu k en vosatros al camp es mes facil traure els tres punts, perk porteu al ekip a les victories. pero k pasa si el nostre jesuset no fera les paraes k fa, ni k jue ki jue en defensa no es nota, i en el centre del camp k es la linia del ekip k mes esta rodan per la afluencia de gent k hi ha i el ekip kontinua sense pendre.

pero ja vos eu e dit, sou dos pilars


tetes vos vuik a morir, i el dumenge a per el nostre ex-ekip, k ganes tink de wañarrrrrrrrrrr

Anónimo dijo...

mecaguen lstia cada volta estic mes orgullos de ser membre de la FORÇA RACINGUISTA i com no del GRANDISSIM RACING.buyo,rubenet,bob,berni,wensis,rullo,NACHETE,paris,javi,cuñi el eskin,joni el del bombo,el meu germa garcia,juanjo FILL,valen,Chato...a les xicones monica,tati maria and company,i als k en dexe de la FORÇA,TOTS sou uns putos cracs,en fet k el cami cap a primera del RACING siga molt mes facil,i k cada dumenge disfrutem tots junts de lo mateix del nostre RACINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!
GRACIES a tots,estic desbanittttt,jeje
ara mes k mai:ISTA ISTA ISTA FORÇA RACINGUISTA!!!!!!!

Anónimo dijo...

Per cert PRIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!eres una makina,kin partidaso vas fer,portava dos semanetes diguente k no magradava molt com estaves jugant pero este partit,IMPRESIONANT.PRIM avore cuant arreplegues el motor de la zodiac agrrem 5 litrones i monem en el kinto de pesca.el vullk mes k lostia.BONA NIT A TOTS CRACS!!

valdano dijo...

per a vosaltres kin seria el 11 ideal dakesta lliga? maxim 2 jugadors x ekip no val posar a tot lekip! i el millor jugador de la competició, el mvp?

valdano dijo...

com es presenta el partit contra el real? ultimament esta juant prou be i te molta sort en els trams finals de lencontre, cosa ke sempre ha sigut al reves? cuidado amb el blasco xke es un jugador ke te la pot liar en cualsevol moment

Anónimo dijo...

david tu si que eres un PUTO CRACK!!! els diumenges si que disfrutem si però hi ha un problema, en la força som molts i per culpa dels teus bragons no cabem en els camps, jajajaja. un bexitooooooooooooo a tots!!!

Anónimo dijo...

ye valent k jo sapia la ultima volta k li vaig dir algo a Ortola va ser en falles d Gandia i crec k ja o vam parlar en el parking d Bacarra!! xsert a Ortola justament n tink res en contra d ell xk es el unic membre del frente k a demostrat k te deportivitat i dos dits de cervell,cosa k n puc dir daltres!! ok?

i digueu lo k vullgau de mi xk jo estic desvanit d animar al mew RACING i vorel x dalt d tots i lo k dgau d mi x una mentra i x latra mix!!

i x si n ew sas
ES D PRIMERA
EL RACING
ES DE PRIMERA

Anónimo dijo...

A vore xatet, em pareix molt be que digues que estàs orgullós de vore al teu racing ahi dalt i tot el royo, pero estàs diguent uns mensajes mes avant que el vas cansar de dir-li fill de puta a ortolà. Jo no meu invente, llig un poquet mes dalt i ho voràs tu mateix. No el claves en gent que no coneixes de res que no sas per aon pot eixirte...

Anónimo dijo...

iwal k ell i el frente ms van desitjar la mort xro pa mi tot aixo kda en els 90 minuts del dumenge ok?

Anónimo dijo...

iwal k ell i el frente ms van desitjar la mort xro pa mi tot aixo kda en els 90 minuts del dumenge ok?

Anónimo dijo...

chato pasa de esta gentola de una puta volta.ista ista ista FORÇA RACINGUISTA

Anónimo dijo...

SOM LA FORÇA RACINGUISTA,
MAI NINGU MOS PARARA
VIATJAREM PER LA SAFOR
ORGULLOSOS DEL TEU NOM
PERQUE EL RACING
ES EL NOSTRE CAMPIO!!!

Anónimo dijo...

SABEU K VOS DIC A TOTS ELS DE DAIMUS???

K SENANEU A LA PLAYA I SAUFEGEU
FILLS DE PUTES

I DEXEU ESTAR AL XATET JA K SI NO FORA X ELL I ELS LLANSOLS N I AURIA FORÇA RACINGUISTA

KOMO TE KEREMOS XATO KOMO TE KEREMOS

Anónimo dijo...

Per lo menos tenim plaja pa ofegarmos, que tu t'has de tirar al barranc. Jajajajaja.

Anónimo dijo...

HOLA A TOTS!! VOLIA DONAR LES GRACIES A TOTA LAFICIO I ESPECIALMENT A LA FORÇA RACINGUISTA!! QUE BONS QUE SOU OSTIA!! SENSE VOSATROS NO SERIEM RES!
MOLTES GRACIES X LO K ESTEU FENT!! BUENO ADEU A TOTS!



PRIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MOLTES GRACIES X ANIMARME! VALS UNA MINA! COM ES NOTA QUE ERES GARCIA OSTIA








SARA NO MANBAFES QUE MAGOBIES MOGOLLO, VES I FES EL SPOAR CANSINA

Anónimo dijo...

pero mosatros tenim dos montañes,i vosatros una puta plaja plena de madrileños tan fills de putes kom vosatros

Anónimo dijo...

ie,algu de rafelcofer a ficat en el blog del daimus k soc un inutil tocant la trompeta,k me punxat,i k el meu germa es bona persona i jo soc roin tamb k en mate a fer peses k es lo unic k me se dona b,gran kali,la veritat esk comentaris aixina fam molt de mal a cualsevol persona,se k es algu del poble k no li caic molt be kosa k no comprenc per k en porte be en tot el poble,i en tota la gent k conec per els pobles,la veritat k desde k es va fer la força racinguista k estan picantse molt em mosatros i tamb en mi.se k es algu de el poble per k ma dit garcieta i soles en diuen garieta els del poble per k fora en diuen o david o garcia i si vol dirme algo k meu diga k en mi es pot raonar i k jo em porte b en tots.krek k si axo seguix axina anire a vore al meu racing pero llunt de la FORÇA cosa k en doldria moltisim pero axo ja esta perjudicanme.bueno au

ultra dijo...

garcieta soc el ke ha escrit el comentari les teues paraules man fet reaccionar, no soc de rafelcofer ta dit garcieta xke eres el menut no per res, tio se ke tokes la trompeta xke me uan dit, xo no eu se com eu fas, xdo tio ara marrepentix de lo ke ha dit, crec ke les paraules meues han sigut fruit de la impotència i de la enveja ke em doneu, xo reitere ke no soc de rafelcofer no vullc ke tingues lios amb els amics ike deixes la força, rectificar es de savis, hi ha ke saber digerir la derrota i jo no he estat a laltura, demane xdo a tot el racinguisme xo tb algu de vosaltres ha de demanar xdo per moltes paraules ke ofenen als demes, espere ke el meu arrepentiment servixca per a larrepentiment de altres

Anónimo dijo...

david q mai tofenga un comentari en anonim...si to diu x asi i amagaes,,,ja te prou ell...xq segr q es un amargat,,,de rafelcofer sinceramen n crec q aja sigut,,,si vos critiquen sera xq vs tenen enveja,,estigues orgullos de t matex xq ja voldrien ells ser t!!!tta exa enveja vs diu lo grans q sou..enrecrdat dasto i cm diria el meu tato "no dexes mai q ningu el lleve els teus somnis"tu continua =,ajudan a q el racing siga cada vega mes gran...xq jo i els meus compañs mai acabarem de agrair el q feu..
ens vegem crack!i ja magradaria ami tindre exos brasos...jajaj

Anónimo dijo...

weno pues ara em tca ami..jeje..axo tonra deveres!!!

Anónimo dijo...

X AL QUE CRITICA AL MEU COSI!!
X DAMUN DE TOT ESTA LA FAMILIA I QUE CRITIQUEN ALGUN FAMILIAR TEU SENTA MOL MOL MOL MAL!!
QUE RABIA TINC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STIC SEGUR QUE NO ERES DE RAFELCOFER! XK EN EL POBLE TOTS VOLEN AL MEU PRIM!! NO CRITIQUES A GENT QUE NO SAS COM ES, EL MEU COSI ES UN TROCET DE PA,NO VULL COMENTAR LO DE QUE TOCA MAL LA TROMPETA XK ES UNA TONTERIA DIR QUE TOCA MAL! DE LO K DIUS DEL GIMNAS,EL PUC ASEGURAR QUE NO ES PUNXA,DIR ASO ES UNA ANIMALA! EL PRIMO ESTA ASINA XK SEU CURRA EN EL GIMNAS!

PRIM NO FASES CAS A ESTOS COMENTARIS SEGUR QUE ES ALGU QUE EL TE ENVEJA!!

PRIMOOOOOOOOOOOOOOOO VALS UNA MINA!! LA GENT QUE EL VOL COM EL TEU COSI ANDREUET SABEM LO QUE VALS!! I LOVE YOU FOREVER PRIM

Anónimo dijo...

PRIMOOOOOOOOOOOOO!!! SI FAS CAS A ESTOS COMENTARIS TA DE MATAR!! NO EL CALFES EL CAP! DEMA EL TOCARE XK ARA NO TINC SALDO I SI EL NOTE TRIST O DE BAIXÓ EL PEGARE UNA PALISA!!! EL VULL PRIM I NO VULL QUE ESTIGUES MAL!!

Anónimo dijo...

david km diu el comentari del k ta criticat,eixes bobaes k ha dit son degut a la enveja k tenen xk han vist kina es la millor afició d la safor i km t eres un dels seus principals capos pues tenen k klavarse en tu,xr estiges trankil k t eres molt bona persona i la gent del poble eu sap!!

lo d la trompeta,j crek k tokes mol be,xk kuan en moros agarrem i xarangitem....es lo miyor del mon!!

i n fages cas xk t no pots abandonar la forsa!!
va makina,mos veem el divendres,un abras

Anónimo dijo...

Ye david no pase res ome,soc el pons,avoltes companyer de gym teu,jeje.Yo se i molta gent sap que eixos brasos que tens son currats,tot es enveja..tu trankil k ningu el tocara i si el toca algu el primer en matarlo soc yo,estic escrivint el sms tot alterat.Tu y burgos com a cabecillos de la força teniu de seguir animant com smpre i portar al racing a primera,encara ens queden 5 finals,anem a intentar guanyaro tot i vos necesitem...

Anónimo dijo...

david estàs bobet??? el comentari d'un anònim t'ha d'afectar??? la gent que et coneix sap que tot això és mentira!!! la trompeta la toques de putíssima mare i sinó mira les festotes que ens peguem els moros gracies a tu!! i els bragons..........ja saps el que pensem,no??? un bexito guapo!!!

Anónimo dijo...

carlos uno en clase em vol pegar...jajajaja

tas poc desbaratt!!

ultra dijo...

ye david, la gent comenta ke estas afectat pel meu comentari... et demane xdo tio... no es un linxament de el frente contra tu, trankil aço es futbol i sang calenta ke corre per les venes i rabia continguda, xo els comentaris ke he fet jo com ha fet algun altre no tan dafectar, has de ser impermeable, nosaltres i jo personalment no desitjem el mal de ningu, i lo dels braços... pues un comentari com un altre, reitere el meu arrepentiment xke em sap molt de mal ke taja pogut afectar, no deixes de animar al teu ekip, jo no eu faria, reconec ke la e cagat, punt i apart xicon, a disfrutar dels teus colegues ke son molts i teu estan demostrant ke taprecien, i escric en akest bolog x a ke la gent del racing vega ke hi han persones ke saben admetre un error i demanen xdo davant de tots vosaltres, bo adeu si au

Anónimo dijo...

rubenet!!!

ye garci!!no fajes cas a estos comentaris xe...
k sapies k eres el meu idolo enserio...
tu i burgos els millors de la força

xd


weno ara enserio...visca san vicent primo!!jaja


eres el meu idolo!!!

Anónimo dijo...

Anem a vore. El personatge este que firma com "ultra" tant así com en el blog del Daimús no es del frente daimusense. En el frente no coneixem a garcieta ni de vista, com anem a saber si es punxa o no, o si toca malament la trompeta? Pareix mentira que no veges, senyor garcieta, que eixa persona es prou més propera a tu que algú del frente. Es nota la enveja en les seues paraules i ara s'ha acollonat perque pugues descobrirlo i està intentan fer creure que es del frente. Pero reitere que eixe no te res que vore amb nosaltres. Per a nosaltres el partit s'ha acabat ja fa prou. Sort per al que resta de temporada. Una salutació a la força racinguista.

Anónimo dijo...

bueno dirli a eixe k tant ma posat a parir k acepte les seues disculpes,i k un mal dia el te cualsevol,pero antes de escriure una cosa de exes k se la pense antes de fer mal,i si ma afectat tant es per k pensava k esta persona era del meu poble,sino haguera pasat del comentari.i per supost dirli a tot el racinguisme k sou lo mes gran k nia en el mon,i k vos apresie un monto.i per finalisar dirli al del frente,k lo nostre es animar els 90 minuts al nostre ekip a muerte i cuant sacaba el partit felicitarmos i ja esta,la veritat es k jo avoltes en els partits dic coses k no pense i despues en saben mal,pero una aficio te k animar i posar presio al contrari.bueno sort frente i espere tornarmos a vore daci dos añs en primera.bona nit a tots i gracies.ista ista ista FORÇA RACINGUISTA

Anónimo dijo...

He parlat en Pep,tots els que estiguen confrmes en jugar cntra el pedreguer disapte que deixen un escrit,encara que gran part de la plantilla ya meu habia dit..

Anónimo dijo...

hi ha un comentari d'un tal "valdano" que m'ha paregut de categoría y que ens podría servir a tots....
en el comenari dona una molt bona idea, y es que diu que quin seria el 11 inicial d'aquesta lliga.
es podría profuditzar més.
acabeu de jugar un partit contra el daimus, y al principi tot eren piques entre aficionats pero poc a poc ya aneu centrantse y donants conter de que tot queda en el partit.
podrieu fer algo per colaborar entre els dos equips que millors pagines webs teniu, y que sou la enveja de tots nosaltres.
perque no colaboreu en una votació conjunta per formar un equip de 16 jugadors votant conforme diu valdano, un maxim de dos per equip, pero que ningun siga de rafelcofer, amb la posibilitat de que si vos agrada la idea, al finalitzar la temporada puguem realitzar un amistos contra el campio amb els millors de cada equip, a vore si aixina vos guanyem, que d'una altra manera conforme esteu jugant, esta mal.
aço es feia antes prou vegades y els enntrenadors es feien carrec, pero es va deixar de fer....
perque no utilitzeu aquestes webs per tornarho a fer, seria una grata manera de crear germanor entre tots els equips.
yo puc fer algunes sugerencies:
del daimus:
-blanco,mig esquerre
-miguel,davanter
del pego:
-salva,mig centro
-y un davanter morenet flaquet que no se el nom..
del real:
-blasco
-un central un poc groset y rapat(que no lisente mal que es un crack)
del almoines
-el porter
del bellreguart:
-un argenti del mig del camp
del portu:
-un chaval mitja punta que juga amb botes blanques
de la font:
-furo, mig dret
-y la uela,je,jehomenaje.
del moraira:
-un davanter rapidisim que tenen
-el porter
de la vall:
-un central de principi de temporada pero que trobe que ya no esta...
-el porter
del verger:
-camacho,el que tira les faltes
-un davanter veteranet y baixet que tenen
..............
podeu continuar y sugeriune mes.

si haguera de votar a dos del vostre equip, encara que sou un equip molt equilibrat, hem quedaria amb canet y tato.

ala cracks, a vore si es feu l'animo.

Anónimo dijo...

hi ha un comentari d'un tal "valdano" que m'ha paregut de categoría y que ens podría servir a tots....
en el comenari dona una molt bona idea, y es que diu que quin seria el 11 inicial d'aquesta lliga.
es podría profuditzar més.
acabeu de jugar un partit contra el daimus, y al principi tot eren piques entre aficionats pero poc a poc ya aneu centrantse y donants conter de que tot queda en el partit.
podrieu fer algo per colaborar entre els dos equips que millors pagines webs teniu, y que sou la enveja de tots nosaltres.
perque no colaboreu en una votació conjunta per formar un equip de 16 jugadors votant conforme diu valdano, un maxim de dos per equip, pero que ningun siga de rafelcofer, amb la posibilitat de que si vos agrada la idea, al finalitzar la temporada puguem realitzar un amistos contra el campio amb els millors de cada equip, a vore si aixina vos guanyem, que d'una altra manera conforme esteu jugant, esta mal.
aço es feia antes prou vegades y els enntrenadors es feien carrec, pero es va deixar de fer....
perque no utilitzeu aquestes webs per tornarho a fer, seria una grata manera de crear germanor entre tots els equips.
yo puc fer algunes sugerencies:
del daimus:
-blanco,mig esquerre
-miguel,davanter
del pego:
-salva,mig centro
-y un davanter morenet flaquet que no se el nom..
del real:
-blasco
-un central un poc groset y rapat(que no lisente mal que es un crack)
del almoines
-el porter
del bellreguart:
-un argenti del mig del camp
del portu:
-un chaval mitja punta que juga amb botes blanques
de la font:
-furo, mig dret
-y la uela,je,jehomenaje.
del moraira:
-un davanter rapidisim que tenen
-el porter
de la vall:
-un central de principi de temporada pero que trobe que ya no esta...
-el porter
del verger:
-camacho,el que tira les faltes
-un davanter veteranet y baixet que tenen
..............
podeu continuar y sugeriune mes.

si haguera de votar a dos del vostre equip, encara que sou un equip molt equilibrat, hem quedaria amb canet y tato.

ala cracks, a vore si es feu l'animo.

Anónimo dijo...

para valdano... ekipo ideal el 11 del racing, xo siendo 2 x ekipo sta mas dificil:

Portero:Toni(Real)

Defensa: Pons(racing) Jordi(Portu)Demien(Vall, aunke aora sta en el oliva), Joanet (Almoines)

Medios: tatin(racing) el tirador de faltas de verger(no se como se llama), Jorge (Portu),Blanco (Daimus)

Delanteros: Miguel(Daimus) Mido(Piles)

Sta claro k pondria antes a faus k a blanco x ejemplo, xo al solo poder poner 2 x ekipo...

K alguien mas se anime a poner 11 !!!!!
Valdano, cual es el tuyo?

Anónimo dijo...

partit contra el pedreguer disapte perfavorrrrrrrrrrrrrrrrr

Anónimo dijo...

SI SI PARTIT CONTRA EL EDREGUER DISABTE I DESPUES GRAN SOPAR DE TOT EL RACINGUISME!!

valdano dijo...

bueno no conec a tots els ekips xo ho intentare:
porter: dEL PORTUARIS
lateral dret: WYLLY.delPortuaris centrals: un de ALMOINES ke es de bemiarjo i CANYERO del Real.
Lateral eskerre: BLANCO del Daimus

mig dret: El DALMOINES, un xicon baixet, crec ke es de Beniopa.
Mig centres: TATIN del Racing i BLASCO del Real
mig eskerre:el del Moraira:
Delanters: Canet del Racing i Miguel del Daimus.

EKIPAÇO

Anónimo dijo...

ekip meu!!!


de porter el suso del raferlcofer!!
de lateral drte el pons!!de lateral eskerre eixe tal andreu el fill de sari crec k es!!
de central eixe k es fica molt wapet per als partits !!crec k li diuen cupido!!laltre central pense k li diuen joan!!!es uno k sempre esta de festa!!!si no mangañe!!o tambe es podria ficar a un morenet k te molt de nervi!
mig centro a femenia eixe!!eixe k es el mes tirat de tots!!jaja
es del rafelcofer crec!!
laltre mig un tal rumbera !!fill del metge crec!
de mig dret un tal moncho alias el ttractor !! i de mig eskerre la gacela de rotova !!fausinho!!

de mig punta un tal magic tatin i en punta .....un tal deivids o pipogol!!!!

weno crec k es la meu alineacio preferida de segona regional!!!
















hostia!!pero si es el racing!!!! no mavia donat conter!!!

Anónimo dijo...

Joder con el valdano,por eso no entrenas a ningun equipo...el unico jugador que as acerado en el once es tatín...

Anónimo dijo...

Bueno y tatín tmpoco xk juega de media punta...pero bien valdano,jeje.Canet?Tmb esta acertado,es el mejor delantero de la liga cuando juega y entrena,la resta del equipo algun jugador que lo hacen bien pero para estar en el once de la liga no creo,y otra cosa,falta la mejor afición,que es la FORÇA RACINGUISTA

Anónimo dijo...

partit disabte kntra el pedreguer,k ja estem planejant la gran festa k anem a fer,k tremole el poble!!!jjj

ELS MEU EKIP PREFERIT ES TOTA LA PLANTILLA DEL RACING,ELS SEUS 2 ENTRENAORS,EL GRAN PRESIDENT I LA MILLOR AFICIÓ DE TOTA LA SAFOR!!

UN ABRAS A TOTS

Anónimo dijo...

VOLEM EL PARTIT CONTRA EL PEDREGUER DISSABTE!!!!!!!!!

TODOLÍ X FAVOR!!!!

NOSALTRES NO ESTEM FALLAN-TE, FES-MOS EL FAVOR, AIXINA SI PERDEM PUES ENS ANEM DE FESTA AL 99%, XO SI GUAÑEM ENS PODEM PEGAR LA FESTA AL 100%.

Anónimo dijo...

jo crek k si wañem farem festa del 2000%

ja estik plorant de la emocio, sols de pensar en kuan conseguim el titol lliger.


buffffffffffffff


com diu el capi k tremole el poble i tambe la safor!!!!!!!

Anónimo dijo...

q dius loco juar contra el pedreguer disabte??juem diumenge q mola mes!!!jajajaj...

TODOLI X LA MORT DE DEU FICAM EL PARTIT DSBTE QUE ULTIMAMN ESTC COMPORTANME I EN COCOLOCO ESTAN PREUCUPATS X MOSATROS!!!!avre si tan de fer abdominals i circuits i despues n o podem lluir...jejejej

Anónimo dijo...

en mitja safor koneixen al RACING CLUB RAFELCOFER COM " LA APISONAORA ROJIBLANCA"

Anónimo dijo...

PER A MI EL MEU EQUIP SERIA FITXAR A PEP TODOLI Y EL RESTO DONA IGUAL AIXO SI UNA BOTELLA DE CASALLA DINS DEL VESTUARI.

Anónimo dijo...

fa temps k no escric res, i esta semana no pot pasar desapersebuda xk a sigut importantisima x tots els k rodegen el racinguisme. Voldria agrair a la forsa racinguista tot el que estan apoyant a este equip perque espenteu molt i en vosaltres podem anar trankils a cualsevol lloc, ya voldrien molts tindrevos com aficio, Gracies!!
be,a mi si que em parex be k el partit siga disabte, tot lo k siga per fer festa y celebrar bo es, jeje.
estic disfrutant mogoyo aquest any, moltes gracies a tots,forsa racinguista,cos tècnic directiva jugar
dors....tots!! amunt racing!!

Anónimo dijo...

ie eu vist la revista de les peñes ixen 3 o 4 fotos super wapes de la FORÇA RACINGUISTA.AMUNT RACINGUISME
ISTA ISTA ISTA FORÇA RACINGUISTA!!

Anónimo dijo...

virus!no entrar

Anónimo dijo...

luego de todos los partidos que he seguido al racing y viendo que los goles que se hacen son siempre dedicados a la gente les comento que hoy miercoles he tenido que jugar un partido atrasado el cual era muy importante para el equipo que actualmente estoy jugando ya que es el ciudad de alzira y nos enfrentabamos en derby al veteranos de alzira el resultado fue 3a3 tuve la suerte de marcar el empate para mi equipo con un buen gol que se colo por la escuadra ESTE GOL CON TODA HUMILDAD LO QUIERO DEDICAR A TODO EL PLANTEL DEL RACING YA QUE CUANDO MARQUE LO PRIMERO QUE HICE FUE CORRER A ABRAZAR A MI HIJO Y LO SEGUNDO ACORDARME DE TODOS USTEDES POR ESO EL PIBE SE LOS DEDICA HASTA LUEGO CHAVALES
GUSTAVO EL PIBE

Anónimo dijo...

muxas gracias pibe,grande.Tambien juegas al futbol???
aver si eres un crac y tenemos en casa a uno k no conocemos joer!!!
asta luego crac.

Anónimo dijo...

Partit del pedreguer disabte a les 19:30,pero primer tenim de guanyar dos partits antes de fer el gran sopar,mos vegem family

Anónimo dijo...

Para Valdano (y todos)exceptuando Racing y Moraira por estar jugandose la liga.
Segun Pepe Todoli la selección del Grupo XII de 2ª regional seria la siguiente;

1- TONI (REAL)
2- DAVID (EL VERGER)
3- JOAN (PEGO B)
4- JANA (ALMOINES)
5- CAÑERO (REAL)
6- DAVID MALLOL (EL VERGER)
7- PERA (PORTUARIOS)
8- MIGUEL (VALL D`ALFANDECH)
9- JAUME (GORGOS)
10- BLANCO (DAIMUS)
11- MIDO (PILES)
Banquillo;
12- MIGUEL LA UELA (LA FONT)
13- NOEL (ALMOINES)
14- ALBERTO (LA FONT)
15- SERGI (PEGO B)
16- FULLANA (GORGOS)

Anónimo dijo...

ostia, soc del moraira y que diguen que en la selecció no apareix ningu del moraira perque ens estem jugant la lliga amb vosaltres, es de categoria, pero no crec que estiguem jugantmos res amb vosaltres.
aveu demostrat de llarg que sou el millor equip de la lliga, desde que vos varem visitar alli que ens vareu guanyar 3 a 1, haveu guanyat tots els partits,es espectacular.
nosaltres amb els unics que ens estem jugant algo es amb els segons dels altres grups,y ho tenim ben mal, y només aspirem respecte amb vosaltres es a que quan ens visiteu fer un bon partit y que voslatres quedeu campions amb nosaltres de segons.
doneuli les gracies al señor pep, pero si ha de fer una alineació, que tinga en conter tots els equips, que ya ningu vos pot fer sombra.
una altra cosa es que no li agrade ningun jugador del moraira,je,je.
ala, a vore quan celebreu l'aliron, recuerdos a canet de part de coca.

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari