lunes, 21 de abril de 2008

Pedreguer 0 - 3 Racing. A un paso de ...


Antes de pasar a comentar lo ocurrido en el partido ante el Pedreguer, desde aquí, agradecer de parte de toda plantilla, directiva y cuerpo técnico, el gran momento que nos hizo pasar nuestra afición, tanto en el transcurso del encuentro como durante la noche, en el que se demostró la razón por la cual esté equipo está dónde se merece, es decir, en lo más alto de la clasificación.

El pasado sábado, el Racing Club Rafelcofer visitó el campo del Pedreguer en un partido en el que los hombres de Pep Todolí se situaron a un punto del deseado ascenso a primera regional.

El partido comenzó con un total dominio del equipo de Rafelcofer, fruto de ello llegaría el primer tanto del encuentro a través de un claro penalti que Tatín se encargó de ejecutar de forma efectiva situando el 0-1 en el marcador. Durante este primer tiempo, el Racing continuaría creando ocasiones de gol que no llegaron a materializarse.

En la segunda mitad, el partido fue un monólogo de ocasiones del equipo rojillo que, situaría el 0-2 en el marcador mediante un gol de Pipo que no falló ante el portero demostrando su calidad, y posteriormente el 0-3 a través de Faus, argumentando la razón por la que es denominado cariñosamente como “la gacela”. Ambos goles fueron la culminación de dos jugadas bien trenzadas y elaboradas del equipo visitante que dio un buen espectáculo durante todo el partido.

Entre los aspectos a destacar, se encuentran en primer lugar la masiva afluencia de público de Rafelcofer que, una vez más, volvió a conseguir que su equipo se sintiera como en la inexpugnable “Runa” de Rafelcofer y, en segundo lugar, la valentía, garra y coraje del lateral derecho Pons que, a pesar de tener un ojo morado a punto de estallar debido a un fuerte golpe en su rostro, decidió seguir el partido durante 20 minutos hasta que fue sustituido.

Una vez más, ¡Gracias de corazón!.

43 comentarios:

Anónimo dijo...

mare meua kn sopar mes wapo el de ahir!!!!!antes de k sacabe la lliga en podiem fer un atre tot el racinguisme.pero tindrem k avisar a pastor uns dies antes pa k compre botelles de sobra.mecaguen lostia fausinho k gran eres,a!cuant sapiau a on es juga el proxim partit o digueu.racinguistes vos apresie mes k lostia...


RULLO li vax tindre k pagar kasi 10 mambos al taxista i em vax kedar mes pelat k lostia fill de puta,rubenet eres un cabro!!!!
bona nit a tots cracs
ista ista ista FORÇA RACINGUISTA

Anónimo dijo...

Xiquets dens de lo que cap estic be,ara tinc el ull mes morat,supose que al gitarme sa corregut un poc lemorragia,ara anire al metge atra volta i a la tarda a un oculista per a quedarme tranquil de no tindre res dins...de totes formes el pare del capi meu mirara.Jo ya e guanyat la lliga,xk els disabte en vaig emportar 6 punts...
Del partit de air,en tot moment vam anar a per la victoria i vam demostrar desd el primer moment que voliem els 3 punts,personalment volia acabr el partit pero com forme tenia el ull al descanso vaig tindre que demanar el canvi,donarli les gracies a camarena com en va tratar,no tanfades que staba un poc nervios i volia entrar al camp,jeje.Tmb donar les gracies a garcia i la novia per a companyarme al centre de salud a que en posaren els punts,bueno a tots,pero especialment a estes 3persones...
Del sopar tmb volia donar les gracies al gran BANEGA(PASTOR) que casi li pega a la guadia civil,jaja.eixos que volien?cagarmos el sopar,que ignorants...


AMUNT EL RACINGUISME

Anónimo dijo...

EL INTERNAUTA EIXE ES UN BORRACHO.

Anónimo dijo...

joder tatin...perfavor n em borres els comentaris...si axo el dia del partt et convide a sopar xo dxa q vs felicite!!!

Anónimo dijo...

ie pons recuperat pronte k el volem vore en el partit k cantarem el aliro,i avore si el fem un homenaje en una original pancarta k ja sas mes o menos de k va,trankil k no posarem el nom per si venen familiars teus.bo,recuperat primo k el racing sense tu es keda coixo de una banda.força RACING!!!!!!!!!
GARCIETA

Anónimo dijo...

prepareuse l'any que ve que segur que no será tan bonico, de totes formes enhorabona per l'ascens

Anónimo dijo...

Gracies garcieta,soles dirvos que el dumenge estare donant guerra contra el gorgos i cantar el aliro...

Anónimo dijo...

amunt racing !!1

garcieta cabro!!

Anónimo dijo...

nos quitaban las banderas
nos tiraban para atras
nos provocaba un petiso
y hasta vino la local

mientras que en un campo verde
se venia un aluvion
de jugadas y de toques
era racing el campeon

y llamaba la atencion
era la ficion local
pues se habran equivoado
llendo al centro comercial

mientras tanto el racinguismo
alentaba sin parar
se vinia preparando
aquel ansiado sopar

pues nos vinimos despacio
despues de aquel partidillo
si hubiese habido penaltis
nos cogia el mercadillo

el grupo de todoli
ha dado un paso gigante
pues otro puntito mas
y ya eres el mas grande

el mas grande de segunda
el mas grande de ficion
para que estando en primera
permanezca la ilusion


gustavo hasta luego
carlos ¿COMO ESTA ESE OJO?

Anónimo dijo...

preparaos hacer fichajes para el año q viene !!asi sereis un equipo mas grande...suerte!!para el secretario tecnico

Juanjo dijo...

Ànims xiquets que la lliga es vostra!!
Sou els millors!!

Vareu fer un gran partit el dissabte.
Espere s'ho passareu molt be en el sopar, jajaja, s'ho mereixeu.

Eii, ací teniu un video que faig fer kuan es va acabar el partit, espere vos agrade

http://es.youtube.com/results?search_query=racing+rafelcofer+pedreguer&search_type=

Carlitos, cuidat eixe ull prim

Juanjo dijo...

www.youtube.com
Racing + Rafelcofer + Pedreguer

Anónimo dijo...

este diumenge a quin hora es el partit?

Anónimo dijo...

pibe esta wapisima!!!

Anónimo dijo...

ey juanjo,no se veu el video.
No me deixa,pk es?

Anónimo dijo...

El ojo lo tengo mejor ya,como he dicho antes el domingo estare dando guerra contra el gorgos

Anónimo dijo...

Una cosa tatin, con 1 punto no subiís eh? miratelo bien.

Anónimo dijo...

Siempre diciendo cosas,con un punto no esta claro,pero el moraira nos tendria que meter mas de tres goles...

Anónimo dijo...

MOLT BONA GUSTAVO

Anónimo dijo...

q fort feu sopar del racing i ami n em convideu...en lo q vs aprecie jo!!!xo j se de qui es la culpa

Juanjo dijo...

no se xq no el veus. Prova a vorel ací:
http://elsamicsdelpoble.blogspot.com/

Anónimo dijo...

antes de entrar al blog dalt fica vidios,imagenes web...punxeu en vidios i voreu el vidio

Anónimo dijo...

Amics del Racing, donarvos les felicitacions, encara que no estiga matemàticament, pero molt mal es tindrien que donar les coses. Altra cosa, hem podrieu dir com estava el camp del Pedreguer, havia molts clots, estava cobert de brossa...? Per favor avore si algú hem comenta algo, gracies amics.

Anónimo dijo...

el campo de pedreguer no esta perfecto ,pero en realidad esta muy bien esta todo cubierto de verde realmente muy bueno para jugar , el pibe

Anónimo dijo...

ia se sap on es jugara el proxim partit????sa recurrit per a jugar en la runa????per favor contesteu domes eu sapiau.ara mes k mai FORÇA RACING

Anónimo dijo...

dexes creilles q t dius....6 eren titulars en bellreguard..3 en el real..2 en el almoines,,3 en beniopa..en el gandia,en villalonga...vamos q la majoria venien de juar en juvenils i amter en bns equips i mols minuts..xo be segur q t eres una safanoriaa!!!!!!
jaja
c.llanda

Anónimo dijo...

ESTE K VOL???????????????????

Anónimo dijo...

c.llanda vol dir coca de llanda?

Jjajaj edew

l'unic "safanoria" k nia eres tu !!

Anónimo dijo...

hola,yo soc coca, no se si hi ha mes coques en el mon, pero estic vient que hi ha un que esta escrivint amb aquest nom tocant els colons, y vullc que sapiau que no soc jo. fa mesos que no vos ecric res. yo soc "coca" el del moraira, el porter, y com li vaig dir a pons, tato y al señor pep el diumenge que varen vindre a voremos contra el pego, vos desitge a tots que pugau guañar la lliga ahi en la runa aquest cap de setmana, aixina a vore si podeu vindre al nostre camp com a campions, y tal vegada aixi, podem traure algun puntet per tal de quedar dels millors segons.
de veres, en hora bona per la temporada. au.

Anónimo dijo...

Gracies,pero el dic una cosa,encara que guanyem este fin de semana la lliga a moraira anirem en la mateixa concentració e intentarem emportarmos els 3 punts,cosa que sera dificil pero anirem a guanyar i demostrar xk som el lider...Avore si teniu sort i pujeu com els millors segons

Anónimo dijo...

ok coca, es notava que el que escrivia això no eres tu. Quan escrius tu es nota moltíssim xq tens molt de trellat. Gracies per tot.
Espere q vos vaja mol bé.

Anónimo dijo...

gracies coca eres un crac.avore si pujeu lany k b com millors segons,crec k es dificil pero si guañeu tots els partits daci al final encara es posible.au

Anónimo dijo...

Coca: podem dir-te farlopa? de ser així, quan anem a jugar a moraira puc pegarte una olfatejaeta? besets.

Anónimo dijo...

yee, amb lo de farlopa cuidaito eh,je,je.
lo de coca ve dels meus avis perque eren panaders, y era el tio coca y s'ha quedat per tota la familia, aixina que feme, ho senc molt pero no podra ser crack!!!!

feume un favor, li vaig dir a canet quan varem jugar ahí que quan vinguereu a jugar a moraira, bueno teulada, que no tenim ni camp, ens jugariem una cervesseta si hem feia un gol o no, pero, ya ho varen vore els vostres companys que varen estar al camp el diumenge passat, m'he lesionat, y ya no puc acabar la temporada, perque es fotut, pero digueuli que ens la farem de totes les maneres marque qui marque y guanye qui guanye, vale?
es podeu apuntar els que vullgueu.

per cert, lo del ullet de pons, es pons no??, era espectacular el diumenge, pareixia una tomaca, espere que estiga millor.
au xatos, ens veguem d'aci a dos setmanes.

Anónimo dijo...

Esta semana encara que pergau contra el Gorgos (cosa mol dificil perque son una banda sense director) sereu campions xq el Almoines cos tirara una maneta contra el Moraira que aci punxa segur..
Espere que tingau sort y pugau juar en la runa, encara que si jugareu en un camp gran millor perque segur que aixina golejaveu al gorgos xq estan mol cremats!
Molta sort

Anónimo dijo...

que cabroms q sou..estc 2 dies sense entrar i ja me la lieu!!jeje..coca ta clar q n e sigt jo..jeje

vstrs sempre pensan en lo matex...jeje.coca ests son uns cabrons..jeje,,ens vegem en teula i x un soparet el racing sap pedre..jeje
es broma e¿¿mstrs n ms venem..;)jeje
tato segr q as sigt t cabro!!!

Anónimo dijo...

Si que es pons coca,pos el ull el tinc igual d morat pero sta en perfectes condicions,falta llevarme els punts i tot aclarit,lo atre poc a poc sen anira,aixo vol dir que estare el dumenge a disposició del mister...

Anónimo dijo...

Mas hablar de futbol,y menos insultar
Aquí se habla de deporte,ilusion y AFICION
Seguir hablando en el campo y al q no le guste veros en lo mas alto
Que baje la mirada y busque su integridad ,pero que no
Os afecte ahora que teneis en la mano lo que ha pulso mereceis…
Un saludo a toda la familia racingista y amantes del deporte en general,
con vuestro ascenso GANAMOS TODOS …..
un aficionado+

Anónimo dijo...

CARLITOS MALEGRE DE QUE TINGUES MILLOR EL ULL!! JO K JA M PENSAVA K ESTA SEMANA EL MEU LATERAL PREFERIT NO PODIA JUAR!! ESTAS FET UN BOU OSTIA!

ESTA SEMANA HI HA QUE GUANYAR SI O SI!

FORÇA RACING!!!

Anónimo dijo...

no se perque collons es claven tant en el vostre president.
yo no soc del racing,y vaig estar en pedreguer, y alli estava aquest señor, y hem va pareixer una persona de poble, com soc jo, descamisat, y celebrant com toca tot lo bo que li esta passant aquesta temporada, y en ningun moment, li va faltar al respecte a ningu del pedreguer ni a ningu de la grada, es va dedicar a cantar alguna vegada junt als aficionats que hi havien del racing, cosa que podria ser l'unica que li puguera sentar mal a algu, ya veus, cantar que el racing es campio, pero un aficionat com es del seu equip, que te que cantar??

desde el meu punt de vista, si, tal vegada no es una persona que guarda les apariencies com puga ser qualsevol altre president, y tal vegada es com he dit abans una persona de poble, en el bon sentit de la paraula, campechano y arreu, com ya hem dit que som molts de nosaltres.
de l'unica cosa que se li pot tachar es de ser verdader y de que demostra els seus sentiments.
yo no he vist tots els partits del racing, per lo que no puc dir que mai haja fet ningun mal comentari contra ningu, perque una persona euforica com pareix ser, es facil que se li escape alguna, pero no crec que siga en mala intenció, ya vos dic, li he vist 4 partits al racing, y en la meus precensia no ha faltat mai a ningu.

Anónimo dijo...

i mosatrs volem un presiden axina...es mes volem a llorens!!!n el tipic q va ven vestidet i sol aparexer cuan les cses van be...el racing es un equip de poble( per mol gran q parexca)i jugadrs cs tecnic i aficio sm de pobe de RAFELCOFER!!!gran sopar amb llorens!!!jeje

Anónimo dijo...

andreu a les 9 vull vret aparexer en el pepe al meu piso...

t madre n lo dice n...

Anónimo dijo...

Primer que tot felicitar al equip per la gran victoria i ascens a primera regional,em fet un gran partit on el resultat ha estat un poc enganyos,si aguerem quedat 5 a 1 no haguera pasat res,voldria destacar la gran primera part que hem fet,molta intensitat i moltes clares ocasions...en la segon part hem tingut moltes ocasions pero hem baixat masa el ritme,no hem sentenciat i al final san trobat en el 2 a 1 i pnsaba k anavem a patir pero el crac fausinho mos ha fet el tercer golet...Bueno,gran partit,gran celebració i el racing a primera regional...GRACIES A TOTS¡¡Garcia no tanfades pero les camises staben contaes,jeje

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari