viernes, 4 de abril de 2008

You"ll never walk alone, vuelven los diablos rojos...



Cuando camines atravesando una tormenta

Mantén bien alta la cabeza

Y no te preocupes por la oscuridad

Al final de la tormenta

Hay un cielo dorado

Y el dulce y argentino canto de una alondra

Camina a través del viento, camina a través de la lluvia

Aunque tus sueños se vean sacudidos y golpeados

Sigue caminando, sigue caminando, con esperanza en el corazón

Y jamás caminarás solo….

Nunca caminarás solo.

Sigue caminando, sigue caminando, con esperanza en el corazón

Y jamás caminarás solo….

Nunca caminarás solo.

29 comentarios:

Anónimo dijo...

Al final plorare.GRANDE

Anónimo dijo...

RACING YOU´LL NEVER WALK ALONE
ISTA ISTA ISTA FORÇA RACINGUISTA

Anónimo dijo...

Visca el racing.
Racinguista fins la mort!!!!
No fallarem!!!!

Anónimo dijo...

ie jugadors racinguistes,senrecordeu de lo de pego????????pues kedara a añs llum de lo k anem a fer en daimus este dumenge.el camp de els xops es vestira de roig i blanc per a resibir al millor ekip de segona regional i com no aixo sera a carrec de la grandissima FORÇA RACINGUISTA la k sent els colors del nostre racing en el cor.tenim dos baixes importantisimes pero crec k nia masa ekipo per a notaro.
amunt RAFELCOFER,amunt FORÇA RACINGUISTA i com no amunt RACING CLUB.ISTA ISTA ISTA SOM LA FORÇA RACINGUISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

em dona molta pena pedrem akests dos partits,x cuestions familiars,xo espere estar i poder celebrar l titol de lliga(si antes no la guanyem,aixo si respectant a tots l rivals) amb tots vosaltres i disfrutar dakest titol k tant m lluitat amb lajuda d tots(aficio, plantilla, directiva, Pep....)i juar lany k ve n primera!!!

espere k puga celebrar l titol amb tots vosaltres.

Hasta d'aci dos semanes!!!

Cupi

Anónimo dijo...

Este dumengeen els xops tota afició del racing que tinguen la camisa Nº12 roja que se la pose!!Tots units per el racing!
A guanyar!

Anónimo dijo...

En la puta vida em vag imaginar trobarme en gent tan loca i alhora tan de puta mare. Esteu fen coses sense obtindre res a canvi, simplement els aplaudiments d'uns jugadors que, vos volen un montó.

Ara resulta que em toca el pons, tal dia com ui, dissabte a les 12,50, i aparexen pel teléfono uns quants locos cantan-me, axò no hi han diners en el mon que ho puguen pagar. Em transmitixen una felicitat q pocs ho conseguixen. Estos locos son ELS MILLORS.

Diablos rojos, no anem a fallar-vos ni ara ni mai.

Anónimo dijo...

Kariñet,encara que el teu amor no em correspon yo dema anire a voret i animare igual o mes que garcieta y burgos,pero soles cantare les teues cansons...la del mago i latra,jeje.Segur que dema marques un golet,mira avore si mel dediques i jo la mes feliç del mon...Ara per a tot el equip,teniu d ixir molt concentrats,sera un partit molt dificil,pero els 3 puntets san d kdar en casa...

Anónimo dijo...

pasame la botella!!!

Anónimo dijo...

BUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!! ESTIC ABORRONAT I TOT!! CASI PLORE! TATO EL VIDEO INCREIBLE! QUE BO RERES OSTIA!
GRACIES A TOTS ELS JUGADORS QUE FORMEN LEQUIP GRACIES A LA FORÇA RACINGUISTA GRACIES A TOTA LAFICIO!!
ASO QUE ESTIC VIVINT NO HO HAVIA VISCUT MAI!! GRACIES!!
ESTE DIUMENGE EU TENIM QUE DONAR TOT! QUE GANES TINC DE JUAR!!!!!!!

Anónimo dijo...

ie TATO tagradat la canço nova k tem cantat per telefono????? ta wapa eh!!la de yellou summari en versio racinguista.la cantarem dema en els chops i voras k wapa.ie pons pasali els vidios del movil a tatin i k els pose k estan totes les nostres cançons.dema a muerte a pel daimus mosatros no pararem en tot el partit de cantar.amunt racinggggggggggggggg!!!ISTA ISTA ISTA FORÇA RACINGUISTA
GARCIETA

Anónimo dijo...

TATO INCREIBLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

sopar d'anit de equips de PREFENT,

per part de:

OLIVA: Juanito, Salva Costa

GANDIA: Luisja

GUADASSUAR: Carlos i Alfon (els dos besonets)

TAVERNES: Xavi Torres

i per ultim,

del RACING,jo Joan ,


jejejejejejjejee

Anónimo dijo...

Somos los ultras,mas radicales,somos los inchas mas fieles y leales,x este ekipo por el k vivimos,son los colores x los k morimos...oeoe oeoe oeoeoeoeoeoeoe oeoe

Anónimo dijo...

INCREIBLEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!lo de la aficio.molts ekips de gran nivell voldrien tindre esta aficio

Anónimo dijo...

gracies força vosatros tampoc caminareu soles jeje anirem de la maneta cap a primera!

Anónimo dijo...

be xiquets be, bon partit tots de puta mare! I el moraira que ha perdut...la semana que ve campions!

Anónimo dijo...

Enhorabona per la victoria, lo miyor de tot ha sigut el duel entre les 2 miyor aficions de la safor. be pel frente xq no es facil animar cuan vas perdent durant casi tot el partit i be per la força racinguista.

Anónimo dijo...

No tingueu tanta presa! El moraira ha guañat 0-1 a pesar del arbitratje prepotent i escandalos dl arbit

Anónimo dijo...

de part del feme enorobona a la forsa i moltes grasies x tt..au donat una lliso i eu demostrat q si es x aficio primera es quedaria curta....


tutti pazzi x femenia!!!jajaj
o fareu famos...jaja

Anónimo dijo...

de part del feme enorobona a la forsa i moltes grasies x tt..au donat una lliso i eu demostrat q si es x aficio primera es quedaria curta....


tutti pazzi x femenia!!!jajaj
o fareu famos...jaja

Anónimo dijo...

ye si mosatros n tenim presa,partit a partit que anem!xikets lo de hui tots exelent.Jugadors,força racinguista,pares,mares,novies,familiars,amics,aficio,...tots exelent!

Anónimo dijo...

Un 10 per a tots xiquets,desde jesus que es el numero uno hasta tots els aficionats que san desplasat a daimus per animar a l´equip...El que vaig demanar air sa complit,tres puntets,cantar i ballar la força i el equip al final del partit i golejar...mes no es pot demanar,pronte cantarem el aliro,no patiu...

Anónimo dijo...

mecaguen lostia adri eres un dels meus idolos,mos tenim k fer camises en el teu nom.amuntRACINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
com sempre grande MAGO TATIN.
partidaso de PIPO.
En general sou lo mes gran cracs.
ui em callat totes les boques demostrant k som el millor ekip i la millor aficio.
ista ista ista FORÇA RACINGUISTA!!

Anónimo dijo...

weno,grasies força, no meu esperava mai aço,la veritat es k mavera agradat marcar un y dedikarlil a la força xo primos sok mol roin,no puk fer res...meu possat els pels de punta,MOLTISIMES GRASIES FORÇA, mai mavia pasat aço,ara tenim un troset mes curt de kami a la lliga,k koses mes grans pasen asi,grandes.
Tambe donar les grasies a tot un poble k a estat ahi apoyant al ekip,kom si de rafelkofer se tractara,enkara k pareixia k era pk estava el xorito y tot x ahi,k kosetes...jejejejje.
Weno burgos ta de matar,jeje,grasietes.Res mes,donar la enorabona a jugadors y aficcio k seu mereixeu tot.
al pep y la directiva,y al gran BUFFALO llorenç,k diguen el k vuiguen de ell,els k de veritat el koneixem sabem masa lo bona gent k es.
weno men vaig k sacava aida.No cambieu mai "FAMILIA".

Anónimo dijo...

k va faus eres molt gran home,encara que sempre acabe tocante avore on stas mal parit,jeje.smpre vols aribar justet i jo k soc molt impacient,qui diria que acabariem juant junts,xe xe...aço es molt gran,VISCA EL RACING¡¡

Anónimo dijo...

forsa,j jaeu sabia k ereu la millor afiCió d La safor i km ja e dit x a mi del mon!!
xr hui liu eu demostrat a gran part d la safor !!
SOU MOLT GRANS!!
IMPRESSIONANT!!
ESK VOS MEREIXEU K VOS POSEN EN EL CENTRO DLA PLASA UNA ESTATUA EN TOTS VOSATROS!!
KONTINUEU AIXINA K SOU LO K FA GRAN AL RACING

Anónimo dijo...

per a mi ,molt bon partit el que hem fet hui, krek k hem sigut millors ke ells, per axo hem guanyat amb la contundencia ke mostrava el marcador, 0-3, hasta he marcat el penalti...


tambe dir, k fora del camp, esta prou clar kina a sigut la aficcio k a wañat el partit particular k tenien. si nosaltres hem wañat de tres gols , ells o an fet de 12 minim, kin espectacle vorevos ahi cantant, dexanvos la gola, i donanto tot desde el principi fins a la fi.


diuen en daimus k "90 minuti en els xops son molt longos" o alguna historia rara dexes. si vos dik la veritat, si k a sigut molt els 90 minuts, perk no veia el moment k el arbit pitara la fi, per a poder abrasarme amb la nostra gran aficio k sou. k ganes tenia de celebrar exa victoria.

no vuik ni pensar k es el k pasara el dia k wañem la lliga, de pensaro hem pose a plorar, pero vos o dic de tot cor, maborrone,

sou molt grans,

pero, tamb dir k molt gran tambe es pep, la directiva, i el grandissim prsident, el nostre llorenç. on estaves en el penalti??? volia dedicarte el gol, i tu personalmnt, no te trobat, k rabia


bueno, xiks a kontinuar el somni, k el tenim ja a volta de canto.

vos vuik a rabiar, racinguisme

besets pa tots, i k ganes tink ja k siga el partit del real, per gaudir de tots vosatros.

un abraç a tots, os kiero!!!!!!!

Anónimo dijo...

Me gustaría felicitaros por la imagen que estais dando, tanto en vuestro juego como mediante los comentarios que haceis en esta página. Desde mi punto de vista, os podeis identificar con el argumento de esta canción, que es símbolo de la capacidad de sufrimiento y de persuasión que caracteriza a los deportistas.

MAFABLAS

Enhorabuena a todos!

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari