miércoles, 5 de diciembre de 2007

El Racing vos desitja bon nadal


El Racing arrastra cada vegada a més gent i comensa a enamorar...

Fruit d'aquest bon ambient i la família creada, molts aficionats i aficionades ens han enviat regalets a la redacció del Racing, entre ells, es troba aquesta felicitació de nadal realitzada per Sandra de Villalonga, més coneguda com Schumacher, jejejeje.

Entreu en aquesta direcció i voreu... Moltes gràcies Sandreta.

9 comentarios:

Anónimo dijo...

ESTIK AKOLLONAT!!!!!!!!!!!!!11
ASO NO POT SER!!!!!!!!!!!!111
TOT SIGA X LA FAMILY!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

ACOLLONAT?K VA OME,ARA SOM MES FAMILIA QUE MAI. EL DINAR DE PUTA MARE,QUIN DIA MES BONIC ..JEJE.

Anónimo dijo...

Primer que tot m´agradaria felicitar al creador d´aquesta pàgina x dos coses: primera xq pense que este blog està fet d p.m i segona pq es un gran jugador dins i fora dl camp però millor persona ja que jo el que conec d bn prop. Segurament no sàpigues qui soc però sols dir-te que soc afortunat de tindret ahí tan prop quan vuic, q m´has ajudat en tot el que t´he demanat sempre, i que eres de p.m !! MolTeS gRÀcies Tatín !!!

M´agradaria desde d´ací FELICTAR a tot l´equip del Racing, així com també a la seua afició que els segueixen partit a partit !!!
Avore si teniu sort i pugeu , m´alegraria molt per que sé que és la vostra ilusió i ¿Perquè no heu de ferla realitat ??? xiquets jo vos dic que IMPOSSIBLE IS NOTHING, tan sols es planterjarse que podeu i si veritablement ho feu , sereu CAMPIONS I PUJAREU A 1º !! Molta sort, i ànim..

By: 1 de la contorna...

;)

Anónimo dijo...

Moltes graciés a akesta persona k ens apoya,nosaltres anem a intentaro tot x a poder pujar,encara k es mol dificil,xk estem suxr agraits a tota la gent k partit a partit ve a animarmos i k ens demostra k esta amb nosaltres!!

PD:El dia de ahir IMPRESSIONANT
El capi

Anónimo dijo...

Gràcies de tot cor al que m'ha escrit això.

Anónimo dijo...

pablo pareces colau!!jajaja

Anónimo dijo...

sandra shumacher a sigut multada per la guardia civil per adelantar a 3 coxes en linea continua....90 euros i encara es queixa,jejejeje

Anónimo dijo...

ye ke pasa nens a x la lliga eeee

Anónimo dijo...

ey steu tornanse maricons o ke en tanta cursileria ke si sense t no sok ningu si la familia es fa mes gran arredeu kom stem.

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari