miércoles, 12 de diciembre de 2007

Novedades de esta semana,jajaja


Per un costat, un jugador del Racing que aquest dissabte ho va donar tot, jajaja, va aplegar a obrir un bar i tot, jajaja, està dissenyant l'escut del Racing, la forma que tindrà està prou clara, però volem saber quin és el símbol que voreu que aparega. Al costat teniu una enquesta on poder marcar la vostra opinió, si hi han altres alternatives, pues la fiqueu amb un comnetari, ací vos en dem algunes que hem estat pensant. Escriviu en serio, que això després ho voreu molt per ahí.

Per altra banda, el dissabte es va comentar una idea, el més segur que va ser fruit dels síntomes de ..., jajaja, pò la qüestió es que es va traure la possibilitat de fer una equipació del Racing, on es dubtava entre roba esportiva o una equipació de gala, jajaja. És evident que alguns estaràn a favor de una cosa o l'altra, però ens hem de ficar d'acord, jejeje. També podeu votar a l'enquesta o dixar un comentariet. Penseu que lo de la equipació de gala servirà per a ixir de festa, jajaja, encara que anara determinats camps aixina, jajaja, no se jo...jajaja. El que vullgau, el que decidiu fem, jajaja.

Ie família, no ens oblidem que tot això es bonic, però el més important es seguir somiant, i per a seguir somiant em de guanyar el dissabte. A tope màquinesssssss!!!!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Grandeeeeeee.
jijiji.Jo posaria en lescut un simbol representatiu del poble en un kostat,al altre costat una botella de anis tenis en un gotet menudet(de xupito)al costat,seria prou representatiu del ekip,n se.
Asta lueguitoooo.Gorgos tesperem mmmm

Anónimo dijo...

Bueno donar les grasies al que ha escrit el comentari a la nostra web donantmos un poc d'anims.
El començament d'un ekip sempre es dificil, pk pnses que no anira avant i tot axo xo grasies a comentaris com els vostres dona ganes de fer una ilusio en este poble. Vosatrs eu aconseguit fer d'un ekip una família, cosa que a nosaltres ens agradaria aconseguir amb el temps.
La idea de la web ("copia" segons l'anonim) l'hem tret de vosatrs, ja que ens va agradar molt i vam decidir fer alguna cosa pareguda. Xdo si ha molestat!

Bueno, grasies pel que heu escrit i dirvos q continueu aixina, sou un ekip molt admirat pel companyerisme que heu creat i a Rafelcofer fan falta coses aixina.

1beset a tots

http://rafelcofervolei.blogspot.com

Anónimo dijo...

jo vote per la equipacio de gala amb corbata inclosa, que segur que intimidariem algo mes que amb el xandal, pero per altra part, pedriem la pinta de banda que en un principi alguns xafaxarcos ens varen colocar.


en cuant al escut la proposta de andreu es mol positiva, la casalla no pot faltar, es com si al escut del valencia li llevaren el rat penat.jajajajajaja

a per el gorgos el disapte, ke per la nit hi ha que celebrar-ho jejejejejejejejejejeje


xD

Anónimo dijo...

Avore,x a fer encara mes bonico els dies que vam pasar en el pont passat i els nadals que venen ara tenim de wañar al gorgos....siga com siga,per lo menos posar les ganes que toquen,si fem aixo segur que anem a casa en 3 puntets....ya sabeu,molte eu foria,molta ilusió pero ara el disapte tenim de treballar pa continuar sumant de 3 en 3

Anónimo dijo...

DE RES XICONA, ASI ESTEM PA PASARO BE I DISFRUTAR. ALE POK A POK IXIRAN ELS RESULTATS. Y N ESTA RES MAL LA VOSTRA WEB TAMPOC.DEWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari