martes, 25 de diciembre de 2007

Nuevo lugar de entrenamiento


Después de que la junta directiva del Racing se reuniera con los capitanes del equipo, y en vista de la gran cantidad de horas que pasan los jugadores en este lugar, se ha llegado a un acuerdo para que Pep Todolí lleve a cabo sus entrenamientos en Cocoloco.

Se ha estado analizando el comportamiento de los jugadores, y se ha llegado a la conclusión de que en dos días, sábado y lunes, han pasado allí dentro de cocoloco, unas 10 horas, lo que viene siendo 5 semanas de entrenamiento del equipo, jajaja.

No queríamos revelar el secreto de la familia, pero lo voy a decir: este equipo ha hecho más cenas y comidas de equipo que entrenamientos, jajaja, aumentando lo que viene siendo el nivel de familia entre equipo, directiva y afición, jajaja.

Besos familia, a seguir disfrutando de la Navidad.

13 comentarios:

Anónimo dijo...

xdo x lo del cumple de pons.xo vaig rindre de currar el diumenge pa poder fer festa el dimaig.ja kedarem domes puga i ne farem una bona jeje.
bueno i soles dirvos
BON NADAL A TOTS CRAKS!!!!!!!!!
no canvieu mai
bsbs a tots

Anónimo dijo...

Tatín,no anem a fer comentari sobre la "-L--A" jajajajaja!!
Soles dirte q en un rato ens o vam pasar sux be, mos vam riure mogollo EN TU!!!Eres el millor no cambies!!!i x favor no xilles tant q al final ja no pots ni parlar....ajajajjaja!!molts bsts wapooooooo

Anónimo dijo...

cabrons en les ganes q tinc jo danar a cocoloco(fara 2 añsq n vaj)i n maviseu cuan aneu?q males persones...jajaja
x cert tatinla fto magra(q cabro eres)jajaj

Anónimo dijo...

el dijous podriem ixir,no?


no se si hi ha festa, pero ens manifestem fora de cocoloco i a lo millor mos obrin

jeje!!!!

per favor, ixim,jajajajajajajaja!!!!!!!!

Anónimo dijo...

bueno familia, arriva les dates señalades i la famili es separa.espere ke seu paseu de pm aya on aneu, i k disfruteu kom mai, perk sa de aprofitar cada segon de la nostra vida., i no dubteu k aya on estigau, o paseu la noxevieja, se un llok en estareu segur, en el meu coret. gracies per ser com sou, i no canvieu mai, espere k kom a comnsat la tempora acab mol millor, gracietes tetes. bon añ a tots!!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Demà aplega el dia en que ens separem per poket de temps. No patiu per res xiquets, que quan tornem anem a seguir fent a la família més gran del que és.
Vos desitje felis any nou a tots de tot cor!!!!!

Demane salut per a tots i un nou any que com a mínim siga igual que aquest, enacara q en vosaltres serà difícil xq se que anem a millorarlo.

Per a l'any que vé, entre alguna de les coses q demane, es troba la de q el Racing puge de categoria. A vegaes somie en l'ultim partit de lliga juan a la Runa, jugan-mos la lliga i aconseguint el desitjat ascens... pell de gallina...Faus ja em va comentar que tb somiava en aquest dia, pues tranquil que ho aconseguirem...

Passe el que passe, el objectiu està cumplit, es més important ser una família q pujar d categoria, encara q en volsaltres es pot conseguir tot.

EL RACING NO TÉ LIMITS. EL TETE S'EN VA A MADRID A FICAR-LI LA CAMISA DE L'EQUIP A LA CIBELES.
VOS VULL FAMÍLIA.

Anónimo dijo...

el capi vos desitja un felis añ a tots,i tots els somnis k tenim x cumplir akest 2008 van a cumplirse,xk el k esta fenmos estar ahi dalt,es lunits k esten i la gran familia k som nosaltres junt a l'afició,n canvieu mai xk sou lo milloret k pot trobar un!!
racinguista hasta la muerte!!
vos vull xikets!!
un abras a tots i FELIS AÑ NOU!!
El capi

capi del moraira dijo...

hola,buenas a tots.
espere que no vos importe que haja entrat aci pero volía dirvos algo...
soc jugador del moraira desde fa 3 anys,després de jugar anys en equips de preferent de la zona hem acabat aci per acabar la vida futbolistica alguns jugadors. donat la veterania que creguem tindrer, hem intentat fer que enguany l'equip fora una pinya, ens portem molt be, fem moltes sopaes, en nadal els capis ens varem disfreçar de pare noel y varem fer regals a tots, bo, el que es fa normalment, y hem aconseguit que tot vaja be, pero, he de dirvos, que despres de vore aquesta página web, per cert, enhorabona al que la fa perque es espectacular, he de dirvos, que lo vostre no es normal, que sou uns privilegiats per poder estar aixi d'units, que heu de ser molt bona gent per aconseguir aixo,y que no s'obsesioneu amb l'ascens, perque al final,en les categories en les que juguem,el que queda son les amistats que ens trobem.
bo xiquets, de veritat, enhorabona per la temporada que esteu fent y no pergueu mai el que teniu. ens vorem el dia dels reis ahí, espere que siga un bon partit y que ens divertim tots dos,y que guanye el millor.
segons es veu,teniu una afició collonuda, digueu que no ens apreten massa ehh!!!
ah, soc el porter del moraira aixi que, si algun davanter vol ens juguem una cervesseta al acabar el partit, si hem marqueu més de dos gols, pague yo,amb dos o menys, volsaltres, val? ningu ho ha aconseguit enguany...
de veres xatos, sort per al 2008...,adeu.

Anónimo dijo...

hola familia!! vull desitjarvos un bon nadal a tots i dirvos k no apreteu molt k el dia de reis ve el moraira a la RUNA!!
Ens vegem el 2 en lentrene! RACINGUISTA ASTA LA MORT!!

Anónimo dijo...

Primer k res,felis any nou a tots.
Bueno,es pal kapi del moraira,x lo k man dit teniu uns dels millors ekips de la kategoria,xo me kede en una koseta k as dit,lo de k no ens obsesionem en pujar,tens tota la rao,jo crec k lo primer es disfrutar kom o estem fent,lo altre ya son koses k ens poden akompañar o no,xo si ens obsesionem,despres seran decepcions,y males kares.Som un ekipet super umilde y sabem k pa guañar un partit o tenim k donar tot,mai anem de sobrats a ningun llok.Dir k x moltes xsones diguen k anem a guañar la lliga,enkara k siga segona regional kom si fora segona divisio,les koses n son fasils,y menos en el primer any de fundacio.Esper en primer llok k ens vaja molt be el any nou k anem a entrar,en segon llok dir,k magradaria no guañar la lliga y k tots akavem lo units k estem ara en tots y kadaskun dels komponents,y lañ k ve mes....a acavar primers y lañ k ve no voremos ni les kares entre esta familia.
Soles dir k kom a tots a mi tambe agradararia guañar la lliga,xo eixa n es la prioritat,k o sapiau,no nia k nar a ningun kamp en presio kom ens a pasat en lultim partit kontra un gran gorgos,sino k nia k nar en ganes d juar y divertirmos y olvidarmos un pok dels problemes de la semana y estar en la familieta k tan añorem entre semana.
Aixi k res mes,ara ve moraira,un dels millors ekips d la kategoria,farem el k podrem en kompañia de la aficcio y del poble,si se pert pos be, a disfrutar dels reis y au,si se guaña pos millor,xo sobre tot seguir kom estem,k aso dona gust,deveres.
Y la ultima,"pal kapi del moraira",yo no marke mai en kasa,xo este partit en fare dos,jejejeje, es broma,xo me jugue la aposta,magraden els retos.A mi me pagues un akuarius y si guañes t jo una serveseta,aixo esta fet,xo lo primer es k disfrutem tots.FELIZ ANY NOU A TOTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

ye, si exe tio esel kapita del moraira,...
k persona, tio, ai aien un parell de collons. gent com tu es la k tindria k existir en tots els partits. pikes hi han sempre, pero el primer k hi ha k ser es persona, i es veu k daxo a tu ten sobra. moltes gracies per el teu comentari, axo diu molt de tu i del teu ekip. laficio apretara pero xk es la seua faena, pero trankil, k es porta de puta mare. anim tmb a vosaltrs i k tingau un bon añ. ens vegem a la runa, per a poder disfrutar del futbol, gracies

Anónimo dijo...

bueno, xikets, ya tenim un nou añ a la vista, i espere k akest siga lañ del racing, lañ de la ilucio, i de les alegries. de momen la major alegria es poder disfrutar i ensetar un añ nou al vostre costat,

i segons diu un menbre del racing, al cual aprecie moltisim, LA FELICIDAD SE LLAMA RACING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


BON ANY A TOTS.!¡!¡!¡

Anónimo dijo...

K rao teniu,gent com el capitá del moraira es gent k fa gran aso del futbol,un tio k entra a la web del ekipo k senfrontara el proxim partit i diu totes akestes paraules!!MOLTESS GRACIES!!

Familia ja es hora de tornar a disfrutar dels enrenes en vosatros i de juar partits al costat vostre!!
no tenim ninguna pressio damun,la pressio pals atres,aixina k anem a disfrutar de tots els germans,xr en els partits km fem sempre,a donaro tot!!
FELIS AÑ A TOTS I ESPEREM K ES KOMPLIXKA EL SOMNI DEL RACING!!

UN BESET A TOTS
EL CAPI

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari