lunes, 14 de enero de 2008

La diferencia es la familia

Este sábado, a las 18:30 en el campo "Cervantes" de Pego, tendrá lugar el partido más esperado de la jornada, en el que los líderes se enfrentan entre sí, Pego y Racing se pondrán a prueba en un partido en el que ambos podrían acceder al liderato en solitario.

Tenemos que ser conscientes de que pase lo que pase, no tenemos nada que perder y sí mucho que ganar.

¡La afición no fallará! Que nadie haga ningún plan este sábado, todos a Pego!!! Por unos momentos, el Cervantes de Pego se convertirá en la Runa de Rafelcofer.

Somos muchos: jugadores, cuerpo técnico y afición...............pero TODOS TENEMOS UN MISMO SUEÑO-------RACING CAMPEÓN!

LA FAMILIA DEL RACING BUSCARÁ CONQUISTAR LA TIERRA DEL CARNAVAL....

Suerte y ánimo chavales. Más familia que nunca...

VALORES DE LA FAMILIA RACINGUISTA

  1. ALEGRÍA.- La felicidad se llama Racing.
  2. RESPETO.- Los hermanos racinguistas se quieren y se aman día a día. De día se quieren y, por la noche… se aman.
  3. AMOR.- Si a alguien le pasa algo, ahí está su hermano para ayudarle.
  4. HONRADEZ.- Todos pueden confiar en cada uno de sus compañeros.
  5. VALENTÍA Y VALOR.- Saben afrontar las dificultades. Son capaces de superar las adversidades.
  6. ESPERANZA.- Son soñadores. Son muchos, pero todos quieren lo mismo.
  7. GENEROSIDAD .- Todos tienen deseos de que le ocurra lo mejor a su hermano.
  8. DAR SENTIDO A LA VIDA .- Cuando estés mal, piensa en tu Racing, alguna sonrisa te llevarás a la cara.
  9. EDUCA A TUS HIJOS EN VALORES .- En esta familia hay padres (cuerpo técnico y presidente) que educan a sus hijos en la perseverancia y la constancia.
  10. LA AFICIÓN .- El mejor de los valores. Siempre presente pase lo que pase. Son lo mejor, y se encargan de dar un sentido a todo esto.

Todo tiene un principio y todo tiene un final, pero hay cosas grabadas a fuego que no se pueden borrar.

38 comentarios:

Anónimo dijo...

este tato es el puto amo!!!!!dexa destudiar xa unir mes a la familia!!!jo n se a estes xiket com li socurrixen estes coses xo n te ningun pero!!!!este añ rafelcofer n te un ekip de futbol te un ekip de craks i bones persones.xikets vos vull.tato tadmire!!!

Anónimo dijo...

Primo me acabo de emocionar leyendo esto!!!! Estas cosas son las q hacen grande a un equipo!! este blog a exo q estemos mas unidos q nunca!! en la vida me imaginaba yo q ibamos a estar tan unidos!! Aficion,directiva y por supuesto nosotros!! Este sabado ahi q demostrar la gran familia q somos, haciendo del cervantes la runa de rafelcofer!!! gracias a vosotros este es el mejor año de mi vida, es increible de verdad, ojala q nunca se acabe chavales tenemos q conseguir nuestro sueño hacer del RACING EL MEJOR EQUIPO DE LA CATEGORIA!!! SER CAMPEONES!!! AMUNT RACING!!!

Anónimo dijo...

Esta any esta siguent molt gran,no soles xk anem primers,sino la familia no esta unida soles en els entrenes i partits,tots els fins de semana mlts jugadors anem de soparet,i els que no venen es xk tenen novieta i no poden anar tots els findes,jeje.Pero cuan fem sopar de equip alli estem tots asta les 8 del mati en cocoloco...recorde que este bloc es va fer en la 4 jorna,teniem 5 punts...apartir d eixe dia el equip a anat amunt i segur que podem seguir creixent com a equip,com a familia i aixina anem a fer el nostre somni realitat.RACING CAMPEON¡¡tato cada dia em sorprens mes,dedicat a estes coses i no estudies,,jeje.el rei¡¡Afició mos vegem en el cervantes¡

Anónimo dijo...

Vicent, he estat parlant en ta mare Conxeta i ma dit que voria en bons ulls que et clavares a retoret. Li ho he comentat perque he vist les bones idees que tens, el gran nombre de afiliats que et segueixen i la gran saviessa de les teues paraules. A mes, se que eres un cristia exemplar, que sempre porta la biblia darrere i reça les seues oracions diaries. Aixi que si t´animes, ja saps on estic, tens les portes de la esglesia obertes.

Anónimo dijo...

k gran eres tato!!este disabte estik segur de k l'afició n va a fallar, km n a fallat en ningún partit!!
lo k esta fenmos estar ai dalt es l'units k estem tots,afició directiva ekip,tots juns anem a conseguir el nostre somni!!
AFICIÓ SE K NO ANEU A FALLARMOS EN EL PARTIT K PODRIA FERMOS SER LÍDERS EN SOLITARI!!
estem ai graciés a vosatros xk sou un 50% en el partit deveres, n sabeu el sentiment k el provoca al ixir en parcent,a 45 min del poble,i vore k el camp esta ple de gent del poble!
IMPRESSIONANT!!
i xikets este disabte desde el primer segon fins a l'ultim anem a ixir a morir!!
k si juem km sabem j crek k podem conseguir un bon resultat
un abras

Anónimo dijo...

Tatín eres un crack!sé q estarás cansat de q t'ho diguen,xo es la pura veritat!!xikets no patiu,q este dissabte,l'aficció no fallará,estarem ahi apollant-vos xq s'ho mereixeru,per ser els millors com a jugadors,i el q és més importatnt com a persones molts besets!!!RACING CAMPIÓ!!!

Anónimo dijo...

trankils!!!!!!!!!!recordeu esta frase UN GRANDISIM EKIP ES MEREIX UNA GRAN AFICIO.VOLIA DIRLI A EIXE K DIU K LA MILLOR AFICIO ES LA DEL DAIMUS K EL DISAPTE A LES 6:30 DE LA VESPRADA ES VORA AL MILLOR EKIP I LA MILLOR AFICIO DE LA KATEGORIA EN EL KAMP DEL PEGO I SINO K VINGA A VOREU.SORPRESA DE UN SECTOR DE LAFICIO AL RACING. FORÇA RACINGUISTA!!!!!!!TATIN ERES UN KRAK!!!!

Anónimo dijo...

Si entreu on fica clasificació podreu veure on està situat el Racing a la taula clasificatòria, en primer lloc.

Anónimo dijo...

xikets m'han informat k uns dels patrocinadors,GUIXA,ens ha fet 2 sudaderes,una de color roig i una altra de color blanc,per a calfar en els partits i un altra x a kuan anem als camps pareixkam un ekip!!
donar les gracies a guixa per estar portanse tan be amb nosaltres,esperem k amb akestes sudaderes conseguim el nostre somni!!
un abras

Anónimo dijo...

Xiquillos moltes felicitats per la bona tempora que esteu fent, la veritat es que yo no esperava que estaguereu ahi, xq els primers partits...pero pareix que sau fets forts en la vostra bombonera de Rafelcofer!jajaja
Bueno desitjarvos molta sort per al disapte y tragueu els 3 punts que quant anem mosatros a la runa arraparem els 3 puntets que tame mos fan falta!!!!jajaja

PD: No deixeu els vestuaris oberts en Pego, que a mosatros en l´escusa de que s´havia trencat la clau, mos van furtar 35€ de 2 carteres diferents...allí furta hasta el arbit!

Anónimo dijo...

gracias xaval de almoines,lo tendremos en kuenta.

Anónimo dijo...

Que vuestros amiguetes de la Vall de la Vall del Afandech os pongan primeros en la clasificación, no significa que seais líderes.

Si la liga terminara hoy, el Pego seria campeon y vosotros sois segundos, con los mismos puntos que el lider.

Sois una familia, pero tb se os ve un poco galácticos, y mirad lo que suele pasar con los equipos galácticos estos ultimos años... Barça al clot, Madrid antes al clot!

Anónimo dijo...

el disabte el cervantes no sera de pego sera de.....RAFELCOFER!!!
RACING RACING RACING ME PROVOCA FURIA LOKA CUANDO TOCA LA PELOTA EL CAMPEON....RACING RACING RACING ES UN SETIMINETO K SE LLEVA ....

PD:
FLIPAT VESTEN A DORMIR!!

Anónimo dijo...

flipaillo de ivan de la peña.Como tu bien dices si se terminara la liga ganarias pero te vas a quedar cn las putas ganas xq la liga aun n se ha acabao asi q te peten.

Anónimo dijo...

SOM LA FORÇA RASINGUISTA MAI NINGU MOS PARARA,VIATJAREM PER LA SAFOR ORGULLOSOS DEL TEU NOM PER K EL RACING ES EL NOSTRE CAMPEO.LO,LO LO ,LO LO...EL RACING ES EL NOSTRE CAMPEO!!!!!!!!

Anónimo dijo...

IVAN DE LA PEÑA SI TAN CAMPIÓ EL CREUS LIMITAT A DEMOSTRARO EN EL CAMP I DEXAT DE XIKILLAES Q JA ESTAS GRANAET!!!I ELS NOSTRES JUGADORS N ES CREUEN GALÀCTICS,COM A MOLT ES CREUEN ELS MÉS FESTERS I LOKETS!!!!!ELLS VAN A DISFRUTAR DEL FUTBOL,POTS FER T EL MATEX??AMUNT RACING!!!!

Anónimo dijo...

No se como te haces llamar ivan de la peña!! Estas insultando a un maestro llamandote como el. Tan chulo q eres demuestra lo q bales en el partido no en una pagina web con las palabras!! chavales vamos a demostrar lo q valemos el sabdo q somos un equipo muy humilde pero muy luchador, q todo lo q emos conseguido no nos lo an regalao ni muxo menos, hemos tenido q sudar mucho para estar dnd estamos!! 1 abrazo a toda la familia AMUNT RACING!!!

Anónimo dijo...

Weno kampeo "de la peña",aquesta web s'ha fet x a disfrutar y seguir en kontacte amiks y x informarmos de tot,xo lo primer pk som una gran familia y lo unik k volem es disfrutar y riuremos kom a prioritat,no es una web pa k entren cafres kom t,k tens una pinta de amargat de por,vols ser el kampeo???
vine asi y te donare campeo pa rato idiota.
A nosaltres ens la sua k sigues el kampeo mosatros som gent en ganes d juar y tenim ilusio x les koses,si anem segons pos de categoria pk mai ningu de nosaltres seu aguera imaginat ni akavar 5ª en esta primera tempora.
Si no mengañe els galaktiks eres t,no dik el teu ekip,pk de segur k no son iwals k t,amargat de la vida.
Despues dirte k els k dieu k anaveu a pujar sobraets(del ekip del pego) y k dieu k era una lliga mol fasil kuant portaveu al segons un bon advantatje de punts s'ha demostrat k no,k no es gens fasil,k esta lliga es de les mes fortes de segon rejional,ja siga el piles kom ekips k estan ahi baix kom el gorgos tenen uns ekipasos,lo k pasa k la sort tambe akompaña avoltes,pues x a mi kualkier ekip de la kategoria te prou y suficient kalitat kom pa guañar a kualkier atre,aixi k no mireu a ningu x damunt,pk kom ya as vist esta semana,el almoines en 9 jugadors(pam kastaña),no te pots de fiar de ningu,mosatros(el racing)no ens fiem de ningu,pk sabem k si te fies mo la klaven,sols ens limitem a treballar y pelear cada partit,y la poka sort k n ens akompañava al principi ens akompaña ara,no x akest motiu tens de nar t dient k si som galaktik o si som uns flipats o el k siga,en kuant de galaktik vas t k ens mires als altres ekips kom si fores t un crac(en el pego "b").Lo unik k se es k ara tots els ekips k sapiguen lo k dieu de k la tenieu guaña la lliga,aniran al kamp de cervantes a menjarseu tot,aixi k a latra kuida el k dius.
El nostre ekip el disapte anira y o donara tot iwal k laficcio,despres se perdra o se guañara,xo el ekip nira de sopar kom a mes felisos del mon,no els importara el aver perdut,pk lo important es disfrutar del futbol donaro tot y portarse be en la gent k vols,lo k ve despues es sekundari y la viktoria si te fa lider a t,pos malegre x t campeo,xo aixo a t no te fara mes felis k jo,k te donaria la viktoria ara pa t y la lliga tambe,xo k akest ekip en kompañia de aficcio kontinue unida kom esta ara.
Res mes,soles dirte k n eres benvingut a akesta web k se fa x al poble,ekip y aficcio, y xsupost x a gent k vuiga ntrar y ser amable,kom el kapi de gorgos o el xik d almoines,k deveres donen gust eixes xsones,son lo k fan bonik el futbol,deveres cracs.
Weno krak res mes,ya voras kom n nem de galaktiks alli al cervantes,pk x humildes n ens guañareu,sols k tenim ilusio kom tindria kualkier ekip k sa fet enguany y t intentes (entrant a un atra web) k ens amarguem kom estas t,k es lo k pareix,si no tens faeneta kampeon,este disapte ix laficcio del rafelkofer kap a pego,y toni llepolies nesesita sustitut,lo k vuigues,si tens faeneta ya,pos okupat y treballa y amarga a altres."pego kampeon",eres el mejor Ivan!!!Te keremos desde aki!!!!arriba esas pankartas kon nuestro idolo,el gran"Ivan de la peña""hehehehehehhehehehehhe....k a dado la liga al pego....sigue soñando xaval...en esta vida 2 y 2 no son 4.
Weno kraks desde radio kastello aso es tot,anirem al cervantes en kompañia de la gran aficcio,o donarem tot,y siga kin siga el resultat trankils k n ens amargarem kom este,anirem y mos riurem en el kap ben alt k es lo k som,UNA FAMILIA!!!!!!!!!!!Weno adew k me tiren d la biblio..besets a tots...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Anónimo dijo...

Edeu com es nota k treballes en una radio,kin comentari mos a fet,jeje.Nose pa k li contesteu a esta persona,sino es mereix ni aixo...el nstre partit esta el disapte en el camp i no per el mesenger i despues soparet d equip si voleu...encara k no vuic pegarme la festa,xo si aixo soles beure..jaja.bueno familia,poc a poc aribem al partit,esta es la semana mes llarga desd fa molt d temps,tinc ganes d que vinga el disapte,espere k en un mes la armem dos vegaes en pego,una el disapte i latra en carnavals..CUIDEUSE¡¡

Anónimo dijo...

al sopar també podem anar els de l'afició??anem tots junts!!

Anónimo dijo...

jajajajajajajajajajajajajajajajaj pep todoli i el presidente unos padres? la diferencia esta en la familia? vaya tela lo q hay q leer... seguir su ejemplo a ver como terminais!

Anónimo dijo...

mira anonimo ellos dudo q terminen mal por hacer caso a todoli i al presi xo si asi fuese x lo menos lo harán en un futuro,en cambio tu ya lo has hecho y sin la ayuda de nadie, tu solito has terminado mal y estás amargado!!q te pasa q estás mal follao?aqui la gente entra de buen royo,asi q para poner esos comentarios no vale la pena q entres!!aunque si estas amargado lo entiendo!!q triste es no tener otra cosa mejor q hacer!!bueno xato espero q la vida q vaya un pokito mejor de lo q te va xq sin...q triste!!!weno i el més important....AMUNT RACING!!!

Anónimo dijo...

Este disabte res de festa, si aixo soparet en el poble, que es Sant Antoni....i después lo que vinga..jajajajajajajaj.

Xikeets no es piqueu, que no val la pena!
Estudieu, que esteu d'examens....i despues tot seràn carabasses.jaja

Molta sort per al disabte

Anónimo dijo...

estas amargao anonimo!!!!si, la diferencia es la familia i los resultados lo demuestran estamos todos unidos i por eso en este momento somos el mejor ekipo i la mejor aficion de la kategoria,k te follen desgraciao!!!!!amunt racing.FORÇA RACINGUISTA!!!!!!

Anónimo dijo...

ei xikets vull k sapiau k el racing ya te sudaderes oficials patrocidades x guixa, el mes segur es k estrenem la nova equipacio davant del lider i anar un poc mes motivats al partit enkra k motivacio em tenim masa!!!!!
estan mlt wapes si pot ser esta vespra les tindreu en el entrene.


P.D.: sols ia una sudadera per persona aixina k adrian no agafes ninguna pa gastarla de de pijama = que l'altra vegada!!!!!!! jejejejeejejjjejeje

Anónimo dijo...

YEE NANOS, QUAN VOS PARLEN BE COM YO HO HE FET SOU DE PUTA MARE, PERO SI VOS TOQUEN LA MORAL COM AQUEST XIC DE PEGO, TRAGUEU LES UNGLES Y ARRAPEU HE....,JE,JE.
NO SE PERQUE VOS HEU MOLESTAT NI EN CONTESTAR AQUESTOS COMENTARIS. TENIU UN BON EQUIP, Y TOT EL QUE TENIU QUE PARLAR ENFRONT AQUESTOS COMENTARIS ES DINS DEL CAMP JUGANT COM JUGUEU,ESTE HA VOLGUT PROVOCARVOS PER QUE ANEU EXTRAMOTIVATS Y L'UNIC QUE POT PASSAR ES QUE ALGUN DE VOSALTRES UN POC OFÉS, VAJA PASSAT DE REVOLUCIONS EN EL PARTIT Y TINGA ALGUN DISGUST.
VOS AVISE QUE EL ARBIT SEGURAMENT NO SERA IMPARCIAL,A NOSALTRES ENS VA PASAR ALLI, Y SI HA DE TIRAR CAP A ALGU TIRARA PER A ELLS, ES NORMAL.
AIXI QUE EL MEU CONSELL ES QUE SEU RIGAU,ANEU IGUAL QUE SEMPRE AL PARTIT Y FEU EL VOSTRE FUTBOL. QUAN ACABEU,SI EL RESULTAT NO VOS ACOMPANYA, AQUEST PERSONATGE AL CONTESTARLI LI HEU DONAT PEU A QUE ES PUGA BURLAR Y TIRARVOS PER CARA TOT AÇÓ, MENTRE QUE SI NO LI HAGUEREU DIT RES, NO VOS PODRIA DIR RES PERQUE HAURIEU QUEDAT COM UNS SEÑORS.
NO VOS MOLESTEU PERQUE ENTRE EN LA PAGINA A DIR ESTES COSES, AÇO ES FUTBOL Y ENTRA TOT, ES NORMAL, SIMPLEMENT, NO FEU GENS DE CAS, QUE NO VAL LA PENA Y SI QUAN ACABEU HEU GUAÑAT, DEMOSTREU LO BONS QUE SOU FORA DEL CAMP TAMBE, SENSE TINDRE LA NECESITAT DE FERLI NINGUN COMENTARI A ESTE.
AIXI SON ELS QUE GUANYEN LES LLIGUES.
A MES, A MES, QUE MES VOS DONA SER LIDERS ARA O NO.
NO VOS FIEU DE LA PAGINA DE LA VALL D'ALFANDECH,MIREU FEVAFUTBOL, VAN ELLS DAVANT AMB LA MATEIXA DIFERENCIA DE GOLS QUE VOSALTRES QUE PER AL CAS ES QUE ELS DOS SOU EXACTAMENT IGUAL DE LIDERS. PERO AIXO VOS LA TE QUE PORTAR FLUIXA.....DIGUEUME, QUE PREFERIRIEU:
1ºGUANYAR LA LLIGA SENT DESDE YA LIDERS?, O .....
2ºGUANYAR LA LLIGA SENT TOTA LA TEMPORA SEGONS DARRERE D'ELLS Y GUANYAR EN L'ULTIMA O ULTIMES JORNADES?

VOS ASEGURE QUE JO HE VIXCUT LES DOS Y LA 2ª ES MOLT MÉS BONICA, Y LA PRESIÓ LA TENEN ELS ALTRES.

SEGUIU EL MEU CONSELL Y VOS ANIRA BE, DE VERITAT.
MOLTISIMA SORT PER AL DISAPTE, ENCARA QUE PER LA MEUA CONVENENCIA DEURIA DE DESITJAR UN EMPAT, EN ALTRES CIRCUNSTANCIES, PREFERIRIA QUE GUANYAREU VOSALTRES.

POSDATA: IMAGINEUSE AQUEST DAVANT L'ORDINADOR DISFFRUTANT DE VORE COM ES PIQUEU CONTESTANTLI,QUE ES EL QUE VOL.......,NO ES TRIST QUE NO TINGA RES MES A FER????

OLVIDEUSE Y CENTREUSE YA EN EL PARTIT QUE EL TENIU AHI.

Anónimo dijo...

capi del moraira tens tota la rao,cada vegada que parles en esta página demostres ser millor persona,sense coneixerte ya em caus be...molt be...deveres¡¡aixo que as dit del arbit nosartes ho sabem,som un aquip nou i el pego te molta historia,aixina que anira a per nosaltres,encara que portem un delegat federatiu obligat a identificarse abans del partit a larbit,per lo menos que sapiga que estan vigilanlo...anem a intentar guanyar pero sempre en la ment que no podem pedre,si el resultat no siguera bo a final del partit no pasa res,estem a tres punts del lider quedant 14 partits¡¡falten 24 hores,el partit mes important de la lliga esta ai,anem a posar totes les ganes del mon i a donaro tot,si perdem aixina no pasa res,xk ho em intentat...

Anónimo dijo...

capi del moraira eres un krak,eres un tio de puta mare ojala afinal de lliga kedarem mosatros primers i vosatros segons i al pego k li donen!!!amunt racing!

Anónimo dijo...

capi del moraira soles el faltaria k fores un boraxo pa vindre a jugar asi en mosatros,jaja.xk segur k series d la familia

Anónimo dijo...

k s'aprepare pego k l'aficio del racing fara mes por que l'aficio del galatasay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pego es convertira en un infern xk nosaltres estarem ai apollant al nostre equip!!!!!

P.D.: lo del infern va enserio no es de broma!! aprepareuse no saspereu la sorpresa de la vostra afico!!!!!!!!!!!jejejejj

RAAAAAAACCCCCCIINNNNGGGGG!!!!!!

Anónimo dijo...

si,jo tamb asegure k lo de laficio sera espectacular,ja voreu.per cert convide a k el frente daimusense sacosta a pego i k aprenga un poket.jeje
FORÇA RACINGUISTA!!!!!!!88

Anónimo dijo...

ja keda pok pa el partidas!!!!!!dema a muerte a guañar eh!en concentracio i moltisima gana amb la calitat k tenim segur k guañem.a por ellos!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Eh campeons!! Vag tornar air d'Andorra despres duna semana en la neu. Vag intentar seguir el partit del parcent sabent que els atres dos havien perdut, i em vag alegrar molt de la vostra victoria!! Sabem k ui es un partit molt important, xo si juem kom sabem tot pot pasar xikets. No anat a entrebar i ui no estare com ajugador. Xo com a racinguista, compañer i bon amic que sok vos animare en cada jugada xa a que este somni vaja endavant!! Amunt xikets!! Amunt Racing!!

Anónimo dijo...

ei, soc el del moraira, no podre anar al partit, nomes pugau, digueume com heu quedat val?
gracies, sort.

Anónimo dijo...

ja tavisem boniko,gracies x la sort!!esperem dirte q em disfrutat molt i si pot ser q em guañat tmb xo sobretot lo primer!!!laficio segur q fa q disfruten!!besets a tots i sort q ja ta aiiiiiiiiiiii!!!!amunt racing!!

Anónimo dijo...

Xiquets,son les 16,45 ...estic esperant a tato que pase a per nosatres,estic molt nervios,tinc moltes ganes de jugar,pase lo k pase vaig a donaro tot,millor dit,anem a donaro tot...si perdem no pasa res,vos voldre a tots igual,aquest sms el voreu tots despues del partit supose,soles dirvos que estic disfrutant del futbol com fea temps que no disfrutaba siga el que siga el resultat e sta tarda sou els millors.ANEM A PER ELLS¡¡

Anónimo dijo...

Ara si xiquets...ya podem dir que som els liders,quina aficio tenim,vengales,ixides,parelles,bombos,pancartes,que podem demanar mes?pareixia la runa el camp del pego,e disfrutat com un xiquet,la victoria es vostra,em corregut molt,no puc ni caminar,pero lesforç a valgut la pena.Ara stem molt ilusionats,i tot es molt bonico pero encara no em fet res,tenim de seguir siguent el mateix equip humilde que treballa molt les victories,i ara tots els equipos vindran a intentar guanyar al lider,estaran mes motivats contra mosatros,aixina que tenim de luxar i suar la camisa igual com stem fento ara...0 a 2,lo millor es porteria a cero..vos vuic a tots i ara d soparet,a liarla

Anónimo dijo...

ie familia soc un dels FORÇA RACINGUISTA malegre k vos avaja agradat molt lo de les bengales,ixides... per cert tink tot el dit cremat PER LA PUTA BENGALA pero a valgut la pena per tot lo k em viscut en pego,per alguns moments pensava k estava en la runa,enserio!vos tink kom uns idolos.I me aborronat kuant eu vingut asta la grada a alavarmos, sou lo mes gran k nia.tambe vuik k sapiau k tornant al poble per oliva tornavem uns 10 coches i em parat en els semaforos de oliva en vaixat dels coches i lem armat cantant en les banderes i tot.ara si k eu puk dir tenim el millor ekip i kom no, la millor aficio de la kategoria,i esta komprobat!ie no kambieu mai i espere k estigau sempre en este poble al k li a tornat la ilusio,sou lo mes gran!!!i no olvideu k el grup FORÇA RACINGUISTA com diu la canço racing mai estara asoles! força racingggggggg!!!!!!!!perdoneu per kom escric pero arribe ara del grau i encara estic tot mamat.
ISTA.ISTA,ISTA,FORÇA RACINGUISTA!!!!!tatin eres un mago,i kanet un krak!i el meu primo andreu lo mes gran k nia.AMUNT RACING!!!!!!!!!!

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari