domingo, 27 de enero de 2008

Racing 1-0 Almoines, tres puntos de oro que nos hacen más lideres























En serio, amb la ma en el cor, visca el Racing, visca el seu cos tècnic, vica el presi i visca la seua AFICIÓ!!!. Tenim a tot el el poble animant a l'equip, tots volen el mateix, fan pancartes, es passen el partit cantan, fan camises amb el lema: "més que un club, som una família", sempre estàn de festa, i damunt, són els líders de la categoria, jajaja, que més es pot demanar...

Cuando tengas un problema, no pienses en verde, piensa en el Racing.
Sigo afirmando, cada vez más, que la felicidad se llama Racing, y que sí, es verdad, que somos una familia.

El momento más feliz de la semana...es el fin de semana...¿por qué será...? jajaja.

En serio familia, encara queda mol de camí per recòrrer, però estem fent-ho molt bé, anem a seguir aixina, i tranquils que els resultats seguiràn acompanyant-mos.

Ahí va la crónica del partit, espere que queden els dos equips ben contents:


"El domingo a las 16:00, se jugó en la Runa de Rafelcofer, uno de los derbis del fin de semana en el que se enfrentaba el líder de la segunda regional, el Racing, y el gran “matagigantes” de la categoría, el Almoines, apodo que han conseguido a pulso al ganar al Pego y al Vergel consecutivamente.

El partido fue muy duro y disputado en el que ambos equipos no dieron un balón por perdido y lucharon todas las acciones del mismo. Durante el primer tiempo, no hubo un dominador claro del encuentro, puesto que ambos equipos creaban ocasiones que no llegaban a materializarse.

En la segunda mitad, el partido siguió con la misma dinámica, ambos equipos intentaban crear juego ofensivo que era interceptado por la defensa adversaria. En el minuto 80 de partido, una lucha en un balón aéreo entre Pons, lateral del Racing, y un defensa adversario, acabaría convirtiéndose en una asistencia del mismo que llegó a los pies de Tatín, quién enviaría el balón a la red lanzandolo a un lado del mismo.

En definitiva, el Racing venció 1-0 al Almoines, consiguiendo tres puntos importantísimos que le permiten conseguir una ventaja de cinco puntos respecto al segundo. En este partido, volvió a tener un papel fundamental la afición de Rafelcofer, apodada la “força racinguista”, quienes no dejaron de animar desde el calentamiento del partido hasta que el árbitro pitó el final del mismo. Uno de los aspectos a destacar del encuentro, es la gran afluencia de público que presenció el partido. Enhorabuena a la familia racinguista, quienes poco a poco, van haciendo que su sueño esté más cerca de convertirse en realidad".

42 comentarios:

Anónimo dijo...

k grans k sou!!!!!este almoines a posat les coses dificils eh!anims k ekipo i aficio junts es molt dificil k mos guañen.tatin eres un "MAGO" CUANT MES DIFICILS ESTAN LES COSES TU ESTAS AHI!!!!!GRANDE TATIN!!!!!!
ISTA ISTA ISTA FORÇA RACINGUISTA!!!

Anónimo dijo...

realmente mis maximas felicitaciones para todos son lo mas han hecho revivir esto que en el pueblo se habia perdido algo tan lindo como el futbol

Anónimo dijo...

Hola familia aki estoy en casa con la manta electrica en la espalda y drogandome para q no me duela!!!Este no a sido el mejor partido q emos jugado pero es que teniamos a un equipo muy incomdo delante!! "EL MATA GIGANTES" Como dicen algunos! Pero bueno la cuestion es q emos ganado y somos mas lideres aun!! Nosotros tenemos q seguir asi luchando con todas nuestras ganas para poder conseguir lo q todos queremos, ser campeones! Aun queda mucho pero ay q seguir por el este camino q es el bueno!!

Tambien dar las gracias al força rancinguista q hoy tambien a demostrado q es la mejor aficion de toda la liga!!

Bueno familia espero estar recuperado lo antes posible para poder estar ahi luchando con todos! AMUNT RACING!!!

Anónimo dijo...

K voleu que vos diga?que a sigut un bon partit nostre...pos no,pero sas xk stic content?xk som un equip humilde,encara que la gent x les penyes es clave en nosaltres,wi era un partit dificil i com forma anava pasant encara mes,inclus hem acabat en inferioritat numérica i ens hem posat el mono d faena,hem donat el 120 percent del que teniem,podiem star mes acertats o no,pero ho hem donat tot,aixo es lo que conta a la fi del partit,estic molt content d tots vosotros,destaque per damunt les ganes del equip d emportarse eixa victoria que em aconseguit sufrint,xo que a la fi conta com a 3 punts iguals...estic molt orgullos,estem per el bon cami i anem a seguir sonyant...Amunt racing¡¡


camilo recuperate pronto primo,espere k no sea nada


pos data:un pase de gol que fais i no digueu res,jaja.Pablo d puta mare pero no renegues tant.

Feme,tatin i pons en mc donals fent propaganda del racing...jaja

Anónimo dijo...

xe q wapo!!!qui o dria cuan vam comensar...lo de la aficio ja n te nom!!jaja
ui asta camises!!!jeje...exes acabaran venense en ca toni!!!jajaj

lo dels cantics wapisim!!!en 10 minuts q estat ai e dsfrutat cm lostia...jeje

un favr a laficio veges si em valoreu mes a tatin q mol volen furtar!!!ja mencarregue j q es retire asi en el racing!!!!

tutti pazzi....jeje

Anónimo dijo...

k voleu k vos diga xikets??
LA FORSA RACINGISTA ENS HA FET K EN EXOS MOMENTS K ESTAVEM PASANTO MAL ENS R3EECUPERAREM,ANIMANT,CANTANT,TIRAN BENGALES...TINK K DIRVOS ATRA VOLTA IMPRESSSIIONANT!!I DESTACAR TAME EIXES CAMISES K S'HAU FET TOTA L'AFICIÓ!!LES XIKES DEL RACING ESTAVEN AI AINIMANT EN LA SUPER CAMISA,IMPRESSIONANT!!
BUENO XIKETS JA SABEM K NO ESTA RES FET I K TENIM K LUCHAR CADA PARTIT,AIXINA K EN EL PROXIM IWAL,A MORIR!
XDONA CARLOS N EU FARE MES...JAJA
ENHORABONA A TOT L'EKIPO XK TOTS EM LUCHAT CADA SEGON!!
un abras a tots
El capi

Anónimo dijo...

JA NO TINK PARAULES, NO SE K DIR DE TOT COR, PASE EL K PASE, PER A MI SOM ELS MILLORS. ES PUJE O NO, JA EM DONA IGUAL ,PERO SI PUGEM SERIA LA OSTIA. PAS A PAS. TOTA PEDRA FA CAMI, I HUI EM FICAT UNA PEDRETA MES.



DESDE EL PRIMER HASTA EL ULTIM, ESPECTACULAR TAMB LO DE HUI, I KUAN DIK DESDE EL PRIMER HASTA EL ULTIM TMB ENTRA LA AFICIO I LA FORÇA RACINGUISTA.


SOÑAMOS MAS DESPIERTOS K DORMIDOS!!!!!!


i parlan de dormir, men vag al sobre k no puk mes, k son moltes hores ja. bona nit FAMILIA.

Anónimo dijo...

AH, POR CIERTO, CAMILO, RECUPERATE PRONTO, K TE APRECIO MUCHISIMO, Y ME SABE MAL LO K TE A PASADO. OE, YA TE LO E DICHO,LO K HAS HECHO HOY, K NO PODIAS NI CORRER, I AHI ARRIBA PELEANDO TODO LO QUE HAS PODIDO, DEMUESTRA TU GRADO DE IMPLICACION EN EL EQUIPO, ERES UN FUERA DE SERIE. GRANDE WALTER.!!!!

Anónimo dijo...

xikets sou uns cracks,vos a costat xo sobre ser uno menos y amb camilet lesionat eu wañat!!!exe golet tatooooooooo!!!!!carlitos q bo eres,ta vull!!!pablete t tamb eres un crack(xo n el burles del bac,jaja).weno si comence a parlar de tots n pare xq sou tots unes makines!!!!continueu axina wapos,jo continuare xillan,jaja!!!besets a tots!!!

Anónimo dijo...

La fiebre "racing" se extiende fuera de vuestras fronteras. Soy amigo de Tatín, para mi es mi primo, mi Zidane de estar por casa. Este gran tio ha echo que gente como yo que nada tengo que ver con Rafelcofer (soy de Albacete!) se meta en vuestro blog cada domingo para ver como habeis quedado, que comparta vuetras victorias y lo sienta como vosotros cuando os dejais puntos en el camino. De todos modos, lo que verdaderamente importa es lo que estas haciendo, no solo los resultados, estais creando un sueño que recordareis siempre. Seguir así, y suerte al año que viene en primera.

Anónimo dijo...

HOLA XATOS, SOC EL PORTER DEL MORAIRA.
ENHORA BONA PEL RESULTAT CONTRA L'ALMOINES, YA ANEU SUPERANT LES PRIMERES FINALS QUE SE VOS PRESENTEN CAP A L'OBJECTIU.
VAIG VORE QUE A UN SEGUIDOR DEL RACING LI VA SENTAR MAL QUE PARLARA ACI DE LA VALL D'ALFANDECH Y VOLIA DIRLI QUE YA HE ACONSEGUIT DESCUBRIR COM ESCRIURE A LA PAGINA DE LA VALL Y PARLAR AMB ELLS DIRECTAMENT, Y DEMANARLOS DISCULPES PER HAVERHO ECRIT ACI, PERQUE NO VOLDRIA NINGUN MALENTES NI QUE NINGU DE RAFELCOFER PENSARA QUE EL QUE INTENTAVA ERA CREAR CONFLICTE ENTRE RAGING Y LA VALL, NI MOLT MENYS, ELS CHAVALS DE LA VALL SON DE CATEGORIA Y UN MOLT BON EQUIP.
SI AQUEST AFICIONAT VEU EL MISATGE QUE REVISE EL MEU ANTERIOR EXPLICANT EL SUCCES Y VORA QUE INTENTAVA DIRIGIRME A UN COMPANY DE LA VALL.

BE, ENHORABONA DE NOU PEL RESULTAT Y SORT PER ELS PROPERS, Y NO OBLIDEU EL DIFICIL QUE ESTA RESULTANT AQUESTA LLIGA EN LA QUE DESDE EL LIDER FINS A L'ULTIIM CUALSEVOL ENS LA POT LIAR, MIREU ELS RESULTATS DEL BENITACHELL PER EXEMPLE....
LA COSA ESTA MOLT APRETÁ, Y SIS PUNTS NO SON TANTS, AIXI QUE CONTINUEU IGUAL QUE CAP AL FINAL ES DECIDIRÁ Y NO CREC QUE EL SEGON DEL NOSTRE GRUP SIGA UN DELS QUE PUJEN, COSA QUE NO TROBE JUSTA PERQUE SI ESTA TAN IGUALAT ES PERQUE SOM TOTS BONS EQUIPS, Y VAN A BENEFICIAR A ALTRES GRUPS EN ELS QUE HAURA 1 EQUIP FORT, UN ALTRE REGULAR Y 14 O 15 FLUIXETS, QUE EL 2º O TINDRA MES FACIL, NO TROBEU.

BE SORT Y FINS A L'ALTRA....,RECUERDOS A CANET DE LA MEUA PART.
AU

Anónimo dijo...

porter del moraira es raro k algun aficionat del racing el tinga rabia,perk aci caus molt b,per ser bona persona i per la esportivitat k vas demostrar pagant exos acuarius,entrar en la web sense mals rollos...estem amb tu per el comentari de la vall k vas fer,sabiem k no era en mala intencio jo tamb vax entrar en la web de la vall i no vax trobar el foro.

p.d:afluxeu un poc en la lliga k sempre esteu guanyant i vos tenim ahi darrere ja.anims moraira!!

Anónimo dijo...

U LELE U LALA SER DEL RACING ES,LO MILLOR K HI HA!!Poc a poc farem el somni realitat ser els CAMPEONS!! ISTA ISTA ISTA FORçA RACINGUISTA

Anónimo dijo...

HOLA FAMILIA RACINGUISTA!!
Cada semana el somni esta mes proxim!!
l partit contra almoines va ser molt dificil xo gracies a lequip,a la FORÇA RACINGUISTA,a tota laficio que es deixa la veu en la RUNA i com no al bola que rega el camp. i el deixa com si fora el bernabeu!!jaja
la semana que ve el verger! un altre partit dificil! hi ha que nar a mort!! i cm n ai estara la FORÇA RACINGUISTA animant a tope i despues d bufering a pego!!au familia rancinguista!!

I LOVE YOU RAAAAACING LOLOLOLOOOOOOOOO LOLOLOOOOOOOOOOO

garcieta avore si xilles mes k el teniem al costat i n el sentiem!!jiji

Anónimo dijo...

estic molt content del RACING i d la FORÇA RACINGUISTA,xro n puc dir el mateix del señor David Garcia k en tot el partit sols es va dedicar a demanar la litrona i a insultar al arbitre i al señor mortadelo(porter de almoines)i n va apollar al seu ekip en ningun moment del partit!!

LAMENTABLE señor Garcia!!

IIIEEEEEEEE n talteres k sabem k estaras kagante en lostia ja,es broma!!sabem k al costat del chato eres un dels k mes anima d la força racinguista,seguix aixi i alomillor lany k ve entres en els YOMUS!!JAJA

si voleu paseu a x les napolitanes k les akave de traure del congelaor i damunt suaetes!!

un beset Rosario la panaera!!

Anónimo dijo...

SI VOLEU EM FIXEU X A REMATAR ELS CORNERS!!!!!

Anónimo dijo...

Sok Antonio el bufo n avera pensat mai k avera que dit estes paraules xo ara soc mes racinguista que valencianista!!!!

VISCA EL RACING
VISCA JO I VISCA TU

Anónimo dijo...

richi pantalo ja ew tens be d enviarli mensajes a la tomasa!!

Anónimo dijo...

Hola Familia Racinguista!
Com tots sabreu, vàrem prometrer el camp de céspet artificial.
Hem aconseguit amb total concens una subvenció per realitzar el camp més majestuos de la safor.
En 2 anys estarem jugant contra el valencia cf.
Estem pensant amb vosaltres.

Anónimo dijo...

El meu peluqui i jo estem preparant la decoració del camp de futbol amb semilles de tulipans per rodejar el camp, els vestidors i la picina gran, per ser el camp més bonic de la safor, demanat per l'alcaldessa.

Anónimo dijo...

porom pon poooon, pompero...
porom pon pero, peró....

Anónimo dijo...

XAPOOOO!!POR EL RACING!!FUE UN PARTIDO MUY DURO PERO AL FINAL....LLEGO UN GOLAZO...SEGUIR ASI,SOIS LOS MEJORES!!!

Anónimo dijo...

Familia buenas tardes!! Queria anunciar q este sabado estare disponible para jugar contra el vergel dado q gracias a las calmantes el dolor se me a ido!! menos mal q fue solo el golpe y no nada serio!! gracias a todos los q se an preocupado por mi!! bueno nos vemos el jueves familia!! AMUNT RACING, AMUNT FORÇA RACINGUISTA!!!

Anónimo dijo...

asi escriu tt elpoble!jajajaj

el dsbte aficio i juaors a intentar wañar!!i x la nit....samba!!!!jajaj
de q ms dsfrasem?

joan t de arbit

Anónimo dijo...

FELICITATS ESTEU EL PRIMERS I A 5 PUNTS DEL PEGO!!!!!!
eu fet el vostre somni realitat. vos felicite a tots!!!!!. tot l'esforç i la lluita diaria vos a donat els vostres fruits i aneu primers.
enorabona enserio. sou els millors!!!
JOAN JA VULL VORET JUAR EH!!!!!!
BESETS A TOTS I TOTES

Anónimo dijo...

ye bacoraaaaaaaaaaaaaa, ya e parlat en vinagre i ma dit k em dexa el seu trage de arbitrar ls 24 hores, axi k jo ja tink kom nar a pego, jejejejejejeje!!!!!

pero ma dit k no te les tagetes tindre k nar a comprarles...



tranki pipa, k ja keda menys, tres semanetes i ja estik ahi. keda el verger el benitatxell i per a la vall dalvandech ja estare.

Anónimo dijo...

els dels racing sou uns cabrons sempre apuren i feu k i aja emocio jo tava mirant el partit i ksi m'agafa algo.

xfa no em feu patir tant contra el verger k parle en el xiringa i vos censura la entra a cocoloco!!!!!!! jejejjj

sort pal disapte jo tare veguen-vos i animanvos = k en tts els partits.

no i an paraules pa dir lo k es el racing!!!!!!!!

P.D.: el proxim diari k tindras de regal sera el sport i damunt el del dia!!!!!jejeejejejeeej

Anónimo dijo...

açò sí que és sintonia! l'afició desvanida en l'equip, l'equip desvanit en l'afició... TOTS DESVANITS, i pujant! XD i lo de les camiseeeees... un equipaso havia de tindre les seues camises oficials no??? esque estem en tot, xe xe xe... XD tot açò per a dir... ENHORABONA!!!!!!SOU ELS MILLORS!!! molts besets

Anónimo dijo...

ostia pues si xiringa n mos dexa entrar,,,tranquil q suarem la camisa ...axo o dc jo el dijous en lentrene i als 20 minuts ja nem 3 a 0...sentera tatin,feme,pablo,camilo,pons i compañia....jajaj...i li wañen asta al barsa!!!jejeje

Anónimo dijo...

sou uns cabrons tink la gola desfeta de tant de cantar i encara en digueu k no animava???????malparits!!!lo de la litrona es precis cuant la gola es seca traguet de cervesa.i en estos moments preferisc animar al racing k animar al valencia k kede klar.per cert en va saber mal clavarme en el porter del almoines per k era un porteraso.primo eres un lider ahi en els força racinguista, començaves tu totes les cançons jeje.I LOVE RACING LOLOLOLOLO.......
ISTA ISTA ISTA FORÇA RACINGUISTA

Anónimo dijo...

XIKETS VOS INFORME Q LA GENT ESTÀ VENINT A PREGUNTARNOS SI TENIM CAMISES DE SOBRA!!!MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TOT EL POBLE ESTÀ AMB EL RACING!!!ACABAREU FIRMANT AUTOGRAFS!!!AMUNT RACING!!!

Anónimo dijo...

esta setmana el partit front al verger es jugara el disapte dia 2 de febrer, kom a consecuencia dels carnavals de pego.


ara be, voldria planejar la situacio del proxim partit a casa despres contra la vall d'alfandech. voldria saber si els membres del racingestan d'acord de adelantar el partit per al disapte, axi despres del partit podriem celebrar que els estudians hem acabat els examens i poder pegarmos la festa exe matex disapte.axi, k si esteu dacord es podria parlar amb el mister i poder demanar el adelantamnt del partit.


PD: SI NO SADELANTA EL PARTIT, AMI K NO EM CONVOKE!!!! ADIVINEU KI SOK?????

Anónimo dijo...

ostia q manera de criticarmos i parlar de mostros!!q n vos afecte asto vol dir q estem fen les cses be, mol be...lo q mimaginava!!jaja

el dsbte despues delpartt lafico dejuaors i els juaors deaficioi tts a pego!!!jaja

Anónimo dijo...

hem fet algo a algu?????

per favor , no digau res mes al llibre de les penyes, k estaple de fills de putes, k sols tenen ganes de donarmos per el cul. axi k per favor desde asi fer un crit a tots els membres del racing k solviden de les penyes, per favor, k esta ple dineptes k no sabene l k diuen, i a mes dun els agradaria jugar en akesta plantilla, ja ke e sentit a mes dun k lany k ve li agradaria estar al racing.



per favor o torne a demanar , no feu cas, si voleu algo escriviu asi en la nostra pagina, ya k sino sofenen, per escriure a atres llocs.

mosatros no anem a fer el matex i no nem a privar a ningu k entre al nostre blog a dexar el seu comentari, xk hi ha llibertat dopinio, no kom el k mes dun vol evitar al llibre de visitesde lespenyes. malparits fills de putes. k no vos pot nombrar daltra manera, si vos pareem friks, paseu de nosaltres, i exeumos disfrutar del k estem fent, encara k no konseguim res, per a nosaltres, fer el ekipja es un merit, i si damun akompañen els resultats, millor k millor


kien se pika, ajos come!!!!!

Anónimo dijo...

ie!! en el foro de la revista de les peñes mos posen a parir a ekip i aficio.esta nit e escrit el ultim comentari en exa web diguent tot el k pense.espere k ningu del ekip ni aficio torne a escriure ahi k son uns payasos i envejosos de merda.no feu cas,k ekip i aficio callarem a exos pavos la puta boca a final de tempora.
pa els k ens critiken:VUESTRO ODIO ES NUESTRO ORGULLO!!!!
ISTA ISTA ISTA FORÇA RACINGUISTA!!!
GARCIETA

Anónimo dijo...

feume un favor no kts mes a les penyes ni al mes prop xk l'unic k estem fent es donarli mes corda a la gent k vol clavarse en mos!!
si no els fem cas ja voreu km es kansen,ja poden dirmos de tot xr mos no kts,PERFAVOR!!!!
aficio i ekip no ktestem!!!

we3no ja es dimecres i el partit de vergel ja esta ai,aixina k a pensar en eixe partit i deixar als subnormals k mos critiken i ddemostraro en el camp tot el k valem!!
un abras a tots
El capi

Anónimo dijo...

taria be anar callan i nar wañan...axina q esta semana cm sempre a crrer i avre si traguem els 3 puntets..q el sopart sera mes animat!!jeje

drli als ultres q avre qui sanima a arrancar les cansons en un micro dexos..q es sentira mes el q digueu...jeje...ja q els yomus tenen uno canta axina avre si garcieta satrevix xq n es sent!!!jajaja...q bons sou ostia...espere celebrar mes dun golet en vstrs i cntinueu =!!

Anónimo dijo...

tots els k ens critikeu sou uns grans FILLS DE PUTES!!!!!!!

Anónimo dijo...

xe ja està bé en la criticà!!!! no poseu res més al respecte!!!
Con las piedras que con duro intento los críticos te lanzan, bien puedes erigirte un monumento.axo és el que teniu que fer!!!un monument del racing,jajaja!!!va paseu ja!!!!un besot a tots els del racing,a l'afició i a la força racinguista!!!AMUNT RACING!!!

Anónimo dijo...

que no entre mes a les peñes????
la mare k ua parit,teu jure k si mentere ki es el penje,mel berene y li faug la kareta un mapa,si te kollonets k se pase x el entrene el fill de una puta eixe,amargat de la vida. ojala se mate x la karretera el malparit.

Anónimo dijo...

Qui vol vindre l´any k ve? si ve algu k siga un crack y bona persona? pons ya te la preseleccio?jejeje. el disabte li traurem 3 puntets mes al verger!

Anónimo dijo...

Comunique a la familia que la presencia del "tirador de faltes" per al partit del dissabte ara x ara, es casi imposible.

Espere que guanyeu,i que continuem sent mes liders!!!

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari