viernes, 11 de enero de 2008

Nueva cita para seguir soñando...


El Racing, después de la jornada anterior se ha situado a tres puntos del líder (Pego) y a dos puntos del segundo (Vergel). Este domingo, el Racing vuelve a tener una cita con el destino, concretamente a las 16:00 en Parcent.

Poco a poco, lo que comenzó como una locura, comienza a tener una base de realidad. Es evidente que todavía estamos lejos de cumplir nuestro sueño, pero poco a poco, partido a partido, vamos demostrando en el campo, que somos una familia unida y que lo queremos seguir siendo hasta el final.

Pase lo que pase en este partido, la familia seguirá unida hasta el final... No puedo asegurar cuál será el resultado final del partido, pero sí que sé que a este equipo no le va a faltar ni actitud ni ganas para intentar conseguir la victoria y dedicársela a su soñadora afición.

¡Ánimo familia!

25 comentarios:

Anónimo dijo...

ahi ahi, cuanta rao.

dirvos familia k ixcau al partit a wañar, no a fer la ma, i no penseu k el partit esta wañat, ja ke el parcent va a posarmos les coses molt complicades, i el partit no es pot guanyar abans de baxar del autobus, sino k hi ha que baxar del bus i pelear al terreny de joc, ja que el parcent voldra guanyar el partit al igual ke mosatros. jo confie en vosaltres i espere que feu un gran partit i demostreu qui som, ( per a mi els millors de la categoria ) axina k no es confieu per favor, k valen el mateix els 3 punts de parcent que els de pego, ok?????

vinga xikets a per la victoria.

vamos mi racing vamos campeon....

Anónimo dijo...

Teniu tots molta rao,pero no soles de boqueta sino en el camp tenim de posar les ganes que posem sempre i a intentar guanyar...partit a partit,ara contra el parcent,latra semana ya vorem on anem,pero la lliga es guanya en estos camps...no podem fallar...a per els tres punts¡


vAMOS MI RACING VAMOS CAMPEON...

Anónimo dijo...

todoli!!!!!!!!!! gastat els duros i agarra un autobus pa la aficio contra el pego,segur k en el apoyo de la aficio el nostre racing guanya i ens fikem liders.pero primer nia k guañar al parcent k no posara les coses tan facils e.força racing!!!!!!!

Anónimo dijo...

elpartid del pego sera diumenge n?
es sap si nia autobus o algo?esq se sap de molta gen q es vol desplasar i vol convertir el cervantes en la runa!!!
amun racing

Anónimo dijo...

Autobus no van a fer...pego no esta llunt tampoc,segur que poden anar en algu...juarem dumenge lo mes segur¡¡

Anónimo dijo...

Estaria be k parlarem en l'ajuntament a vore si fa un autobuset pa tota la nostra aficio k vol vindre a pego a convertir el camp en la runa

Anónimo dijo...

o se posa un autobus,o me cague en la mare que ho a parit,aso son mes que reosties,els diners y els collons pa les ocasions,si se vol tindrer una aficcio de primera,sha de posar un pok de kada part,toni llepolies ma dit que posa la meitat del bus,si el calentament el fem en una camiseta k pose "TONI LLEPOLIES,BLANETES Y DURETES,TINDRAS LES GOLOSINETES"...LA ALTRA MEITAT DIUEN QUR CORRE A CARREC DE 3 GRANS EMPRESES DE RAFELCOFER ELLES SON: "BAR SERRETA"...BAR CASA RAMON"...Y "BAR DE LUPI",...EN ASO ESTA TOT DIT,SI LAJUNTAMENT N FERA ALGO,AUTOBUS HI HA.BESETS A TOTS.............Y GRASIES A UNA AFICCIO COM ESTA,INTENTAREM NAR A MUERTE TOTS ELS PARTITS Y DEIXAR AL EQUIP,A LA AFICCIO Y AL POBLE EL MES ALT POSIBLE,YA QUE LAJUNTAMENT TAMBE FA EL POSIBLE X NOSALTRES,QUE DIUEN QUE AQUESTE ESTIU ESCOMENSEN LES OBRES X A CONSTRUIR LA "NOVA RUNA" DE GESPA ARTIFICIAL.
RES MES....DESDE CASTELLO ESTARE FENT FORSA COM EL QUE MES XIKS,SOU UNS CRACS Y ESPERE QUE CADA VOLTA QUE LI TOKE A VISANTET EL RUBIO DE VILLALONGA(JOHAN) QUE ESTARA EN LA GRADA,ESPERE QUE ME DIGA QUE NEM GUANYANT,YO X EL MATI NIRE A MISA,Y LI TIRARE 2 EURETS A LA MARE D DEU PA K ENS AKOMPAÑE.
WENO CRACS,MOLTA SORT Y BEXITOS A TOTSSSSSS................................................................................MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...FEME ..........MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...........Y TATO VIGILAM A ESTOS QUE N IXKEN,M HO AS PROMES,CONFIE EN T,SOPARET,POLVET EN LA TEUA AMIGUETA(XO SOLES 1,O MANFADARE)Y A MOMIR.
Y UN AVIS PA TOTS,E CONTRATAT A UN VIGILANT K ANIRA A LA PLAYA Y LIU COMUNICARA TOT A TODOLI,A TOT EL K VEGA X AHI,NO SABREU KI ES,XO EL XIK NIRA EN UNA AEROS ROJETA.....(PEPET EL ZIZOU)...SORT XATOS...........Y AFICCIO KOM SEMPRE,K SOU MIJA VICTORIA...........CAPI LA PORRA ES NOSTRA...1000$$$$$$$$$$$$$$..............

Anónimo dijo...

xfavor k algu apunt asi el himno del nostre racing k vullk sabermelo.gracies.alvarin titular kntra el parcent xfavor!!!!!es el meu idolo,vullk aknseguir la camiseta i apuntarme el nom darrere, eres un krak.amunt racing amunt aficio!!!!!dma a apalisar el parcent

Anónimo dijo...

ey tetessssssssss............ultima noticia k arriba desde castello...el nostre vei el almoines acava d derrotar al lider pego...una gran alegria k deuria dacavar en una victoria del racing dema....no res,desde radio castello,dema mes..ara sacava lemisio k nia k estudiar....dew primsssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

racing racing racing me provoka furia loka kuando toka la pelota el kampeon.........................
racing racing es un sentimiento k se lleva muy adentro pegadito al corazon........................
racing racing racing por ti lucho en muxos campos y en la "runa " siempre estoy con mi aficcion....................
racing racing racing no te duermas porque tarde o temprano voy a acerte campeon................
lo lo lo lo lo lo VAMOSSSSS MIRACINGGGGG VAMOS CAMPEONN!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Faus tete, te quiero, com teu curres xe!
El Almoines ha guañat 0-1 al Pego, per la qual cosa, si demà punxara el Verger i el Racing guañara(estarà molt difícil la veritat), el Racing podria proclamar-se campió d'hivern, títol simbòlic, que representaria el treball d'aquest poble i d'aquesta afición.

Passe el que passe...la família seguirà unida fins el final.

X favor, no fallem demà, ho tenim ahí...

Vamos mi Racing....vamos campeón...

Anónimo dijo...

bueno, xikets dema no es per res, pero podem ser liders. i de paso campions divern. titol onorific, pero ja seria un pas important per akest ekip k te kom somni ser el campio de lliga. krek k no es una utopia el campionat, pero encara em de correr molt, i sudar molt la camiseta. va xikets, per la aficio, per el nostre orgul, i per els nostres collons, dema em de wañar, siga kom siga. axina, k koncentracio per a dema, k ens jugem molt pero k molt. anim xikets.


COM DIU TATO-------------->

LA FELICIDAD SE LLAMA RACING.

Anónimo dijo...

bueno, xikets dema no es per res, pero podem ser liders. i de paso campions divern. titol onorific, pero ja seria un pas important per akest ekip k te kom somni ser el campio de lliga. krek k no es una utopia el campionat, pero encara em de correr molt, i sudar molt la camiseta. va xikets, per la aficio, per el nostre orgul, i per els nostres collons, dema em de wañar, siga kom siga. axina, k koncentracio per a dema, k ens jugem molt pero k molt. anim xikets.


COM DIU TATO-------------->

LA FELICIDAD SE LLAMA RACING.

Anónimo dijo...

vaaa!!!!!ara mes k mai.amunt racing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

xikets anem a demostrar demá lo k som,i en camps com en el parcent es on es wañen les lligues!!
aixina k xikets kuan ixkam al camp anem a ixir a morir i no pensar k eu tenim tot fet,xk keda molt x a recorrer,xr segur k si juem en les ostres ganesi no mos confiem,els nostres somnis arribaran!!
un abras a tots!!
El capi

Anónimo dijo...

ey tetes,men vaig a momir,tik asi en un amik estudiant,xo me la pire ya,son les 7 y mija,xo asi kom un klau estudian,pk dema la vespra vuik k siga meua,vuik tar pendent de la meua familia,k enka k se penseu k no,o sou,desde el primer a lultim,sou lo mes gran k tink despres de mon pare mare y famili personaleta,sou uns amiks k mau fet tornar a tindrer ilusio x algo,sou grandisims,y magradaria k dema dedikareu en primer llok la viktoria a laficcio,xo espere k senrekordeu d mi,k en tot moment estare en vosatros,el movil apegat a les mans en tot moment,vos eu jure,no me falleu,si perdeu n pasa res,rekordeu k si estem kom estem es pk som una familia,y ens volem,k es el nostre objectiu,el de guañar la lliga es sekundari,x lo menos pa mi,vos eu jure,lo k estik vixguent enguany es lo mes gran k e visgut mai juant a futbol,y aixo k e estat en mols lloks,xo kom este,mai,me la sua k siga 2ªregional,com primera divisio,mai o kambiaria este any x res,ni x estar en kompanyia de koeman ara,pk pa mi todoli es el koeman,y les atres estrelles de la lliga x a mi sou vosaltres,vos eu jure,avegaes vos tink asta enveja,de les ganes k poseu y de lo units k estem,teu asegure k niaura gent en 3ª divisio kobrant 2000 euros k no sera ni la meitat de felis k sok jo y suponk k kualkiera de vosaltres,desde el meu xik alvarin asta el porteret jesusut y el kampexano.sou lo mes gran k e vist mai,espere k no ens fem molta ilusio,pk enkara k no pujem,n sera un fracas,sera una viktoria mol gran,com una guerra guanya,pk el avervos konegut,pa mi es lo mes gran del mon,el ascens kom diu pep es sekundari pa mi,si pujem sera mol bonik,xo sapiau k el mes gran es el avermos konegut.joan konfie en t x a k dema sigues el primer en fer forsa al ekip,pk se k eres mol gran y k animes mol,desde a t y als no konvokats,espere k sigau kom sempre,una aficcio k guaña els partits sense k se donen konter,xo els k juem ens adonem,vos eu jure aficcio,sou mol gran,y se nota kuant juem,enkara k n sen adoneu.weno res mes,el (pepet zizou)madit k eu kumplit tots,malegre,y espere k dema,enkara k perguerem en eixe kamp,se k o donareu tot,y espere k no em tireu de menos,pk jue ki jue mai se nota,tenim un ekip kl si esta ahi es x les ganes k posem,ja jue kamilo,kom alberto,kom alvaro,kom toni,kom pons,kom.....la defensa sempre o dona tot,al mij del kamp n nia mes k parlar,pk nian rotacions y mai se nota ki jua,les ganes mai falten,y en la delantera,el pipo,k mai mel veia de davanter,el veig kom a uns dels miyors davanters k hian, ve a recibir y pa res es egoista,eu un señor delanter,y depres tenim a deivits,un romariet,un krak,k es una bala,korre kom ningu,xo li falta el k feia al principi,donaro tot,y de segur k portaria 15 gols ya,pk es un delanter nato.
despres res mes,k senk mol el n anar a juar,xo segur k me kompreneu,pk la meitat estudieu,y els k no,sabeu k sempre o done tot,ya en els entrenes kom en el partits...
weno tetes,res mes,sols k dema el kapi li donara un golet a adri k mullarta x primera volta en la lliga,y k el meu alvarin en fara un de kap,enka k ningu seu krega,el meu xik en fara un d kap.......weno tato,kom t saps tete,anima en ka k siga desde el bankillo,xo kom t saps,kom el k mes, k de aso nia k fer lo mes gran del futbol d la safor.......vos vuik molt tetes,,,...molta sort dema...y aficcio kom sempre k sou lo mes gran,,....fins dema kraks...mols besets y molta sort x a tots...amunt racinggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

tetes,enkara estik x asi fent la ma,es k es mol xunguet lexamen,vos eu jere,guañeu x mi,deveres,jo fare el k podre,son les 9 y 20,avorer kin parit fa aso,x dema estar pendent del seu ekip,weno,la seva familia.........pons a dormir ya,k desde kokoloko mapleguen noves noticies del pepe zizou,...va a deskansar....

Anónimo dijo...

k bo eres faus!!!trankil k anem a fer tot el posible x a k no es note la teua absencia,i estigues segur k anem a donaro tot desde el primer segon,fins a l'últim!!i si marquem algún sapies k també van dedicats a t,xk sabem k estaras patint el k mes desde castelló!!!
Aixina k xikets esta vespra a morir!!
un abras

El capi

Anónimo dijo...

faus cabro yo stic en un piset en la meua xiketa,jeje.no vag ixir unb beset.casi plore llegint el comentari.eres molt gran i yo tmb el vuic molt x aixo volia k jugares en este ekip,ta faltat dir k tmb o dones tot en els sopars,jeje.VIVA EL RACING I COCOLOCO

Anónimo dijo...

Faus te queremos. Contigo hasta lla muerte. Hoy no fallaremos.
mmmmmmmmmmmmmmmm

Anónimo dijo...

va xikets k ui nia k wañar per golejada feuo per mosatros k segur k mos desplasem un grupet daficionats pa animarvos amunt racing amunt aficio!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

inforamar a radio castello q en ests momens a falta de 5 minuts el verger esta caiguen x 3 a 0 en el fort llopis ante eel portuarios...el equip del grau ens dona la oportunitat de x 1 vegada en la seua historia el RACING CLUB RAFELCOFER siga lider de la categoraia.....maborrone....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
jajaja

Anónimo dijo...

buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa





va xikets, ara mes k mai. hi ha k wañar per collons, per la mare k mos a parit. ostia, per favor, wañeu. dema vuik k el super pose en la clasificacio del grup 12 de la segona reginal:

1-racing club rafelcofer
2-pego
3-verger
...


va a per ells,


VAMOS MI RACING,, VAMOS CAMPEON, LOLOLOLO...!!!!!!

Anónimo dijo...

vamosss racing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a per el lideraje

Anónimo dijo...

Ja me enterat de que eu guanyat 4 a 0 al parcent, estic molt orgullosa de vosaltres!!

Enhorabona, poc a poc neu cumplient els vostres somnis, sense oblidar que sou una familia, ique si no guanyeu eu aconseguit moltes coses durant tota la tempora!!!!1

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari