domingo, 6 de enero de 2008

Racing 3-1 Moraira


Este partido disputado entre el Racing y el Moraira, se jugó en el campo de la Runa, enfrentándose estos dos equipos situados en la parte alta de la clasificación. El partido comenzó con ocasiones no muy claras para ambos equipos que no llegaban a materializarse. El marcador no se movió hasta el minuto 45 de la primera mitad, en una jugada que enlazaron los jugadores del Racing que terminó con un potente disparo de Tatín que se introdujo en la la portería.
En la segunda parte, el equipo dirigido por Pepe Todolí salió un poco despistado y fruto de esto, llegaría el gol del equipo visitante tras un centro que fue rematado a la red. El equipo de Rafelcofer, en lugar de agachar la cabeza, optó por irse a por la victoria impulsados por la fuerza que transmite su afición, que una vez más llenó el campo y estuvo animando durante todo el partido.
Después del empate, el Racing consiguió el segundo gol a través de una gran jugada que materializó Canet, último fichaje del equipo rojillo, tras un gran gesto técnico.
En los últimos minutos del partido, Alberto consiguió el definitivo 3-1 enviando a la red una falta directa lanzada desde pocos metros del área grande.
En definitiva, la familia del Racing sigue haciendo sus sueños realidad, sumando otros tres puntos de vital importancia para seguir manteniendo sus aspiraciones de optar por el título de Liga.
Alineación: Jesús, Salva, Toni, Alberto, Camilo, Pons, C.Faus, Andreu, Vicente, Pablo, Tatín, Pipo, Moncho, Feme, Álvaro, Canet

28 comentarios:

Anónimo dijo...

Xiquets primer que tot stic molt content per haber guanyat contra el moraira,som un gran candidat per a pujar...despues vlia demanarvos perdó,si volem pujar un dia antes del partit mos tenim de cuidar mas o menos,pegart una volteta o ferte 4 cubatetes,xo no fer el que vaig fer air,perdoneu i tranquils que no tornara a pasar...(el segurata de cocoloco air en va pegar una palmaeta,dient pasa)jeje.xk sera?....jaja.Gracies a tots i ara a per el parcent,alli no podem fallar...i despues a casa del pego.AMUNT RACING¡¡

Anónimo dijo...

chavalets bon partit ui..bueno air tame.krek k tame bau guanyar no???
jejej
tatin k krak eres primo kin golet mos as clavat i cupi tame li direm el(el francotirador de potries)ejejeje
bs a tots

Anónimo dijo...

Bueno familia, enhorabona pel gran partit q haveu fet avui. Partidàssss, en aquests moments, el Racing está donan-me moltíssima vida.

Vull demanar perdó amb el cor a tots i cadasqun dels jugadors, perquè air se me va complicar la nit i vag dormir molt poc, al igual que el divendres. En serio, no tornarà a passar.

Simplement recordar-vos que estem anant pel bon camí, i que si estem tots units com avui, els nostres somnis es faràn realitat.

Vos vull família.

Anónimo dijo...

ese ekipooooooooooooooooooooooooo..... ahi ahi demostrant el kvalem, i donan la cara en tot momen. ara despres d haber guañat un dels ekips forts de la lliga, som candidats a tot, i a poder complir el somni k buskm durant tot el any, k no es atre k pujar i ser campions, pero tot aplegara al seu tems, i el tems posara a kadascu al seu lloc. tambe voldira demanar perdo com cp i tatin, perk yo tmbe vag ixir el dispte i va arribar a casa no en les millors condicions i capacitats fisikes,pero axo no krek k torne a pasar. perdo familia. i res, la semana k ve a per el parcent, pero sense confiarmos, k els partits es wañen al camp, i no sense baxar del autobus,ehhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!! axo va per a tots els partits de lliga, i per a tots els membres de la plantilla, perruzos!!!!jaja

vamos mi racing, vamos campeon...

Anónimo dijo...

kin ekipaso tenim!!!! ahir la aficio vam disfrutar moltisim enkara k vam patir una miketa asta k no vam marcar el segon eh.ara a per el parcent k segur k lin fem 5 i despues krek k kntra els liders,avore si fem un gran desplasament i vos animem kom sempre,i fem del kamp del pego, la runa.per cert, el nou fichaje pareix k mos donara moltes alegries.FORÇA RACING.GRC

Anónimo dijo...

Joan cabro si tu no vas juar,jaja.ves posante en forma que en un meset ya stas jugant en mosatros...AMUNT RACING

Anónimo dijo...

wenas,pues nada deicr ke muy bonito el video ke se nota ke se kieren,ke yo tengo a mi novio en el ekipo y es lo ke mas kiere es alvaron y na ke spero ke ganeis muxos partidos y sigais asi de bien,muxa suerte xavales!!bss te kiero tetee

Anónimo dijo...

k graciosos sou kabrons,pep titular el dumenge no?

AMUNT RACING,AMUNT FAMILIA.1,2,3 A MORIR

Anónimo dijo...

jajjajaja k no vag juar???????

pues la sua k portava de ke era???? resaca???? yo m pensava k avia juat?!!!!!jajajajajajaja

Anónimo dijo...

xikets impressionant,aixina es com es wañen els partits amb caracter i lluitant tots els balons,un 10 x a tots un x un,desde els 2 porters fins a ximo rafa borreda davids k estaven animan km el k mes!!
i km sempre donar mil graciés a l'afició,es impressionant lo units k estan a l'ekip i les ganes k tenen k conseguim coses!!
MOLTISSIMES GRACIÉS AFICIÓ
Un abraç a tots

Anónimo dijo...

es la primera volta k xue tota una part en casa i de veritat k no es sent lo mateix desde fora del camp k desde dins,kuant vam fer el 2-1 tenia la pell de gallina de vore kom tota la aficio i part de la gent que havia anat a voremos kom aplaudien i kantaven el nostre " HIMNE" va ser una cosa sense paraules,k orgullos estic de ser de este ekip i de esta familia enkara k xue poc,podem akonseguir koses molt grans en este ekip i estic segur que ho aconseguirem ekip i aficio tots units.

la gent del poble pregunta k si te k niaure AUTOBUS per a PEGO i yo dic perque no?seria algo molt bonico.


VISCA EL RACING I LA NOSTRA AFICIO.

Anónimo dijo...

hola xatos,soc el porter y capi del moraira,despres de la tunda que ens vareu pegar haure de dirvos algo no?
enhora bona per el partit, nosaltres juguem l'ultim partit de la primera volta contra el benitatxell la proxima semana.
a no ser de que aquest equip hem sorprenga moltisim, que no crec,sou lo milloret que me trobat en la categoria. el verger es un jugador, el pego, un bon equip, pero vosaltres teniu les dos coses, un bon equip, y grans jugadors.
no vullc menospreciar als altres, pero lo de tato hem va pareixer molt fort. he de dirvos que a part de dos baixes importants que teniem, a nosaltres no ens va eixir massa bon partit, y particularment a mi menos, la veritat es que el camp hem va putejar moltisim,esta fatal he,y hem vaig fer mal a la primera part,pero en el primer gol que hem fa tato, que vaig posar la ma per intentar pararla, encara hem fa mal de la xupina.
bueno, tambe volia dirvos que el ultim fitxatge que hau fet es tremendo, canet y yo hem jugat junts en equips de preferent y es un fenomeno.
no se si ho sabeu pero ha rebutjat molts diners d'un equip de la nostra zona per jugar amb vosaltres, aixo heu de valoraro.
vaig vore a nando gea en la banda y vaig estar parlant amb ell, tambe hem coincidit en algun equip, y entonces vaig comprendre de que hem sonaveu alguns de vosaltres,de jugar en el dos lunas a futbet.
ens hem enfrontat alguna vegada, l'ultim en les 24 hores de teulada.
be xicons, ya esta, nomes volia animarvos y a part de donarvos l'enhorabona, dirvos que en moraira no us posarem les coses tan facils, y si feu conters y sau de deixar alguns punts per el cami cap a l'ascens,conteu que els 3 de moraira casi segur que no els guanyen he,je,je.
per cert, vareu guanyar l'aposta, y vaig deixar 3 aquarius pagats al bar, digueuliu al cambrer.
au xiquets, molta sort.
posdata: a part de que el camp esta mal, estic de picaes de bichos que hem muic, es normal?

Anónimo dijo...

Yo liu dire a serreta que vas pagar 3 aquarius,jaja.ma agregat molt el teu comentari,yo volia demanarte perdo per celebrar el segon gol com el vaig celebrar...tots sabem que canet es un crack¡¡si en moraira mos juem algo tranquil que anirem a per els tres punts siga com siga,tenim bon equipet pero ara anem a demostraro partit a partit,encara no em aconseguit res xiquets,aixina que ya sabeu...a per el parcent i tenim danar a per el pego alli en sa casa...ESPERE QUE PAREGA LA RUNA¡¡els bichos no es normal pero yo tmb tenis ple d picaes.Avore si mos vegem en moraira o altra volta en teula en les 24 hores...

Anónimo dijo...

sOC CARLOS ATRA VOLTA,TATO ES UN CRAC,COM A PERSONA I COM A FUTBOLISTA...ES PRESENTA AL PARTIT CASI SENSE DORMIR I MOS FAJA EIXE GOLET...I DAMUNT ES EL CREADOR DE LA WEB...NO ES POT DEMANAR MES...

Anónimo dijo...

Ey puerta,k gran eres,t eres d les pokes persones k fan cada vegada mes gran el futbol en kuant a rivalitat entre ekips,deveres.
Jo nomes dirte k x a mi tambe sou uns dels miyors ekips de la kategoria junt al vergel,son els dos ekips k mes klase teniu y ambicio,x lo menos x a mi.
Soles dir k si anem alli juantmos algo y vosatros no,el pep vos donara un maletinet y festa arregla,ok??? no nia k ser malos...jejejje...es broma.
La veritat es k si, el kamp es un patatal,xo tambe pensa k akest poble sols tenia elip de peñes y res mes,enguany sa fundat este ekip de amiks sols,sense pensar k estariem ahi dalt,sols x juar y pasarmoseu be,xo mira,al final enkara ens farem ilusio x algo.
Bueno xik k tingau sort y res mes.Lo k tambe fa molt es la gran aficcio k tenim,deveres k aso es grandisim,es un 50% dels partits guañats,teu asegure.Weno us deixe k venen els examenssssssss.......
besets a tots.........

Anónimo dijo...

PER AL PORTER I CAPI:exe comentari demostra q eres una gran persona!!!la aficio ens em vam pasar un poc xo esq ens emocionem de mala manera,n o tingueu en compte!!!q vos vaja be!!!

Anónimo dijo...

Hola xiquets!!Com esteu?donar-vos la enhorabona pel partit del diumenge,va estar molt bé, i com no, vau aconseguir la victòria.Espere que vos vaja tota la tempora que queda super bé i seguiu donant il·lusió a l'afició per estar ahi animant!
PD:-El gol de Tatín impresopnant.

Anónimo dijo...

Un saludet per a tots!
En primer lloc dir que aquest porter es una gran persona q va pagar els aquarius, i ho se perque vaig ser el ultim en ixir del camp, i el cambrer (serreta) com a bona persona q es, meu va dir i mel va donar. Les teues paraules demostren q eres una gran persona. Ens veiem en Moraira crak.
En segon lloc dir, que el Racing es una puta canya, ja pots estar tot lo mal q vullgues, q simplemente miran la ilusio de qualsevol persona t'ixen forces d'on no les tens. Gràcies a tots i cadasqun del s jugadors, gracies a tota l'afició, visca el Racing.
Pas a pas, encara este molt lluny dels nostres somnis, però estem per el bon camí xiquets. Ara anem a Parcent a intentar traure els tres punts que ens costraàn moltíssim pero nosaltres ho intentarem fins al final.
Vamos mi Racing, vamos campeón....

Anónimo dijo...

per al porter del moraira :sok un aficionat del racing soles volia k no tingueres molt en knter lo dels insults esk kuant b un gran ekip al poble li tenim k posar presio, jo vax ser un dels k el va kantar, xdna tio!i tasegure k si anem a moraira en opcions de pujar el vostre kamp pareixera LA RUNA.bueno volia dirt k mosatros recibim mlt b als altres ekips i si podem basilar de un gran ekip tamb de una gran aficio.k tingau mlta sort kraks.forza RACING!!!!!!

Anónimo dijo...

yee,soc coca el porter del moraira, volia dir als vostres aficionats que no patixquen pels comentaris, que es normal y ens acostumbrem, seguiu aixi animant al vostre equip que en moments com en el partit del diumenge en el que un equip empata el partit y falten pocs minuts, li doneu molta força, y es ahi on es nota el jugador numero 12.
per cert, la cançoneta del portero la.....,del cabaret, molesta molt, ya me la varen cantar contra el daimus,no hem va molestar,pero es molt trist que en aquestes categories s'ensanyen en un jugador concret, en aquest cas el porter,penseu que no es sol cobrar per jugar al futbol aci,y no hi ha perque apuntar a un jugador en concret, quan el que vols es animar al teu equip, no?

vos heu planteje al contrari, imagineu que quan el vostre porter falla en algun moment del partit, que necesita mes que mai que l'animen, començen a dirli aixo, pero bueno...,de veritat ya esta y no pasa res no patiu, m'han dit pitjors coses en un camp de futbol.

volia preguntarvos una cosa. vaig vorer que que vareu canviar al porter de la primera a la segona part.
no se que va passar y que no m'antenga mal, pero espere que fora per algun tipo de lesio.
se que pep, el vostre entrenador es un molt bon entrenador y que ve de pujar al villalonga, y no crec, espere, que el canviara per decisio tecnica perque era un partit complicat y inclus yo vaig tindrer indecicions, y eixos canvits, si no es per lesio y es perque l'entrenador el canvia, afecten moltisim a un porter perque li lleven confiança.
aixi que siga d'una manera o altra, per lesio o per decisio tecnica, vullc donar molts anims al porter de la primera part, vaig vorer que teniu dos grans porters capaços d'afrontar un partit complicat tots dos, y segur que son molt bons. ya vaig vore la paraeta que li va fer el de la segona part al meu company y capi tambe tocates, que va tirar aquella falteta per que fera una palometa de foto,je,je.

bo, sort als dos y au.
ah, per si no ho sabeu, pot ser que el camp del parcent siga el mes paregut al vostre de la categoria, un poc mes menut y au, l' unic que man dit es que ara esta molt blanet perque el varen alçar fa poc y pareix una bancal.
es un equip molt jove y li poden complicar a cualquiera alli.
adeu xatos,intentare anar a vorevos contra el pego, val? au.

Anónimo dijo...

algu pot asegurar ja el dia i l`hora del partit contra el Parcent?

Anónimo dijo...

coca continue pensant q eres un crack!!!! la canço la cantem x cantarla xo no dubtem q sigues un mol bon porter!!!x lo menos jo!!!molta sort!!!

Anónimo dijo...

weno i ara xa vosaltres xikets: vau fer un partidàs i ens vau fer disfrutar mogollo,com sempre clar!!!sou uns cracks!!!continueu aixi i segur q pujeu!!i sino n pasa res sols en veure lo b q es porteu sobra!!!ja voldrien molts!!!amunt racing!!!

Anónimo dijo...

EN PRINCIPIO
C.D. PARCENT
RACING CLUB RAFELCOFER
CAMPO SAN LORENZO 16:00

Anónimo dijo...

Pero el sabado o el domingo?

Anónimo dijo...

DOMINGO

Anónimo dijo...

asta el dia de ui no e pogut fer ningun comentari, xo aprofite aquest moment per dirvos tant al equip en general com a la nostra aficio k sou tots de puta mare, i que tots junts podem arribar molt lluny. lo millor de tot es l'ilusio que tenim en fer algo esta temporada i en les ganes tremendes ke posem en cada partit, lluitant asta el final. Si seguim aixi molts somnis es poden complir. Amunt xikets!! Amunt Racing!! Ah i si juem diumenge segurament eu tindre mal per asistir al partit, xo estiga on estiga fare força com el que mes. Anims i amunt!!

Anónimo dijo...

Sincerament deuria haver més gent com el porter del Moraira. No et conec però eres un tio super sincer. No jueu malament xro es que el Racing es el Racing!!!, xro sobre tindre les dos baixes vau defensar molt bé lo vostre. yo estava sentada en una banda i vax arribar i el partit ja estava començat xro vax vore els gols i també les paraes que vas fer.
Seguiu juant aixina de bé xiquets que esteu fent que m'agrade molt el fútbol i tot. jeje
besets

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari