domingo, 13 de enero de 2008

Parcent 0-4 Racing. El RACING es el nuevo campeón de invierno


Este domingo, el Racing jugó su partido como visitante en el campo del Parcent. El Racing se presentó a este partido sabiendo que el Pego y el Vergel, primer y segundo clasificado respectivamente, habían perdido sus encuentros. El equipo de Rafelcofer tenía una oportunidad de oro para situarse como el actual líder de la categoría y obtener el título de campeón de invierno.
El partido comenzó con un penalty claro sobre Tatín que él mismo se encargó de ejecutar, consiguiendo el primer gol para el equipo rojillo. La primera parte estuvo bastante disputada entre ambos equipos que no consiguieron volver a mover el marcador.
En el segundo tiempo, los hombres de Pep Todolí, se fueron en busca de la victoria, consiguiendo dos goles de ejecución semejante a través de Davids, el matador del área, que se encargó de introducir el balón en la red después de que el balón fuera rechazado tras dos disparos de fuera del área. En los minutos finales del partido, Andreu conseguiría enviar un balón a la red, concretamente en la escuadra, a través de un gran remate de cabeza.
En definitiva, el Racing venció 0-4 en Parcent, y se proclamó líder de la segunda regional y actual campeón de invierno. Pocos eran los que confiaron en ellos cuando obtuvieron 5 puntos en los cuatro primeros partidos de liga, pero su afición que sí lo ha hecho durante toda la liga, se desplazó a parcent volviendo a llenar el campo y convirtiéndose en un factor clave de la victoria.
La familia racinguista sigue unida hasta el final pase lo que pase. Enhorabuena.

45 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt be xiquets,aixina magra,partit a partit,encara no som liders,la semana que be espere que sigam liders de veritat,pero sempre en el cabet en el lloc¡tots sabem el que mos juem...tinc el genllo un poc dolorit pero ma posat un poc d gel,siga com siga contra el pego vuic star al 100 percent...mos vegem el dijous family¡¡

Anónimo dijo...

Molt béééé!!No m'arrepentixc d'haver anat a vorevos(sobre no estar el meu xiket).Enhorabona i aneu preparant-se per al Pego que estic segura que també guanyareu!Salutacions desde Andorra de part de Toni!un bs!!!

Anónimo dijo...

q cracks esteu fets!!!desdel primer fins a lultim!!el partit de putisima mare xikets!!andriu et demanem un gol i t golaso,q bo eres!!!ui em xillat xo la semana q veeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!ENHORABONA XIKETS!!!

Anónimo dijo...

k grans sou!!!!
malegre mogollo per vosaltres..xo si sok sincer ja meu esperava..jeje.k no estik gens sorpres.
ara la semana k be repaso al pego i a amarrar la lliga..kaixo ja eu teniu casi clar.de ai ja nos vos vaixa ningu
enorabona kraks.

Anónimo dijo...

xikets kin partit!!!a molat mol,ja no xq haveu guañat,sino xq ens o pasem sux be xillant al personal.... i animant-vos clar!jajajaja.la semana q ve si q xillarem si...jajajaja!!enhorabona!dew bstsssssss

Anónimo dijo...

mare meua kin ekipaso tenim!vullk k sapiau k laficio ui no a animat tant xk todoli ua impedit i per k part dels aficionats k kanten san kedat de cami,xk caula en knter de tirar cap a parcent a tirat cap a lolleria i 5 dels aficionats k mes kanten no an arribat pero trankils la semana k be sabreu kina es la millor aficio de totes,segurament si no pasa res tenim un sector de la aficio una sorpresa k demostrara kina es la millor aficio de tota la safor.amunt racing!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

caula komprat un GPS!!!!jejeje

Anónimo dijo...

caula eres un krak,si k el podies kmprar un gps si!jeje força racing

Anónimo dijo...

com kada semana,no puk mes k agrair a tota l'afició k s'ha `desplasat parcent,encara k alguns s'han kedat xl cami,xr km sempre IMPRESSIONANT!!!
estik segur de k el cervantes será la RUNA,este próxim partit!!moltes gracies com sempre a tota l'afició,estem fent tot el posible x a k el nostre somni siga el vostre!!
anem a lluitar cada segon x a conseguiro!!
un abras a tots!!

Anónimo dijo...

soc coca del moraira, quina jornaeta mes redoneta ens ha eixit he....
dic que "ens" ha eixit, perque no vullc que oblideu al moraira per la lluita que vos veig en els comentaris que conteu nomes amb el pego, el verger y vosaltres.
a nosaltres ens vareu descolgar una miqueta vosaltres pero no s'oblideu eh.....
a nosaltres amb moltisimes baixes aixo si, ens va costar guanyar al colista 1 a 0 en l'ultim minut, pero a la fi varem traure els 3 punts.

enhora bona pels resultats d'aquesta semana xatos, y sort per al proper diumenge.
au cracks....coca.

Anónimo dijo...

L'afició també ens ho currem eh!A vore si l pròxim soparet es fa l'equip i l'afició que l'atre que vam fer va molar molt!!

Anónimo dijo...

al final eu parlat amb lajuntament avore si fiken autobus pa anar a pego x favor aviseumos.tamb vullk saber si el "mago"tatin li lleven la targeta i faus i canet podran jugar en pego.i tamb si el racing juga en el camp de cesped artificial k nia grada.kntsteu kuat algu o sapia.amunt racing!!!

Anónimo dijo...

EL PARTIT PEGO-RACING ES JUGARA DISAPTE EN EL CERVANTES DE PEGO A LES 18:30 ESPEREM QUE EL CERVANTES PAREGA LA RUNA

Anónimo dijo...

El Racing afronta aquest partit sense cap baixa per sanció, tots el jugadors (excepte si hi haguera alguna lessió) estàn a la disposició d Pep Todolí.
Aquest dissabte és clau. Si es perd, no pasa res, alsarem el cap i continuarem en davant, xo si es guaña, mare meuaaaaaaa.........

Q no falle ningú, tots a pego!!!

Anónimo dijo...

No sois campeones de invierno. El Pego es el campeon, ya k de acabarse la liga hoy, ellos serian los campeones. Sois colideres, y enhorabuena por ello, xo el campeon es el Pego, y sta semana os sacara 3 puntitos

Anónimo dijo...

capi pot ser siga el Pego el lider(d moment)xo n patixques que el racing no es mor per sero.domes tenint el eqip-familia que tenim, la nostra aficio ,i el cos tècnic ens comformem!Més d'un voldria tindreu tb!El disapte el camp del pego es convertira en la runa!I això dels 3 puntets....ja ho vorem.Sort en el partit.AMUNT RACING!!!

Anónimo dijo...

pues mira el titulo de la pagina: Racing es el nuevo campeon de invierno... seguro k no os moris x serlo... ok ok.

Anónimo dijo...

enhorabona per la vostra situació a la tabla clasificatoria, dir-vos que teniu una gran afició, però, la millor de la safor i de tota la regional és la del Daimús, gracies al "frente daimusense", que amb els seus càntics, pancartes i exhibicions de bengales fan de cada parit una festa, a mes, de portar en volandes al seu equip. sort contra el pego, desde Daimús ens despalçarem per alentar-vos, us us us

Anónimo dijo...

capi del pego pots estar segur q xa ells ser campions es secundari.esta clar q els agradaria,a tot el mon li agrada guañar,n?xo q mes dona ser campions kuan tens la relacio q tenen ells entre ells i la superaficio q tenen???tot el poble esta amb el racing,joves,vells i xikets!!!res mes!!!!xikets xa laficio sou els millors pase el q pase,i podeu estar segurs q farem del camp del pego la runa!!amunt racing i molta sort!!

Anónimo dijo...

Capi del pego!!! tu equipo para tener q ganar los 3 puntos va a tener q sudar sangre!! porq nosotros vams a salir a comernos el partido !!! Somos un equipo muy humilde pero por huevos no nos gana ni el madrid ni nadie!!! somos una familia q luchamos por lo mismo ser campeones de liga!! y no nos lo vais a impedir!! no vayais tan de sobraos por q os podeis llevar una sorpresa!!! amunt racing!! aficion
os esperamos

Anónimo dijo...

Porque en la clasificación de la web de la Vall de Alfandech os ponen líderes ya os creeis campeones de invierno? Será porque son amiguitos vuestros, porque si nos no se entiende, el lider es el Pego B.

Teneis ganas, pero cuanto mas altos esteis, mas grande será la caida. Y esos que hacen esa web se ve que como no pueden estar arriba, ponen a sus amiguitos.

Anónimo dijo...

ANONIMO XQ POSES ASI AXO DE EXA WEB??COMENTALOSEU A ELLS Q MOS N SABEM RES,ADEMES LOBJECTIU DAKESTA WEB N ES Q LA GENT ES PIKE,SIN TOT EL CONTRARI,ESTA WEB ESTA FETA XA TINDRE BON ROLLO EN TOTS ELS EKIPS I XA UNIR CADA DIA MES A LA FAMILIA!!!!SI TU SAS PERFECTAMENT KI ES EL CAMPEON DE INVIERNO FAS LA TEUA WEB I O POSES!!!UN BESET XATO Y AMUNT RACING!!

Anónimo dijo...

Mira,a mi en dona igual que sigues tu primer que segon,sas?encara queda molta lliga i el partit que decidira si empatem a punts qui estara davant sera el nostre de sta semana,no el piques tant xk sinos el partit comensara embrutanse sense comensarlo...es un deport i anem a disfrutar de ell que yo treballe tots els dies i pase de liarla,pero si en toquen els ous soc el primer que esta ai.AMUNT RACING¡¡

Anónimo dijo...

exe carlos a tope!!!q crack eres.ta vull!!!

Anónimo dijo...

k grande karlos!!!!!!!!!!!!!amunt racing amunt aficio!!!!!

Anónimo dijo...

pons ya teu explicare el disabte ,payaso, k eres un xulo

Anónimo dijo...

yee! asi soles volem gent del racing i gent que no siga del racing ,pero que sapia comprotarse.Pa criticar o pa tindre mals rollos i piques no fa falta que entreu,i no es pikeu tant que la diferencia entre liders o no es sols d un gol,axina que tranquilets.AMUNT RACING!!

Anónimo dijo...

q tens q explicarli t a carlos???jajaja!em ric del teu comentari!!weno xikets n es pikeu q n val la pena!!!a guañar!!!amunt racing!!!carlitos tot es enveja,n faces cas!!!

Anónimo dijo...

Este partido se esta poniendo feo antes de mpezar gracias a las tonterias q ponen unos ineptos del equipo contrario!! Demostrar lo xulos q sois en el campo no con las palabras, las palabras se las lleva el viento!!! No agais de uno de los partidos mas bonitos de la liga el mas feo!! pero eso si, si vais con mal royo estaros claro q no nos vamos a arrugar, aunque no vamos a buscar lio sino a jugar un partido de futbol!! chavales el sabdo a morir!! AMUNT RACING!

Anónimo dijo...

eh xicons,dexeu en ridicul a este tio!Demostreu que vosaltres sou jugadors de futbol com toca,i no sou tan ridiculs d anar picant dies abans del partit com el jugador del Pegó , així que ni es preocupeu x contestarli,paseu del seu comentari.Carlos ,tot es enveja,olvidat!ANIM !!RACING CLUB

Anónimo dijo...

carlitos trankil q a tu eixe et porta aigua,com a persona com a jugador i com a tot!!!tot son cels"un del pego"tu si q eres payaso,i sobre tot xulo!!asi no volem gent com tú!!!!aixina q ja saps,no entres mes!!!RACING CAMPIÓ!!!!

Anónimo dijo...

Este dissabte el Cervantes es converira per unes hores en la RUNA!!per favor aficció anseñeu-se l'himne de l'ekip,i este diss el cantarem a tota veu!!i si guañeu....tots de festaaaaaaaa!!!ja he reservat taula al pastorrrr.jajajajaja.Moltissima sortttttt.moltissims besets a totssssssssss.(per cert l'himne esta escrit en un coment asi en el blog)dewww

Anónimo dijo...

ie xulo tienes la suerte de k el partido sea en pego si llega ser aki en rafelcofer te rompia la puta boca kabron de mierda.amunt rafelcofer amunt racing!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

no tendre la suert de verte laño k viene en mi pueblo pork nosotros vamos a subir i vosotros no,k flipao estas friki de mierda.carlos no te pikes kon estos mierdas!amunt racingg

Anónimo dijo...

ie xikets n es piqueu k no val la pena!!aixina k ms anem a demostrar lo k som en el partit i deixarmos de bobaes!!
sbrm k va a ser un partit molt dificil i k anem a pelear tots els balons,xr ara n anem a entrar al seu joc xk lo unik k koseguiran es picarmos,aixina k no li kontesteu mes a eixe,xk s lo k vol,i mos n anem a posarmos a la seua altura!!
deixeulo k diga lo k vullga!!
un abras!

Anónimo dijo...

Si yo stic molt trankil,a saber si eixe es del pego o es algu d mosatros k sta fent el pallaset,k sera lo mes segur...yo pase d estos comentaris...i si es deveres k meu diga a la cara.mos vegem el disapte¡¡dew

Anónimo dijo...

Ara xiquets,anem a intentar guanyar que segur k podem,si perdem no pasa res,al arbit no anem a dirli res i al contrari menos,que es note k som un equip k no va a montarla...k anem a guanyar...aixo si,no anem a tindre por,anem a clavar la cama fort,en agresivitat i mai axantarmos d ningun ekip,xo sempre concentrats en el partit...AMUNT RACING¡¡

Anónimo dijo...

al extraño q dice ser el capitan del pego b.........................es esa............tu identidad!!!!???????

Anónimo dijo...

Hon va el carcamal eixe,ke!!,entres a la nostra pagina a flipartela? Lo k faltava!
callat la boketa i eixa valentia mostrala en el camp,"xulet".

Anónimo dijo...

jo volia anar a ALCOI,no a Parcent!!!xo s k no sabia!!aHHi no sta mal la autovia nova,damunt gunyeu k voleu!!!!

Anónimo dijo...

hostisa com esta la cosa asi!!!!jejeje
adri tu sas k jo ja no em varalle!!
xo si es presis em pose els guants per al partit!!!!jejejeje

Anónimo dijo...

Pascual tu no el pegues que estas masa fort,jaja.

Anónimo dijo...

esta fort i ben boooooooooo,jajaja.

Anónimo dijo...

APUESTO LO QUE SEA QUE EL RACING GANA LA LIGA...gordi ya esta bien de no meter gol cuando estas delante de la porteria..eh..jejeje,ya te a pasado dos veces,ala tercera va la vencida..jeje OS DESEO MUCHA SUERTE!!!!

Anónimo dijo...

Oleeeeeeeeeeeeeeee kuanta enveja mare de deu....
Xikons no feu cas, vosatros a la vostra i no canvieu. Vos conec a la majoria, a unos mes que a altres, pero nia que dir que sou lostia...vos admire!

1beseeet a tots
Amuuuuuuuuuuuuuuuuuuunt!

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari