miércoles, 21 de noviembre de 2007

El futur de un company està en joc












Avui estic un poc deprimit, perquè acabe de sentir que el feme, més conegut com el “ronaldinho de rafelcofer”, va a sustituir els seus amics de sempre, per uns altres amb més diners.
M’han comentat, que ara es nacionalitzarà en Brasil perquè alli té millors companys per a la festa. Ací vos fike la foto dels seus nous amics. Aquesta foto venia en el Marca d’avui.
També he sentit dir que ha trobat una nova novieta allí, en la que vol passar el resto dels dies. Li he tocat personalment a ronaldinho de Rafelcofer i m’ha dit que s’en va, però que sempre ens portarà en el cor.
Al final m’ha dit que seu pensarà, que si aparex el divendres en l’entrene vol dir que s’ha quedat, però que si no aparex, que ens preocupem xq s’en haurà anat.
Fages el que fages feme, que sàpies que t’estimem.

Feme ha declarat avui a la nit: “si em quede es per l’amor que senc cap a la xicona en la que estic bessan-me ultimament, i seria capàs de no anar-me’n en ixa preciositat de la foto, per ELLA.”

El divendres resoldrem els dubtes…

25 comentarios:

Anónimo dijo...

xo si t ixes cabro(romario..jaja)axo q es q ten vens en mi?jaja

xe q la gen pensara mal de mi...
si j n ixc mai...

weno men vaj xo xq alli ara ve el bn temps(paro de hhivern,q asi fa molta fred..jaja)
a la primavera trne!!!

cabro exa te la trne...jaja


p.d
PASCU N MIRE MOL LA FTO Q EL CNEC...jaja

Anónimo dijo...

yo krek k de tots els de la foto el mes fester es el feme, pero krek k de momen esta de baxo en cuan a la festa, xk es un xik k te k tirar del carro en el racing, encara k tink entes k ne prepara una gorda, kom a molt tart pal dispte k ve,

Anónimo dijo...

q cnste q desde q a comensat la lliga me dexat lo de ixir(es fa lo q es pot xo si en la plantilla tens a romario,a un capita axina,al dstribuidor de acuarius(ell ja sap)a un tal pons,a uno q esta en la plantilla pels sopar,,jej.i axina n acabaria)..q tenim de fer¿

es fa lo q es pot...jaja

Anónimo dijo...

ki sin eixos negres k estan al costat del FEME (ronaldinyo de refelcofer)
de eixa foto soles conek al feme.al mes gran jugador i festero k a niagut mai en efelca..
feme capullo keremos un hijo tuyo!!!!
com es nota k val gimnas e!!!!te mals pectorals.ni arnold sersenager eixe

Anónimo dijo...

a vore kuan dem una festa de les teues es feme(ronie, i comprem 500 globinhos pa la festa, jajajaja!!!! serreta una caipirinha..!!!

Anónimo dijo...

El ronaldinho de rafelcofer ma dit que encara no te clar si s'en va al Brasil.

Feme, si vols denunciar als del marca per haver tret aquesta informació, jo tinc un entrnador q es el amo en axo.jejejej

el dissabte ixirem?...dixemo en interrogant...jejeje

Anónimo dijo...

tatin, no vages fican exes cuestions encara k siga de coña, xk sas el k pasa... nomes digem la paraula ixim, ya la as cagat, axina k l disapte ixim ,no? jajjjaja yo mapunte

Anónimo dijo...

Germanet eres un crack!
Un blog molt bo!
L´han vist açí l´escola i volen fixar-te però per fer la pàgina de l´escola!
Fins dissabte!

Anónimo dijo...

Gràcies tonet, que sapies el teu germanet et vol molt, jejeje.
Este dissabte ens veiem!
Salutacions a tota l'escola, jejeje.

ALVARO dijo...

FEME (RONALDINHO DE RAFELCOFER)A KEDAT EN LA DE BELLREGUARD EL DISABTE PER LA NIT EN LA PISTA PA CARREGARLI LA BATERIA QUE LA TE BAIXA I AIXINA EL DUMENGE TIRARA DEL CARRO,JEJEJEJE YA TAN PILLAT FEME,LES FOTOS LES TRAURAN EL DILLUNS EN LA INTERVIU.

Anónimo dijo...

Tato pasame las fotos del daimuz a mi mesenger vale cuando puedas au prim!

Anónimo dijo...

Vicent en 70% de la seua forma tan sols mos va guiar a la victòria davant el Daimús. per a què volem reforços si quan Vicent estiga al 100% no el podrà parar ningú?
P.D: MÉS QUE UN CLUB SOM UNA FAMÍLIA (família en valencià porta accent Tatín).

Anónimo dijo...

Pipo, després de punt i seguit s'escriu en majúscules, jejejej.
NO sigues tan perfeccionista bufonet.
jejejej

Anónimo dijo...

Em pareix molt be que doneu tots la vostra opinio,pero todoli no va a entrar a la pagina avore que posa,aixo es parlar en ell i ja esta,com sabia que si no li diguem res todoli anava a ferli la fixa li e tocat i li e dit que este equipo o pot traure...a mi personalment mavera agradat millorar el equipo,pero tmb volia que continuara esta familia igual com estaba,tots contents,com sabia que aixo era imposible e obtat per la familia i no per els fixajes...He escrit este comentari pa cagarli la cara a mes de 4(pascual tu eres uno) pa que sapies que no vuic que sen vaja ningu i em vag sentir molt mal cuan vas pensar aixo,sas?xk sempre e donat la cara per tu...despues de parlar en todoli,als deu minuts ma tocat atra volta i madit que un dels dos jugadors no volia seguir en el villalonga,i ma preguntat,li dic k vinga o no?li e dit,en ell millorem el ekipo pero el ambient no seria el correcte,yo e vingut pa estar en els amics i disfrutar,enkara k se k smpre vuic wañar pa mi es mes important un amic k wañar,ademes si venia tenia de cobrar i aixo no magra gens,xk ell es iwal com tots....o cobrem tots o no cobra ningu,xk tots estem involucrats en lekipo...ESTA FAMILIA HO POT TRAURE ASOLETES,SENSE NINGU MES...PERO ARA HO TENIM DE DEMOSTRAR I CAGARLI LA CARA...la getn que estiga en valencia o comprenc pero els que estiguen asi podrien vindre a entrenar ...k sempre som els mateixos....

Anónimo dijo...

xikets bueno famili.vos tink k dir adeu ja.ui ja li e dit a pep k no seguixk en el racing.no es res personal soles k me cansat i no tink el temps suficiwnt pa tot.i e dammna tk em fasen la ficha en el villa i man aceptat.vull provar avore k es sent cuant es jau sense presio de nar devant.k per sort o desgracia i no u se ancara .jeje
bueno soles dirvos k sou lo millor tots no men dixe a cap.k vos aprecie mogollo i k vos vull moltisim.asi amagat en el poble este de la safor .teniu a un germa pa lo k fasa falta.i vull k continueu igual k eu tenia de guanyar tot.en eixa actitud
bo familia ja kedarem pa pegarmos una festeta.k pa aixo sok titular sempre e!!!!!!
jeje
tame dirvos k no vull perdre el contacte en ningu de vosaltres.k vos aprecie moltisim.ipare ja k plorare..jejejejej
cuideuse molt familia

Anónimo dijo...

aaaa i un altra cosa.si algu es va trovar una jaketa de la roma blava.en el vestuari.k li la dona a vicent o a carlos k es meu val..jeje.i ja masomare per ai pa arreplegarla.adeu kraks

Anónimo dijo...

Espere q ixa decissió l'hages meditat prou.Jo preferiria que et quedares. Fages el que fages, que sàpies que ací et volem moltíssim i jo el primer.
Un plaer haver-te conegut, i espere no pedre el contacte mai amb tu.
Eres un fenòmeno xe. Sort i molts bessets.

Anónimo dijo...

Una gran dessepcio,n meu esperava pasku,aso nava en davant en nosaltres y en t,n se kin problema tens,pk fa una semana parlavem t y jo y estaves mol ilusionat d juar,mol kontent x lo k estavem fent entre tots,te portes de meravella en tots,tots te volen,....y n se pk esta desicio.
Si tens algun problema o algo y te puk ajudar pasku,fare el k puga,xo n teu deixes bobet,si n pots vindrer tant a entrenar pos be,xo n teu deixes.
La semana pasa vam estar peleant x a k n llevaren la fixa a ningu,no x res,sino pk en k en falte uno se nota,y mes un xik kom t de alegre.
Espere k medites aso un pok mes,lo bonik es estar peleant x algo k as akonseguit t y nosaltres en este temps,y n anar a un llok k no nia presio.
En esta vida lo boniko esta al tindrer presio x algo,k siga difisil de akonseguir,ahi es kuant deveres veus lo boniko y la rekompensa de un any,no un llok y juar x juar,y menos t k tens 20 anys,aixo als 45 o x ahi pos be,xo ara lo boniko es tindrer presio y fero bo tot,la festa y lo atre.
Weno la desicio es teua,enkara k n la kompartixk xo la respete.
Crac te konegut prou en este temps y me kaus mol be y eres mol bon xik,no kambies crac,y asi me tens x al k fasa falta.
Besets campeo!!!!!!

Anónimo dijo...

n meu esperava pascu!!mos agradaria a tots k teu pensares be i k el kedares amb nosaltres xk eres part de este gran ekip i gran familia!!pensateu xf,xk es un plaer x a tots mosatros juar en tu!pensateu!i asi el volem masa tots!besitos

Anónimo dijo...

pascu no ten vages que eres el millor.lo be que ens ho passem amb tu i ten vas?pensateu un poket més xfi.en lo q el vol lekip i laficcio n ten pots anar,va pensateu més.QUEDAT QUEDAT QUEDAT QUEDAT!!!!

Anónimo dijo...

Pascu,els membres de l'equip ja t'han dit el que pensen,pero faltava l'afició,no ten pots anar,eres un membre més de la familia,i la familia ha d'estar unida!!!Recapacita,no sigues així,pensateu be,el que tens en aquest equip dubte mol que ho trobes en qualsevol altre(uns companys i entrenador,de p.m i una afició"que ya ni te cuento")jejejejeje.Espere que entres en raó i et quedes!!!!!
PASCU TE QUEREMOS!!!!

Anónimo dijo...

pascu ja estas vegent lo k opina tota la gent de tu,aixina k ja saps k has de fer no mouret dasi k es ja el teu pobl,n siges bobo i kdat xf!!

Anónimo dijo...

Pascu yo tedit lo que opine i se k tas d kdar xk el necesitem asi en mosatros....un beset

Anónimo dijo...

PA nos mos fages aso,eres pa mi el home mes carismatic del ekip,la familia sen resentira molt sim ten vas,pensateu!!! en la familia eres uno dels mes importants mos fas riure,treballaor i kuan pep el fa juar o fas de p.m.Pascu pensateu be ke asi eres molt important aunke no teu kreges,mosatros gaudim de la teua presencia en el ekip per tot lo ke dit antes.Ke sapiges si prens la decisio danarten jo la respetare aunke no la kompartire i k tens un amic en Beniopa pa lo ke vullges!!!NOten pots anar per moltes raons una delles k ara tik ensenyante a parlar axitanat i no ten pots anar a mitad del kurs jejeje.PASCU ERES MOLT GRAN ¡¡¡K-E-D-A-T-E!!!

Anónimo dijo...

PASCU k sapies k en el villalonga no tens k lligar en ninguna aci ia tens tres o 4 xavaletes k man demanat el teu numero!!!quedat pascu!!

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari