sábado, 24 de noviembre de 2007

Sempre amb Pascu. Sort, fages el que fages.


El senyor Pascu ha escrit aquestes paraules per a dir adeu a l'equip. A continuació citaré textualment tot el que diu. Des d'aci vull manifestar-te de part de tot el racing, inclosa l'afició, que volem que et quedes. M'agradaria tornar-te a traure´t en notícia, però que siga celebrant un ascens i no per a coses axina. Pascu et volem mogolló, sempre amb tú. Pacu ha dit:

"xikets bueno famili.vos tink k dir adeu ja.ui ja li e dit a pep k no seguixk en el racing.no es res personal soles k me cansat i no tink el temps suficiwnt pa tot.i e dammna tk em fasen la ficha en el villa i man aceptat.vull provar avore k es sent cuant es jau sense presio de nar devant.k per sort o desgracia i no u se ancara .jeje
bueno soles dirvos k sou lo millor tots no men dixe a cap.k vos aprecie mogollo i k vos vull moltisim.asi amagat en el poble este de la safor .teniu a un germa pa lo k fasa falta.i vull k continueu igual k eu tenia de guanyar tot.en eixa actitud
bo familia ja kedarem pa pegarmos una festeta.k pa aixo sok titular sempre e!!!!!!
jeje
tame dirvos k no vull perdre el contacte en ningu de vosaltres.k vos aprecie moltisim.ipare ja k plorare..jejejejej
cuideuse molt familia

aaaa i un altra cosa.si algu es va trovar una jaketa de la roma blava.en el vestuari.k li la dona a vicent o a carlos k es meu val..jeje.i ja masomare per ai pa arreplegarla.adeu kraks"

14 comentarios:

Anónimo dijo...

Una gran dessepcio,n meu esperava pasku,aso nava en davant en nosaltres y en t,n se kin problema tens,pk fa una semana parlavem t y jo y estaves mol ilusionat d juar,mol kontent x lo k estavem fent entre tots,te portes de meravella en tots,tots te volen,....y n se pk esta desicio.
Si tens algun problema o algo y te puk ajudar pasku,fare el k puga,xo n teu deixes bobet,si n pots vindrer tant a entrenar pos be,xo n teu deixes.
La semana pasa vam estar peleant x a k n llevaren la fixa a ningu,no x res,sino pk en k en falte uno se nota,y mes un xik kom t de alegre.
Espere k medites aso un pok mes,lo bonik es estar peleant x algo k as akonseguit t y nosaltres en este temps,y n anar a un llok k no nia presio.
En esta vida lo boniko esta al tindrer presio x algo,k siga difisil de akonseguir,ahi es kuant deveres veus lo boniko y la rekompensa de un any,no un llok y juar x juar,y menos t k tens 20 anys,aixo als 45 o x ahi pos be,xo ara lo boniko es tindrer presio y fero bo tot,la festa y lo atre.
Weno la desicio es teua,enkara k n la kompartixk xo la respete.
Crac te konegut prou en este temps y me kaus mol be y eres mol bon xik,no kambies crac,y asi me tens x al k fasa falta.
Besets campeo!!!!!!

Anónimo dijo...

PA nos mos fages aso,eres pa mi el home mes carismatic del ekip,la familia sen resentira molt sim ten vas,pensateu!!! en la familia eres uno dels mes importants mos fas riure,treballaor i kuan pep el fa juar o fas de p.m.Pascu pensateu be ke asi eres molt important aunke no teu kreges,mosatros gaudim de la teua presencia en el ekip per tot lo ke dit antes.Ke sapiges si prens la decisio danarten jo la respetare aunke no la kompartire i k tens un amic en Beniopa pa lo ke vullges!!!NOten pots anar per moltes raons una delles k ara tik ensenyante a parlar axitanat i no ten pots anar a mitad del kurs jejeje.PASCU ERES MOLT GRAN ¡¡¡K-E-D-A-T-E!!!

Anónimo dijo...

j tame tink una gran decepció,ja e fet 2 comentaris xr fare els k faja falta x a knseguir k el kedes en la familia!!pascu el necesitem i kadau de mosaltros et volem,i ja veus k asta a l'afició esta demanant k el kedes xk eres una persona k kaus mol be,teu torne a dir volem k el kedes.pensateu xfavor!!
PASCU TOT EL RACING AMB TU

Anónimo dijo...

Espere q ixa decissió l'hages meditat prou.Jo preferiria que et quedares. Fages el que fages, que sàpies que ací et volem moltíssim i jo el primer.
Un plaer haver-te conegut, i espere no pedre el contacte mai amb tu.
Eres un fenòmeno xe. Sort i molts bessets. Queda't per favor.

Anónimo dijo...

pascu no ten vages que eres el millor.lo be que ens ho passem amb tu i ten vas?pensateu un poket més xfi.en lo q el vol lekip i laficcio n ten pots anar,va pensateu més.QUEDAT QUEDAT QUEDAT QUEDAT!!!!

Anónimo dijo...

Pascu,els membres de l'equip ja t'han dit el que pensen,pero faltava l'afició,no ten pots anar,eres un membre més de la familia,i la familia ha d'estar unida!!!Recapacita,no sigues així,pensateu be,el que tens en aquest equip dubte mol que ho trobes en qualsevol altre(uns companys i entrenador,de p.m i una afició"que ya ni te cuento")jejejejeje.Espere que entres en raó i et quedes!!!!!
PASCU TE QUEREMOS!!!!

Anónimo dijo...

PASCU k sapies k en el villalonga no tens k lligar en ninguna aci ia tens tres o 4 xavaletes k man demanat el teu numero!!!quedat pascu!!

Anónimo dijo...

Pascu yo tedit lo que opine i se k tas d kdar xk el necesitem asi en mosatros....un beset

Anónimo dijo...

UI pascu q em pense q el faus va ara a x t..esq es norml xq xa la meua opinio t tas mes bo q pablo..jaja

weno loco-sexual q sapies q el teu lloc es al cstat de tts estos desbaratts!!!

el dimenge a les 11 en el real..jaja.Alvarin ma dt q tmb el vol..jjaa i q ta denseñar 2 o 3 truquets de lo q sabem mstrs..jaja

Anónimo dijo...

Pascu quedate,pascu quedate,pasccuuuu quedateeeeeee!!!LA LA LA LA LA LA LA LA LA,LA LA LA LA LA LA LA,pascu quedate,pascu quedate,pascu quedateeeee!!!

Anónimo dijo...

k grans sou primos.sou lo millor!!!
x la decicio ja esta presa.em sap mol de mal.vaig aprovar en el villa xk mancanta el futbol.aun k tampok tink moltes esperances,i si no eu trak pues ala penya.k ai semore nia llok.jeje.
em sap mol de mal xo tink k dedicar el temps a atres coses mes importants.ja vvos contare
terankis k jo no tink k parar de nar a a vorevos sempre k puga.k no es teniu de desfert an facil de mi.i ja kedarem i la liarem mogollo(cuant akave el ramadan k estik fent.k ara no puk))
voatros alo vostre kes guanyar e!!!
k mantere jo k no u feu.
i moltes gracies x el apoyo pero pareu k plorare al final
adri x sert ...pasam el numero de eixes xikes k em volen coneixer..!!!
bs a tots vos estime moltisim cracss,asta dema si puk nar!!!

Anónimo dijo...

per sert pipo ja se casi el idioma jitanillo...KUUUUUUPIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIII!!!!!!!!!!
K LACHE ME DAS!!!!!
JAJAJAJAJAJAJJAJAJAJJAJ
si o k????
vas aprenent e!!!
mos veguem primo
k sapies asi en villa te tens a un amik pa sempre tu i tots el del ekipo.bueno de la familia del racing

Anónimo dijo...

k li pasa a pascual??? mos deixa???? la familia som tots¡¡ no pot deixarmos¡¡
sense ell no sera lo mateix¡¡
no mos falles¡¡ xo xk mos deixa??

Anónimo dijo...

k bo eres pascual. les teues raons tindras x a dexarte la familia, les kual respete, i tapolle al 100%. pero nomes dirte i demanarte k no et dexes la familia, si vols lekip, pero no la familia, ya k et volem barbaritats, eres un crak, i espere k ens vejam el mes pronte posible, anim pascu, i sort en el villalonga. la familia sempre tindra les prtes de la runa obertes per a tu!!

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari