sábado, 24 de noviembre de 2007

Tenim pare per a tota la vida, gràcies Pep.


El Racing afronta aquest partit expressant que són més família que mai, que tenen un pare al que volen, i que estarà amb ells fins a la fi. Parlant s'entén la gent, i este equip és gran per a fer-ho. Estem més motivats que mai per a jugar contra el Real, el resultat no se sap quin serà, però l'actitud estic segur de quina serà. A continuació, vag a fer pública una carta que ha aplegat avui a la REDACCIÓ DEL RACING CLUB DE RAFELCOFER, i que diu:

"Bueno lo k se prevenia!!!!EL PARE TODOLI ESTA EN NOSALTRES!!!!
SABIEM K ENS VOLIA,XO ELL SEMPRE PENSA EN TOT,EL NOSTRE PARE SOLS PRETENIA APORTAR ALGO DALT JA K EL NOSTRE AMIK FANO SEU DEIXA Y EL XIK AL VORER K SOBRAVA UNA FIXA,VA DECIDIR AGARRAR LA DE UN JUGADOR DEL GRAU K MILITAVA A LES FILES DEL VILLALONGA Y PORTARLO A LA GRAN PLANTILLA DEL RACING C.F.
EL GRAN JEFE Y PARE(TODOLI),EN NINGUN MOMENT INTENTAVA K HI HAGUERA MAL ROYO,SOLS UNA MILLORA AL EKIP XO SEMPRE RESPETANT A TOTS ELS KOMPONENTS DEL EKIP.
EL OME DE LA XUPA SAP MOL,NO LO AGRADA K LI PRENGUEN EL PEL,SEMPRE VA X DAVANT DE LES TRONAES,ELL YA VA PENSAR ANTES,K EIXE XIKON KRIDAT EL PERA,ERA MILLOR K NO SEN ANARA A LES FILES DEL PORTU O ALTRES EKIPS DE LA NOSTRA KATEGORIA,PK SERIA UN DESAVANTATJE X A NOSALTRES,Y X EL K EM VIST KREK K LI DEGUEM UNES DISKULPES AL NOSTRE PARE,K TANT APRESIEM,K VOLEM PK ELL SE NOTA K TAMBE SE DESVIU X NOSALTRES,ENKARA K EN EL SOPAR N MOS DEIXAVA BESARLO,EN LES GANETES K TENIEM DE BESAR AL "PAPI",JEJEJEJE,XO PREPARAT K ASO AKAVA DE KOMENSAR,EL DE NADAL SERA......MMMMMMMM....ESPECIAL.........EL GRAN BUFALO ENS PORTARA.......A GAUDIR DE BON MENJAR....Y BONA BEGUDA......Y BONES......LO K SIGA,ALGO BO SERA.
RES MES ,SOLS DIR K ENTRE TOTS SEGUR K AKONSEGUIM EL OBJETIU,ESKOMENSANT X LA AFICCIO,EL KOS TECNIK K SENGRANDIRA EN POK DE TEMPS EN NOVES INKORPORACIONS K ESTEM SEGURS K SUPONDRA UNA MILLORA AL EKIP,Y LO K PAREIXERA UN EKIP DELS GRANS,SOLES FALTARA K UNA MASAJISTA.....WENO O MASAJISTO...N PENSEU MAL.
SOLES DIRTE,OME DE LA XUPA,HOME DE KAP PENSANT,HOME VOLGUT X TOTS ELS FILLS(JUGADORS Y KOS TECNIK),X LA AFICCIO,XO SOBRETOT X UN GRAN POBLE,AKEST HOME ES """""""""""""""""PEP""""""""""""""""""""""TODOLI""""""""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!RES MES PEP,K SAPIES K TAPRESIEM,TE VOLEM Y TAPOLLEM ASTA LA FI......
!!!!!VIXCA TODOLI!!!!!!!
ASO N ES X FER LA PILOTA,ENKARA K EL K O ESCRIU NO ES HABITUAL,ASO VA EN NOM DE TOTS ELS JUGADORS DE LEKIP,PK TAPRESIEM Y TE VOLEM.

PEP MIRA SI ENS KONVENS AL PASKUALET,K ASO N POT SER,NIA K FER ALGO K ESTE XIK ES UN XAVAL K FA MOLTA PIÑA Y LI SE TE MOL DE CARIÑO AL VESTIDOR.

BESETS PEP Y ARA A INTENTAR GUAÑAR AL REAL,O X LO MENOS A DONARO TOT."

6 comentarios:

Anónimo dijo...

parlan,la gent soluciona els problemes,i encara k a mi no em van deixar parlar....estik molt content x haver arreglat el problema,ya k en veritat no era res del atre món,sols un mal entes,aixina k ara mes units k mai tots,cos técnic,afició i juadors i a demostrar k som molt grans!!
i dir al pera k si al final ve,sera recibit en els brasos oberts i segur k ens dones moltes alegries!!
Gracies todoli x confiar en esta plantilla!!
Racing mes k mai!!

Anónimo dijo...

Malegre q tt vaja be,j pense q en els 2 refrsos q t q fer(l pera i camarana)este equip millorara mol,i n tndra q narsen ningu...

Pense q esta semana guañarem xq ma de cambiar...jaja axo es broma...xo despues de tt vec a la plantilla mol motiva...i algo bo es traura

Se q pep t pots fer asto mol gran....xo n ten pases q cuan em toque a mi n vull tindre masa presio...jaja.

Un abras

Anónimo dijo...

Pep, eres una gran persona dins i fora de camp. Des d'ací et mostre el meu recolzament. La gent et vol molt. Estigues tranquil papi, que els teus fills, encara que a vegades es porten mal, et volen un montó. ET VOLEM PAPI.
Per a mi eres com Shrek,ixe personatge de Walt disney que és un tros de pà. Sempre amb tu Pep.

Anónimo dijo...

que nia q fer per a escriure algo bonic aci?



P.D
pep vull el 14 con CRUIFF!!

Anónimo dijo...

tatin,sherk es 1 personatge de dream works,no de disney....

Anónimo dijo...

gracies pep per tornar la ilusio del futbol al teu poble, al nostre poble. ya feia temps k la gent no disfrutava de la manera ke esta fent-ho, independentment dels resultats, k damun estan ixin molt be. em conseguit reunir a cuasi tot el poble un diumenge a les 12 del mati en el real de gandia, i tmbkuan jugem a casa, a quasi l'hora de dinar el camp de la runa esta a rebentar. gracies pep, per tornar a donarmos ilusio per estar en jugant en el poble, i gaudir de la gran familia ke em format tots els membres del ekip, kos tecnik i aficio.

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari