miércoles, 21 de noviembre de 2007

Riki Martin i Eros Ramazzoti també són del Racing

El títol de la cansó es: ¡NO ESTAMOS SOLOS!. L'han dedicada per a nosaltres, per a expresar que estaràn apojan-mos tota la temporà. Saludos familia de part d'ells i meua.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

com es nota lo q tagra la festa!!!ms fem un xupito???jaja...


tire de menos ixir en t!!!
q bo eres romario(dins del camp xo sobertt de nit)...jaja

Anónimo dijo...

k bo eres tato, semprepensan en la familia,jeje

el disapte ixim?

Anónimo dijo...

tato k gran eres primo!!!!
i vore lo k fas x la famili .ancara el fa mes gran!!!!
xe k si fora dona no tascaparies.jejejjejej eres el puto amo..ancantat de juar en tu i de averte conegut!!

Anónimo dijo...

Gracies Pascu, no vages dien-me axo, que ultimament estic molt solteret i saps que magrades molt...jejeje.

Ui he estat parlan en els meus colegues riki y eros, i man dit que vos dediquen esta cansoneta, pa q es pegueu un bon meneito, jejeje.

Respecte a lo de ixir dissabte, la veritat q al sentir la musiketa mapetix, xo... juem diumenge de mati i porte una raxa de massa ixides. En un principi no isc xo...mai se sap,jejejej...

Anónimo dijo...

Bueno lo k se prevenia!!!!EL PARE TODOLI ESTA EN NOSALTRES!!!!
SABIEM K ENS VOLIA,XO ELL SEMPRE PENSA EN TOT,EL NOSTRE PARE SOLS PRETENIA APORTAR ALGO DALT JA K EL NOSTRE AMIK FANO SEU DEIXA Y EL XIK AL VORER K SOBRAVA UNA FIXA,VA DECIDIR AGARRAR LA DE UN JUGADOR DEL GRAU K MILITAVA A LES FILES DEL VILLALONGA Y PORTARLO A LA GRAN PLANTILLA DEL RACING C.F.
EL GRAN JEFE Y PARE(TODOLI),EN NINGUN MOMENT INTENTAVA K HI HAGUERA MAL ROYO,SOLS UNA MILLORA AL EKIP XO SEMPRE RESPETANT A TOTS ELS KOMPONENTS DEL EKIP.
EL OME DE LA XUPA SAP MOL,NO LO AGRADA K LI PRENGUEN EL PEL,SEMPRE VA X DAVANT DE LES TRONAES,ELL YA VA PENSAR ANTES,K EIXE XIKON KRIDAT EL PERA,ERA MILLOR K NO SEN ANARA A LES FILES DEL PORTU O ALTRES EKIPS DE LA NOSTRA KATEGORIA,PK SERIA UN DESAVANTATJE X A NOSALTRES,Y X EL K EM VIST KREK K LI DEGUEM UNES DISKULPES AL NOSTRE PARE,K TANT APRESIEM,K VOLEM PK ELL SE NOTA K TAMBE SE DESVIU X NOSALTRES,ENKARA K EN EL SOPAR N MOS DEIXAVA BESARLO,EN LES GANETES K TENIEM DE BESAR AL "PAPI",JEJEJEJE,XO PREPARAT K ASO AKAVA DE KOMENSAR,EL DE NADAL SERA......MMMMMMMM....ESPECIAL.........EL GRAN BUFALO ENS PORTARA.......A GAUDIR DE BON MENJAR....Y BONA BEGUDA......Y BONES......LO K SIGA,ALGO BO SERA.
RES MES ,SOLS DIR K ENTRE TOTS SEGUR K AKONSEGUIM EL OBJETIU,ESKOMENSANT X LA AFICCIO,EL KOS TECNIK K SENGRANDIRA EN POK DE TEMPS EN NOVES INKORPORACIONS K ESTEM SEGURS K SUPONDRA UNA MILLORA AL EKIP,Y LO K PAREIXERA UN EKIP DELS GRANS,SOLES FALTARA K UNA MASAJISTA.....WENO O MASAJISTO...N PENSEU MAL.
SOLES DIRTE,OME DE LA XUPA,HOME DE KAP PENSANT,HOME VOLGUT X TOTS ELS FILLS(JUGADORS Y KOS TECNIK),X LA AFICCIO,XO SOBRETOT X UN GRAN POBLE,AKEST HOME ES """""""""""""""""PEP""""""""""""""""""""""TODOLI""""""""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!RES MES PEP,K SAPIES K TAPRESIEM,TE VOLEM Y TAPOLLEM ASTA LA FI......
!!!!!VIXCA TODOLI!!!!!!!
ASO N ES X FER LA PILOTA,ENKARA K EL K O ESCRIU NO ES HABITUAL,ASO VA EN NOM DE TOTS ELS JUGADORS DE LEKIP,PK TAPRESIEM Y TE VOLEM.

PEP MIRA SI ENS KONVENS AL PASKUALET,K ASO N POT SER,NIA K FER ALGO K ESTE XIK ES UN XAVAL K FA MOLTA PIÑA Y LI SE TE MOL DE CARIÑO AL VESTIDOR.

BESETS PEP Y ARA A INTENTAR GUAÑAR AL REAL,O X LO MENOS A DONARO TOT.



XAOOOOO CACAOOOOOOOO!!!

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari