domingo, 18 de noviembre de 2007


Los resultados de las encuesta han estado muy interesantes. Por una parte, la gente apuntó con bastante claridad que que Racing iba a ganar este domingo y han acertado. Enhorabuena.
Por otra parte, el público opinaba que Feme ("ronaldinho de rafelcofer"), saldría de fiesta el sábado debido a su afición a la noche, pero sorprendentemente muchos se equivocaron, se mantuvo firme y tomó una decisión que dejó maravillado al mundo, NO SALIÓ!.
El resto de las encuestas sigue en pie. El futuro de Carlos Faus sigue en vuestras manos.

19 comentarios:

Anónimo dijo...

la encuesta de faus esta clara....acavara fent ek amor en pablo...pero el lok no esta clar ancara..sera el vestuari el camp en la plaza del poble????
jajajajaa

Anónimo dijo...

continuem sense saber qui es la novieta de ronaldinyo de rafelcofer.ke algu aporte pistes..i datos..es urgent

Anónimo dijo...

jo se k els van vore fense el boca a boca en algun de bellreguart..xo ara no se dirte kin en conkret

Anónimo dijo...

no poseu noms falsos,k eixe komentari n es meu,segur k es d alvarin.

Anónimo dijo...

faus estas pok enganxat

Anónimo dijo...

xo seras malparit feme.si soles e posat un komentari.....t es k n pares de entrar y mira.

Anónimo dijo...

NO MAGRADA L'ACTITUD DE LEKIP,KUANT JO DIK K N SIX N SIX,Y SI DIK K N DIGAU MENTIRES K VOS CREIXERA EL NAS, N ME FEU CAS,Y MIREU LO K LI A PASAT A ANDREU.ESPERE MES RESPETE DE KARA ALS VOSTRES KOMPANYS DE LA FAMILIA,YA K SE KEDEN EN KASA KUANT TAMBE PODRIEN ESTAR DE FESTA,KOM FAUS K EL POBRE XIK N IX,Y PONS.TOT ASO ES EL K VOS VOLIA DIR.ENHOROBONA A TOTS X ELS 3 PUNTETS,Y DASI ALS NUVOLS.Y X ULTIM DIRLI A VISENT K ASO ES UNA FAMILIA,K SUS HIJOS SON NUESTROS HIJOS,LO KEREMOS EN EL KAMPO AL GRAN "JUANILLO".ESPERAMOS RESPUESTA EN BREVE.WENO CRACS ASO ES TOT,UN ORGULL SER EL VOSTRE ENTRENAOR K SASENTA EN EL BAR A DIRIGIR.SALUDOS ---EL ENTRENADOR--

Anónimo dijo...

tink entes k el mister del racing te pensat a partir dara posarse mes fort amb el tema de les eixides nocturnes, i segons el comunicat k apareix en el tablo danuncis de les ofinies del racing club, determina en la clausula 1 k es van a seguir les normes a la brasilera, es a dir al estil de la seleccio canarinha, en que la seua filosofia es k akell k no es bufe antes dl partit li caura una forta sancio economica i tmb un numero determinat de partits, i tmb en la clausula 2 del comunicat determina k com a minim tindrar que hiaure prop duns 500 globinhos per festa. akest komunicat entrara en vigor a partir del proxim fi de setmana!!

Anónimo dijo...

Adri jo desde el primer moment vaig confiar en tu!!sabia que no ixiries,mes que res,xa cagalos la cara a tots els que van dir que ixiries.Un xik tan responsable com tu.....jajajajajaaja.tot xa despres en el partit fer-te mal al peu!espere que no siga res!

Anónimo dijo...

sobre tot hi ha que destacar del partit contra el daimus, que vicent ja esta al 50 per cent,ja era hora,ha demostrat que es un crack i k te molta calitat,per lo menos deuria de estar juguan en tercera divisió,pero enguany no,lány que ve.que hara fa molta falta.

Anónimo dijo...

este disabte algu ix en mi??jaja

Anónimo dijo...

Tatin,es casualitat,o sempre portes els mateixos calçotets xa jugar (a rayes de colors),et donen sort???

Anónimo dijo...

jejejej, la veritat es que a ixos calsotets els tinc molt d'amor. Són els que em fike els dissabtes per la nit, i els diumenges en el partit, és a dir, els millors moments de la setmana, jejeje.

La veritat q no sé qui pregunta axo, però siga qui siga es molt observador, jejejjej.

Anónimo dijo...

o pregunta una fan teua...encra tnc els del dsbte pasat...i el cinturo!!!

Anónimo dijo...

ye ,tatin este disapte ixim?pablo i el feme diuen k venen.agarrem bon petet, k ya tink ganes,

Anónimo dijo...

tranquil faus q en el proxim et faj padri

Anónimo dijo...

si fra x pascual em fea masagista..jiji

Anónimo dijo...

necesite festa!!!jaja

qui sen ve el dsbte?
mauto-desconvoque!

Anónimo dijo...

YO TINK TRES MESOS FORA DE LES CONVOCATORIES, AXINA K, ON SOPEM FEME, JAJAJAJA

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari