martes, 27 de noviembre de 2007

Joan, gran jugador y mejor persona


Joan, más conocido últimamente como el hombre de los tres meses, quiere difundir sus pensamientos a través de este blog. Este espectacular jugador, y todavía mejor persona, quiere comunicar que estos meses están siendo largos, pero él intenta llevarlo lo mejor que puede, como pudo demostrar el sábado, jejeje.

Ha comentado que quiere que los jugadores del racing sigan siendo igual de humildes que lo han sido toda la temporada, que salgan al campo con esa actitud que los caracteriza.

Desde su prisión privada quiere decir que nunca dejará de apoyar al Racing, puesto que lo lleva en la sangre. Ha dado las gracias a todos los jugadores por hacer estos meses tan bonitos.

Desde aquí contestarle a este excepcional amigo, que siga siendo así de buena persona y no cambie nunca. Joan te queremos, joan tranquilo el racing sigue estando contigo hasta el final.

Joan nunca caminarás solo.


29 comentarios:

Anónimo dijo...

k krak tatin,

no dubtes k nire smpre on vosatros aneu estos tres mesos , i vos apollare asta la mort.

si k estan fense llargs els tres mesos, pero esteu fent k moblide de la sancio amb el joc k esteu fent. sou grans, i sempre eu sereu,

jeje


PD. tatin cambia la foto exa, k estik raro,jejejejejejejejeje

Anónimo dijo...

Clar k lequip estem en tu,som una familia i tots estem units,pase lo k pase,jue ki jue,tots tenim de star en el camp fent forsa com al k mes....espere que cuan regreses al equip estem ai dalt peleant per a pujar a primera,i ens ajudes a fer un somni realitat...

Anónimo dijo...

ja era ora q n me la feres a mi!!!jaja.

joan t tranquil q cm estc lesionat estare al teu cstat(els disabtes)jaja

Anónimo dijo...

no dudaba de t feme, si fa falta el divendres et pege una pataeta axina macompañes e disapte, jejejejejeje

Anónimo dijo...

Weno krak,aso es n res,ara nadal entyre festetes y osties els 3 mesos ya an pasat,y sinos trankil k te farem k te pasen apresa,donante cariñitos y mimos,ejejeje,pa k te pasen deseguida.

A y ultima noticia k a ixit en el marca,"El FEME esta en el mercado de hinvierno....BUENO!!!BONITO!!!Y BARATO!!!!......

besets a tots.......

KI sere??????????

taxin taxin!!!:.......


sok.:::::::::::...........pummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...............................................................!!El Gran BUFALOOOOO!!!!!!!!!!!!!!
EL PRESI REKOLLINS...NO MAVIEU KONEGUT?????
AY MARE K FAVETES ESTEU.
ADEW XIKS Y SORT PAL DISAPTE...Y YA TENIU EL SOPARET ENKOMANAET,K YA EU TORNAT A GUAÑARNE 3 SEGUITS...KI DIU EL SOPARET O DIU TOT INKLUIT EN EL POT...XIKONS MANTENEU..O SE..K SOM TOTS UNA FAMILIA......BESETSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

aquell samaruc dijo...

esteu com una puta carabassera! xD

Anónimo dijo...

vull informarvos q tinc ofertes del pego b,la fon,,,equips mes grans com el gandia i el denia...jaja
xo em quede en el racing cm a ajudan del cos tecnic...jaja

ves en cuidao faus q cuan em faja en les riendes del equip tasentaras al meu cstaet,,,jaja.de momen el diumenge ja et vaj cambiar!jaja.
el dsbte la fem!!racing!!

Anónimo dijo...

geco¿¿¿
qui es exe¿
jaja

Anónimo dijo...

es el k espere ke meu feu pasar el curt posible, ise k eu fareu, xk sou un grandisimafamilia. de momen el futbol de fora es veu pu b jejejeje.


i el disapte pasare la citacio per anar al sopar, ki no sapunte k saprepare, k ser un gran sopar.jeje


bo xikets, prepareuse pal disapte, k no ens podem onfiar, k si wañem el sopar sabra millor.

tatin dijo...

Aquest dissabte pot ser un dia molt gran, en les nostres mans està.
Per la vespra podiem confirmar la nostra segona posició durant tres setmanes ja que el pont no hi ha lliga. Q fàcil es dir-ho i que bonico i dur es conseguir-ho.
Per la vespra serem els de sempre, jugadors del Racing, que ho donarem tot per la victòria, però, quan aplegue la nit...
Serem també els de sempre, jejeje, espectacle dins i fora del camp, jejeje.
Si tot ix com toca, el amo de la secta faus ens convidarà a anar a la seua caseta de paella durant el pont, jejeje.

Anónimo dijo...

aixo esta fet crac.....de aixo pots estar ben desegur k si se guaña en el pontent mon nem la familia de paelleta alli.Menos feme k diu k n me posara,y kom se k no li agrada la festeta pos aixo...jejejeje, bueno si ens porta a la de bellreguard iwal el deixem vindrer.

Hasta el presi parla x asi,aso es increible,aso sesta engrandint...........

VIXCA EL RACING!!!!!!!

Y este disapte n es deu d ixir,lo millor es kedarse y kuidarse,de soparet y res,si voleu kopa cara tot a carrec del tio pepet y au,a dormir pronte k la peña ens espera,jejejjeje.

dew cracsssssssssssssssssss!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

el faus ya te cita per al disapte, k kabro. Per axo diu k este disapte a kuidarse, sera pendo el tio. espere k axo de la paella fructife,ya k es el k ens falta, fer un dinaret de germanor, de familia.jj.i el disapte a per totes, !!!!

ens vegem familia

Anónimo dijo...

Yeeee,soc el company d pis del Tatin. Voldria dir q al pobre xic pareix q li va la vida en este blog q ha fet, es passa dia i nit tot enganxat, llegint tutorials x millorar la web i pensan noves coses, ja no fa vida social. Però, tot siga x la familia no?? La veritat q es veu molt ilusionat en el q fa i pareix q la resta del equip tb ho esteu. Així q seguiu participant com fins ara, xq pareix q no, xo això ajuda a millorar el estat anímic del equip i q està traduin-se en bons resultats.
Enhorabona, seguiu en ixe bon rollo i segur q tot vos anirà bé!!
Tatin separat del ordinador!!!
Joan, la penya del Danubio tb està en tu. A vore si algún dia et pases!!

Anónimo dijo...

ni a sopar??carlos ves encomanan taula pa lekipo i pa alguns aficionats!!xr la faena la em de fer x la vespra i x la nit.........
cuideuse tots!!primo el denia la millor opció!!
un beset a tots!

PD:joan la foto no esk es tas raro,sno k estas bufa.jajaja

Anónimo dijo...

Espere que el dumenge es bufeu i seu paseu de puta mare, x vosatros i x mi. Jo no podre a asistir al sopar, tink concert.
Pero primer sa de guanyar eh perreros!!
Amunt Racing!!!!

Anónimo dijo...

tranki rafa, este dijous si k vag si, k ya tink ganes danar en el danubiostars. pues si k es de veres k el tatin no solta el ordenador pa estar sempre milloran la web, k krak es, sempre pensant en la familia. jjjj




pablo, el disapt ehi ha soparot dels wapos,perohi ha k wañar per collons, i despres de cerveses,jajajjaja.

PD: si k ixia bufat en exafoto si, jajajaja.

RAFA EL DIJOUS A LES 22:30 ENS VEGEM, AU CRAK

Anónimo dijo...

mai e vist tan il·lusionat a Rubén (pipo)juant en un equip com ho està en aquest, podeu estar tots orgullosos per què parla de tots bé i pa tots vosatros només té paraules bones. es deveres ke sou una gran familia i això es veu quan jueu i quan no (els sopars eixos que vos agraden tant). volia demanar-vos que si podeu poseu els partits de casa els disaptes de vesprà així podré anar a vore-vos, per que no m'agradava molt el fútbol però jueu bé i esteu fent que m'agrade i tot que eu visca i damunt vuic anar a vore com marca i hem dedica els gols el meu xiquet (pipo).

Anónimo dijo...

Laficio pot anar al sopar del dissabte o soles jugadores?
estaria be fer un sopar tots junts, afionats, aficionades i jugadors.
saludets i molta sort pal disabte.

Anónimo dijo...

el soparet es pa els jugadors,o senk,es lo k hi ha,jejejejejje,,,es brometa.
N se sap,xo krek k a ningu li molestaria k vinguera la aficcio ya k seu esta guañant partit a partit,y damunt sou gent molt agradable,dona gust k estigau sempre ahi.Weno yo ya e dit la meua opinio,ara toka la dels altres komponents del ekip.
Besets aficcio.

Anónimo dijo...

Ahir, uns quants integrants del racing (el preso, el capi, romario y ronaldinho), es van juntar en uns seguidors del daimus (enrique sota i muños, els homes dels kebabs), amb el davanter del tavernes (el q diu q te novia,jejeje) i el mig punta del juvenil del berewar (q diu q en mosatros sapunta a tot, jejeje).

Van anar a vore el Madrid a un bar que no el televisaven.No van beure quintets daquarius ni res xq són esportistes, encara q alguno va caure, un bon cabaset x persona.

Esta gent seguix fen família entre setmana i tot, jejeje.

Amunt racing.

Anónimo dijo...

OFERTONN!!x visen de lalcoyano...xiquets en lo q em dnen x ell pasem 3 temporaes sopan...xo le rechasada xq es un ome mol importan dins dels meus esquemes...

ja els e dit q ui en dia soles queda un cruyff i exe es del racing!!
Em parex be q guañeu el dsbte i q ixcao de festa...xo el codig intern prohibix clara men beure entre semana...man enviat una carta del tomate amenasnme q te videos compromesos de la parella de brasileiros i alguns jugadors de mol de pes en el vestuari...malamen
racing!!!mmmmmmmmmmmmmmmmm

Anónimo dijo...

ola familiaaaaaaaaaaaaaaa¡¡¡¡
ste disate xla vespra a intentar guanyar i x la nit....
JOAN la preso es dura eeee????
se k staras al costat de la familia en tot moment¡¡
este disabte la RUNA stara plena dels aficionats del racing ke ens acompanya en tot moment¡¡

Anónimo dijo...

MISSATGE X A L'AFICIÓ


Vull donar gracies a lafició x el gran recolzament que ens va fer la semana pasada en el camp del real¡¡
(BUENO EN L CAMP DEL REAL I EN TOTS ELS CAMPS ALS QUE M ANAT)

GRACIES AFICIO¡¡¡¡

Anónimo dijo...

VICENT DEURIES DEMANAR EL NUMERO 14( DE JOHAN CRUIF) TEL MEREIXES¡¡
EL TEU NIVELL DE JOC VA AUGMENTANT CADA DIUMENGE¡¡ IMPRESIONANT¡¡ ESPECTACULAR¡¡ VICENT ERES EL SEX SIMBOL DE LAFICIÓ¡¡

Anónimo dijo...

El que mana es un puto crak

Anónimo dijo...

volem comunicarte q amb mol desforç i amb cariño em creat el teu club de animaores...anirem on tu vages...wapeton si pots ser mos agradaria q colaborares..dnanmos ftos i objectes personals teus....et volem tio bueno!!!x cert ens em fet camises taronges en el 14 i el teu nom...muuaaaaaaa

Anónimo dijo...

Jo soc del club de fans de visent i m'agradaria que algún dia em donara l'oportunitat densenyar-li tot el que sé. ell es bo en el camp pero jo soc millor fent atres coses.
com magradaria agafarte ixe moñet que portes sempre ben fetet, mencantes visent.
el meu numero se la sort ara sera el 14.
procura q no tagafe per davan este dissabte.
enhorabona pel goas de latre dia, jo he confiat en t desd sempre.
un besset visent.

Anónimo dijo...

Mireu el comentari de todoli..esta baix d tot...en lultim apartat de posar comentaris...

Anónimo dijo...

VISENT, TINK ENTESK EL MISTER VOL FER EL PROXIM SOPAR EN HONOR TEU PERA PODER RETIRAR DE MANERA OFICIAL EL 14 DE LES CAMISETES DEL RACING CLUB. LA IDEA ES PORTARLIAL CRUIFF PER A K TE LA FIRME, I TMBE PER LA RESTA DLS MEMBRES DEL RACING CLUB.

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari