domingo, 18 de noviembre de 2007

Racing 1-0 Daimús


Partit intens i molt disputat, on l'equip de Rafelcofer s'ha emportat la victòria. El equip ha fet un partit molt serio, on el més destacat ha sigut EL EQUIP SENCER, uno a uno han fet un partidàs, no vull descatar a ningú, perquè el gran secret d'este equip, es la gran FAMILIA que formen.

Vull destacar un xicotet comentari personal: "avui ha debutat un gran amic meu, David Moncho, amic de tota la vida i companyer de moltes guerres. Aquesta setmana va faltar el seu avi (una GRAN PERSONA que abans d'anar-se'n em va dir que volia que el seu net juara en mosatros).
Des d'aci, vull dir-te, que "el uelo Alfredo" segur que està molt orgullós de tu, i el colmo dels colmos ha sigut que marcares el gol de la victòria, amb una clara dedicació especial per a ell.
De part meua, vull agrair a l'equip el tracte que haveu tingut, de cor, ahí es on es demostra que som una família.

En la foto d'aquest partit, vag a ficar una que representa la gran familia que som. Soc conscient de que falta molta gent de l'afició, però no patiu, poc a poc aniràn ixint tots.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Xo pk eres tan gran tatin??y tan bon xik??Me kaus mol be deveres,sempre mires x tots y tens tota la rao,aso es una gran familieta,y estik mol orgullos de pertanyir a ella.Weno cracs enorobona pel partidas k em fet,y pok a pok ix tot.VISCA EL RACING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Anónimo dijo...

Casi plore i tot...tens tota la rao tatin...mes units k mai...

Anónimo dijo...

e perfabor lleveu eixa foto k pensaran k som els mes lokos de la safor...o si no els mes lokos..els mes FEOS..JAJAJAJAJA

Anónimo dijo...

si k eres gran tatin!!!!!!!!a mi man caigut les llagrimes!!!sou lo millor del mon!!i monxo,tame eres mol gran i segur k ta uelo esta mol orgullos de tu!!!!i n as pogut fer atra cosa k fer el gol de la victoria,el debut soñat!!!sou tots un x un els millors!!aso es una familia!!

Anónimo dijo...

ke grande eres monxo, ya et vag dir k no dudabem de tu, ni de les teues cualitats kom a jugar, i k mes bonik ia per a un jugador k debutar en la familia i conseguir el gol k dona els tres puns al teu ekip,la teua familia. monxo, k sapies k ens tens er a k vulges, i espere k disfrutes amb la nostra compañia, k nosaltres pugam disfrutar de tu, i ara k sespavile el real... gracies monxo!!!!!!!!!!!!!!

David dijo...

La veritat es que tot jugador somnia amb un debut com el de uy tot a ixit a demanar de boca em guañat que era el objectiu principal i per altra banda estic molt content amb mi mateixa per aver ajudat en el golet a la victoria d'aquesta gran familia espere aportar mes gols en la mesura de lo posible i sobretot aportare ganes i compromis GRACIES A TOTA LA GENT QUE A CONFIAT EN MI DES DEL PRINCIPI
El gol de uy no es meu es de la familia

Anónimo dijo...

YO VOLIA ESPRESAR EL QUE SENC...
NO MAGRADARIA QUE LA GEN SOFENGUERA....PERO..
EL CLUB PODRIA SER UNA FAMILIA PERO, PERK SI K ES DEVERES K TOTS ELS JUGADORS ES POTEN BE....PERO PER A SER UNA FAMILIA SA DE COMENSAR PER SER TOTS IGUAL,PERO FINS HUI EN DIA LA JUNTA DIRECTIVA NO ALS A TRATAT A TOTS PER IGUAL.
I POT SER K SI ASI FORA ENCARA ELS ANIRIA ENCARA MILOR.

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari