domingo, 10 de febrero de 2008

El Racing baila a ritmo de líder



El Racing se enfrentó al Benitachell el pasado domingo en un partido disputado en el campo de este último. El encuentro no pudo comenzar de mejor forma para los jugadores de Rafelcofer, quienes haciendo gala del ritmo que introducen al partido, estrenaron el marcador en el minuto 1 del mismo tras un gran disparo de Pipo, que sorprendió al equipo local y dejó helados a los seguidores del Benitachell, dedicatoria incluida para su fiel seguidora. Durante toda esta primera parte, el equipo de Pep Todolí creó distintas ocasiones de gol que pudieron materializar con éxito, pero el marcador no se movería hasta llegada la segunda mitad.

Posteriomente, en una jugada de ataque creada por el Racing, llegaría el gol de Camilo en el minuto 5 de esta segunda mitad. Dicho jugador, envió a la red un balón tras un gran pase de Canet, consiguiendo el 0-2 y dejando el partido sentenciado. El equipo de Benitachell no les puso las cosas nada fáciles a los jugadores de Rafelcofer, pero finalmente el marcador no se volvió a mover, y el Racing se mantiene en el puesto más alto de la tabla clasificatoria. Buen momento el de la familia racinguista, quien esta semana recuperará a su jugador sancionado Joan, aunque lamenta la sanción de su capitán don Pablo Mateo, quien fue expulsado por repetirle reiteradas veces al señor colegiado, que era un "chupachup".

Destacar en este partido, la gran cantidad de seguidores racinguistas que se desplazaron de forma masiva a Benitachell. Si alguien pasó por Rafelcofer desde las cuatro de la tarde hasta las siete, seguramente no se cruzaría con ningún habitante puesto que todo el pueblo se encontraba viendo a su equipo preferido.

30 comentarios:

Anónimo dijo...

tato continue pensant q eres un crack!!!! el vidio es lostia,mola mogollo!!! weno xikets q 3puntets mes i q continueu igual,q apart de pasarseu de p.m(el vidio o demostra)esteu guañant tots els partits!!! exa aficio q casi cantem ui en un colegi public,jajaja!!! un beset a tots!!

Anónimo dijo...

jejeje k be seu paseu!!!sou uns cracs.grande TATIN!! k enkara k no jugues eres el meu idolo i el de molts dels aficionats.
tambe vullk k sapiau k si la FORÇA RACINGUISTA va estar un pok fruxa esta semana es perk faltaba gent del grupet k es va kedar en el poble i per k el partit no era de molt de animar per el nivell de latre ekip.pero de totes formes vam animar prou i soles erem 8.
ista ista ista FORÇA RACINGUISTA!!!

Anónimo dijo...

Tato espere que recuperes la memoria pronte,ho vas donar tot en el ball i va ser tan gran el esforç que vas pedre hasta la memoria.· puntets mes xiquets¡¡seguim aixina...no va sr un partit espectacular pero lo important la victoria

Anónimo dijo...

chupachup chupachup chupachuuuuuup
chupachup chupachup chupachuuuuuuuuuuuuuuuup!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

com aficiona del benitachell dir que teniu un bon equip y espere que puncheu pronte per a que se vos baixe la moral un poc que sou un poc quexiques,com el vostre porter que pareixia que li agera pasat un camio per damunt,espere que saja fet mal deveres!!!jejeje.es poc ploro!!!!!
adew plorons!!!!!!!

Anónimo dijo...

ki no plora no mama, axo diuen...

Anónimo dijo...

bueno donar les gracies a tota la gent del poble k va asistir al partit i kom no als nostres "ULTRES" de la FORÇA RACINGUISTA i espere k esta semana si animen kom ells saven perke es un partit molt important i no heu dude keu faran,i per un atra part donar les graies a dos kompañers meus del ekip kom es FAUS I TATIN per lo k van fer per mi per a ke jugara uns minuts mes de lo normal ke xue,i k pok a pok hem trobe millor k kada semana,pero aixo no kanvia i no kanviara k siga el suplent de pep i el 2 suplent kom no es el ronaldinho de rafelcofer jejeje.soles volia dir aixo,besets i el nostre somni kada volte es mes prop,FORÇA RACING,1,2,3 A MORIR.

Anónimo dijo...

Plorons?si vosartos sou mer cerdos que lostia,si no em trauren la targeta en la primera part a mes d uno laguera unflat¡¡
Pos ya ves,bueno que tingau sort i avore si el moraira vos prima mes xk no anaveu ni cara laire...

Anónimo dijo...

2 cosetes pa millorar el blog... tatin podries ficar l´alineacio del racing kuan fajes la cronica, pa els k no podem nar saber ki a juat, en els canvis y tal, y despres, kuan la vall no guanya, no cambia la clasificacio fins el dimecres o el dijous... podries cambiar el link de la clasificacio a la del portuaris, k les ultimes semanes entre y el dumenge a ultima ora o el dilluns ya sta fica, no creus??

Anónimo dijo...

benito camela

Daimús Club de Fútbol dijo...

Salutacions xiquets:
Primer, donar-vos la enhorabona pel vostre lideratge provisional, ja ho teniu quasi fet. Segon, dir-vos que hem estrenat blog recentment, i que podeu pasar-se per a deixar opinions del que siga. És www.daimuscf.blogspot.com
. Ja per últim, felicitar a Joan per la seua tornada. Joan: mai t'hagueres tingut que vore en aquesta situació.

Anónimo dijo...

ie benito kin nom de merda,jejeje.sou un ekip de merda i tambe teniu una aficio de merda.en conclucio general sou una merda.bueno no,el poble es bonico,xk mos vam pasar 20 minuts buscant el camp,avore si fiken mes señals.vullk sapies k no baixeu a 3a xk no nia eh!jeje
ista ista ista FORÇA RACINGUISTA!!

Anónimo dijo...

el benitaxell no es un ekipo, es una peña k no li guaña ni a ``integracion latina´´!!jajajaja

ista ista ista força racinguista!!

Anónimo dijo...

pablo i tatin habeis demostrado ser 2 grandes bailarines,pero necesito de vosotros un poko mas de "ENERGIE" en el baile,asi k ja podeis trabajar un poko mas la coroegrafia para el sabado k viene!!
un beso a todos los del racing de rafelcofer.

ah,soy RAFA MENDEZ,coreografo de fama

Anónimo dijo...

un honor tindre laficio q tenim!!!jeje.encara q magarra risa q o cnateu cuan tc juan es un honor sentir el tutto pazzi en un poble tan lluñ..gracies!!i a la frsa racingusta x l seu apoño i els cantics q em van dedicar al meu favor!!jaja..saben q sino no men vaj els dsbtes en ells a ferme after...jajaj
weno a benitachell exe soles es trnara a les cales!!jaja
tatin bonico veges si ms controlem mes...jej

Anónimo dijo...

Al benito aquest... simplement dir-li que si tant valent que es, o valenta, ja m'avera agradat veure't a tu al lloc del nostre porter, simplement calla't la boca si no saps....

Anónimo dijo...

benito t lo k eres es un refill de la gran puta,k tamare si k plorava xo bona kosa pa trauret de ahi dins un cabut malparit gremlin.som plorons,xo de mes burros en un balo krek k no vos guaña ningu,tararot.ojala el migues en un accident ara mateixa,aniria jo al enterro xo a k tragares arena kom un desgrasiat....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Anónimo dijo...

simplement dir que meu tenies que haver dit en el moment que en va passar això,entoces averem vist a qui li hauria passat un camió per damunt en el moment que t´agera agafat jo per davant.que pena que sigues tan merda de no diro a la cara.

Anónimo dijo...

Solo decilos que no kelia expulsal a vuestlo compañelo. Pelo no tenis que inchultar a nadie.

Anónimo dijo...

axo si q es de ser home o dona, o lo que osties sigues, perq per a mi tu n eres ni persona, BENITO.

es mol bonico anar a vore el partit, i vore com perd el teu equip, i despres com n eres capaç d'acceptar que el vostre equip es un a MERDA,q a perdut, entres aci a clavar 'bulla' i a desitjar q s'han fet mal deveres.axo esta molt be.
si tan valent/a eres havero dit alli, haverliu dit al porter.o millor haver nat cara el porter i haverli pegat la palisa de la seua vida per a q fora mal deveres,pero no es mes valent diro asi.

Anónimo dijo...

no feu kas a exos comentaris ekipo i no pergau el temps cnt a estos amargats.amunt racing.

Anónimo dijo...

xikets este disabte fem sopar,nO??
ja mos eu mereixem!!!
el feme en els seus aftesuns te prou!!!
jaaja
tato en els pets k enganxa......mareee!!
pablo li comprarem una de casalla!!
faus a vore s ms eu pasem tan be com en pego!!
carlitos menos mal k te misa!!
monxo farem una visita a la bodeguita del racing!!
joan,ja tink ganes tame de armarla en ell iwal k en antoniet ximo pipo camilo rafa alberto campe andreu cruiff davids!!
el suso i alvarin,km sempre,gran pet!!
el borre, k li portarem a luisito pa k li balle!!
i a canet k tenim ganes de vorel de festeta!!

Carlos V dijo...

Els Blogs de La Safor

Aquesta pàgina pretén (de forma modesta i totalment artesanal) ser el punt d'encontre del panorama blogger de la comarca de La Safor. Un punt on poder trobar d'una forma més fàcil aquestes pàgines tan interessants i que esperem que tots ens ajudeu amb el vostre granet de sorra a ferla més gran i activa.
L'idea va nàixer de una xarrada a càrrec d'Enric Morera i el nostre alcalde Orengo al Casal Jaume I sobre els blogs i la política. Això em va fer pensar que fea falta coordinar aquest nou món emergent i que tant de moda s'ha posat en els últims anys.
Esperem que no siga una moda que pasa pronte. Així mateixa, a l'hora d'elegir un link per aquest blog, no s'ha pogut utilitzar ni es mots de "gandia", "la safor" o "safor" a seques perque algú els va registrar ja fa anys (i abandonats est`n per desgràcia)
Així que bo, espere la vostra ajuda i colaboracions aportant nous links de gent saforenca, encara que aquestos estigen a altres parts del pís o fins i tot a l'estranger. Publique-los ja siga mitjançant comentaris o envieu un correu
charlifuster@hotmail.com
www.elsblogsdelasafor.blogspot.com

Anónimo dijo...

tatín k bó qué eres m'has fet apareixer en el comentari gràcies.
només volia dir k kins moments mos vau fer passar, com animavem, com xillavem chupa chup eh? jeje. que meu vax psar molt bé i vax astirar el coxe jeje.
besets
eu vau fer molt bé deveres!!!!!
valeu un montó
sou els millors
amunt racing i no val la pena que contesteu comentaris recordeu:
la envidia les corroe!!!

Anónimo dijo...

xikets dema niaura entrene o k????
Carlos avisamos!!!jejej

Anónimo dijo...

hui entrene pa tots

Anónimo dijo...

pablete i jo estem asi en valencia estudiant xa dema xo l portatil a vingut darrere xq pablo n para q si posen un comentari nou en la web i n el llig n te trankila la consciencia!!!un beset de pablet i meu xa tots.PABLO&CHUPACHUP FOREVER!!!

Anónimo dijo...

Partit molt important el que esta semana ens enfrentem...els 3 punts son molt important,per a seguir portant al segon com a minim 7 punts i no donarlos vida...magradaria guanyar per a donarli la ben vinguda al nostre companyer i tete JOAN que desd el partit del piles que el pobre no ixia d cocoloco...jeje.bueno el disapte tenim d ixir en una mentalitat guanyadora,i xiquets no mos fiem,k desd k som liders estem patint molt per a emportarmos els 3 punts,contra ekips bons em jugat am humiltat i em guanyat,aquest partit igual...recirdeu k anem xk stem suant sang tots els partits...

Anónimo dijo...

soc 1 racinguista molt conegut vullc dir que en una familia no li se dona carbo a ningu sino una palmaeta a lesquena i una paraula com anim xiquets som una familia som amics inclus germans i hi ha que animarnos uns a altres que tos tenim sentimens inclus les persones mes fortes.estem en la flor de la lliga perque amargar un moment tan bonic.i mentres vosaltres marqueu nosaltres cantarem i quan no marqeu no patiu que nosaltres ai estarem.ista ista ista força racinguista a tatin de aigua no six de festa.adrian cabro mafre te que quebrar tan de retrovisor trencat.i no coment per sert follaor.a tete

Anónimo dijo...

el garciero dijo
forca forca rasingusta

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari