domingo, 17 de febrero de 2008

Boceto del posible escudo del Racing Club de Rafelcofer

Poco a poco, vamos dando pequeños pasos para hacer más grande esta familia racinguista. Prueba de ello, teneis aquí lo que podría ser un boceto del nuevo escudo del Racing, aunque evidentemente se comentará con el grupo para aportarle nuevas modificaciones al mismo si se cree conveniente. Este boceto ha sido creado por dos grandes amigos del Danubio Stars, concretamente, Jesús Pineda (compañero de piso y batallitas,jajaja, como la de Castellón), y David Cabrera (el amo de las creaciones de imagen, jajaja, y el primero en llegar a la barra del bar Danubio). Desde aquí, el Racing os da nuestro más sincero agradecimiento.

23 comentarios:

Anónimo dijo...

No és res... des del Danubio Stars estem en el R.C. Rafelcofer... esperem que guanyeu la lliga! En el 4-0 deu haver tingut alguna cosa a vore Joanet... l'hem tingut en plena forma i l'hem ajudat a mantindre el físic i la il·lusió. Sort!

Anónimo dijo...

EL ESCUT ESTA PROU WAPO!
AMUNT RACING

Anónimo dijo...

k representa aquets escut???
algo sobre l'equipo???

Anónimo dijo...

és l'escut del poble, de l'ajuntament de Rafelcofer... però un poc més maquejat!

Anónimo dijo...

ai ai,eixe escut podria ser el k represente al equip...

Anónimo dijo...

Exe escut sa de posar a les camises dels jugadors????????

Anónimo dijo...

hola,soc el porter del moraira, feia temps que no us podia dir res, pero, que vos tinc que dir, no punxeu ni a la de tres, no m'entengueu mal, no es que desitge que punxeu, es una alabansa.
y a més a més els altres de ves en quan anem punxant elgun partidet y vosaltres s'escapeu més y més.
es una llastima que el montatge de l'ascens dels equips en la federacio estiga aixi, perque ara que els altres només veguem, la posibilitat de quedar segons, el nostre segon no te pinta d'ascendir, y dic que es una llastima perque pense que qualquier dels que estem ehi dalt en aquesta lliga, el daimus,el portu,el pego,cualquiera quedaria en algun altre grup primer o segon millor clasificat.
pero be, xatos, vosaltres seguiu aixi y amarreu dins de casa que per fora esta complicat, a nosaltres el pìles fa 2 setmanes ens la va liar....
sort per al apreto final.
ah, vaig vore algun comentari sobre la posibilitat de que el moraira haguera primat al benitatxell per a que vos arraparen algun punt.
yo possaria la ma en el foc per la meua directiva y entrenadors a que aixo no era veritat.
si que es de veres que 4 jugadors que estaven entrenant tot l'any en nosaltres als cuals no es va decidir fer fitxa, ara estan en ells, pero voldria que tinguereu clar que ningu va primar ningu.
a més, si tinguerem que arribar al punt de primar a algu, no creeu que primariem a algun altre equip amb mes possibilitats de guanyarvos??? je,je,no patiu que desde aci no pasara aixo en ningun equip.
adeu xatos, sort.....
ah, he sentit que el teulada de 1ª que estan prou fluixets y que l'entrenador es de gandia, a tocat al vostre porter perque el seu s'ha lesionat.
y ha algo de veritat en aixo???
gracies,adeu.

Anónimo dijo...

si que es veritat lo del teulà pero el nostre porter es que asi defenent al seu poble...

Anónimo dijo...

hola familia!!!!! kin dia tornem a fer el sopar del disapte? xro de ames de anar a la zona monem a apache o algo k sonos la gent ja mos coneix jejeje

Anónimo dijo...

xikets fa temps k no escric,volia dirvos k tenim k anar patit a partit km estem fent ara i no fermos il.lusions pensan k ja estem en primera xk no es aixi,xk ens falten 10 final,i son 30 punts,aixina k xikets anem a demostrar a tots k estem ai primers xk mos eu mereixem i xk estem lluitan cada segon de cada partit!!
enorabona x la faena k vau fer el disabte!!i gracies km sempre a eixa aficio k es IMPRESSIONANT!!
un abraas a tots

Anónimo dijo...

Dir que el Teulada no només ha cridat a Jesús, sino, segons fonts confidencials, li ha fet ofertes a algún altre porter de un equip de 2on regional de la comarca. Segons tinc entés i com be diu el porter del moraira, s'ha lesionat el porter titular que també es de Gandía al igual que el reserva, i busquen algú per a suplirlo sense cobrar al menys el que resta de temporada.

Anónimo dijo...

si,no nomes han trucat a porters de ahi gandia, per aci tambe van buscant, si el porter vostre vol un consell, yo no aniria, y si decidix anar, que demane duros que ahi hi han bona cosa....

Anónimo dijo...

ara ja se kom sona la força racinguista desde dintre del camp, i cuanta rao tenien els meus companys d'equip, es nota molt, porteu al equip en volandes, i ens permitiu posar totel k tenim dintre de nosaltres per guanyar. durant el rato que vag jugar, hem notova super arropat en tot moment per vosalres, i vag notar el vostre alé durant tota la primera part. dona gust de tot cor, poder jugar en la runa i tindrevos a vosaltres animant. gracies força racinguista per tot, i dirvos que el equip vos vol moltisim, gracies tambe, no sols en nom del equip, sino en la meua particular, ja que eu estat tot aquest temps amb mi, donanme anims, i la pancarta referinse a mi, hem va agradar moltisim. gracies!! i com sempre tambe per la nit vau demostrar que tambe esteu ahi, jejeje!!!!

gracies xikets de tot cor, vos vuic, vos volem!!!!

...PERQUE EL RACING ES EL NOSTRE CAMPIO!!!!

Anónimo dijo...

l disabte a APACHE!!!!!x lo menos l aficcio, no rullo?

Anónimo dijo...

Lo que tiene que hacer la revista Les Penyes es hacer su labor de colaborar y nada mas,,,el resto sobra,,,aunque pidan varias veces disculpas por el comentario de "en lamentable estado de embriaguez" ..Centrense en dar los resultados del partido y en los jugadores que son los que tienen EL PROTAGONISMO y no en el Sr. Llorenc el cual es amigo de todos los jugadores y ha luchado muchisimo para que dicho equipo se crease, junto con el Sr. Todolí que ha trabajado muchisimo para formar el equipo...Por lo que les reitero que den noticias QUE INTERESAN QUE ES EL JUEGO DURANTE EL PARTIDO y estoy seguro que jugadores y Directiva del Racing estará mucho mas satisfecha ...TODO LO ACAECIDO ESTA CREANDO "MAL ESTAR" TANTO A LOS JUGADORES COMO A DIRECTIVA QUE TANTA ILUSION TIENEN POR SER EL PRIMER AÑO EN EL QUE ESTAN JUGANDO Y DE MOMENTO REPITO DE MOMENTO ESTAN SIENDO LOS LIDERES...CANCELEN EL TEMA POR FAVOR...................

Anónimo dijo...

Este dijous el rafelcofer no jugara en tavernes per el temps...

Anónimo dijo...

parte medico:
carlos pons,el de vicenta.molestias en el tendon rotuliano de la rodilla izuierda

andreu.el de sari.lleva varias semanas con molestias en la cuxa

adrian femenia.el de justo.esguinze n la muñica derecha.exe esta semana n tiene ganas de jugar


salvador.el campe.molestias en su castigada rodilla,va xa tiempo.de momento solo tiene esto,ja q se recupero del altercado de la fotocopiadora..si esta semana vuelve ja se informara


de momento no hay nada mas.todoli pon a mi hijo o...buenas tardes.se despide el jefe de los servicios medicos del racing

Anónimo dijo...

es comunica que el campe es tirara 15 dies en reposo per recuperació de inflamació del genoll.

Anónimo dijo...

algú hem pot dir cuan jugará el racing esta setmana, a quina hora i contra qui?

Anónimo dijo...

el racing jua el diumenge a les 14:45 contra la font,en el camp de estos!

Anónimo dijo...

xdo, me engañat en l'hora es a les 16:45

Anónimo dijo...

IE TATIN ERES UNA MAKINA!!!!!AVORE SI TENS ALGUN RATET UN DIA I MOS FAS UN APARTAT DE FOTOS A LA FORÇA RACINGUISTA,JA EL PASAREM ALGUNES FOTOS,PER CERT,EN LA WEB DE LA VALL NIA UNA FOTO DE LA FORÇA SUPER WAPA.GRACIES KRAK FORÇA RACING!!
ISTA ISTA ISTA FORÇA RACINGUISTA!!

Anónimo dijo...

aguante RACING CLUB de AVELLANEDA

Somos la Nº1 de la Argentina

Saludos

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari