jueves, 14 de febrero de 2008

Próxima cita del Racinguismo en la Runa


Este sábado, a las 16:15 se disputará el encuentro entre el Racing, actual líder de la categoría, y la Vall de Alfandech. Se espera un buen partido, puesto que se enfrentan dos equipos a los que les gusta intentar jugar el balón e intentar dar un buen espectáculo.

El Racing, tiene como principal novedad la vuelta al equipo de Joan, jugador sancionado durante tres meses. Se espera una vuelta increible, puesto que ha estado entrenando con gran constancia y perseverancia en un campo especial, concretamente uno situado en la playa de Gandía, al cual suele ir la gente y luego ni se acuerda, Cocolocooooooo!!!!!jajaja.

Por otro lado, el Racing tiene dos jugadores sancionados, uno es Vicente Cruiff, que ha acumulado un total de cinco cartulinas amarillas, y el otro es el capitán Pablo, jugador de potente disparo desde largas distancias, que fue expulsado por su gran amigo el colegiado.

Se espera una gran asistencia de público. Es indudable que la afición volverá a llenar el campo, y animará como siempre lo hace. Que grande es esa afición! VUESTRO APOYO ES NUESTRA FUERZA

Todo esto ocurrirá por la tarde, porque cuando llegue la noche...mejor no hablar de la noche...quien quiera verlo...que salga...jajaja...mare meuaaaaaaaaa!!!!!

VAMOS MI RACING, VAMOS CAMPEÓN!!!

18 comentarios:

Anónimo dijo...

al fianl es jua disapte??????

Anónimo dijo...

si,disapte a les 16:15

Anónimo dijo...

ie ekipo este disapte nia k exir al100% a guañar k els de la vall token molt be el balo i no en perdonaran ni una.doneumos una altra alegria i guañeu!
amunt racing!

Anónimo dijo...

tranquilitat que guanyem segur.. no son millors que vosatros

Anónimo dijo...

intentarem posar les coses dificils pero sobretot que es veja un gran partit a la bombonera de rafelcofer. la veritat que el millor partit que sa vist al municipal de tavernes va ser el vall d'alfandech-rafelcofer, va ser un partit molt igualat i intens... en el q els actuals liders es van endur el gat a l'aigua. a vore si passa el mateix ara.

Anónimo dijo...

vallero no tindras eixa sort rei!!!

Anónimo dijo...

va aficio dema tenim k plenar la runa i te k ser una olla a presio!!!!!no falleu xfavor!!
ista ista ista FORÇA RACINGUISTA!!!

Anónimo dijo...

Xiquets,avui potser un gran dia,per la nit tenim una gran sopà(yo pnse que per a mi no sera tan gran xk el meu fetge sta debil,jeje i xk dema soc padri d la boda d or dels meus uelets) pero tota la nit pasa primer per el partit,si perdem no seria el mateix,desd que anem primers pareix que tingam presió de guanyar,anem a fer com sempre,ixir a guanyar en precaució,que no ens pase el mateix que en el verger que als 20 minuts anavem perdent 0 a 2...lo mes important porteria a cero i a posar les ganes que posavem com el dia del pego,crec que la nostra mentalitat a cambiat un poc desd que anem primers i aixo no magrada...si anem primers es xk partits com els del moraira,la font,pego etc ixiem mes concentrats k els 3 ultims partits que em jugat,x aixo ens a costat tant guanyar,espere que avui o donem tot,i ixim concentrats que segur que podem els 3 puntets es kden en casa...Familia a muerte avui...

Anónimo dijo...

no se suponia k esta noxe la aficion... y el equipo nos ivamos de cena?

Anónimo dijo...

aixo aixo... no anavem tots.......

Anónimo dijo...

Espere q hui el Racing demostre xq esta el primer classificat xo sens dubte el q mes ilusio em fa es la tornada als camps d´un gran jugador i millor persona: Joan. Crec q el equip notara la seua presencia al camp. X al equip del Danubio d futbol 7, equip del q tb forma part,ha sigut clau la seua participacio i estic segur q tb ho sera x al Racing. Tot el Danubiostars esta amb tu, sort Joan, demostra el q vals!!!!

Anónimo dijo...

graies rafeta per el teu suport, bon partidet ahir, eh??? tercers ja, jeje


bueno xikets ja estik dasi pok en la runa, donanvos la vara atra vegada totes les setmanes, (espere evitar mes sancions, jejejeje)

avore si disfrutem dun bon partit hui i conseguim la victoria, i a garantir kom a minim els 7 puntets de deiferencia amb el segon, pero sense confiansa, k la vall es perillos, i van a vindre en moltisimes ganes.

vamos mi racing vamos campeon...

Anónimo dijo...

mare meua! en este ekipo monem directe a primera eh!GRANDE racing!
cada volta el somni esta mes proper eh!amunt racing

Anónimo dijo...

amunt RACING!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Colp de autoritat a la lliga,no dic res mes...

Anónimo dijo...

Soc una gran aficionat al racing i hui estic fora de Rafelcofer ,,per favor que algu em diga com heu quedat entenc el que hi ha que hagueu guanyat COM SEMPRE COLLONS,,,PERO NECESITEEEE SABER EL RESULTAT...GRACIAS CAMPEONS

Anónimo dijo...

4 a 0 crac

Anónimo dijo...

y las patillas, Juan Carlos, y las patillas...

jajajjajaja

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari