domingo, 3 de febrero de 2008

Racing 3 - 2 Vergel, victoria a base trabajo y esfuerzo


Desde aquí, quiero felicitar a todo el racinguismo por esta victoria y pedir si es posible, que no entremos en ningún tipo de pique en ninguno de los libros de visitas de otras páginas web. Es evidente, que hay muchas personas que están intentando crear conflictos entre diversos equipos, pero nosotros no debemos caer en esas cosas. En serio, de corazón, cuando leáis comentarios en los que se critique a algo del equipo, pasar del tema, recordar lo agusto que estamos juntos y pensar: "por que debemos amargarnos si estamos viviendo un momento tan feliz". Sé que esta familia es inteligente y no caerá en las provocaciones. Gracias.

CRÓNICA DE LA JORNADA:

El sábado pasado se jugó en la Runa de Rafelcofer uno de los partidos más emocionantes de la jornada que enfrentó al líder de la categoría, el Racing, con otro equipo con grandes aspiraciones de ascender, el Vergel.

El partido comenzó de forma trepidante cuando a los 30 segudos de partido, el árbitro señaló un penalty a favor de los visitantes que acabaría convirtiéndose en el 0-1. Posteriormente, el Racing comenzó a entrar en el partido, pero en una contra letal del equipo visitante, el Vergel se volvió a avanzar en el marcador, aumentando su ventaja a 0-2. Estos dos goles hicieron mucho daño al equipo local que comenzó a ponerse nervioso. El Racing continuó atacando, obteniendo su fruto en uno de esos goles llamados psicológicos, obra de Andreu en el minuto 45 de partido.

En la segunda parte, el equipo local salió en busca del partido. Los hombres de Pep Todolí comenzaron a intentar enlazar jugadas y, fruto de estos ataques llegaría el gol de Carlos Pons tras rematar un gran centro desde la banda, en el minuto 70 de partido. El partido estaba empatado, pero el equipo de Rafelcofer siguió buscando la victoria hasta que, en el minuto 90 de partido, el delantero del Racing envió el balón a la red con un potente disparo que el portero no pudo detener.

En defintiva, partido no apto para cardíacos en el que el Racing supo remontar un partido cuesta arriba a base mucha fuerza e ilusión. El marcador final fue de 3-2, permite que el Racing se mantenga en la parte más alta de la clasificación. De nuevo, destacar la gran afluencia de público y la importante labor de la afición del equipo local, que volvió a animar a su equipo durante todo el partido, convirtiéndose en una de las piezas clave en las victorias del equipo.

50 comentarios:

Anónimo dijo...

cuando alguien evoluciona,tmb evoluciona todo a su alrededor
cuando tratamos d ser mejores de lo k somos,todo a nuestro alrededor tmb se vuelve mejor
Eres libre para elegir,para tomar decisiones,aunque solo tu las entiendas,tomalas con corage,desprendimiento y aveces con una cierta dosis d locura.
Solo entenderemos la vida y el universo
cuando no buscamos esplicaciones,entonces todo queda claro
Aprender algo significa entrar en contacto en un mundo desconocido,en donde las cosas mas simples son las mas extraordinarias,atrevete a cambiar,desafiate.No temes a los retos,insiste una y otra vez.recuerda que sin fe se puede perder una batalla que ya parecia ganada.no te des por vencido,acuerdate d saber siempre lo k kieres y empieza d nuevo.el secreto sta en no tener miedo d ekivocarte y d saber k es necesario ser humilde para aprender.
Ten paciencia para encontrar el momento exacto y congratúlate de tus exitos,y si esto no fuera suficiente analiza las causas... e intentalo con mas fuerza
EL mundo esta en manos d aqeullos que tienen el corage d soñar y d correr el riesgo d vivir sus sueños(RACING CAMPEON)

Anónimo dijo...

xiquets,lo primer que he fet despues d pego ha sigut vindre a escriure en la pagina,el partit del verger a sigut un gran partit,anavem perdent 0 a 2 i em conseguit remontar,no podem ixir dormint,aixo tenim que milloraro,estos tres punts an sigut molt importants,ya tenim un atre rival a 9 puntets i els atres segur k stan igual o mes llunt,el proxim partit contra el benitaxell,segur k mos posen les coses dificils,en eixos camps es on es guanya una lliga...un beset¡¡

Anónimo dijo...

TOT LO K MOS DONEU SON ALEGRIES,TINK K DESTACAR LO ENTREGADA K ESTA LAFICIO K EN TOT MOMENT VA ESTAR ANIMANT,CANTANT...JO TAMBE ESTAVA DARRERE DE LA PORTERIA I CUANT VA MARCAR CANET EL TERCER GOL AIXO PAREXIA EL CAMP DEL SEVILLA,JEJE.TOTS BOTANT,XILLANT...IMPRESIONANT,SE ME VAN FICAR ELS PELS DE PUNTA.SEGUIU AXINA CAMPEONS,TENIU UNA GRAN AFICIO.
AMUNT RACING!

Anónimo dijo...

gran resum tete tato. jeje grandisima remuntada de la força racinguista. dik be de la força racinguista perke vosaltres vau espentar al ekip a la victoria, ja ke en el 0-2 no vau parar de animar, i axo demostra el sentiment i la proximitata k teniu amb el racing. gracies a vosaltres vau permetre viure una de les grans vesprades viscudes a la runa. gracies per tot, i per part del racing, partidaso, fea falta traure els collons, i en el camp no se si hi havia calita ( k si k hi havia) pero collons mon van sobrar per dalt i per baix. soms els millors i ens merexem el moment k estem vivint, vamos mi racing...

Anónimo dijo...

.......... perke el racinges el nostre campio!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

campe estem en tu!!!!la FORÇA RACINGUISTA eu perdona tot.
campe campe campe campeooonnnn!!!
ista ista ista FORÇA RACINGUISTA!!

Anónimo dijo...

bua xikets kin partit!!!!!mau fet patir mogollo xo a valgut la pena!!!super remontada del racing!!wapos wapos i wapos!!!molts besets a tots.AMUNT RACING!!!

Anónimo dijo...

BUENAS TARDES!!! hoy chavales emos demostrado q si estamos ahi arriba es por q nos lo merecemos!! el partido de hoy emos empezado mal pero emos demostrado q por algo somos los lideres, remontando a lo campeon!! yo sinceramente en la primera parte estaba undido y desesperado por perder 0-2!!! Pero no emos dejao de luchar en ningun momento y emos tenido nuestra recompesa! Quiero dar las gracias a toda la aficion q nunca a dejao de animar alcontrario perdiendo an animado mas q nunca!!! Queria decir q cuando os e dicho q eso no se decia no era por mal!! pero nosotros no tenemos q ofender al rival por muy mal q se porten ahi q tratar al rival con respeto,y demostar q tenemos la mejor aficion de todas!! FAMILIA AHORA AHI Q AGUANTAR EL TIRON Y SEGUIR CON ESTE RITMO!! 1 ABRAZO A TODOS Y ESTA NOCHE A LIARLA A PEGO!! AMUNT RACING AMUNT FORÇA RACINGUISTA!!

Anónimo dijo...

grandisimes noticies dels corresponents partits de pego i moraira, els dos han punxat a casa, empatant a 1 els dos partits, un contra la vall i laltre contra el bellregurt


mes liders encara, a 7 puntets el pego i a 8 el moraira


vamos mi racing manos CAMPEON...

Anónimo dijo...

el pego i el moraira han empatat...ara mes que mai xiquets...

Anónimo dijo...

xikets una altra semana tink k dir k el 75% de la victoria es de eixa grandissima afició k tenim,k no va parar de animar en tot el partit i k kuan anavem perden 0-2 estava ai x a portarmos en volandes fins a remontar 3-2,una altra semana vos tink k dir IMPRESSIONANT!!
i no tenim k pensar k la lliga esta guanya i k ja estem en primera xk seria el fallo mes gran k kometreriem seria pensar k ja esta fet,ni a k anar partit a partit i demostrar en cada partit xk estem ai dalt,aixina k xikets a donaro tot en tots els minuts k keden!!
un abras a tots
El capi

Anónimo dijo...

que pasa rafael cofer , con ayudas arbitrales que todos sabemos, todo se puede remontar
no canteis victoria que parece que estais un poco subiditos

Anónimo dijo...

uuffffffff.....q partidazo!!casi nos da algo de los nervios!jeje,menudo equipo..sois increibles...ya no ha quien os pare..os deseo MUCHA SUERTE EL PROXIMO PARTIDO!

Anónimo dijo...

Sempre hi ha algu que te ganes de fer la ma,pero be,respete la teua opinió,encara que no opine el mateix que tu...no vaig a comensar a picarme ni molt menys,pero per exemple el ultim partit,el penalti es molt dudos,jugadors del verger en van dir que ells no hagueren pitat i el segon gol es fora de joc...pero be,no pasa res,algunes voltes ens lleven i altres ens donen...

Anónimo dijo...

Una altra cosa,no tenim res cregut,som cocients que mos queda molta lliga i anem per el bon cami...pero no tenim res guanyat,portem dos partits patint molt i saben que tots els equipos ara venen mes que mai a guanyarmos aixina que ho tenim molt dificil...aficionats i jugadors del racing per favor no es piqueu en aquesta persona...Gracies¡¡

Anónimo dijo...

si ajudes arbitrals es pitarte un penalti encontra al minut 1, i el segon gol es fora de joc dudos... el dia k ens puerjudiken no se k pasara.

damunt, no crek k ens tingen molt bon mirament per part de la federacio, desde el dia del partit de piles, axi k ajudes arbitrals... parat a pensar-ho i voras. bueno, nosaltres a la nostra, i a pensar ja en el partit de benitachell, k sespera un partit molt dur, i molt dificil, ja ke no ens van a regalar res, encara k algu es pensa k si. el benitachell es un dur rival i molt komplicat traure els 3 punts al seu camp,axini k degem estar jutets, i forts, xk es un partit molt pero k molt dificil, pero anirem a donar-ho tot i a intentar la victoria.

Anónimo dijo...

ie uno+1 primer k tot no es diu rafael cofer,es diu RAFELCOFER.segur k tu vas ser exe personatge k es va fer pasar per jugador de el racing en la revista de les penyes per k vas ficar el nom del poble igual.encara no el canses de fer la ma??????krek k lo unic k vols es perjudicarnos i posar presio,pero no estas aconseguinto.soles volia dirte k no tens rao:contra el almoines dos jugadors expulsats,contra el verger gol en fora de joc i penalti en el minut1,contra el piles atraco a mano arma...i axina podria continuar un ratet mes.pero en fi tu a la teua.
FORZA RACING!!!!!!!!

Anónimo dijo...

algu sap com es el camp del benitachell?

Anónimo dijo...

el partit contra el benitachell es juga el disapte o dumenge?kuat algu sapia algo k eu diga.

Anónimo dijo...

No había patit tant en un partit com el disapte, però el patiment va valdre la pena... quin partit xiquets, quina emoció, quins nervis!!!!! xro també mos vam riure un montó amb robbin jut (tatiana com li vam xafar la cara eh?? jeje), xro al final del partit, el principi un patiment.... ah! per cert hasta la meua germana que no es de vore fúltbol ja m'ha dit que vol vindre totes les semanes!!!!!!!!!
Enorabona primers i amb diferencia!!!!!
besets a tots.
amunt Racing!!!!

Anónimo dijo...

Amunt!

Anónimo dijo...

Hola xiquets!
En primera, enorabona per la remuntada aconseguida a un equip directe.
En segon, sols dir que la força racinguista vos sta demostrant que estarà en vosaltres per a lo bo i per a lo roin, pero sopre tot per a la festa, jeje.
En tercera, hem aconseguit un nou "amuleto" una ximenea....

Anónimo dijo...

Hola RACINGUISTES!!!! Vull donar les gracies a tota laficio k com sempre va estar animanmos i recolzanmos tot el partit inclus kuann stavem perdent que es kuan mes falta mos feu! Gracies sobretot a LA FORÇA RACINGUISTA!!! SOU ELS MILLORS!! Un equip es fa gran gracvies a la seua aficio x aixa el RACING es tan tan tan tan tan tan tan GRAN!!
I LOVE YOU FORÇA RACINGUISTA I LOVE YOU RACING AND I LOVE YOU RAFELCOFER!!

Anónimo dijo...

Hola RACINGUISTES!!!! Vull donar les gracies a tota laficio k com sempre va estar animanmos i recolzanmos tot el partit inclus kuann stavem perdent que es kuan mes falta mos feu! Gracies sobretot a LA FORÇA RACINGUISTA!!! SOU ELS MILLORS!! Un equip es fa gran gracvies a la seua aficio x aixa el RACING es tan tan tan tan tan tan tan GRAN!!
I LOVE YOU FORÇA RACINGUISTA I LOVE YOU RACING AND I LOVE YOU RAFELCOFER!!

Anónimo dijo...

els del racing igual que els aficionats de rafaelcofer sou uns creguts!!!!!!!!sapiau que si seguiu aixina teniu que caure com a mosques.

Anónimo dijo...

k facil es firmar amb anonim.dona la cara pero la vertadera

Anónimo dijo...

pues tu trankil wapixim q kuan caiguem vindras t a arreplegarnos!!!mentres tant mos sols ens aguantem de peu!!!besets a tots els del racing,a lafició,a la força racinguista xo sobretot a tots exos q ens critiken,q els vull moltisim!!!

Anónimo dijo...

ie anonim magradaria k en conter de ficar anonim ficares el teu nom,o ke donares la cara de payaso exa k tens.si tens algo k dirmos vineten a la runa el dia del partit i o dius a ki vullgues ok?per cert jo soc dels FORÇA RACINGUISTA.Si vols dismos lo creguts k som vens alli i mos eu dius a mosatros val?au friki!!!!!
ista ista ista força racinguista!!!

Anónimo dijo...

per favor el proxim partit a casa contra la vall dalfandech k siga el disapte.

ki puga, ke parle en pep este dijous per a kedar en els de la vall, a vore si es pot adelantar el partit, axina a la nit fem un dels soparets racinguistes, dexos k ja fa temps ke no fem i k trobe tant a faltar, jeje.

bueno, si algu pot k intente aclariro, ok? gracietes.ddwdwwd familia

Anónimo dijo...

juem disabte si la vall vol,ya vaig parlar n pep la semana passa...jeje.som uns creguts,pero esk ara podem serlo...jaja.Pallaso

Anónimo dijo...

a tots els bebes del dissabte,tink tot ple de roba en casa kuan vullgau paseu,k sino ma mare dema va al mercaillo i komensa a vendrela!!jaja

tame dirvos k hui ja es dimecres i anem a pensar ja en el partit de benitachell k sera molt complicat tame,en eixos camps es on es wañen les lligues!!
un abras a tots
El capi

Anónimo dijo...

VAMOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSS PRIIIIIIIMOOOOOOOOOOO DAVID!!!!!
ISTS ISTA ISTA....
SOOOM LA FORÇA RACINGUISTA....

Anónimo dijo...

primoooooooooooooooooooo!!!!!!!!mas de dir si el disapte al final jugues o no,es pa prepararte el megafono pa el dumenge,eres un lider per als FORÇA RACINGUISTA.
K BO ERES PRIM COM A JUGADOR I PER SUPOST COM A MEMBRE DELS FORÇA
Ie ekipo ni a k guañar el dumenge per collons eh!!!k segur k serem prou del poble pa animar,doneumos una altra alegria k ja estem acostumats a aixo.
TUTTO PAZZI PER FEMENIA!!!!!!!!!
ISTA ISTA ISTA FORÇA RACINGUISTA!!!

Anónimo dijo...

ya se sap el dia i l' hora del partit daquesta semana?? kuan es sapia i si pot ser anuncieuo. gracies. Amunt racing.

Anónimo dijo...

segons la pagina web de la vall dalfandech el partit es jugaria dumenge a les 4 i mitja de la vesprada a benitatxell, pero encara faltara per confirmar per part de la federacio. dema es sabra oficialment

Anónimo dijo...

Podriem fer un soparot tota la familia racinguista, jugadors, afició, que vos pareix?
Es busca un dia i tots a disfrutar sopant i desprès....
Força Racinguista

Anónimo dijo...

pues esta n xq es jua diumenge xo la q ve despues del partt de la vall tts de festa i de 9 a cocoloco..xiringa mos espera alli euip-afico!!!jaja

Anónimo dijo...

exe 10 es poc guarrot!!ja lagafarem cuan vinga este estiu x asi..ixe n sap en qui jua

Anónimo dijo...

es veritat q ales 9 del mati del diumenge el de la pluma de verger encara nava correns x alli la runa?q o confirmen els q van nar a la peña!jaja

Anónimo dijo...

ome, a mes dun la pluma si k li sa va vore, si jejeje, mes dun nava ben wapet,jajajaja

Anónimo dijo...

no ms fem ilusions xiquets que si tenim de juar dumenge contra la vall,no podrem fer el soparot,pero el farem l'altre disapte,per que contra la vall hi ha que estar molt preparats!

Anónimo dijo...

sois poco creídos!!!!!!vais a caer como moscas!!!!!!!!!!!!me dais risa!!!!!!!!!!!!jajajajajajajaja
ganáis casi siempre por las ayudas arbitrales!!!! así cualquiera sabe ganar!!!!!!para una chavala que os pito como dios manda casi la matáis!!!!!!!
sois la vergüenza de la liga!!!!!

Anónimo dijo...

muy xulito eres tu pero no pones tu nombre.tus palabras selas llevael viento gilipolla!

Anónimo dijo...

E STIC UN POC CANSAT JA DE EIXE O EIXOS QUE POSEN COMENTARIS I NO POSEN EL SEU NOM!! EIXOS COMENTARIS QUE POSEU INSULTANT O CRITICAN O BURLANSE LO UNIC K FAN ES MOTIVARMOS MES I K JUEM AMB MES GANES!!
I X AIXO ANEM ELS PRIMERS I LO DE QUE ELS ARBITS MOS AJUDEN NO ES VERITAT SINO TOT EL CONTRARI!! XO BUENO ELS K POSEN ELS COMENTARIS INSULTANT O BURLANSE A LA VOSTRE I MOSATROS A LA NOSTRE ( JUAR I GUANYAR PARTITS)
primooooooooooooo el vull

Anónimo dijo...

Seguro q la puta esa era tu novia a que si???? por q soi los dos igual de subnormalesy de chulos! ella por q es una tia y omo comprenderas a una chica no se le pega por mucho q se lo merezca!! y tu por maricon q ablas pero no tienes huevos a decir quien eres!! a mi la gente como tu me da risa porq sois unos envidiosos de mierda, pero gente como vosotros no nos van a quitar la ilusion q tenemos, ni las ganas! chavales vamos a seguir asi y pasar de comentarios q no tienen sentido, nosotros a la nuestra!! 1 abrazo a todos AMUNT RACING AMUNT FORÇA RACINGUISTA!!


PD. esta noche la lianmos no??? jaja

Anónimo dijo...

tu si q eres la vergonya, xo n de la lliga sin de tot el món!!!! tan aburrit estas com xa entrar a la nostra web a escriure subnormalaes?? xo es normal, els subnormals escriuen subnormalaes!!! si caiguem trankil q ens alçarem!!! xo mentres n caiguem dexans disfrutar q n fem mal a ningu. q es el q et molesta?? q tinguem una web xa escriure i estar en contacte entre nosaltres? simplement n entres.o et molesta q sigam una familia i q ens o pasem de puta mare junts? pues xato t tindras els teus amics,n? o et molesta q estiguem els primers? n crec q res del q fem et puga molestar,així q dexans disfrutar q nos n estem fente res a tu,SIMPLEMENT ENS O PASEM DE P.M!!cosa q podries estar fent t enlloc de criticarnos!!! AMUNT RACING!!!! A X TOTES!!!

Anónimo dijo...

celoso?amargao?deprimodo?llama al 962856779,el numero de un sicologo...dos+1 te puede venir bien,yo a la gente como tu intento ayudarlas...lo siento pero me das pena...Nosotros a lo mismo,a intentar subir a primera regional...AMUNT RACING¡¡

Anónimo dijo...

el k podriem fer es eliminar el link de la pagina de les penyes, xk no pararan de entrar individus a intentar amargamos la vida, kuan la tenen ells mes amargada k nosaltres.

a pasar de la merda i burrumballa,

Anónimo dijo...

ie fill de puta ja tinc ganes de palparte la puta cara.ja el vax dir k si vols dir algo o criticarmos k vingueres a la runa en un partit i ke digueres lo k vullgues,ixiriees poc unflat de les ostietes k tanportaries.1+2 son les osties k tens damunt payaso!!!!!!maradaria saber ki eres i dirte les coses a la puta CARA.bo subnormal espere k no molestes mes i k tot axo k mos dius a mosatros li eu digues a tamare avore si el fa mes cas.
au desgraciat!!!
iSta iSta iSta FORÇA RACINGUISTA!!!

Anónimo dijo...

per favor andreu garcia juga el dumenge o esta lesionat?cuant algu sapia algo k eu fike perfavor
amunt racing amunt força racinguista!!!!

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari