sábado, 9 de febrero de 2008

Preparación del partido ante el Benitachell


El Racing tiene una nueva cita con el destino. El equipo de Rafelcofer se enfrentará en el campo del Benitachell este domingo a las 16:30. El equipo ha quedado en reunirse a las 14:30 en el puente de entrada al campo de la Runa, concretamente en la puerta de casa de ronaldinho, ya que tenemos que intentar que este jugador llegue entre algodones al partido.

Paso a paso se hacen los sueños realidad. Este partido es un escalón más que debemos ascender para poder demostrar que somos los verdaderos líderes de la categoría. De esta manera seguiremos arrancando las sonrisas de nuestros fieles seguidore/as. Por favor familia, no dejemos escapar ni un punto, estos tres puntos en juego tienen el mismo valor que los ganados en contra el Pego o contra el Vergel.

¡ÁNIMO FAMILIA! ESTE DOMINGO, JUNTOS HASTA EL FINAL.

21 comentarios:

Anónimo dijo...

Q passa família? En serio, no sabeu lo q pagaria per poder estar jugant el diumenge al vostre costat. No estaré dins del camp, xo estare a menos d'un metret de la línea de banda.

X favor, aneu centran-se ja, i després que passe el q passe, xo que no tingam que lamentar que em fallat per actitud.

Es pot fallar, xo que mai siga per falta de ganes o falta de concentració. Sé que aneu a guanyar, confie moltíssim en este equip.

Vinga família, a tope!!!!!!

Anónimo dijo...

cuanta rao te el tato. jo tambe confie en el ekip, per tant espere que no es confie ningu en el partit de dema, ke el valor del partit es el matex k els altres, tres punts, axi k hi ha k nar a per ells sense confiarse, xk sino el bac pot ser bonico, axina k apreteu dema, i a correr kom si estagerem lokos.

no dubte ni dubtare mai de vosaltres, ho tenim k donar tot dema, a per els 3 punts, xikets.

a per ells...!!!!!

Anónimo dijo...

A benitaxell a per els punts i desprès a les cales jeje

Anónimo dijo...

a cales?????????????? xikes wapes??????

Anónimo dijo...

Famlia rescateume..trobeume novieta jeje ya no puc mes en tanta festa,no volia ixir i al final e acabat en la font esmorzant en kaula...aixo no potser...ya no puc ixir d casa...gracies xiringa per oferirte a portarme a casa,,,jeje

Anónimo dijo...

carlitos n tens prous candidates q encara vols q ten busken més??avore ki esta pijor t o el meu germà!!!!menos mal q n volies ixir!!!no pot ser en vosaltres!!!ale wapo gitat a momir q ja o tens b pa ui!!un beset!!!

Anónimo dijo...

andreu es cau de la convocatoria x lesio en el seu lloc entra la BALA DEL PATI!!!jaja

si si quedeu propet de casa femenia q sino no va a juar...jajaj.

carlos a desentoxicarte!!jaja

Anónimo dijo...

ie kraks no es preocupeu k la FORÇA RACINGUISTA si no pasa res raro estarem una vega mes ahi animant com uns locos sense parar,per cert primo dema al final no jugues? trankil k al final agarraras tu el megafono.
perfavor no es confieu dma ke encara k son els ultims segur k donen molta guerra.bo cracs dema mos veguem en el camp del benitachell!!!
ista ista ista FORÇA RACINGUISTA!!!

Anónimo dijo...

PODEU DIR LES BAIXES K NIAN PA DEMA PERFAVOR ESK TINK ANTES K NI FAUS,TATIN,ANDREU,ADRIAN JUGUEN.KUANT ALGU SAPIA K O DIGA
AMUNT RACING

Anónimo dijo...

faus i tatin tan sancionats...andreu i adrian san caigut de l convocatoria sospechosamen x 2 lesions musculars(exos 2 planegen algo)

Anónimo dijo...

cabrons q jo si q jue,,,jeje
andreu a lañ q be al teula!!jaja

veges si el cuñat em fa 2 sudaderes mes q pa entrenar i xa dormir van be...la L q cuan les neteges sentren!!jaja..cuan les tingues mavises

Anónimo dijo...

ey tetes,dema nia k nar a muerte,dema mes k mai,son 3 puntets k ens akosten mes ahi xo es una jornada menos k keda k es lo bo.sols dirvos que dema estarem ahi animant en kompañia dels aficcionats y la força racinguista y animant pa k tornem a guañar.Dema pablo mulla,en jue lo k vuigau k dema el meu xik mulla,sinos ya voreu.weno k no ixka ningu ui k pepet torna a agarrar la motet ui y sen va a pegar voltetes x la playa,ok pons???y a klavar la trompa x ahi y au,k el tato, joan y jo ens nanem x ahi de komboiet,xo sense beurer,jejejeje,e brometa.Weno kraks dema a tornar a dedikar la victoria a exa gent del poble k va a cada partit independentment de on siga,que eixos seu mereixes barbaritats,y la veritat es k estan fent que cada partit ixkes super motivats al vorels x ahi apoyante y vorer les ixides x ahi xiulant,xe, k una kaña,son lostia exa força racinguista,dema o vore en kompañia dells si me deixen,jeje,a rebentar els timpanos a todoli y a ki fasa falta,ningu mos parara,jejejej.weno xiks,molta sort dema y cuideuse.Besets tetes.....

Anónimo dijo...

HOLA RACINGUISTES, FEMENIA I JO NO TRAMEM RES!! K PILLINS QUE SOU! FEMENIA = RONALDINYO ANDREU= DECO! QUE BO ERES FEME!!
JA E PARLAT EN EL MEU CUNYAT I DIU QUE A JUNY NIRA A PARLAR BE DE MOSATROS A TEULA!! ( es broman tu i jo racinguistes fins la mort)
primo al final no jue ( m fa mal l cuadriceps)
kina ora kedem i a on prim?
y love racing y love força racinguista and y love ronaldinyo de rafelcofer

Anónimo dijo...

primo dema el tocare pa kedar,avore si mos perdem e!
ista ista ista força racinguista

Anónimo dijo...

pronte la familia racinguista tindra a la disposicio el video de dos racinguistes preparant la coreografia per a possar en practica els disaptes per la nit,

estara colgat en youtube,i tindreu k buscar rafelcofer. pronte estara en la llista de videos, i podreu gaudir d'ell.

fama a bailar!!!!

Anónimo dijo...

ie tots els aficionats k vullguen vindre a vore el racing a benitachell,k estiguen a les tres en la plaça,i si venen en coches millor k anem apuraets de coches
amunt racing.

Anónimo dijo...

Es posible q a les 14:30, en el cotxe dels jugadors hi han llocs d sobra. Si algú li apetix anar abans, q estiga en la porta de ma casa a ixa hora.
Tots a Benitachell!!!!!!!!

Anónimo dijo...

ratificar k el video de fama ja a sigut publicat a youtube,ki vuiga vorela, k entre en la pagina web youtube.com, i k buske rafelcofer

esta el ultim de tota la llista.

Anónimo dijo...

una victorieta mes xikets, i una jornada menys. damun aplegen bones noticies del partit dl moraira que a perdut enfront del piles per 1-0. per altra part el daimus a guanyat al pedreger 2-0.

tot va per bon cami, pero hi ha que seguir axi.

ah, per cert esta setmana ja estik convocable, k ganes tenia de poder dir-ho jejejejejejejejeje

Anónimo dijo...

ei tato ai el deixe un regalet pa k vages enrecordant de algo d air jejejejejejej!!!!!!!!!


http://www.youtube.com/watch?v=fxxL0UKxUls

Anónimo dijo...

ui a costat guañar un poket eh!!!crec k si aguereu jugat al 100% el resultat segur k seria diferent,pero molt be.
amunt racing!!

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari