sábado, 24 de noviembre de 2007

Real de Gandia 1-3 Racing



Aquest matí, el Racing s'ha imposat per un 1 a 3 al real de gandia, en el camp d'aquests últims.
Seguisc pensant que el secret d'aquest gran equip es la gran família que formen. El més important de tots els partits es la gran conexió entre equip i afició. Tot forma una gran pinya, és a dir, una gran família.
Sabeu que vos dic, que estic mogolló content. Han hagut moments que ningu apostava per nosaltres, però ara la gent comensa a pensar que a lo millor no som un simples somiadors, no som un simples ambiciosos creguts. La gent comensa a pensar que som uns perseguidors de somnis, i en esta vida qui perseguix un somni ACABA ACONSEGUIN-LO.
Cadasqú té la seua vida, però la part de la vida que estem vivint junts és molt bonica, estic molt felis de juar allí, estic tota la setmana esperan que aplegue el divendres per "entrenar", bueno millor dit fer família, i que apleguen els diumenges per seguir junts i continuar fent aquest somni realitat.
Vull desitjar molta sort al real, desde el primer fins a l'últim jugador. Allí hi ha molt bona gent i tinc molts bons amics. Avui tinc el ull unflat però no passa res, són coses de l'ofici, i de lo felis que estic, em dona =.
Xe xiquets, vos dedique aquest vídeo desde el número 1 del racing fins a l'ultim aficionat de l'equip. Espere que vos agrade. Mai renuncieu als vostres somnis, que algún dia aplegaràn.

12 comentarios:

Anónimo dijo...

eixa es lactitud pa guanyar ostia!!!!!
seguiu aixina k eu teniu d traure segur
tato k gran eres primo (en els dos sentits de altura i de persona)jaja
teu curres mogollo pa este ekip
sou uns cracs

Anónimo dijo...

k bo eres tato!!la merda k no em van els altaveus,xr eres el millor!!tots som unaa familia i en estos video es demostra!!vaig a gitarme k dema tink k estar al 100%,n km 2 ganduls k se j k ara estaran fensen una pensan en mosatros!!
tato GRANDISIM!!BESITOS

Anónimo dijo...

Mai he disfrutat com estic disfrutant ara jugant a futbol,espere que este somni continu durant tota la tempora...Gracies a tots....

Anónimo dijo...

wapisim!!!!JAJA

apartir dara dentrenaor q es veu millor de fra,,,jaja


podriem retirar el 14 en honor del gran vicen n?jaja.q crak

Anónimo dijo...

Xavals IMPRESIONANT hui a sigut la culminasio pa ke la gent vega ke som un ekip a tindre enkonter,jo no destakaria a ningu per ke tots em estat rayant la perfeccio i tenim ke segir aixina,no mos konfiem!!! ke kom el dia del piles ya en tenim prou no tenim ke kaure en la mateixa!!una de les koses k mes magradat del partit es la kara de S.Roca al finalitzar(indescriptible jaja)Esperem ke tot siga iwal...a per cert aficio no ne falta hui pareixa k xuarem en kasa increible!!!.SOM MES KE UN CLUB SOM UNA FAMILIA!!!!

Anónimo dijo...

K GRANS K SOU I MES GRAM EMCARA SI ES POT L'AFICIÓ, MOLTES GRACIES AFICIÓ X APOLLARMOS PARTIT A PARTIT!!
ESTIK DISFRUTAN DE JUAR AL FUTBOL AMB LA GRAN FAMILIA K SOM I LA GRANDISSIMA AFICIÓ K TENIM!!

Anónimo dijo...

HOLA A TOTS FAMILIAAAAAAAAAAAA¡¡¡¡¡¡
UI HEM JUGAT DE CATEGORIA¡
HI HA QUE SEGUIR AIXI¡ GRACIES A TOTS PER FERME DISFRUTAR JUGAN AL VOSTRE COSTAT¡ ESTI SUPER ILUSIONAT¡¡
SOU ELS MILLORS¡¡
RACING¡¡¡¡ 1 2 3 A MORIR¡¡¡
TATO EL VIDEO INCREIBLE JA TEU HE DIT ESTE MATI XO TEU TORNE A DIR¡ ADEU FAMILIA¡¡

Anónimo dijo...

un gran dia!!!!la familia mes unida k mai,xo sau donat konter d una cosa?????
on juavem????
en rafelkofer????
aixo pareixia,aso en inkreible kom una aficcio ens porta ai dalt,no o avia vist mai aixo,dona gust esta gent k anima y va on fasa falta,nomes crec k si algun dia ens deixeu aficcio,krek k perdrem molt y n sera el mateix,ya k la familia som tots.

Weno kraks k partidet ens a eixit,algun burret a fallat alguns golets xo be,a estat mol be el partidet,y ara nia k tornar a baixar dels nuvols k kom monem ai dalt n en tornem a guañar ni uno,n olvideu k som un ekipet modest k pa guañar ens fa falta estar units y posar totes les ganes del mon(sempre amb la ajuda de l'aficcio klar).

El feme en el bankillo dirigint,una de les klaus de la victoria de ui.

besets aficcio y tetes...va y pa t tambe pare,enkara k n mas deixat la xupa....

Anónimo dijo...

Vos vull mogolló xe, m'alegre que vos haja agradat el video, tot el que fag es per a que seguim disfrutant d'aquest gran moment.
Quan vag ser amater vag pedre prou la ilusió pel fútbol 11, per axo vag aplegar a dixarmeu l'any passat i no vag jugar, pero he tornat a recuperar la alegria, i torne a vore lo bonico q es pertanyer a una familia.
Una canya xiquets.

Anónimo dijo...

K BONIKO ES NAR AL REAL, EL CAMP DE "CERTA PERSONA" KE KUAN ENTRES AL CAMP ET DIU K ERES UN JUDAS, I K ELS MEMBRES DE LA TEUA PROPIA AFICIO COREGE ELS TEUS PASES ALS SO D'OLE, OLE. EM NAT A LA CASA DEL RIVAL, I EM FET EL K ENS A DONAT LA PUTA GANA. EM WAÑAT KOM POCS EKIPS UI EN DIA EU FAN, EN CLASE, DIVERTINMOS,I DAMUN EN "JOGO BONITO". K GRAN ES LAÑ K ESTEM VIVINT, KE BONIK ES, EM KEDA MOL PER A JUAR, PERO LO K A PASAT UI AL CAMP DEL REAL NO O CANVIE PER RES DEL MON. E VIST UN GRANDISIM KIP K A IXIT AL TERREÑ DE JOC A PASEJARSE, I FET EL K A VOIGUT, I EXE EKIP, NO ES ATRE KE EL RACING CLUB RAFELCOFER. DESDE JESUS EN LA PORTERIA, PASANT PER ELS GRANDISIMS FAUS I TATIN, ASTA ARRIBAR A RAFA K POBRE XIK A FALLAT UN GOL KANTAT, AL IGUAL K PIPO( TA DE MATAR, PERK MAVERA FET MOLTISIMA ILUSIO K AVERES MARCAT, XK TEU MEREXIES ) EM ESTAT TOTS DE PUTA MARE MOL SERIOS AL CAMP I FENT UN PARTIDAS. TU TMB CAPI, AS FET UN PARTIDAS, ETMEREXES K TEU DIGA,JEJEJEJE.




DONAR LES GRACIES A LA AFICIO PER EL DESPLASAMEN MASIU K EU FET AL CAMP DEL REAL, ENS EU FET OBLIDAR K JUAVEN FORA DE CASA, YA K PAREXIA LA "RUNA", SOLS FALTAVA "EL BOLA" I "SERRETA". JEJEJEJE


ESTIC MOL ORGULLOS DE TOTS VOSATROS, I TAMBE ESTIK MOL ORGULLOS DE DIR K JUE EN EL RACING CLUB RAFELCOFER.



APREPAREUSE PA LA SEMANA K VE, K M'OLORE UN GRAN SOPARET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Si señor, chavales hoy hemos demostrado que somos un equipazo!! hemos bailado al real! Y eso que nunca habia perdido en casa,pero claro faltabamos nosotros!!! Ahora hay que ganar los 4 partidos que quedan y a esperar que el pego pinche!! decir tmb que el 3º gol a sido un jugadon "TIKI TAKA"!!! Y el golazo de vicent a lo oliver aton espectacular!! bueno family me voi a dormir que mañana madrugo... jaja. tato ya te dare un par de fots vale? AMUNT RACING!!!

Anónimo dijo...

be, xikets, el diumenge vam disfrutar dun gran oartit el jugat al real de gandia, ya k el ekip lokal practicament no va vore la pilota ni en el calentament. desde fora es va veure una gran imatge del partit, i axo k juavem fora, encara k paregera el contrari. pero tmb dir k no hi ha k confiarse, ya k akesta lliga estasiguent prou kompetitiva, i tots els partits son mol dificils, per axo sempre hi ha k ixir al camp amb el 100 % de concentracio, ya vam tinfre prou amb el partit del piles.amun racing, som els millors, i hi ha k demostraro, pero sempre amb humiltat.

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari